Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz
ben varım cnm.medıcanada yapıcam doğumumu hayırlısıyla
Bu arada benim doğum yapacağım hastanede, normal doğum sezeryandan pahalı...
Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?
Arkadaşlar merhaba.sizlere bir sorum olacak.Doktoruma , suyun boşalması durumunda en yakın hastaneye gitmek gerekir değil mi? diye sordum.dr hayır su boşalınca 24 saat süren oluyor dedi.benim doğum yapacağım hastane 1 saat uzakta.dr ısrarla sakince gel birşey olmaz diyor.sizin doktorlar bu konuda yorum yaptı mı?
Kizlar barbie doguma baslamistir bende heyecanlndm ya simdi ilk doguran barbie olck aramzda demi Rabbim saglikli bir sekilde hyrlsyla kavstrsun yavrsna insallah
kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba
Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?
bende aynı duruumdayım
bacakaramı sanki açıyorlar
birde rahmimdeki kemiğim ağrıyor
ben ve eşim sezeryan diyoruz da sanırım ben normal doğuracağım bu gidişle
neyse hayırlısı diyelim
ya bu arada kızlar dün çok çok gerildim.ya şu ebeveynlerin eski adetleri sürdütrme huyu yokmu insan deli oluyor.kayınvalidem tutturmuş bir kaç parrça tülbent kesecekmiş kenarını iğneleyecekmiş oğlumun alnını bağlayacakmış allnı düz olsunmuşmuşmuş.
ya insanlara net şekilde hayır demeyi bileceksin.bu huyumdan nefret ediyorum:anne beni kırma istemiyorum dedim neolur.ısrar üstüne ısrar hiç değilse 40 na kadar bağlayalım benim annem bütün çocuklarımı bağladı bak ne güzel alınları düz diyor.istemiyorum neolur kızma dedimsede ısrar ediyor
yok alnını bağlayacam yok belini bağlayacam
ya çocuğun beyni sıkışacak ya
bugüne kadar hamdolsun hiç gerginliğimiz bile olmadı ama sanırım doğumdan sonra baya savaşacağım ben ya
dua edin kızlar moralim bozuluyor
kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba
Sorma ben yıkadım ütüledim bi de kutuya aynı şekli vericm diye uğraştık kaç saatneyse iYi oldu sorduğum tek benmişim kutuya götüren
Cnm hiç bilgim yok bu konuda da birşeyi merak ettim Dr miyomu ilk nasıl farketti ultrasonda mı gördü??? ...
Ben çantama hasta bezi koymadım koymayı de düşünmüyorum zaten hastanelerin çoğu bu tarz şeyleri karşılıyor kaldı ki çevremde doğum yapanlar Alman'a bile gerek yok öyle aman aman bir kanaman olmuyormuş ben normal ped koydum olduda çok ihtiyaç oldu mutlaka gerekti zaten hastanelerin yanları eczane dolu eşim gidip alır diye düşünüyorum
ben alınca verdim işyerime bir sorun çıkmasın diye
anneler bi başka oluyor canım yaa benim annem 12 saat uzakta ve çalışıyor o yüzden göremedim hamileliğimden beri, işverenleri de bilirsin istediğin ufacık izin gözlerine batar o yüzden hamileliğinde hiç izin istemeyeyim doğumuna bir hafta kadar isteyeyim dedi, sadece bir haftaÇok zor canım anlayabiliyorum, benim annem de çok uzak olmasa da 1,5 saatlik uzaklıkta acilde kaldığım o gece annemi çok aradım açıkçası, o gece kızım da ateşliydi babasıyla eve gönderdim ve tek başıma kaldım sabaha kadar tuvalete zor gittim tek başıma inleye inleye, neyseki annem ertesi gün dayanamayıp geldi 2-3 gün bi de kızımın hasta olması da zorladı beni saat başı ateşini ölçüyodum bir hafta sürdü ateşi, bide aynı anda eşim de hadtalandı mı tam olduk. İyiki annem vardı
canım hastane çantasına neler koyacağını doktorunun hemşiresi yada sekreteriyle konuş, sen tamam dersin hepsi yeterli dersin sonra hemşire sana şunu niye koymadınız der, doğumdan önce konuş derimArkadalar merhaba,
Uzun süredir internet sorunları yüzünden yazamadım bir türlü. pek çok yeri de okumayı kaçırdım sanırım. Ben 32. Haftada suyum az olduğu için izne ayrıldım. Zaten işlerde çok yoğundu ve fazla mesai falan ancak yetiştirebiliyordum. İki haftadır evdeyim artık. sizlere sormak istediklerim var. Lütfen bana bir akıl verin.
Hastane çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım fakat bebek için aldığım 10'lu hastane çıkışındaki parçalarda kolsuz atlet kilot kolsuz body falan var. malum kış ayındayız. benim ayrıca almış olduğum uzun kollu çıtçıtlı body falan mı koysam? siz bebek için hemşireye vereceğiniz bohçaya ne koydunuz. Parça parça söyleyebilir misiniz?
