Ya kusucak mı
kimse bana kusucak demediiii : )
Benim kocam çekecek fotolarımizı Allah nasip ederse.hem brn bitkinken kızım güzel olsun istemem banane banane. Ikimiz de aynı anda süslenelim yaaa bananeee:)))
valla ben verdim benden çıktı elimde de aslı var napiyim emel düşünemiyeceğim o kadarını da
bak yaaaaaaaaaa
bunu da sevdim güzel düşünce
arkadaşlar bizim oyun park yatağımız bu model ve şimdi içine yatağını almak istiyorum fakat yatağın ebatı ne olacak anlayamadım kağıtları falan taşınma esnasında kaybolmuş ve hiç bilgim yok ölçeyim dedim ama ölçümlere göre de yatak ebadı yok daha önce kullanan var mı bu modelden yardımcı olursanız sevinirim
Aslında hemen hemen aynıyız.. Benimde 11 mart gözüküyo ama dr ilk hafta gelir büyük ihtimalle dedi.. Denk gelirsek görüşelim gerçekten doğumda :)) Bu arada sen kendin mi alıyorsun her seferinde randevunu ? Bana Hakan bey şu tarih şu saat uygunmu diyo o veriyo randevuyu. Artık 15 günde bir oldu zaten perşembe gidicem inşallah :)
ya sole dıyım ben ıstanbuldan geldım ılk defa 1 ay once bulent beye gttım hanı bastan berı benı takıp etmıoya belkıde gelırmıyım bıda gelmezmıyım dıye dusundu ondan kendı vermedi belkıde bılmıorumkı 1 ay sonraya randeevu al dedı ama artık benımde daha kısa suurelı
olur randevularım hatta bu hafta sonuna dogru mu alsam dıye dusunuorum 1 ay oldu merak edıorum
heheh :)) Sende haklısın valla.. Bende tipim kaymış halde gözükmek istemiyorum.. Mümkün olsa ameliyathanede fön çekin allık sürün falan diycem :)
Anladım canım.. Bence alabilirsin, çünkü onların 1 ayı, 25-26 gün arası :))
32.haftadan sonrada 15 günde bir oluyor randevu, yani senide 15 gün sonra tekrar çağarıcak.
ben hastane cantama duzlestırıcımı fılan koymayı bıle dusundum
ıı barı nst ne zamn gıorıoz canm nst ıcın acaba kaç gunde bır çagrcak
Ben de verdim benden de çıktı da işte yeniden almam lazım falan muhabbetine girilmesin korkum o yoksa karışmıyorum:))
Evet mart 2014 anneleri olarak TPB ye hepinizi davet ediyorum
Türk Penguenler Birliği'ne
Yaaa ben kusmuk kokusunu duyduğum anda ögürmeye başlıyorum. O yüzden o kusmuk o elbisede kalmamalı hemen değismeli arkadaşş:))
arkadaşlar bizim oyun park yatağımız bu model ve şimdi içine yatağını almak istiyorum fakat yatağın ebatı ne olacak anlayamadım kağıtları falan taşınma esnasında kaybolmuş ve hiç bilgim yok ölçeyim dedim ama ölçümlere göre de yatak ebadı yok daha önce kullanan var mı bu modelden yardımcı olursanız sevinirim
Canım bunlar standart 60x120 diye biliyorum ama internetten bulabilrisin ölçülerini :)
canım genel ebat 60*120 veya 70*110 oluyor bilemedim şimdi seninkinin ölçüsünü
yok canım standart değil ölçüleri şimdi ölçtüm 70*103 falan çıkıyor ama yatakların ölçüleri 60*120, 70*110 , 70*120 ve 65*95 diye ölçüler var
yok canım standart değil ölçüleri şimdi ölçtüm 70*103 falan çıkıyor ama yatakların ölçüleri 60*120, 70*110 , 70*120 ve 65*95 diye ölçüler var
Valla bu gittiğimde sokar diye tahmin ediyorum ama herşey normalse 36. haftada sokuyorlarmış..
Kasılmaların varsa daha erken bakabiliyorlarmış.. Perşembe gttiğimde sorucam yazarım buradan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?