Hahahah çok tatlısın :))
Doğduktan hemen sonra giymesini planladığın kıyafeti ayrı bir poşete koy.
Onu doğuma girerken sanırım zaten hemşireler istiyor.
Yani çanta içinden tek tek bu zıbını, bu body'si gibi ayıklama zaman kaybı olmasın boşuna.
kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba
bişey dicem hastaneler ilk hastane çıkışlarını zaten kendileri giydirmiyor mu? Yani ben bir çok hastanede hastanenin kendi hastane çıkışlarını giydirdiklerine şahit oldum. ben onu sorucam eğer öyleyse hemşireye vermenin bir anlamı yok ki kıyefetlerini
Bu arada benim doğum yapacağım hastanede, normal doğum sezeryandan pahalı...
canım Allahtan eşime söyledim ben izin vermem dedi de şimdi bunlar küserde bak
ya nedir mantığı anlamıyorum
biz altlı üstlü oturuyoruz ve ben engelliyim yani anlayacağın benim engelli oluşum onların üüzer,imde söz hakkı oldukları bilincini oluşturuyor
yokta desem ısrar ısrar ısrar eşimde yılıyor o zaman
dua edin bak hamilelerin duaları kabul olur
valla süpermiş yemeğe falan geliyorlar ne kadar düşünceli insanlarmış
dün eşim arkadaşı ile dışarı çıkacaktı arkadaşının eşi aradı beni gel onlar gidecek
oğlanla benim kız(9 yaşında) ilgilenir sende dinlenirsin dedi.
yok canım senin de işin vardır benimde işim var başka zaman geliriz siz de buyurun gelin dedim
arkadaşım ev hanımı rahatlıkla da gidebilirim ama bugünlerin yarınları da var onu da düşünmem
lazım hadi gel dedi ama yok yok gitmem iyiyim ben evimde
diyorum ya belki bana başka türlü yaklaşsa inan tepkili olmazdım ama tarzıydı sanırım beni de sinirlendiren
amin canım arkadaşım
ayyyy penguen de süper benzetme
kızlar coookk alakasız ama bişey sorcam geçenklerde evim sahane programını izeldim. Ağladımda cok. Losemili bi cocugun 3 yıl sonunda evine donecegı gun için evi hazırlıyorlardı. Cok duygusaldı. Aklıma geldide burada da o programa katılıp yatak odasını yaptıran vardı dimi kimdi ki o....
Canım senin isteğine göre giydiriyorlar çoğunlukla.. Yani fotoğraf falan çektiricez benim aldıklarım giydirilsin dersen doğuma giderken onları giydiriyolar.. Yoksa bişey söyleyip vermezsen hastaneninkileri giydiriyorlar.
bişey dicem hastaneler ilk hastane çıkışlarını zaten kendileri giydirmiyor mu? Yani ben bir çok hastanede hastanenin kendi hastane çıkışlarını giydirdiklerine şahit oldum. ben onu sorucam eğer öyleyse hemşireye vermenin bir anlamı yok ki kıyefetlerini
smasher sen ızmırde egepoldemı yapcaktın ordada verıolarmı yanlıs mı hatırlıorum:S
Lohusa tacı nerelerde satılıyor codulu
oyyy ben o bölümü izledim resmen hıçkırıklara boğuldum ağlamaktan. Hatta buraya da yazacaktım ama yazamadım. Bayağı duygusaldı. Hele anneye bayıldım müthiş mahçup bir anneydi .İnşallah bir daha nüksetmez. yüxektopuk nickli arkadaş ona katılmıştı o programa.
Canim ablam acibadem bakirkoyde yapti veriyolar ilk kiyafetlerini bende b.koy acibademde
Yapicam ama yedekte koydum giydirselerde bu arada seninde a.bademde yapacagini
Animsadim ondan yaziyim dedim yanilmiyosam:26:
kizlar bi nushada sizde olsun mutlaka sgk yeniden isteyebiliyo. bende korkumdan raporumu devletten alcamben de işyerine verdim de bizim ik sgk nın sisteminde göremiyor raporu.
