Canim ablam acibadem bakirkoyde yapti veriyolar ilk kiyafetlerini bende b.koy acibademde
Yapicam ama yedekte koydum giydirselerde bu arada seninde a.bademde yapacagini
Animsadim ondan yaziyim dedim yanilmiyosam:26:
barbiiiii simdiye cokdan bitmistir dogumun kavusmusundur bebegine. umarim hersey yolundadir sende bebeginde sagliklisinizdir.
o hangi hastaneki yaa normal sezeryandan pahalı.
çok ilginç sahiden de.
ilk bakımın evet pahalı olduğunu ben de biliyorum ama özel sigortan var ise 15 gün içerisinde sigortasını yaptırırsanız bebeğin bakım ödemeyi yapıp sonra sigorta şirketinden alabiliyoruz sanırım onu da araştırmak gerek.
Hamilelikten önce biliniyordu miyom canım ultrasonda görülüyordu. önceleri küçüktü ama şimdi dediğim gibi bebiş itşnce dışardan belli oluyo .
Ben önce bebek elini ayağını dayadı sanıyodum ama bebeğe göre daha sert hissediliyo dr da o hissetiğiniz miyom dedi.
evet canım ben de acıbademde yapıcam doğumu inşallah.
yedek alıcam tabii yanıma da o telaşta bir de bebeğin kıyafetlerini alın falan ne bileyim doğumdan çok ona odaklanırım :)))
Ben doğumdan sonra kendi elbiselerini odasında giydirmeyi düşünüyorum. zaten 2 gün orda kalacağız. Bebeğin yüzündeki ödem biraz geçince foto çekelim istiyorum bende :))
ya evet bende aglamistim hani imam diyordu ya gercek ihtiyac sahibi isteyemez diye kadin resmen onu dogruluyprdu. insallah yasamaylar ayni seyleri
Evet canım kısmetse egepolde yapıcam.. Valla ben hastaneye sormadım ama arkadaşım orada doğum yaptı, ona sormuştum o söylemişti. Hastaneden giydiriyorlar ama önü logolu falan ben istemedim kendim götürdüm sende öyle yap dedi.
Memorial hastanesi...
Özel sigortam var ama bir sürü operasyon geçirdiğim için limit dolmuş durumda.
Sadece indirim yapıyorlar...
he yok canm ozamn ya bnde kendımınkılerı gıydırme taraftarıyım....bırde bısey sorcam hasta bezı fılan bılgın varmı hastane neler verıo neler vermıo?
bebeğe hastane kıyafetleri giydirmelerini istemezsen diye zaten doğum öncesi istiyor hemşireler dedim.
Yoksa tabi ki bezini kıyafetini hepsi hastanede sen bir şey vermesen de hallediyorlar..
Memorial hastanesi...
Özel sigortam var ama bir sürü operasyon geçirdiğim için limit dolmuş durumda.
Sadece indirim yapıyorlar...
Kıslar grup şu an herkese açık aratarak ekleyebilirsiniz faceden
ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.
schagacıım tüm alternatiflere hazırlıklı olmak gerekir canım. Bebek dönmüş olsa bile doğum sırasında bir sorun olursa sezeryana alınabilirim fikri de hep aklında olmalıydı. Bu konudan dolayı kendini üzme.En önemlisi bak ne büyük badireler atlatıp getirdiğin bebeğini 34. haftaya kadar.
tüm alternatifler hepimiz için. Ben sezeryan diye tutturuyorum belki ama nerden bilebilirim ki hastaneye gittiğimde 8 cm açılmam olmuş ve artık geç kalınmışsa sezeryan için. Yani hepimiz için geçerli bu durum.
Sene sonunda sıfırlanmıyor mu sizde limitler ?? :44:
ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.
Hasta bezini bilmiyorum ama bebek bezi veriyorlarmış. O yüzden beni yeni doğan bez almadım. Götürmüycem hastaneye bez, en kötü acil istenirse her markette bulunuyor nasılsa eşim gider alır gelir.
Senin dr un kim canım ?
Yani yılda 1 kere ama biz Mart'ın bilmem kaçında başlatmıştık o yüzden Mart'ın o döneminin gelmesi lazım fakat benim kızım o zamana yetişemiyor.
Kısmet yani : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?