2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aslında herşeye hazırlıklı olmak gerek epidural daha az etkili diyerek kendini adapte edersin sonrasında olanlar beklediğin gibi olmaZsa iyice işkence halini alır. Ben her türlüsünde acı çekeceğimizi biliyorum. Hiç bir mutluluk acısız olmuyor maalesef. Sadece bebeğimize hangisi daha faydalı ise o olmalı. Mesela ilk sütü vermek ilk temas benim için acıdan bile önemli. O yüzden tercihim epidural:))
Sen zorunluluktan mı yoksa istediğin için mi sezeryan olacaksın?

Aynen öyle düşünsene bir insanın içinde annelik dışında hiç 2.bir kalp atma şansı olur mu? Hiç kimse babalar bile doğmadan daha yüzünü bile görmeden ölesiye bağlanmıyor kimseye bizlerden başka. Görmediğin birşeye canını feda edebilirsin yaaa mucize bu resmen:))
Çok çok özledim kızımı:))

yok ya kızlar hala var hamile insanlara yardım ben markette sokakta otobüste çok şaşırdım herkes yardımcı olmak istiyor hemen yer veriyorlar çevremdekiler de öyle kendimi çok şanslı hissediyorum[/QUOTE]

Ben de heralde şanslıyım hić öyle bencil insanlarla karşılaşmadım,densiz insanlarla hiç karşılaşmadım hep yardımcı olmaya çalışan insanlar oldu çevremde. Mesela bir keresinde tek başıma dolaşırken yoruldum birilerinin oturduğu banka oturdum. Ellerinde birşey vardı yiyolardı. Hemem ikram ettiler siz hamilesiniz canınız çekmesin diye zorla elime tutuşturdular:))
Pek bi şımarmıstım. İşyeri servisinde de rahat edeyim diye 2 kişilik koltukta otururken kimse yanıma oturmaz. Eğer bindiğimde 2li koltuk yoksa biri kalkıp mutlaka yer veriyor şımarıklık had safhada:)))

Cahillige bak sanki herkes 3 4 çocuk yapmak zorunda yaaa ne garip insan türleri var anlamıyorum. Ama iyi yapmış eşin cevap vermekle haddini bilsin herkes

Seni tanıdıysam eğer o sabrınla üstesinden geleceğine adım kadar eminim canimm:))

Oooo hayırlı olsunnnn
Ne güzel coşkulu bir gün
Haftasonu da devam etsin coşkumuzzzz

Ellerine sağlık
Hazırlıklar yavaş yavaş yapıldıkça insanın aklı rahatlıyor.

Bence doğum konusunu biz değil doktorların açması lazım.
Eğer Amargi gibi özel bir durum yoksa (sancı çekmemek gerekmesi gibi) doğum başladıktan sonra sezeryan olmak daha iyi.
Yani ilk sancıları almak. Bebeğin dünyaya geliş zamanını kendisinin seçmesi vb...

Sana katılıyor schagacım. Ben de doğum da kordon kesilmeden ten teması yapmak istiyorum ama kordon o kadar uzun bişey mi acaba sezeryandan sonra yanıma kadar uzatabilirler mi kordonla:))))

Hahaha çok tatlısın. Uzar tabi ki hele sezeryanda daha yakın göğsüne öyle düşün :)))

Yani 5 mt falansa kordonu anca bana uzanır diye düşünüyorum
yaaa ben unutuyorum sen aklına gelirse sor kordon kaç metreymiş:))))
Ben de eşinin babası sandım. Tekrar başınız sağolsun canım.

Ama bebek için de kahve kesinlikle içmemek gerekiyor.
Yani bu durumda genel anestezi ve spinal otomatik olarak eleniyor :)

Cahillige bak sanki herkes 3 4 çocuk yapmak zorunda yaaa ne garip insan türleri var anlamıyorum. Ama iyi yapmış eşin cevap vermekle haddini bilsin herkes

Valla bende anlamıyorum bu insanları.. Hayır ben kimseye yorum yapmam mesela bişey sorarlarsa ancak cevap veririm. Ama işte özelikle yaşlı teyzeler çok meraklı akıl verme konusunda..

Ayyy tam hamileyim galiba.
Çok duygulandım.
Gözlerim doldu ilk cümlende...

Ya aynen öyle
Hem çocuk doğuracaksın hem de hiç ağrım olmasın o olmasın bu olmasın
Gerçekten güzel ve değerli hiç bir şey o kadar kolay gelmiyor insanın başına
Her zaman her şey için çabalamak gerekiyor...

Valla bende anlamıyorum bu insanları.. Hayır ben kimseye yorum yapmam mesela bişey sorarlarsa ancak cevap veririm. Ama işte özelikle yaşlı teyzeler çok meraklı akıl verme konusunda..

Türk insanında sınırlar diye bir şey olmadığı için bütün bu had bilmemeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…