hastaneyi aradım onlar da biz gönderdik diyolar. Arada derede kaldım yine:))
anneler bi başka oluyor canım yaa benim annem 12 saat uzakta ve çalışıyor o yüzden göremedim hamileliğimden beri, işverenleri de bilirsin istediğin ufacık izin gözlerine batar o yüzden hamileliğinde hiç izin istemeyeyim doğumuna bir hafta kadar isteyeyim dedi, sadece bir haftasenin bir çocuğun daha varmış dediğin gibi o durum zorluyordur Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
ayy ayni ben. bende cok korkuyoum. hastalansam yalnizim. bebegime bakamayacak olsam yada zorlansan ilk gunler taa kayseriiye gitcem. yoldada bisey olmaz bebisime umarimm
canım hastane çantasına neler koyacağını doktorunun hemşiresi yada sekreteriyle konuş, sen tamam dersin hepsi yeterli dersin sonra hemşire sana şunu niye koymadınız der, doğumdan önce konuş derim
off yaa bala karşı alerjim var benim yiyemiyorum , keşke alerjim olmasaydı suya süte katar içerdimpastili de deneyeyim boğaz ağrısından yanmasından duramıyorum, bilgiler için çok teşeşkkür ederim canım sende yeni atlatmışsın geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz
ben tulum vermeyi düşünüyorum canım gördüğüm birçok kişi de tulum koymuştu
yüxektopuktu canım. bu arada ne zamandır o da girmiyor kulübe sorunca farkettim
ayy o bolumu izleyince hep mi o sekilde ihtiyac sahiplerine gidiyolar diys dusundum ama oyle degil galiba
sana da geçmiş olsun canım, benim de ilk 4-5 ay felaket baş ağrılarım oldu, Allaha şükür o zamandan beri hiç olmadı, bende senin gibiyim oYle başım ağrıyınca bide midem bulanıyor sanki anlaşmışlar gibiinsan ilaç kullanmaktan korkuyor ama iç istesen bi ağrı kesici eğer dayanamıyorsan
canım eşin ne diyor bu konuda, bence de çok saçma bi gelenek büyük konuşmayayım ama ben olsam ne olursa olsun bağlatmazdım bebeğimin alnını. onların canı ne ki daha süt
Kizlar barbie doguma baslamistir bende heyecanlndm ya simdi ilk doguran barbie olck aramzda demi Rabbim saglikli bir sekilde hyrlsyla kavstrsun yavrsna insallah
bende aynı duruumdayım
bacakaramı sanki açıyorlar
birde rahmimdeki kemiğim ağrıyor
ben ve eşim sezeryan diyoruz da sanırım ben normal doğuracağım bu gidişle
neyse hayırlısı diyelim
ya bu arada kızlar dün çok çok gerildim.ya şu ebeveynlerin eski adetleri sürdütrme huyu yokmu insan deli oluyor.kayınvalidem tutturmuş bir kaç parrça tülbent kesecekmiş kenarını iğneleyecekmiş oğlumun alnını bağlayacakmış allnı düz olsunmuşmuşmuş.
ya insanlara net şekilde hayır demeyi bileceksin.bu huyumdan nefret ediyorum:anne beni kırma istemiyorum dedim neolur.ısrar üstüne ısrar hiç değilse 40 na kadar bağlayalım benim annem bütün çocuklarımı bağladı bak ne güzel alınları düz diyor.istemiyorum neolur kızma dedimsede ısrar ediyor
yok alnını bağlayacam yok belini bağlayacam
ya çocuğun beyni sıkışacak ya
bugüne kadar hamdolsun hiç gerginliğimiz bile olmadı ama sanırım doğumdan sonra baya savaşacağım ben ya
dua edin kızlar moralim bozuluyor
o hangi hastaneki yaa normal sezeryandan pahalı.
çok ilginç sahiden de.
ilk bakımın evet pahalı olduğunu ben de biliyorum ama özel sigortan var ise 15 gün içerisinde sigortasını yaptırırsanız bebeğin bakım ödemeyi yapıp sonra sigorta şirketinden alabiliyoruz sanırım onu da araştırmak gerek.
canım Allahtan eşime söyledim ben izin vermem dedi de şimdi bunlar küserde bak
ya nedir mantığı anlamıyorum
biz altlı üstlü oturuyoruz ve ben engelliyim yani anlayacağın benim engelli oluşum onların üüzer,imde söz hakkı oldukları bilincini oluşturuyor
yokta desem ısrar ısrar ısrar eşimde yılıyor o zaman
dua edin bak hamilelerin duaları kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?