Oooo hayırlı olsunnnn
Ne güzel coşkulu bir gün
Haftasonu da devam etsin coşkumuzzzz
Hahaha çok tatlısın. Uzar tabi ki hele sezeryanda daha yakın göğsüne öyle düşün :)))
Ben de onu düşündüm o sebeple de epidural istiyorum.Ama bebek için de kahve kesinlikle içmemek gerekiyor.
Yani bu durumda genel anestezi ve spinal otomatik olarak eleniyor :)
ay canım sorma canım her konuştuğumuzda felaket senaryoları çiziyor.aman şu doğumda böyle oldu da bunun bebeği şöyle oldu da vs...bizim bebiş sağlıkla doğsun yeter bana deyip durur.geçen gün de başladı yine ben de dedim ki anne çevrenizde ne çok olumsuz şeyler oluor sen de düşündükçe üzme kendini torununa hazırlıklar yap örgüleriyle uğraş ;olumlu düşün boşver dedim(ha hiçbir hazırlık yapmıyormuş;ya uğursuzluk getirirse diye !) bi de benim görümcem 18 yıllık evli ve tüm tedavilere rağmen çocuğu olmuyor.ben de geçen yıl düşük yaptım 24 saatlik otobüs yoculuğu yüzünden...bunlar da etkilemiş onu anlıyorum ama sürekli olumsuz düşünmesi beni üzüyor.
gelelim konuya dün eşime gelinim üzdü kırdı beni falan demiş ben herşey yaparım torunuma ama vs e bu hareketi de beni kırdı haliyle
bu kordon olayına çok güldüm :) kordon uzatma olayı olmuyo bebiş doğunca hemen getiriyolar yanına sonra giydiriyolarYani 5 mt falansa kordonu anca bana uzanır diye düşünüyorum
yaaa ben unutuyorum sen aklına gelirse sor kordon kaç metreymiş:))))
Ben de eşinin babası sandım. Tekrar başınız sağolsun canım.
Çok sevindim canım ne güzel şafak saymaya başladın ama son günler çok yavaş geçiyor gibi sanki dimi:))
merhaba kızlar :) dün bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdimçok komik geldi bana yaa o minicik tulumlar,hele çoraplar bugün de dr kontrolüm vardı. 1970gr olmuş kızım herşey yolunda ve bebişimin bütün ölçümleri normal.plasenta sıkıntısı devam ediyor tabi,ama keyfim yerinde böyle devam ederiz inşallah yarın da park yatak bakmaya gideceğiz bakalım.
Olur olmaz insanın gobegime ellemesinden bende sinir oluyorum hatta bebegimde sevmiyor...........
Ben de onu düşündüm o sebeple de epidural istiyorum.
Bu arada başka arkadaşımla da konuştum.
Özel hastanede doğurdu o da.
Bebek bezi yanınıza almış mıydınız kaç tane lazımdır dedim
Aldık ama hiç kullanmadık, hastane verdi dedi.
slmm.. ben saç kestirme değil ama boyatmaya taktım. bir kere dip boya yaptırdım dr desteğiyle. ama benim saçlarım röfleli ve röfle 6-7 saat sürüyor. saçımın her teliyle ayrı ayrı ilgileniyorlar ve böylece kesinlikle yanma yıpranma olmuyor. ama kafamı karıstıran su. ben bebiş doğunca ne onu kuaföre ortamına sokabilirim ne de evde 6-7 saat bırakabilirim. ya acaba doğuma yakın boyatsam sorun olurmu. dip boya yaptırdım tamam ama röflede sorun olur mu acaba ?
bence kimin kalmasını istiyorsan direk yoldan söylemeliisn. ya ben dolaylı yoldan birşey anlatma taraftarı değilim çünkü her zaman işlerine gelmeye biliyor. Benim annem çalışıyor ve en fazla 1 hafta yanımda kalabilir. Allah var kaynanam çok iyi bir insan ve çok uyumludur. Hem benden hem eşimden çekinir, ben kalmak isterse direk benim annem 1 hafta kalsın sonra da sen kalırsın dicem. Bence sende söyle cnm.
Ayyy tam hamileyim galiba.
Çok duygulandım.
Gözlerim doldu ilk cümlende...
Çok güzel olmuş ve eşinin el becerisine de hayran kaldım helal olsun:))
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
Beğenmeme izin vermedi bende beğendiğimi yazayım dedim:))Ya aynen öyle
Hem çocuk doğuracaksın hem de hiç ağrım olmasın o olmasın bu olmasın
Gerçekten güzel ve değerli hiç bir şey o kadar kolay gelmiyor insanın başına
Her zaman her şey için çabalamak gerekiyor...
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?