2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin

Rabbim yar ve yardımcın olsun umarım sorunsuz geçer ve meleğin bir an önce yanına gelir Rabbim şafi ismi hürmetine ikinizi de şifa versin inşallah....

bu arada Allahtan bişey olmazsa bende şubat anneliğine terfi ediyorum doğum sezeryan olacak....

Bumesajı beğendim cnm ama kk izin vermedi...
hiççç kendini kasma ve sakın yorma kendini

geldiklerinde de uygun bir dille söylersin tatlım

Aynen kimse bebişten önemli değil kusura bakmasınlar birde yemeğe geliyorlar eşim dışarıdan alıcak yemekleri, ben 4 aydır yemek yapmıyorum nerdeyse annem yolluyor ya da eşim yapıyor

Bu arada artık benim leğen kemiklerim açılıyor sanırım
Hani boy uzarken olan bir kemik ağrısı vardı ya, aynen öyle ağrıyor leğen kemiklerim özellikle geceleri...

O ağrı bende son 2 aydır var açıla açıla bitemedi

Arkadalar merhaba,

Uzun süredir internet sorunları yüzünden yazamadım bir türlü. pek çok yeri de okumayı kaçırdım sanırım. Ben 32. Haftada suyum az olduğu için izne ayrıldım. Zaten işlerde çok yoğundu ve fazla mesai falan ancak yetiştirebiliyordum. İki haftadır evdeyim artık. sizlere sormak istediklerim var. Lütfen bana bir akıl verin.

Hastane çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım fakat bebek için aldığım 10'lu hastane çıkışındaki parçalarda kolsuz atlet kilot kolsuz body falan var. malum kış ayındayız. benim ayrıca almış olduğum uzun kollu çıtçıtlı body falan mı koysam? siz bebek için hemşireye vereceğiniz bohçaya ne koydunuz. Parça parça söyleyebilir misiniz?

Bir de ben normal doğum düşünüyorum ama olası bir aksilik için sezaryen randevusu falan veriyor mu doktorunuz. benimki hala nasıl doğum yapmak istediğimi sormadı. bu cumartesi randevum var.

Benim raporumda rapor tarihindeki gebelik haftası yazıyor. Çalışabilir ibaresi var birde izin başlangıç tarihi yazıyor.

aynı durum bende de var tatlım.Bizimkide kızımız olsun şöyle yapçam,böyle yapçam dedi ama hala bi icraat yok lafta kaldı herşey.Dediğin gibi ona gerek yok buna gerek yok insanın şevkini kırıyolar.Daha hiç bişey alınmadı bebeğimeKendi annem hepsini almış bide doğum hediyesi 2000 tl ye kolye almış ahh ahh ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna demiyolar..Üzme sende kendini boşver olduğu kadar...

Bebek doğduğu gibi giymesi için vereceğim torbanın içeriği;

Zıbın (uzun kollu), penye kısa kollu bacaksız body, penye uzun kollu ayaklı tulum, penye bere ve penye battaniye...
(Çoraptan vazgeçtim annem gerek yok dedi)

Kısmetse hastaneden çıkarken de; battaniyenin cinsini değiştireceğim merserize ya da polar olacak.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bence sonradan içinde acaba şöylemi yapsaydım gibi şeyler olmaması için başka bir doktor ile görüş. Bu pazar günü bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. Aynen senin söylediğin hikaye. Önce suni sancı vs. Açılma olmuyor diye sezeryan yapılmış. Ben açıkçası bu konuda doktorların çoğuna güvenmiyorum. Allah hepimizi iyi doktorların eline düşürsün.

Bu arada benim doğum yapacağım hastanede, normal doğum sezeryandan pahalı...

Barbie cim Allah yardımcınız olsun inş bebisine sağlıkla kavusursun canim dualarımız seninle.

Canım o zaman gereksiz parçaları çıkarayım ben. bez koymadın mı torbana?

Canım o zaman gereksiz parçaları çıkarayım ben. bez koymadın mı torbana?

Daha karar vermedim açıkçası, yani çantama alıyorum ama bir arkadaşım hiç gerek yok nasıl olsa hastanede bezi veriyorlar dedi.
Bir de özel hastane diye belki vermem.

Bu arada ilk kıyafet olarak NewBorn/yenidoğan bedeni vericem.
Hastanenin internet sayfasından yeni doğan fotoğraflarına bakıyorum, bebekler kıyafetlerin içinde yüzüyor.
O yüzden yani 0-3 ay değil yenidoğan vericem.

Canim insan ogeniyor zamanla. Ben bebek tutmayi bile bilmiyordum.

bebek tutmak altını değiştirmek bunları biliyorum yeğenime bakmıştım 1 yıl.onun dilinden anlamak,ona yetebilmek bunlar korkutuyor beni.gerçi yersiz tabi bu korkular.mutlaka alışacağız.

neden dinliyorsun ki kv ni? doğumdan sonra nerde yatıracaksın bebeği?nerde yıkayacaksın?bak erken doğum riskim var diye koşa koşa gidip yatakla banyo malzemelerini aldık acil diye!beraber yaşıyor bile olsanız sen ona bağlı değilsin.ne demek ne gerek var yaa

Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin

Allah yardımcınız olsun,sağlıkla kucağına al bebişini.bize de haber ver.aklı sende bugün.dualarım da

Bizim oglusun daha ismi de belli değil, bebek sekeri de yaptirmadik..15 gunde falan teslim eidyorlarmiş ama en gec 2 haftaya birseyler begenip sipariş vrsek iyi olcak.. Hos yataktan kalkıp ben begenemicem ama artık annem halletcek o işleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…