bana ıstanbuldakı doktorum gokalp beyı tavsıye ettı ama cok yogundu o bende ılk randevumu baska drye aldım ordakı kız dedı baska dr ye verelım 2.randevuyu gokalp beye verırım dıye bende tamm dedım ama iş ole olmadı ben doktorumu cok sevdımbulent bey dı tesaduf doktorum oda ıstanbuldakı doktorumu fılan tanıo cok ılgılıydı cok begendm sımdı subatın ılk haftası tekrar ona randevu alcam bulent beye gıtcem hayırlısı bakalım nasıl olcak hepımızın hakkında hayırlısı olsun şans bu işlerya kımıne aynı doktor ıyı gelıo kımıne ıyı gelmıo şansımız acık olsun senın dr kım?
Nasıl ekliycez ya ben normalde Facebook kullanıyorum , grup adı ne nasıl aratılcak
Kesinlikle canım dr meselesi tamamen şans..
Yani mükemmel denilen dr a gidiyosun senle elektiriği tutmuyo, tesadüf başka dr a gidiyosun tam senlik.
Banada ya gökalp bey ya hakan beye git dediler. Gökalp bey çok sert mizaçlı pek ısınamadım hakan beye gittim
şimdi iyi kide ona gitmişim diyorum. Hayırlısı ile bide kucaklasak bebişlerimizi :)
ben de işyerine verdim de bizim ik sgk nın sisteminde göremiyor raporu.
hastaneyi aradım onlar da biz gönderdik diyolar. Arada derede kaldım yine:))
dişi penguenlerim beniiimmmmm
ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.
evet canım hayırlısı bırde gokalp bey cok dolu oldugu ıcın ılgısız kalıomus arayınca ulaşamıomussun....bız bulent beye gttıkten sonra eşıme arkadası hakan beyı solemıs cok ıyı dıye ama şans gec soledı bıze sağlık olsun hakan beyde cok ıyıymıs ole duyduk bız.ınsallah hayırlısıyla alalım artık kucklarımıza hıc gecmıyo bana zamn ya hıc bır sorunum yoktu cok ıyıydım ama 2 gundur bır sırt agrım var yatırmıo artık zorluo bırde grıp oldum kulaklarım bogazlarım dolu dolu acıo oda halsızlık yaptı bıran once zamn gecsın ıstıorum
Kıslar grup şu an herkese açık aratarak ekleyebilirsiniz faceden
Barbie dogmustur bebeğin hayırlı evlat olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
balkaymak arattım ama öyle bir grup bulamadım
Schaqa ben de memorial da dogum yapcam, atasehirdekinde,sezeryan olcak.. sen fiyat aldin mi hic?
lohusa tacini bende aradim cok ama bulmadim canim. ucube taclarini lohusa taci diye satiyorlar ama internette guzel seyler var. anne kiz lohida taclari var el yapimi cok guzel ama tuzlu biraz. ben kendim xapcam keceden becemezsemde normal bi taca eskitme gul yapitircam
Ya kusucak mı
kimse bana kusucak demediiii : )
Bende bulamadım..:44:
Evet ama 1-2 ay oldu.
Muhasebedeki kız, Ocak'tan sonra tekrar arayın fiyatlar değişecek demişti.
Bir de benim sigortama göre fiyat söylemişti.
Yani normal halini tam bilmiyorum aslında.
Sezeryan 2 gece kalış, normal doğum tek gece kalış.
Fön çekiyorlarmış saçımıza.
Lohusa şerbeti ikramı varmış.
Bir de memorial'da kasım ayına kadar fotoğrafçı dahilmiş doğum paketine.
Biz onu da kaçırmış olduk :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Bebişler büyüdükçe bu ağrılar çok normal. Bendede kasın ağrısı oluyo çok fazla.Özellikle sabahları kalktığımda bi 4-5 adım zor yürüyorum sonra açılıyo yavaş yavaş.. Bu arada sen kaç haftalıksın canım ? Nst e girdin mi hç ?
Bende bulmadım, kendi sayfamı açıyorum orada arama yerine yazdım ama olmuyo, kadınlar kulübü yazınca kendi sayfası çıkıyo. Ben mi anlamadım acaba????
Ben de bakındım mağaxalara ama bi tek Gebe mağazasında pek bişeye benzemeyen taçlar vardı. İnternette var ama dediğin gin kendimiz de yapabilir ya baska bi taç alıp modifşye edebiliriz
Bende öyle düşünüyordum ama doğumhaneden itibaren fotoğrafları çekiliyor özel hastanelerde.. Acıbadem de o şekilde diye biliyorum..
O yüzden benim götürdüklerimi giysin zaten ne kadar giyebilicek ki hemen büyüycek bıdıklarımız :)
ben 32+6 bugun:)normal dogum tarıhım 18 mart cıkıo ama gecen burda devlet hastanesıne gıtmek zorunda kaldım ılac fılan yazdırdım egepoldekı randevuma daha vardı bırde uzak bıze ole devlettekı doktor onde gıdıo normal dogum 10 u ıle 15 ı arası olabılır dedı ama bakalım bulent beye subatın 3 une fılan randevu almayı dusunuorum bakalım o ne dıcek senın ne zamn aynı anda dogurursak zıyaret ederız bırbırımızı
Evet işte demek ki ben kendimi iki opsiyona da daha iyi hazırlamalıyım demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?