portakal ve limonun direk kendisini yiyorum bol bol canım ama okyanus suyunu hiç denemedim bide onu deneyeyim inşallah faydası olur . resmen kemiklerim titriyor banyo yapmaktan korkuyorum daha fazla üşütür müyüm diye
yok canım Allahtan ateşim yok çok şükür, boğazım çok ağrıyor yanıyor resmen sıcak birşeyler içince azalıyor 10dk ya yeniden başlıyor sürekli yatıyorum kafamı kaldıramıyorum, keşke annem yanımda olsaydı daha hamileliğimi bile görmedi doğum yaptıktan sonra gelebilecek, dünden beri düşünüp düşünüp üzülüyorum, hamileliğim boyunca kanamalarım oldu rahim ağzı yetmezliğim oldu erken doğum riskim hala devam ediyor grip oldum hiçbirini söyleyemedim zaten uzakta üzülmesin elinden birşey gelmez diyehep harika geçiyor hamileliğim dedim
Bumesajı beğendim cnmama kk izin vermedi...
Aynen kimse bebişten önemli değil kusura bakmasınlar birde yemeğe geliyorlar eşim dışarıdan alıcak yemekleri, ben 4 aydır yemek yapmıyorum nerdeyse annem yolluyor ya da eşim yapıyor
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bence sonradan içinde acaba şöylemi yapsaydım gibi şeyler olmaması için başka bir doktor ile görüş. Bu pazar günü bir arkadaşımın bebeğini görmeye gittim. Aynen senin söylediğin hikaye. Önce suni sancı vs. Açılma olmuyor diye sezeryan yapılmış. Ben açıkçası bu konuda doktorların çoğuna güvenmiyorum. Allah hepimizi iyi doktorların eline düşürsün.
Bende de aynı yaa. Hatta gece donerken falan agrısından uyanıyorum. Açıldıgı gibi kapanırda umarım boyle paytak paytak yuruyen bi penguen olarak kalmak istemiyorum. Hayır zayıfda sayılmazdım zaten.
bende tek asıl var ve fotokopi çektim.hastane çantasına da fotokobisini koyayım değil mi?
valla süpermiş yemeğe falan geliyorlar ne kadar düşünceli insanlarmış
dün eşim arkadaşı ile dışarı çıkacaktı arkadaşının eşi aradı beni gel onlar gidecek
oğlanla benim kız(9 yaşında) ilgilenir sende dinlenirsin dedi.
yok canım senin de işin vardır benimde işim var başka zaman geliriz siz de buyurun gelin dedim
arkadaşım ev hanımı rahatlıkla da gidebilirim ama bugünlerin yarınları da var onu da düşünmem
lazım hadi gel dedi ama yok yok gitmem iyiyim ben evimde
diyorum ya belki bana başka türlü yaklaşsa inan tepkili olmazdım ama tarzıydı sanırım beni de sinirlendiren
amin canım arkadaşım
ayyyy penguen de süper benzetme
kocam saolsun... penguenim diyo artık bana eşekkk...
Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz
Acaba ne zamana kadar doğum pozisyonuna girer bebişler?
Benim bebişim hala ters duruyor.
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Selam tatlı annişler
Kizlar sezeryan sonrasi toparlayici kullanabiluyormuyuz? Bide ben dogum fotosu ckilcem saclarim kivircik kivircik yakisiyoda duz mu yapsam bilemedim sizce ?
canım lohusa tacını al tak kafana dene hangisi daha copk ıyı hosettiyorsa onu yap. Bu arada ben daha bebek şekeri magnetler ve lohusa tacı işini halletmediim offff....
kızlar bu arada göğüs çatlağı meselesi konuşulmuşken aklıma geldi. karbonatlı su yapıp emzirmeden önce bir pamuk yardımıyla meme ucu we etrafını bununla temizlersek bebeğin ağzı kesinlikle pamukçuk(aft) olmazmış arkadaşım emzirdiği günden bu yana yapıyor ve işe yaradı
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
c.tesi 33+5 de gittim kendi doktoruma benim bdt 12.03.2014. ölçümlere göre bebeğin kafası 37+2 görünüyor ve 9.16 mm
eğer 10.0 mm olursa çok riskli normal doğum dedi.
hatta ilkinin kaç kg doğduğunu ölçümleri sordu evde bakmam lazım ama kilosu 3300 gr, boyu da 54 cm doğduğunu söyledim
nst ye girmemi söyledi girmedim ki girseydim kesin sancım çıkardı o an ki stresle. bana diyor ki doktor
-bol bol yürüyüş yapın, yediklerinize dikkat edin, hamurişi ve tuzludan uzak durun. tamam zaten bunları yapıyorum ekstra napabilirim ???? bunu bilmiyorum. birde zaten ben evde değilim çalışıyorum işten sonra da evde yemek bulaşık evin diğer işleri ütü ki biliyorsunuz bir oğlum var ertesi gün için hazırlıklar hafta sonu desen kolay kolay oturmuyorum tamam dip köşe temizlik değil ama yine kendi işimi kendim görüyorum. akşamları desen 30-40 dk egzersiz yapıyorum. şimdi ben 6:30 da kalkıyorum sabahları dedim 6 da kalkıyım da 30-45 dk yürüyüş yapıp geliyim dedim. eşim çıldırdı bu kadar hareketle zaten yine bile iyisin olduğu kadar üzülme falan diyor ama mutlaka o da etkilendi. şimdi ben başka ne yapabilirim onu araştırmam lazım
bir şey daha var tabii canımı sıkan. dr böyle giderse gününü beklemeyelim 39. haftada gelin suni sancı verelim doğumu başlatalım. suratına birşey söylemedim ama acayip sinirlendim sabah gidicem suni sancıyı verecek akşama kadar sancı çekicem açılma falan olmayacak ve ben güçsüz düşeceğim alacak beni sezeryana kesin yapacağı bu. böyle kendimi de dolduruşa getirmek istemiyorum şurada kaldı 7 hafta ve yeni bir dr aramakta istemiyorum ama böyle devam ederse bilmiyorum her an karar değiştirebilirim bir dr daha gitmeyi planlıyorum bakalım biraz moral olarak toparlanabilirsem
yani durum böyle kızlar
Benimkide yan.. Dr um 37. haftaya kadar döner merak etme dedi..
Benimde göbeğim hiç belli olmuyordu son bikaç haftadır çıktı iyiceBende kalça kemiklerimin ve kasık ağrısı çok oluyo. Vücudumuz kendini hazırlıyo tabi ama baya etkiliyo yürürken fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?