sen yat dinlen pazartesiye kadar canım
valla ben de nasış gireceğim bilmiyorum :18::18::18::18::18::18::18:ilki sezeryandı bu da öyleee:18::18::18::18::18::18:
kızlar ya benim karnım çok büyüdü sanki 9 aylık gibiyim zorla oturup kalkıyorum yürüyorum:26:
en son 2 hafta önce kontrole gittiğimde sırada bekleyenler doğuma geldim sandı yatış mı yapılcak falan diye sordular
sanki daha bir büyüdük biz p.tesi kontrolümüz var bakalım kaç kilo olduk inşallah herşey yolundadır son iki hafta 5 kilo almışım
ben beden eğitimci olduğumdan işim hep dışardaydı daha kolay evet yapacaklar sanırım bir hafta sadece gider gelirim ders vermezler bana bilmem öyle yaparlar sanırım
Elam ben şeker diyeti yapmıştım protein ağırlıklı beslendim. Öncesinde 8 kilo almılken son 3 haftada ben hiç kilo slmazken sadece bebeğim kilo almış sen de deneyebilirsin druna sorup
Yalnızca basit şeker yemiyırum meyve 3-4 kez güne ysyılmış olarsk yiyorum
Süt yoğurt bol bi de beyaz un yok tam buğday unundan yapılmış elmek yiyorum
sağol canım bende şekeryok ama denemek lağzım yine de çünkü 50 kiloyla hamile kaldım şuanda 65 kiloyum daha 3-4 hafta var önümüzde bu gidişle 70 i geçerim yoksa gerçi herkes karnın çok kocaman olmuş vücudun öyle çok kilo almamış diyorlar
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar,ben de bugün kontrole gittim,oğluşumun gelişimi süper dedi doktorum okadar mutlu oldum ki anlatamam,hatta gün bile verdi mart 17-19 arası,hem az gibi hem de daha çook var gibi,ben ise panik ataklı biri olarak bu aralar zorlanıyorum,nefes ve çarpıntı problemleri yaşıyorum ama inşallah her şey yolunda gider,bütün hamişler için bunu yürekten diliyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah
Ayyyy ben bu doğum günü belirlenenleri okudukça iyice heyecanlanıyorummm. Seni hele hiç düşünemiyorum:))Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah
Ayyyy ben bu doğum günü belirlenenleri okudukça iyice heyecanlanıyorummm. Seni hele hiç düşünemiyorum:))
İlk doğum mu olacak?
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Oo doğum tarihleri verilmeye baslanmis. Hayirlisiyla gelir inşallah tüm bebisler. Benim de doğum iznim fiilen basladi dun tatile girince. Okullar acilinca alcam 37. Hafta raporunu. Ben de henüz hazirlik yapma yanlardan im. Ama her şeyimiz var zaten oğlumdan. Cikarilip yikancak utulenecek ve en önemlisi yerleştirilecek.su ana kadar yeni olarak hastane cikisimiz var bi. Onu da arkadaşlar hediye akdi. Bir de kundak battaniye düşünüyorum kundak yapmak için. Oğlum da kundak yspmistim yarim. Yazdi. Çember le yapiyodum. Yoksa hemen uyaniyodu.
Oo doğum tarihleri verilmeye baslanmis. Hayirlisiyla gelir inşallah tüm bebisler. Benim de doğum iznim fiilen basladi dun tatile girince. Okullar acilinca alcam 37. Hafta raporunu. Ben de henüz hazirlik yapma yanlardan im. Ama her şeyimiz var zaten oğlumdan. Cikarilip yikancak utulenecek ve en önemlisi yerleştirilecek.su ana kadar yeni olarak hastane cikisimiz var bi. Onu da arkadaşlar hediye akdi. Bir de kundak battaniye düşünüyorum kundak yapmak için. Oğlum da kundak yspmistim yarim. Yazdi. Çember le yapiyodum. Yoksa hemen uyaniyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?