2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
sen yat dinlen pazartesiye kadar canım

valla ben de nasış gireceğim bilmiyorum :18::18::18::18::18::18::18:ilki sezeryandı bu da öyleee:18::18::18::18::18::18:

aynen canım ya benim ilk ama normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum benim bebişim hala dönmedi ters dönmezse büyük ihtimalle sezeryan olur doktorumun dediğine göre hayırlısı bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Elam ben şeker diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslendim. Öncesinde 8 kilo almılken son 3 haftada ben hiç kilo slmazken sadece bebeğim kilo almış sen de deneyebilirsin druna sorup
Yalnızca basit şeker yemiyırum meyve 3-4 kez güne ysyılmış olarsk yiyorum
Süt yoğurt bol bi de beyaz un yok tam buğday unundan yapılmış elmek yiyorum

ben beden eğitimci olduğumdan işim hep dışardaydı daha kolay evet yapacaklar sanırım bir hafta sadece gider gelirim ders vermezler bana bilmem öyle yaparlar sanırım

İsim kararlastirdiniz mi oğluna? Bizim o is de kesinleşmesi daha. İlk oğluma uygun olsun istiyoruz. Onun ismi salih.

sağol canım bende şekeryok ama denemek lağzım yine de çünkü 50 kiloyla hamile kaldım şuanda 65 kiloyum daha 3-4 hafta var önümüzde bu gidişle 70 i geçerim yoksa gerçi herkes karnın çok kocaman olmuş vücudun öyle çok kilo almamış diyorlar

benim de sonraki kontrol 7 subatta, o gun dogum tarihi belirlenecek..sezeryan olacagim için muhtemelen martın ilk gunleri olcak dedi.

Benim de şeker sınırda çıktı dr diyet vermedi yalnızca meyve suyu içme şekerli şeyler yeme dedi ben de biraz daha dikkatli davranayım dedim ara sıra bal prkmez kaçamağı yapıyorum sadece şekersiz meyveli kek ysptım bi de kendime tam bugday unu ile.
Aynen 50 kilo ile basladım baslarda kilo almıyodum sonra bireden 2-3 haftada 4 kiloya yakın almışım o zsmandan beri bisküvi çikolata portakol suyu ve benzerlerini çıkarmıştım son 3 haftadır da daha sıkı denetledim kendimi şimdi 3 haftadır synı kilodayım bebekse haftadıyla uyumlu kiloda

Öte yandan aldığın kilolar gidecek elbet dert etmeye de değmez sana sağlık açısından sıkıntı yasatmıyorsa

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar,ben de bugün kontrole gittim,oğluşumun gelişimi süper dedi doktorum okadar mutlu oldum ki anlatamam,hatta gün bile verdi mart 17-19 arası,hem az gibi hem de daha çook var gibi,ben ise panik ataklı biri olarak bu aralar zorlanıyorum,nefes ve çarpıntı problemleri yaşıyorum ama inşallah her şey yolunda gider,bütün hamişler için bunu yürekten diliyorum

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah

maşallah oğluşuna nefes, çarpıntı, mide vs..problemler aşağı yukarı hepimizde var canım, sakin olmaya çalış..Allahın izniyle sağ salim hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah...sayılı gün çabuk geçer

Benim de ilk 4 ay aralıklarla çok az miktarda kahverengi lekelenmelerim oluyordu. O kadar azdı ki doktora haber verme gereği bile duymadım. Ama bu yaptığım çok yanlışmış. Doktorum kızdı ne olursa olsun bir nokta kadar bile olsa kanama olunca mutlaka ara beni dedi. Hastaneye gitmemi söyledi. Üstelik biz de kan uyuşmazlığı da var. Hemen indirekt coombs yaptı tekrardan. Allahtan bir etkileşim olmamış. Siz siz olun en ufak kanamanızda doktora gidin. Gebelkte kanama normal birşey değil. Şu an 33 haftalık hamileyim. Allah'a şükür bir problem yok. Kanama olduğu dönem progestan kullandım (hap).

hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah

Doktorumuz bize de aynı tarihleri söyledi biz içinden 5 Mart'ı seçtik :) tesadüfe bak :) inşallah sende ben de bu topikte ki herkes de sağlıkla kucağına alır evlatlarını

Bugun kizimi gormeye gittik. Haftam 34+6 kilosu 2.568 boyu 47 cm cok sukur her degerimiz iyi.doktor 38.haftada dogumla ilgili bilgi verecekmia ama simdilik normal gozukuyormus

Ayyyy ben bu doğum günü belirlenenleri okudukça iyice heyecanlanıyorummm. Seni hele hiç düşünemiyorum:))
İlk doğum mu olacak?

hayırlı olsun canım ben doktorla henüz konuşmadım ama 4 mart isteyeceğim çünkü ben bu korkuyla sanırım normal doğum yapamicam babamın doğum günü ona sürpriz olsun istiyorum torunuyla birlikte pasta keserler artık hayırlısıyla bir kucağımıza alsak bebişlerimizi

32.haftada calisabilir aldinmi?

32.haftada calisabilir aldinmi? Bu rapor 32+ dami yiksa 31+ dami alınıyor? Sanirim tatile denk gelen haftayi erteleyemiyormusuz ne guzel masraf yok snin bu sefer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…