2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bişey dicem hastaneler ilk hastane çıkışlarını zaten kendileri giydirmiyor mu? Yani ben bir çok hastanede hastanenin kendi hastane çıkışlarını giydirdiklerine şahit oldum. ben onu sorucam eğer öyleyse hemşireye vermenin bir anlamı yok ki kıyefetlerini

kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba

canım her ikisini de koy, sezeryandan çıkar çıkmaz hasta bezi kullanılıyor, taa ki gece yarısına kadar, gece yarısı hemşireler geliyor pansumanını yapıyor ve artık kesinlikle hasta bezi değil ped kullanmanı söylüyorlar, çünkü yaraya yapıştırılan bantı hasta bezi terleterek kaldırıyor, bazen aksilik olarak aşırı kanama olabiliyor ki Allah kimseye yaşatmasın, ana ister kanama olsun ister çok az olsun hasta bezi kesinlikle kullanılıyor

Canım senin isteğine göre giydiriyorlar çoğunlukla.. Yani fotoğraf falan çektiricez benim aldıklarım giydirilsin dersen doğuma giderken onları giydiriyolar.. Yoksa bişey söyleyip vermezsen hastaneninkileri giydiriyorlar.

Bu arada benim doğum yapacağım hastanede, normal doğum sezeryandan pahalı...

o hangi hastaneki yaa normal sezeryandan pahalı.
çok ilginç sahiden de.

ilk bakımın evet pahalı olduğunu ben de biliyorum ama özel sigortan var ise 15 gün içerisinde sigortasını yaptırırsanız bebeğin bakım ödemeyi yapıp sonra sigorta şirketinden alabiliyoruz sanırım onu da araştırmak gerek.

İnan bu mesajı yazarken kaç kere sildim geri yazdım çünkü çok sinirlendim ama neyse sen sakin ol canım benim... Allahıma dua ederim ki haklının yanında olsun her zaman. Ona güç kuvvet versin sabır versin. İşlerinde kolaylık göstersin. Evinde hanesinde huzur sağlık versin.
Eşine çok büyük iş düşüyor doğumdan sonra. Onun içinde zor farkındayım ama kendini düşünmek zorundasın. Sen ne kadar iyi isen huzurlu isen bebeğinizde o kadar iyi olur bunu sakın unutma canım.

dişi penguenlerim beniiimmmmm

oyyy ben o bölümü izledim resmen hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan. Hatta buraya da yazacaktım ama yazamadım. Bayağı duygusaldı. Hele anneye bayıldım müthiş mahçup bir anneydi .İnşallah bir daha nüksetmez. yüxektopuk nickli arkadaş ona katılmıştı o programa.

smasher sen ızmırde egepoldemı yapcaktın ordada verıolarmı yanlıs mı hatırlıorum:S

Canim ablam acibadem bakirkoyde yapti veriyolar ilk kiyafetlerini bende b.koy acibademde
Yapicam ama yedekte koydum giydirselerde bu arada seninde a.bademde yapacagini
Animsadim ondan yaziyim dedim yanilmiyosam:26:

smasher sen ızmırde egepoldemı yapcaktın ordada verıolarmı yanlıs mı hatırlıorum:S

Evet canım kısmetse egepolde yapıcam.. Valla ben hastaneye sormadım ama arkadaşım orada doğum yaptı, ona sormuştum o söylemişti. Hastaneden giydiriyorlar ama önü logolu falan ben istemedim kendim götürdüm sende öyle yap dedi.

Lohusa tacı nerelerde satılıyor codulu

lohusa tacini bende aradim cok ama bulmadim canim. ucube taclarini lohusa taci diye satiyorlar ama internette guzel seyler var. anne kiz lohida taclari var el yapimi cok guzel ama tuzlu biraz. ben kendim xapcam keceden becemezsemde normal bi taca eskitme gul yapitircam

ya evet bende aglamistim hani imam diyordu ya gercek ihtiyac sahibi isteyemez diye kadin resmen onu dogruluyprdu. insallah yasamaylar ayni seyleri

Canim ablam acibadem bakirkoyde yapti veriyolar ilk kiyafetlerini bende b.koy acibademde
Yapicam ama yedekte koydum giydirselerde bu arada seninde a.bademde yapacagini
Animsadim ondan yaziyim dedim yanilmiyosam:26:

hazirlik olanlara vermiyorlar heralde hepsi ama acil.bi durumda verirler. bebek aniden dogdu diyelim cipllak.mi kalcak kuzu

ben de işyerine verdim de bizim ik sgk nın sisteminde göremiyor raporu.
hastaneyi aradım onlar da biz gönderdik diyolar. Arada derede kaldım yine:))
kizlar bi nushada sizde olsun mutlaka sgk yeniden isteyebiliyo. bende korkumdan raporumu devletten alcam

Kizlar barbie doguma baslamistir bende heyecanlndm ya simdi ilk doguran barbie olck aramzda demi Rabbim saglikli bir sekilde hyrlsyla kavstrsun yavrsna insallah

barbie yi doğuma mı almışlar:26: Allah yardımcısı olsun, iyi haberlerini duyalım inşallah, bu arada barbie ilk değil 3. olacak

yok artık alın bağlama adeti de neymiş onu da ilk kez duyuyorum. hem bebeğin kafanı yeni doğduğunda yumuşacıktır. Çok tehlikeli şeyler bunlar. kesinlikle hatrı olsun diye bile yaptırma hiç bir şekilde.

ben bu tarz hastanelerin sezeryan doguma oncelik verdigini dusunuyoum ne olursa olsun ameliyat ile ayni olmamali normal dogum. ben sezeryan dusunuyorum zaten ama sen bi sor nedeni schaqacim.

Son düzenleme:
barbiiiii simdiye cokdan bitmistir dogumun kavusmusundur bebegine. umarim hersey yolundadir sende bebeginde sagliklisinizdir.

canım senin fiziksel engelin onların beyinsel engelinin yanında hiç bile. Sakın o şekilde düşünme. kimse kimsenin üzerinde hiç bir koşulda söz hakkına sahip değildir.
Merak etme eşinle konuşursun saçma bulduğunu bebek için tehlikeli olduğunu söylersin. Gerekirse doktoruna bile sorarsın eşin yanındayken doktorundan bi güzel fırçayı yiyince zaten eşin de ikna olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…