2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun tatlım.. Sağlıkla kucakla bebişini inşallah :)) Darısı başımıza :)

Ayy ne güzel.. Benim dr um ne zaman doğum tarihi sorsam ne acelen var du bakalım diyo :))
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi :)

Bugun kizimi gormeye gittik. Haftam 34+6 kilosu 2.568 boyu 47 cm cok sukur her degerimiz iyi.doktor 38.haftada dogumla ilgili bilgi verecekmia ama simdilik normal gozukuyormus

Maşallah canım.. İnşallah sonuna kadar böyle gider.. Benim drmda gün vermiyor kesinlikle.. Sürekli daha erken diyor hayırlısı bakalım :))

Uzun süredir okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak. Bende Mart ayında 2. defa anne olacağım kısmetse. Kızım olacak inşallah. Herkese sağlıklı ve zamanında doğum diliyorum.

Amin canım inşallah. Sende sağlıkla kucağına al bebişini inşallah..

Hayırlısı olsun tatlım.. Sağlıkla kucakla bebişini inşallah :)) Darısı başımıza :)

Insanlar hayal kurarken kader yukarıdan gülümsermiş derler yani siz istediğiniz kadar hayal kurun plan yapın ben bildiğimi yapacam der gibi 14 Mart ile çıktık yola şimdi 5 Mart diyoruz Rabbimden tek dileğim beklediğimiz zamanda sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım yavrularımızı acı tatlı geçen günlerimizi haftalarımızı mutlulukla sonlandıralım inşallah artık şafak sayma vaktidir :)

Merhaba güzel anneler.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin yüzünü göremedim.baş aşağı duruyordu.2 hafta öncede aynı duruştaydı.doğum kanalına yönelmiş.dr 1 mart gibi bekliyorum dedi.2600 kilosu.benim kan dğerleri düşük.serum alıyorum.anemiden korkma dedi.sen giyin,süslen,gez ,gerisini bize bırak dedi.en kötüsü kan veriyoruz dedi.normal doğuma elverişli gibisin dedi.bizden haberler böyle :)

32.haftada calisabilir aldinmi? Bu rapor 32+ dami yiksa 31+ dami alınıyor? Sanirim tatile denk gelen haftayi erteleyemiyormusuz ne guzel masraf yok snin bu sefer

Merhaba.Araya girip cevap veriyorum,sakıncası yoktur umarım.Ben 32+0 da almıştım.tatile gelen hafta ertelenemiyor.ben okuluma sordum.benim 37.hafta 14 subat oluyor.kadın doğum dışında bir poliklinikten rapor alacağım 5 gün.37.haftam yanmasın diye.

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sağlıkla kucağına al inşallah.okeanos dr kim di?

Bugun kizimi gormeye gittik. Haftam 34+6 kilosu 2.568 boyu 47 cm cok sukur her degerimiz iyi.doktor 38.haftada dogumla ilgili bilgi verecekmia ama simdilik normal gozukuyormus

Şu anda 33.haftadasın.okul açılınca 2 hafta daha çalışman gerekmiyor mu 37 için? Ben okul açılınca 1 hafta daha çalışmak zorundayım 37 için.

mrb arkadaslar bende 24 mart annesiyim tabi oglum erkenci cikmazsa.baya agirlastim arkadaslarya artik yürümek bile iskence oluyor.5yasinda bir oglum daha var gün icinde o baya yoruyor beni zaten,kilar ellerim ayaklarim su toplayamaya baslamas,sismis baya diz kapaklarimin üstüne Kadar var.kizlar neler yapmam gerekiyor bu sisligi indirmem icin,yardim ederseniz cok seviniriz...:18:

Ya benim hic Gobegim çıkmadı zor bela birazcik bişi war ole onumde top gibi amaa giorsebiz sanki 4 aylik hamileler gibiyim.ikk 6. Ayima kadar millet inanmiodu zaten hamile olduguma

Estağfurullah niye sakincasi olsun yalniz ben soyle biliyorum 32.haftadan sonraki alinan raporlar dogum iznindwn dusuyormus ne icin rapor olsada

Ne güzel haberler vermiş doktor...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNş..

Evet ilk doğumum çok ilginç ama bende hiç heyecan yok belki günler geçtikçe heyecan olur bakalım :)

Heyecan günler yaklaştıkça artacaktır. Heyecan ve mutluluk karışımı bişey olur herkes:))
Ben hala çok var gibi hissediyorum kendimde ne zaman gelecek bilmiyorum ben de sezeryan düşünüyorum ama bebeğim kendi ne zaman gelmeye karar verirse o zaman olayım istiyorum sezeryanı. Çok mu çok şey istiyorum nee:))

Merhaba anneler sezeryan dogum yapacak olan anneler kendi seciminiz mi yoksa sartlar bunu gerektirdigi icin mi sezeryan olacaksiniz?

Ne güzel haberler vermiş doktor...Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin İNş..

Estağfurullah niye sakincasi olsun yalniz ben soyle biliyorum 32.haftadan sonraki alinan raporlar dogum iznindwn dusuyormus ne icin rapor olsada

Bugün dr başka poliklinikten alırsan iznini etkilemez demişti.ya bende yoruluyorum toplam 1 saat yolla okula ulaşıyorum.ne yapsam ki ?

Ya benim hic Gobegim çıkmadı zor bela birazcik bişi war ole onumde top gibi amaa giorsebiz sanki 4 aylik hamileler gibiyim.ikk 6. Ayima kadar millet inanmiodu zaten hamile olduguma

aynı durum bende de var doktora gittim kbb ye 32 haftalık gebeyim dedim doktor bi baktı maşallah hiç belli olmuyo dedi akşama kadar aynaya bakıyorum hep aynı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…