2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?

Valla canım benim bi arkadaşımın 36. haftada doğum pozisyonuna girdi..
Geçen kontrolümde benim bebişimde yan yatıyordu. Dr a sordum gittikçe büyüyo doğum pozisyonuna girmesi gerekmiyormu?
O da daha erken 37. haftaya kadar haraket edicek çok rahat o yüzden merak etme dedi..

İnşllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım... Dua ediyorum her gece...

3300 gibi doğarmış.sağlıklı olsunda.teşekkür ederim canım.

Evet geçen gün annemde bana dedi.. Göğüs ucu için krem aldım, eskiden kremmi vardı sanki karbonatlı pamukla sil hiçbişi olmaz ne memene ne bebeğin ağzına dedi..

cnm merhaba.bu arada bişey sölemek istiyorum.kuzenim hep karbonatlı suyla sildi.hiçbişey olmadı göğüs ucuna.bebeğin agzınada.

inan yazdıklarınla moral oldun bana bu durumda başka bir görüş almam şart oldu
Allah yardım etsin hepimize inşallah çok teşekkür ederim sana da

hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu

Canımm çok geçmiş olsun . Benimde en korktuğum şey grip ve migren atağı idi. Migreni hamilelikten dolayı olmam zannediyordum. Ama olabiliyormuş. Bugün başım çok fena ağrıyor. Miğem bulanıyor. Saç diplerim bile ağrıyor. Yataktan çıkmak istemedim. Sürekli yatınca da vücudum uyuşuyor

Ördek yürüyüşüne geçtik artık yürüme şekillerimiz

bende aynı duruumdayım
bacakaramı sanki açıyorlar
birde rahmimdeki kemiğim ağrıyor
ben ve eşim sezeryan diyoruz da sanırım ben normal doğuracağım bu gidişle
neyse hayırlısı diyelim
ya bu arada kızlar dün çok çok gerildim.ya şu ebeveynlerin eski adetleri sürdütrme huyu yokmu insan deli oluyor.kayınvalidem tutturmuş bir kaç parrça tülbent kesecekmiş kenarını iğneleyecekmiş oğlumun alnını bağlayacakmış allnı düz olsunmuşmuşmuş.
ya insanlara net şekilde hayır demeyi bileceksin.bu huyumdan nefret ediyorum:anne beni kırma istemiyorum dedim neolur.ısrar üstüne ısrar hiç değilse 40 na kadar bağlayalım benim annem bütün çocuklarımı bağladı bak ne güzel alınları düz diyor.istemiyorum neolur kızma dedimsede ısrar ediyor
yok alnını bağlayacam yok belini bağlayacam
ya çocuğun beyni sıkışacak ya
bugüne kadar hamdolsun hiç gerginliğimiz bile olmadı ama sanırım doğumdan sonra baya savaşacağım ben ya
dua edin kızlar moralim bozuluyor

cnm merhaba.bu arada bişey sölemek istiyorum.kuzenim hep karbonatlı suyla sildi.hiçbişey olmadı göğüs ucuna.bebeğin agzınada.

Eskiler biliyor bu işi gerçekten.. İnsan araştırdıkça farlı şeyler duydukça kafası karışıyor.. Oysa tecrübeli annelerin nasihatlari çok daha iyi bence :)

Aynen canım günde 3-4 saat uykuyla ayakta kalıyorum. Eşime şimdiden sıkı sıkı tembih ediyorum. Gece nöbetleri sende,Sıkı çalış askerde gece nöbetlerine diye söylüyorum.Ben uyuyacağım emzirmeye getiricen beni uyandırıcan diyorum. Tmm diyor da bakalım nolcak

Canım zaten yıkanacak sonrasında da ben tülden bir torbam var onun içine koyup hemşirelere vermeyi düşünüyorum. Kutular yer kaplar hurç ta olabilir tabi

ben de aynı senin gibi hazırladım. tülden bir torbaya koydum. bez torba da olabilir aslında. plastik poşet olsun istemedim. annem de yenidoğan hemşiresi benim. o da bez türü torbalar iyi oluyor dedi. ona göre hazırladık.

Benim eşimde kendiliğinden hevesli gece ağladığında ben bakarım emzirmen gelince seni uyandırırım diyor ama eşim top atsan uyanmaz o yüzden bebişin sesine uyanacağını da hiç sanmıyorum

Barbie hayırlı doğumlar diliyorum.İnşallah herşey güzel olacak.Ne güzel bunca zaman merak ettiğin minik kuş geliyor.Allah yardımcın olsun.

barbi suanda heyecandan oluyordur kesin herlde yaa...;Ben olsam olurdum garanti..Alllah yardımcısı olsunn..

Shaga genic benim bebişte daha dönmedi. Ama ben hazırlamaya çalışmıyorum hayırlısı neyse o olsun dedim başından beri. Nasıl olsa sancımı bekleyeceğim o zamana kadar dönmezse oğluşum sezeryan olurum dönerse normal yaparım. Oğluşumun sağlığından hiç bir şey önemli değilmiş. Bunu hasta olduğumda kilo alamadığında anladım. Ciğerim yandı resmen. Yatarken bile sağa ve sırt üstü yattığımda oğluşumun besinini kesiyorum diye vicdan azabı duyuyorum. Şimdilik ona iyi bakalım da doğumumuzu yaradana bırakalım hayırlısı neyse o olsun.

schagacıım tüm alternatiflere hazırlıklı olmak gerekir canım. Bebek dönmüş olsa bile doğum sırasında bir sorun olursa sezeryana alınabilirim fikri de hep aklında olmalıydı. Bu konudan dolayı kendini üzme.En önemlisi bak ne büyük badireler atlatıp getirdiğin bebeğini 34. haftaya kadar.
tüm alternatifler hepimiz için. Ben sezeryan diye tutturuyorum belki ama nerden bilebilirim ki hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam olmuş ve artık geç kalınmışsa sezeryan için. Yani hepimiz için geçerli bu durum.

Arkadaşlar merhaba.sizlere bir sorum olacak.Doktoruma , suyun boşalması durumunda en yakın hastaneye gitmek gerekir değil mi? diye sordum.dr hayır su boşalınca 24 saat süren oluyor dedi.benim doğum yapacağım hastane 1 saat uzakta.dr ısrarla sakince gel birşey olmaz diyor.sizin doktorlar bu konuda yorum yaptı mı?

Dr um demedi böle bişi ama yakın bi arkadaşım o şekilde doğum yaptı.. Yani suyu geldi baya, boşaldımı tamamı bilmiyorum ama
şarıl şarıl geldi iş yerinde.. Dr unu aradı dr da merak etme daha vaktimiz çok sakin ol eşini ara çantanı al gel dedi. Kız evine gitti duşunu aldı sonra hastaneye gitti ve suyu boşaldıktan 7-8 saat sonra doğum yapmış oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…