2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba

Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz

Ben yedek olarak tulum da koydum ama hazırladığım torbasında alt üst şeklinde olandan var onlar daha kullanışlı oluyo bence altını değiştirirken. Tabi hastane çıkışı setindeki alt üstü kastediyorum canım

Bu arada benim doğum yapacağım hastanede, normal doğum sezeryandan pahalı...

Son yapılan zamlarla zaten normal doğum pahalı oldu canım. Normal doğuma yüzde 114 sezeryani tam hatırlamıyorum ama yüzde 45 gibi cüzi bir zam yapıldı. Ocak ayından sonra...

Kizlar barbie doguma baslamistir bende heyecanlndm ya simdi ilk doguran barbie olck aramzda demi Rabbim saglikli bir sekilde hyrlsyla kavstrsun yavrsna insallah

Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?

Korkma canım . Bak smasher in bebişi yan doktoru döner demiş benim ki de dikine duruyor. Benim dr de döner dedi. 38e kadar bekle döner. 38 den sonra da dönme ihtimali var ama biraz zayıf sancılar da bir nebze olsun dönmesine yardımcı oluyor.

Bişey olmaz canım benim ilk doğumda sabah 9:30 da suyum geldi hem de bayağı ağrım yok diye sancı verdiler akşam sekize kadar bekledi Dr tabi açılma olmadığı ve sancı verildi halde hiç sancım gelmediği için sezeryana alındım tabi bu benim isteğimle oldu. Hem tırstığım için hem de bebeğim susuz kaldı bişey olur düşüncesiyle. Dr bir şişe sancı daha takıp sabaha kadar beklemeyi teklif etmişti düşün bişey olmaz yani. Ama ben normal doğumdan çok korkuyorum. Ne bileyim şimdi de olsa sezeryanı tercih ederim tabi bu benim tercihim

Kizlar barbie doguma baslamistir bende heyecanlndm ya simdi ilk doguran barbie olck aramzda demi Rabbim saglikli bir sekilde hyrlsyla kavstrsun yavrsna insallah

ilk değil;3. anne olacak canım.2 annemiz vardı,biri ikiz,biri tek bebek annesi :) barbieye de bebişine de Allah sağlık versin.

kızlar bişey sorcam.daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama.çantanıza hasta bezimi koydunuz yoksa pedmi koydunuz.sezeryan olcam ben büyük ihtimal.çok kanama oluyomu acaba

Ben çantama hasta bezi koymadım koymayı de düşünmüyorum zaten hastanelerin çoğu bu tarz şeyleri karşılıyor kaldı ki çevremde doğum yapanlar Alman'a bile gerek yok öyle aman aman bir kanaman olmuyormuş ben normal ped koydum olduda çok ihtiyaç oldu mutlaka gerekti zaten hastanelerin yanları eczane dolu eşim gidip alır diye düşünüyorum

Kızlar ya benım doktor 33. haftada net bir dille senin doğum şeklin sezeryan dönse şimdiye kadar dönerdi dedi, yan yatıyor benim bebiş acaba döner mi sizce?

cnmcm benim de makat gelişi şu an. ama doktorum 37. haftaya kdr dönebilir dedi. o gün çatı kontrolü de olcak ztn. sezeryana o gün karar verilcek. o yüzden şimdiden canımızı sıkmayalım

Allah hepimize sabır versin. Kırmadan incitmeden isteklerimizi söyleyelim diyoruz ama kafalarının dikine gidiyorlar maalesef. Eşinle konuşup annesiyle konuşmasını deneyebilirsin. Sen doğumdan sonra çok strese girme derim. Maazallah sinirden stresten sütün de etkilenir bebeğinde...

Bünyeden bünyeye değişebilir canım. Hasta pedi de koy normal ped de... Ben mesela hasta pedi koymayı düşünüyorum. Çünkü adet kanamalarım bile çok oluyordu. Bir de k vitamini bol bol almaya bakın. Kanamaları minimuma indiriyor.

Hamilelikten önce biliniyordu miyom canım ultrasonda görülüyordu. önceleri küçüktü ama şimdi dediğim gibi bebiş itşnce dışardan belli oluyo .
Ben önce bebek elini ayağını dayadı sanıyodum ama bebeğe göre daha sert hissediliyo dr da o hissetiğiniz miyom dedi.

teşekkür ederim cnm.bende ped koydum şimdi.

anneler bi başka oluyor canım yaa benim annem 12 saat uzakta ve çalışıyor o yüzden göremedim hamileliğimden beri, işverenleri de bilirsin istediğin ufacık izin gözlerine batar o yüzden hamileliğinde hiç izin istemeyeyim doğumuna bir hafta kadar isteyeyim dedi, sadece bir hafta senin bir çocuğun daha varmış dediğin gibi o durum zorluyordur Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
canım hastane çantasına neler koyacağını doktorunun hemşiresi yada sekreteriyle konuş, sen tamam dersin hepsi yeterli dersin sonra hemşire sana şunu niye koymadınız der, doğumdan önce konuş derim
off yaa bala karşı alerjim var benim yiyemiyorum , keşke alerjim olmasaydı suya süte katar içerdim pastili de deneyeyim boğaz ağrısından yanmasından duramıyorum, bilgiler için çok teşeşkkür ederim canım sende yeni atlatmışsın geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz
Kizlar hastane cantadina altli ustlu takimmi koydunuz yoksa tulum mu yani hemsireye ne werceksiniz
ben tulum vermeyi düşünüyorum canım gördüğüm birçok kişi de tulum koymuştu
yüxektopuktu canım. bu arada ne zamandır o da girmiyor kulübe sorunca farkettim
sana da geçmiş olsun canım, benim de ilk 4-5 ay felaket baş ağrılarım oldu, Allaha şükür o zamandan beri hiç olmadı, bende senin gibiyim başım ağrıyınca bide midem bulanıyor sanki anlaşmışlar gibi insan ilaç kullanmaktan korkuyor ama iç istesen bi ağrı kesici eğer dayanamıyorsan
canım eşin ne diyor bu konuda, bence de çok saçma bi gelenek büyük konuşmayayım ama ben olsam ne olursa olsun bağlatmazdım bebeğimin alnını. onların canı ne ki daha süt

canım Allahtan eşime söyledim ben izin vermem dedi de şimdi bunlar küserde bak
ya nedir mantığı anlamıyorum
biz altlı üstlü oturuyoruz ve ben engelliyim yani anlayacağın benim engelli oluşum onların üüzer,imde söz hakkı oldukları bilincini oluşturuyor
yokta desem ısrar ısrar ısrar eşimde yılıyor o zaman
dua edin bak hamilelerin duaları kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…