2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aslında aynı şeyleri söylüyoruz az etkilisinden değil de çevremde tüm yöntemleri olanlardan örnek verdim ve sonunda söyledim etki ve tepkiler farklı olur diye hamilelik de doğum da emzirme de kişiden kişiye göre çok değişiyor ben de doğumda bebeğimin ağlamasını duymayı çok kutsal buluyorum aslında doğumla ilgili de zerre korkum kaygım yok daha önce 1-2 defa ameliyat olduğum için belki de doğumu değil de emzirme benim daha çok düşündüğüm durum ilk defa başıma geleceği için tecrübesiz olmaktan dolayı galiba :)
Doğum yöntemi konusunda doktorun sen nasıl istersen öyle olsun dedi normal doğum bağırsaklarımdan ameliyat olduğum için olmuyor malesef diğer yöntemlerin içinden epidruali tercih ettik buara geçen sene 2 arkadaşım doğum yaptı epidrual ve sipinal başlayıp genel anesteziye döndüler o yüzden yöntemler masa da bile değişiyor o yüzden en önemlisi Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim dr umda aynı şeyi söyledi.. Kendi saç renginde açıcı olmayan boya ile boyatabilirsin dedi.
20. haftadan beri erteliyorum artık doğuma yakın boyatıcam ki fotoğraflarda beyaz saçlı olmayayım

Okudum Rabbim herşeyin hayırlısını versin

katılıyorum sana okadar kolay olmamalı zaten annelik başta sabır istiyo
çok güzel bir duygu ikinci defa yaşıyorum ama hiç farkı yok sanki ilkmiş
gibi heycanlıyım biraz daha bilinçliyim neler olacağını iyi kötü kestirebiliyorum
Seni tanıdıysam eğer o sabrınla üstesinden geleceğine adım kadar eminim canimm:))

tşk ederim düşüncelerin duygulandırdı beni eşim kaç gündür durgundu diyodum ya
bu defada ben durgunlaştım sanırım pek bir duygusalım eşim budefa soruyo neyin var
niye durgunsun canınmı sıkkın bişey mi oldu ağrın mı var dr. gidelim mi nezaman
gidecen çok uzamadımı randevu al ard arda beni konuşturmak için :) kızım dün
istiklal marşının 10 kıtasını ezberlemiş bana okudu sınıfta okutuyomuş öğretmeni
hergün çok güzel okuyo diye gözlerim doldu ne oluyo bana böyle halbuki sağlamımdır ben :)

Kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?

canım tansiyonun düşük olursa baş dönmeden başka pek bir rahatsızlık olmuyor. Ama yüksekliğinde çok sıkıntılar çıkıyor. Benim doktorum düşsün ama yükselmesin demişti.

Okudum canım.........,,

Bende epidural istiyorum ama kahve ile ne alaka onu bilmiyorum :44:
Dr um bana günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin demişti

ben kıldönmesinden ameliyat olduğumda belden aşağı uyuşturdular
dr demişti başdönmelerin başağrın olcak nescafe iç demişti kahve
etkisini öldürüyo demişti dediği gibide gerçekten azaldı

Sağol canım annem hem zevkli hem beceriklidir ben ona fazla çekmemişim çikolatalar için özel bi kutu planlamış yapınca onu da gösteririm

canım bu uğurböcekli çikolatalar bizim oğlanın ödül çikolataları

görünce oğlum geldi gözümün önüne kuzucuğum kıyamam ona

canım tansiyonun düşük olursa baş dönmeden başka pek bir rahatsızlık olmuyor. Ama yüksekliğinde çok sıkıntılar çıkıyor. Benim doktorum düşsün ama yükselmesin demişti.

Benle hemen hemen aynı zamanda hamile bir arkadaşım var.. Dr u evinde mutlaka tansiyon aleti olsun günde 1-2 defa kontrol et demiş.
Benim dr um böle konularda pek rahat maşallah. Herşey yolunda diyor sürekli. Ama bakmadan nerden biliyor onuda anlamadım..
30 unda kontrole gittiğimde sorucam bakalım..

İlk defa duyuyorum gerçekten..
nescafe içmem sevmiyorum zatende.. Türk kahvesi içiyorum seviyorum :)

cnm bende okudum allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar verir kucağına inş.

kaynanam uzaak yoldan gelecek.annemse yanıbaşımdalar zaten.herşeyimi o biliyor gebelk sürecini vs.bakalım

benimki gece,öğlen,gündüz ben anlamadım bakalım nasıl bir yaramaz olacaklar :)

aynen öyle benimki de ve bazen yanlarımı sıkıştırıyor ben de annesi gibi meraklı bu köşede ne var ne yok merak ediyor diyorum eşim gülüyor

Senin kv de pek bir nazlıymış canım. Bence de annenin kalması daha mantıklı. Onun yanında daha rahat olursun.

ha sorma eşim de her söylediğine dikkat et diyor kötü olma diyor her zman.yanlarında hiiç olmadık her an yanlış anlaşılmaya müsaitmişiz

eşim de ben arada kalıyorum diyor söylediklerine dikakt et annemi bilyorsun az çok diyor.

İlk defa duyuyorum gerçekten..
nescafe içmem sevmiyorum zatende.. Türk kahvesi içiyorum seviyorum :)

benim ameliyatımı yapan özel bir hastanenin en iyi cerrahı kıldönmesi ameliyatı olupta ameliyattan sonra
hemen oturabilmiştim 2 yıl önce o demişti bizim gelinde doğum yaptı epiduralle onada dedi dr.

cidden şaka gibiler ...Alalh sabır versin...

benim ameliyatımı yapan özel bir hastanenin en iyi cerrahı kıldönmesi ameliyatı olupta ameliyattan sonra
hemen oturabilmiştim 2 yıl önce o demişti bizim gelinde doğum yaptı epiduralle onada dedi dr.

O zaman kesinlikle doğumdan önce içmemek gerekir ki etkisini azaltmasın..
Doğumdan sonra içince yan etkisini azaltıyo rahatlıyosun dimi ?:44:

Dostlar, ilk ciddi bebek çamaşırımı yıkıyorum şu an Dalan Roxy ile...
Çok heyecanlıyım.
Bembeyazları tek başına yıkıyorum.

O zaman kesinlikle doğumdan önce içmemek gerekir ki etkisini azaltmasın..
Doğumdan sonra içince yan etkisini azaltıyo rahatlıyosun dimi ?:44:

Canikom doğumdan sonra da bebeğin sağlığı için içmemek gerek.
O yüzden spinali tercih etmeyelim mümkünse...

Onlar yıkanırken de dezenfekte edilecekleri halledeyim bari.
İşin içinden çıkamayacak duruma gelmeyeyim diye dua edin :)
Biraz dağınık duruyor şu an eşyalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…