- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Bumesajı beğendim cnmHahahah çok tatlısın :))
Doğduktan hemen sonra giymesini planladığın kıyafeti ayrı bir poşete koy.
Onu doğuma girerken sanırım zaten hemşireler istiyor.
Yani çanta içinden tek tek bu zıbını, bu body'si gibi ayıklama zaman kaybı olmasın boşuna.
hiççç kendini kasma ve sakın yorma kendini
geldiklerinde de uygun bir dille söylersin tatlım
Bu arada artık benim leğen kemiklerim açılıyor sanırım
Hani boy uzarken olan bir kemik ağrısı vardı ya, aynen öyle ağrıyor leğen kemiklerim özellikle geceleri...
Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum
gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Arkadalar merhaba,
Uzun süredir internet sorunları yüzünden yazamadım bir türlü. pek çok yeri de okumayı kaçırdım sanırım. Ben 32. Haftada suyum az olduğu için izne ayrıldım. Zaten işlerde çok yoğundu ve fazla mesai falan ancak yetiştirebiliyordum. İki haftadır evdeyim artık. sizlere sormak istediklerim var. Lütfen bana bir akıl verin.
Hastane çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım fakat bebek için aldığım 10'lu hastane çıkışındaki parçalarda kolsuz atlet kilot kolsuz body falan var. malum kış ayındayız. benim ayrıca almış olduğum uzun kollu çıtçıtlı body falan mı koysam? siz bebek için hemşireye vereceğiniz bohçaya ne koydunuz. Parça parça söyleyebilir misiniz?
Bir de ben normal doğum düşünüyorum ama olası bir aksilik için sezaryen randevusu falan veriyor mu doktorunuz. benimki hala nasıl doğum yapmak istediğimi sormadı. bu cumartesi randevum var.
O ağrı bende son 2 aydır var açıla açıla bitemedi
bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biri değilimdir. hayır anlıyorum onu da belki çalıştığı hastaneden prim falan gibi ekstra bir ücret alıyorsa tabii bir tane de bir tane. diğer taraftan zaten normal doğumda aktif rol ebe de doktorda değil ki. kaldı ki biliyor ilki normal ve hiç sıkıntısız oldu günü geldiğinde günün önce elbette sıkıntı çıkacak. offf emel offfff bilmiyorum inan kafam allak bullak birde tanıdık ebe vardı sonuçta onlar daha tecrübeli bir de onunla konuşacağım bu durumu
sağlık sıkıntısında karşı değilim biliyorsunuz hepiniz bunu en başından beri onu söylüyorum ama keyfi davranması doktorun beni çok ama çok sinirlendirdi
birde yakın zamanda kontrole gidecekseniz beni de bilgilendir misiniz bu konu hakkında cidden 10.0 mm sıkıntı ise bunu bilirsem daha rahat hareket edebileceğim sanırım kabullenebilirim
Bebek doğduğu gibi giymesi için vereceğim torbanın içeriği;
Zıbın (uzun kollu), penye kısa kollu bacaksız body, penye uzun kollu ayaklı tulum, penye bere ve penye battaniye...
(Çoraptan vazgeçtim annem gerek yok dedi)
Kısmetse hastaneden çıkarken de; battaniyenin cinsini değiştireceğim merserize ya da polar olacak.
Canım o zaman gereksiz parçaları çıkarayım ben. bez koymadın mı torbana?
Bu açılmadan dolayı bir beden artmayalım da...
:)))
Canim insan ogeniyor zamanla. Ben bebek tutmayi bile bilmiyordum.
gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
O ağrı bende son 2 aydır var açıla açıla bitemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?