2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bu arada başka arkadaşımla da konuştum.
Özel hastanede doğurdu o da.
Bebek bezi yanınıza almış mıydınız kaç tane lazımdır dedim
Aldık ama hiç kullanmadık, hastane verdi dedi.

bence kimin kalmasını istiyorsan direk yoldan söylemeliisn. ya ben dolaylı yoldan birşey anlatma taraftarı değilim çünkü her zaman işlerine gelmeye biliyor. Benim annem çalışıyor ve en fazla 1 hafta yanımda kalabilir. Allah var kaynanam çok iyi bir insan ve çok uyumludur. Hem benden hem eşimden çekinir, ben kalmak isterse direk benim annem 1 hafta kalsın sonra da sen kalırsın dicem. Bence sende söyle cnm.

Yani 5 mt falansa kordonu anca bana uzanır diye düşünüyorum
yaaa ben unutuyorum sen aklına gelirse sor kordon kaç metreymiş:))))
Ben de eşinin babası sandım. Tekrar başınız sağolsun canım.
bu kordon olayına çok güldüm :) kordon uzatma olayı olmuyo bebiş doğunca hemen getiriyolar yanına sonra giydiriyolar
Çok sevindim canım ne güzel şafak saymaya başladın ama son günler çok yavaş geçiyor gibi sanki dimi:))

evet cnm geçmiyo günler :) olsun uykusuz günler başladı yaaaa

Maşallah minnoşa Aman keyfin yerinde olsun canım benim. En önemlisi o...

Olur olmaz insanın gobegime ellemesinden bende sinir oluyorum hatta bebegimde sevmiyor...........

Aynen canım. Bende oğlum da hiç sevmiyor yabancı birinin elini hiç kıpırdamıyor. Hareketli zamanında da biri dokunduğunda kıpırtısız duruyor. Ben bile çok şaşırıyorum. Elimle kafes yapıyorum. Dokunmasınlar diye.

selam kızlar nasılsınız
hastası olana geçmiş olsun diyorum
cenazsi olana başın sağolsun diyorum
alıntı yapmadım baktım sayfayı tamamen kaplıyor dedim bu sefer böyle yapayım
alev tacın çok hoş olmuş

Bu arada başka arkadaşımla da konuştum.
Özel hastanede doğurdu o da.
Bebek bezi yanınıza almış mıydınız kaç tane lazımdır dedim
Aldık ama hiç kullanmadık, hastane verdi dedi.

Evet canım özel hastanelerde istemiyorlar..
Bizimkinde de istemiyorlar ben sordum..

amargicim ben genel anestezi ile yaptım doğumu oğlum benden önce çıkmıştı ben ondan 15-20 dk sonra çıktım iyice uyanıca aldılar yukarı canım acıyor muydu hayır oğlumu kucağıma verdiler nasıl güzeldiii oğlum meme ucumun küçüklüğünden dolayı tutamadı doğumdan 2 saat sonra kaldırdılar kalkarken ağrım oldu yürüttüler beni ben hemen kalktım çok şükür sadece yatarken kalkarken gülerken sıkıntım oldu kalkarken yardım aldım sadece tek başıma yürüdüm 1 hafta sonra artık iyice toparlamıştım kendimi
ablam normal doğum yaptı o da rahat yaptı mesela kişiyle ilgili
yengem sezeryan oldu ve 20 gün boyunca çekti dr hatası yüzünden enfeksiyon kapmıştı dikişleri iyi değildi gibi belli olmaz o işler dr ne derse onu yap canım yorumlara bakma kişiseldir sonuçta

Canım ben doktoruma sordum da saçları ton açma yapmamak lazım dedi. Açma işleminde çok reaksiyon gaz çıkıyormuş. Saç tonunuza yakın renge boyatmak lazımmış. Ben boyattım hiç bir sorunda yaşamadım kokusunu bile duymadım. Ki koklamamak gerekiyormuş boyanın kokusunu...

kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim

gecenlerde bahsetmiştim ben güzel bi dille rica ettim annem zaten gelecek o gidince gelseniz (hatta yanlış anlamasın diye istersen önce sen gel annem sonra gelsin dedim) evde aynı anda 2si olmasına gerek yok sonra birden gidecekler sudan çıkmış balık gibi olmaktansa sırayla gelmelerini söyledim ona rağmen ben zaten bakmaya gelmiyorum sadece görüp gidicem dedi akrabalar kadını nasıl doldurmussa gelinler kayınvalideyi bakıcı gibi kullanıyor ama baska zaman yüzüne bakmıyo diye bu mantıkla yaklasıyor bakıcı tut ben basında dururum sadece severim bakmam diyo şaka gibi :) şimdiden lohusalıgı düşünerek fenalık geçiriyorum bakalım neler gelecek basıma

okudum canım allah kabul etsin insallah kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Beğenmeme izin vermedi bende beğendiğimi yazayım dedim:))

Ben okudum canım.. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin arkadaşına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…