2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kesinlikle canım dr meselesi tamamen şans..
Yani mükemmel denilen dr a gidiyosun senle elektiriği tutmuyo, tesadüf başka dr a gidiyosun tam senlik.
Banada ya gökalp bey ya hakan beye git dediler. Gökalp bey çok sert mizaçlı pek ısınamadım hakan beye gittim
şimdi iyi kide ona gitmişim diyorum. Hayırlısı ile bide kucaklasak bebişlerimizi :)

evet canım hayırlısı bırde gokalp bey cok dolu oldugu ıcın ılgısız kalıomus arayınca ulaşamıomussun....bız bulent beye gttıkten sonra eşıme arkadası hakan beyı solemıs cok ıyı dıye ama şans gec soledı bıze sağlık olsun hakan beyde cok ıyıymıs ole duyduk bız.ınsallah hayırlısıyla alalım artık kucklarımıza hıc gecmıyo bana zamn ya hıc bır sorunum yoktu cok ıyıydım ama 2 gundur bır sırt agrım var yatırmıo artık zorluo bırde grıp oldum kulaklarım bogazlarım dolu dolu acıo oda halsızlık yaptı bıran once zamn gecsın ıstıorum

ben de işyerine verdim de bizim ik sgk nın sisteminde göremiyor raporu.
hastaneyi aradım onlar da biz gönderdik diyolar. Arada derede kaldım yine:))

valla ben verdim benden çıktı elimde de aslı var napiyim emel düşünemiyeceğim o kadarını da

dişi penguenlerim beniiimmmmm

bak yaaaaaaaaaa

ilk kıyafetini hastaneninkini giysin kusacak falan filan onu kirletsin sonra kendi cicilerini giydirir mis gibi fotolar çektiririz.

bunu da sevdim güzel düşünce

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.. Bebişler büyüdükçe bu ağrılar çok normal. Bendede kasın ağrısı oluyo çok fazla.Özellikle sabahları kalktığımda bi 4-5 adım zor yürüyorum sonra açılıyo yavaş yavaş.. Bu arada sen kaç haftalıksın canım ? Nst e girdin mi hç ?

Schaqa ben de memorial da dogum yapcam, atasehirdekinde,sezeryan olcak.. sen fiyat aldin mi hic?

Evet ama 1-2 ay oldu.
Muhasebedeki kız, Ocak'tan sonra tekrar arayın fiyatlar değişecek demişti.
Bir de benim sigortama göre fiyat söylemişti.
Yani normal halini tam bilmiyorum aslında.

Sezeryan 2 gece kalış, normal doğum tek gece kalış.
Fön çekiyorlarmış saçımıza.
Lohusa şerbeti ikramı varmış.

Bir de memorial'da kasım ayına kadar fotoğrafçı dahilmiş doğum paketine.
Biz onu da kaçırmış olduk :)

Ben de bakındım mağaxalara ama bi tek Gebe mağazasında pek bişeye benzemeyen taçlar vardı. İnternette var ama dediğin gin kendimiz de yapabilir ya baska bi taç alıp modifşye edebiliriz

ben de yaklasık 2 ay evvel almiştim fiyat..o zaman benim sigortam memorial da gecmiyordu, simdi acıbadem sigorta ile de anlaşmişlar ama limitim var tabi.. yeniden fiyat istemek lazım... eger hic sigortasız olsak fiyatlar ucuktu... sezeryana 11.700 demişlerdi.Ocakta fiyatlar değişcek demişlerse daha da artmiştir yani:-(

ben 32+6 bugun:)normal dogum tarıhım 18 mart cıkıo ama gecen burda devlet hastanesıne gıtmek zorunda kaldım ılac fılan yazdırdım egepoldekı randevuma daha vardı bırde uzak bıze ole devlettekı doktor onde gıdıo normal dogum 10 u ıle 15 ı arası olabılır dedı ama bakalım bulent beye subatın 3 une fılan randevu almayı dusunuorum bakalım o ne dıcek senın ne zamn aynı anda dogurursak zıyaret ederız bırbırımızı

Ben de bakındım mağaxalara ama bi tek Gebe mağazasında pek bişeye benzemeyen taçlar vardı. İnternette var ama dediğin gin kendimiz de yapabilir ya baska bi taç alıp modifşye edebiliriz

Emeksensin sitesine bakın ben ordan 5tane yaptırdım renk renk model model :)

Ben neden bulamıyorum mart anneleri grubunu ((( tam olarak nasıl aramaliyim?

Benim kocam çekecek fotolarımizı Allah nasip ederse.hem brn bitkinken kızım güzel olsun istemem banane banane. Ikimiz de aynı anda süslenelim yaaa bananeee:)))

Aslında hemen hemen aynıyız.. Benimde 11 mart gözüküyo ama dr ilk hafta gelir büyük ihtimalle dedi.. Denk gelirsek görüşelim gerçekten doğumda :)) Bu arada sen kendin mi alıyorsun her seferinde randevunu ? Bana Hakan bey şu tarih şu saat uygunmu diyo o veriyo randevuyu. Artık 15 günde bir oldu zaten perşembe gidicem inşallah :)

Evet işte demek ki ben kendimi iki opsiyona da daha iyi hazırlamalıyım demek ki :)

Bir dua vardır bilir misin gerçi ikili ilişkiler için söylerler ama brn buna uyarliyim:))
Gönlünden geçen doğum sekilini allah hayırlı eylesin,senin için hayırlı olanı ise gönlüne razı eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…