2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım ben de yeni atlattım ama 2 hafta sürdü. boğazın için ılık sıcağa yakın suya bal ve limon kat sık sık iç, birde salep boğaza iyi geliyor. pastil ve olips te boğaz yanmasını rahatlatıyor hatta ben boğazım çok yandığında renni duo içiyordum küçük bir yudum anında ferahlatıyordu. burnun tıkalıysa bir çay bardağına su ve dolu bir çay kaşığı tuz karıştır, burnuna çek ve temizle çok iyi açıyor ama sonra akıntıdan gene kapanıyor tabi. tıkandıkça çekersin. benim birde burnum kanıyordu, ne eziyetti yarabbi. bi de o halimle hastanede yattım. ama bebek için korkma onlara gripten dolayı bişey olmaz. bu arada meyve suyu içeceksen sabah aç karnına içme yarardan çok zararı var, yemeklerden sonra ya da akşam üstü iç. uzun oldu ama inşallah işine yarar. çabuk atlatırsın inşallah canım

valla süpermiş yemeğe falan geliyorlar ne kadar düşünceli insanlarmış
dün eşim arkadaşı ile dışarı çıkacaktı arkadaşının eşi aradı beni gel onlar gidecek
oğlanla benim kız(9 yaşında) ilgilenir sende dinlenirsin dedi.
yok canım senin de işin vardır benimde işim var başka zaman geliriz siz de buyurun gelin dedim
arkadaşım ev hanımı rahatlıkla da gidebilirim ama bugünlerin yarınları da var onu da düşünmem
lazım hadi gel dedi ama yok yok gitmem iyiyim ben evimde

diyorum ya belki bana başka türlü yaklaşsa inan tepkili olmazdım ama tarzıydı sanırım beni de sinirlendiren
amin canım arkadaşım

Bende de aynı yaa. Hatta gece donerken falan agrısından uyanıyorum. Açıldıgı gibi kapanırda umarım boyle paytak paytak yuruyen bi penguen olarak kalmak istemiyorum. Hayır zayıfda sayılmazdım zaten.

ayyyy penguen de süper benzetme

kocam saolsun... penguenim diyo artık bana eşekkk...

kızlar bu arada göğüs çatlağı meselesi konuşulmuşken aklıma geldi. karbonatlı su yapıp emzirmeden önce bir pamuk yardımıyla meme ucu we etrafını bununla temizlersek bebeğin ağzı kesinlikle pamukçuk(aft) olmazmış arkadaşım emzirdiği günden bu yana yapıyor ve işe yaradı

Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz

kızlar coookk alakasız ama bişey sorcam geçenklerde evim sahane programını izeldim. Ağladımda cok. Losemili bi cocugun 3 yıl sonunda evine donecegı gun için evi hazırlıyorlardı. Cok duygusaldı. Aklıma geldide burada da o programa katılıp yatak odasını yaptıran vardı dimi kimdi ki o....

Kizlar sezeryan sonrasi toparlayici kullanabiluyormuyuz? Bide ben dogum fotosu ckilcem saclarim kivircik kivircik yakisiyoda duz mu yapsam bilemedim sizce ?

Selam tatlı annişler

Kizlar sezeryan sonrasi toparlayici kullanabiluyormuyuz? Bide ben dogum fotosu ckilcem saclarim kivircik kivircik yakisiyoda duz mu yapsam bilemedim sizce ?

canım lohusa tacını al tak kafana dene hangisi daha copk ıyı hosettiyorsa onu yap. Bu arada ben daha bebek şekeri magnetler ve lohusa tacı işini halletmediim offff....

Evet geçen gün annemde bana dedi.. Göğüs ucu için krem aldım, eskiden kremmi vardı sanki karbonatlı pamukla sil hiçbişi olmaz ne memene ne bebeğin ağzına dedi..

cnm seni çok iyi anlıyorum sezaryenin kıyısından döndüm ilk gebeliğimde.suyum azdı 2 ay stresli günler geçirdik ama çok kritik değildi.doguma 20 gün kala pazartesi gel suni sancı verelim dedi.şok oldum nasıl yani.daha alttan muayene olmadım sancım sıfır nasıl doğum yapıcam diye düşündüm ve o an güvenim bitti doktora karsı.hemen başka bir doktora gittik acildeymiş sen doğum yapamazsın rahmin sert henüz akşama kadar suni sancıyı verirler yalvarırsın sezaryen diye dedi.Onu dinledim bir 9 gün daha geçti yine suni sancıyla 9 saatte dogdu.ilk doktoru bırakmasaydım bende sezaryen olacaktım.şimdide aynı doktorla devam ediyorum gerçekten bir sorun olursa sezaryen olurum ama gereksiz yere olmak istemiyorum.güven çok önemli mutlaka başka doktorada git ben 20 gün kala değiştirdim hiç bişey için gec değil
son gittiğimde 2.ler daha kolay olur dedi moral oldu inşallah bu kolay doğumu bizde yaşarız

Son düzenleme:
Benimde göbeğim hiç belli olmuyordu son bikaç haftadır çıktı iyice Bende kalça kemiklerimin ve kasık ağrısı çok oluyo. Vücudumuz kendini hazırlıyo tabi ama baya etkiliyo yürürken fln

Ördek yürüyüşüne geçtik artık yürüme şekillerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…