Bir de ben normal doğum düşünüyorum ama olası bir aksilik için sezaryen randevusu falan veriyor mu doktorunuz. benimki hala nasıl doğum yapmak istediğimi sormadı. bu cumartesi randevum var.
off yaa bala karşı alerjim var benim yiyemiyorum , keşke alerjim olmasaydı suya süte katar içerdimcanım ben de yeni atlattım ama 2 hafta sürdü. boğazın için ılık sıcağa yakın suya bal ve limon kat sık sık iç, birde salep boğaza iyi geliyor. pastil ve olips te boğaz yanmasını rahatlatıyor hatta ben boğazım çok yandığında renni duo içiyordum küçük bir yudum anında ferahlatıyordu. burnun tıkalıysa bir çay bardağına su ve dolu bir çay kaşığı tuz karıştır, burnuna çek ve temizle çok iyi açıyor ama sonra akıntıdan gene kapanıyor tabi. tıkandıkça çekersin. benim birde burnum kanıyordu, ne eziyetti yarabbi. bi de o halimle hastanede yattım. ama bebek için korkma onlara gripten dolayı bişey olmaz. bu arada meyve suyu içeceksen sabah aç karnına içme yarardan çok zararı var, yemeklerden sonra ya da akşam üstü iç. uzun oldu ama inşallah işine yarar. çabuk atlatırsın inşallah canım
ben tulum vermeyi düşünüyorum canım gördüğüm birçok kişi de tulum koymuştuKizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz
yüxektopuktu canım. bu arada ne zamandır o da girmiyor kulübe sorunca farkettimkızlar coookk alakasız ama bişey sorcam geçenklerde evim sahane programını izeldim. Ağladımda cok. Losemili bi cocugun 3 yıl sonunda evine donecegı gun için evi hazırlıyorlardı. Cok duygusaldı. Aklıma geldide burada da o programa katılıp yatak odasını yaptıran vardı dimi kimdi ki o....
sana da geçmiş olsun canım, benim de ilk 4-5 ay felaket baş ağrılarım oldu, Allaha şükür o zamandan beri hiç olmadı, bende senin gibiyim başım ağrıyınca bide midem bulanıyor sanki anlaşmışlar gibiCanımm çok geçmiş olsun . Benimde en korktuğum şey grip ve migren atağı idi. Migreni hamilelikten dolayı olmam zannediyordum. Ama olabiliyormuş. Bugün başım çok fena ağrıyor. Miğem bulanıyor. Saç diplerim bile ağrıyor. Yataktan çıkmak istemedim. Sürekli yatınca da vücudum uyuşuyor
canım eşin ne diyor bu konuda, bence de çok saçma bi gelenek büyük konuşmayayım ama ben olsam ne olursa olsun bağlatmazdım bebeğimin alnını. onların canı ne ki daha sütbende aynı duruumdayım
bacakaramı sanki açıyorlar
birde rahmimdeki kemiğim ağrıyor
ben ve eşim sezeryan diyoruz da sanırım ben normal doğuracağım bu gidişle
neyse hayırlısı diyelim
ya bu arada kızlar dün çok çok gerildim.ya şu ebeveynlerin eski adetleri sürdütrme huyu yokmu insan deli oluyor.kayınvalidem tutturmuş bir kaç parrça tülbent kesecekmiş kenarını iğneleyecekmiş oğlumun alnını bağlayacakmış allnı düz olsunmuşmuşmuş.
ya insanlara net şekilde hayır demeyi bileceksin.bu huyumdan nefret ediyorum:anne beni kırma istemiyorum dedim neolur.ısrar üstüne ısrar hiç değilse 40 na kadar bağlayalım benim annem bütün çocuklarımı bağladı bak ne güzel alınları düz diyor.istemiyorum neolur kızma dedimsede ısrar ediyor
yok alnını bağlayacam yok belini bağlayacam
ya çocuğun beyni sıkışacak ya
bugüne kadar hamdolsun hiç gerginliğimiz bile olmadı ama sanırım doğumdan sonra baya savaşacağım ben ya
dua edin kızlar moralim bozuluyor
Allah hepimize sabır versin. Kırmadan incitmeden isteklerimizi söyleyelim diyoruz ama kafalarının dikine gidiyorlar maalesef. Eşinle konuşup annesiyle konuşmasını deneyebilirsin. Sen doğumdan sonra çok strese girme derim. Maazallah sinirden stresten sütün de etkilenir bebeğinde...
canım lohusa tacını al tak kafana dene hangisi daha copk ıyı hosettiyorsa onu yap. Bu arada ben daha bebek şekeri magnetler ve lohusa tacı işini halletmediim offff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?