2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Canim ablam acibadem bakirkoyde yapti veriyolar ilk kiyafetlerini bende b.koy acibademde
Yapicam ama yedekte koydum giydirselerde bu arada seninde a.bademde yapacagini
Animsadim ondan yaziyim dedim yanilmiyosam:26:

evet canım ben de acıbademde yapıcam doğumu inşallah.
yedek alıcam tabii yanıma da o telaşta bir de bebeğin kıyafetlerini alın falan ne bileyim doğumdan çok ona odaklanırım :)))
Ben doğumdan sonra kendi elbiselerini odasında giydirmeyi düşünüyorum. zaten 2 gün orda kalacağız. Bebeğin yüzündeki ödem biraz geçince foto çekelim istiyorum bende :))

Memorial hastanesi...
Özel sigortam var ama bir sürü operasyon geçirdiğim için limit dolmuş durumda.
Sadece indirim yapıyorlar...

Anladım cnm saol bilgi verdiğin için geçmiş olsun umarım sorun yaratmaz sana...

bebeğe hastane kıyafetleri giydirmelerini istemezsen diye zaten doğum öncesi istiyor hemşireler dedim.
Yoksa tabi ki bezini kıyafetini hepsi hastanede sen bir şey vermesen de hallediyorlar..

ya evet bende aglamistim hani imam diyordu ya gercek ihtiyac sahibi isteyemez diye kadin resmen onu dogruluyprdu. insallah yasamaylar ayni seyleri

imam öyle deyince resmen daha fazla ağlamıştım. annesi sahiden çok utangaçtı gerçekten ihtiyacı olan insan isteyemez.
sana da oluyor mu bilmiyorum hemen kendi evladımı koyuyorum yerine ve ben napardım diye düşünüp iyice ağlıyorum.
Dün de öyle birşey oldu. Bir arkadaşın arkadaşı engelli öğretmeni. ama çocukların engeli umurunda bile değil o kadar pozitifler ki fotoğraflarını gördüm. Kendimden utandım saçma sapan şeyleri kafaya takıyorum diye. Sonra da başladım ağlamaya..

he yok canm ozamn ya bnde kendımınkılerı gıydırme taraftarıyım....bırde bısey sorcam hasta bezı fılan bılgın varmı hastane neler verıo neler vermıo?

he yok canm ozamn ya bnde kendımınkılerı gıydırme taraftarıyım....bırde bısey sorcam hasta bezı fılan bılgın varmı hastane neler verıo neler vermıo?

Hasta bezini bilmiyorum ama bebek bezi veriyorlarmış. O yüzden beni yeni doğan bez almadım. Götürmüycem hastaneye bez, en kötü acil istenirse her markette bulunuyor nasılsa eşim gider alır gelir.
Senin dr un kim canım ?

bebeğe hastane kıyafetleri giydirmelerini istemezsen diye zaten doğum öncesi istiyor hemşireler dedim.
Yoksa tabi ki bezini kıyafetini hepsi hastanede sen bir şey vermesen de hallediyorlar..

ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.

ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.

Bende öyle düşünüyordum ama doğumhaneden itibaren fotoğrafları çekiliyor özel hastanelerde.. Acıbadem de o şekilde diye biliyorum..
O yüzden benim götürdüklerimi giysin zaten ne kadar giyebilicek ki hemen büyüycek bıdıklarımız :)

Evet işte demek ki ben kendimi iki opsiyona da daha iyi hazırlamalıyım demek ki :)

heralde yavrucuğuna kavuşmuştur..geçmiş olsun barbicim ve aynı zamanda gözünüz aydın, kuzucuğunla sana hayırlı sağlıklı sıhhatli bol sütlü, az gazlı, musmutlu günler dilerimm

bana ıstanbuldakı doktorum gokalp beyı tavsıye ettı ama cok yogundu o bende ılk randevumu baska drye aldım ordakı kız dedı baska dr ye verelım 2.randevuyu gokalp beye verırım dıye bende tamm dedım ama iş ole olmadı ben doktorumu cok sevdımbulent bey dı tesaduf doktorum oda ıstanbuldakı doktorumu fılan tanıo cok ılgılıydı cok begendm sımdı subatın ılk haftası tekrar ona randevu alcam bulent beye gıtcem hayırlısı bakalım nasıl olcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun şans bu işlerya kımıne aynı doktor ıyı gelıo kımıne ıyı gelmıo şansımız acık olsun senın dr kım?

Yani yılda 1 kere ama biz Mart'ın bilmem kaçında başlatmıştık o yüzden Mart'ın o döneminin gelmesi lazım fakat benim kızım o zamana yetişemiyor.
Kısmet yani : )

Hadi yaa şansa bak :) Neyse boşver sağlıkla doğsunlarda indirim indirimdir hiç yoktan iyidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…