2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim kocam çekecek fotolarımizı Allah nasip ederse.hem brn bitkinken kızım güzel olsun istemem banane banane. Ikimiz de aynı anda süslenelim yaaa bananeee:)))

heheh :)) Sende haklısın valla.. Bende tipim kaymış halde gözükmek istemiyorum.. Mümkün olsa ameliyathanede fön çekin allık sürün falan diycem :)

valla ben verdim benden çıktı elimde de aslı var napiyim emel düşünemiyeceğim o kadarını da

bak yaaaaaaaaaa

bunu da sevdim güzel düşünce

Ben de verdim benden de çıktı da işte yeniden almam lazım falan muhabbetine girilmesin korkum o yoksa karışmıyorum:))

Evet mart 2014 anneleri olarak TPB ye hepinizi davet ediyorum
Türk Penguenler Birliği'ne
Yaaa ben kusmuk kokusunu duyduğum anda ögürmeye başlıyorum. O yüzden o kusmuk o elbisede kalmamalı hemen değismeli arkadaşş:))

arkadaşlar bizim oyun park yatağımız bu model ve şimdi içine yatağını almak istiyorum fakat yatağın ebatı ne olacak anlayamadım kağıtları falan taşınma esnasında kaybolmuş ve hiç bilgim yok ölçeyim dedim ama ölçümlere göre de yatak ebadı yok daha önce kullanan var mı bu modelden yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• $oyun park.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 34

Canım bunlar standart 60x120 diye biliyorum ama internetten bulabilrisin ölçülerini :)

ya sole dıyım ben ıstanbuldan geldım ılk defa 1 ay once bulent beye gttım hanı bastan berı benı takıp etmıoya belkıde gelırmıyım bıda gelmezmıyım dıye dusundu ondan kendı vermedi belkıde bılmıorumkı 1 ay sonraya randeevu al dedı ama artık benımde daha kısa suurelı
olur randevularım hatta bu hafta sonuna dogru mu alsam dıye dusunuorum 1 ay oldu merak edıorum

Anladım canım.. Bence alabilirsin, çünkü onların 1 ayı, 25-26 gün arası :))
32.haftadan sonrada 15 günde bir oluyor randevu, yani senide 15 gün sonra tekrar çağarıcak.

Kızlar doğumda giydirilen hastane çıkışları geri iade edildiği için yıkanıp steril edilip öyle giydirilmiyormuş bende ilk etapta istiyordum ama bunu duyunca vazgeçtim ne kadar steril edilsede kan bulaşma ihtimali akıma gelince uzaklaştım açıkçası kaldı ki yeni bir takım dahi olsa benim yıkayıp ütülediğim kıyafet kadar olmaz bence o yüzden ben 2 gün kalacağımız için 4 tane takım koydum en iyisi kendi kıyafetleri

ıı barı nst ne zamn gıorıoz canm nst ıcın acaba kaç gunde bır çagrcak

Valla bu gittiğimde sokar diye tahmin ediyorum ama herşey normalse 36. haftada sokuyorlarmış..
Kasılmaların varsa daha erken bakabiliyorlarmış.. Perşembe gttiğimde sorucam yazarım buradan..

kusmuk deme bana kolay kolay midem bulanmaz ama birisi kusarsa bu kendi çocuğumda dahil
malesef bende başlıyorum bu yüzden oğlumu da asla öyle dolaştırmadım dolaştırmam da
sen bunu yazınca bir arkadaşım geldi gözümün önüne bebeği görmeye gitmiştik ve kızın omzunda
bebeğin kusmuğu vardı hadi olabilir gazını falan çıkarmıştır fazlası çıkmıştır ama benim anlamadığım
omuz bezi diye bir şey var hem bebeğin ağzı senin ya da bir başkasının üstüne başına değmiyor
hem de böyle durumlar için birebir. asla kınamak için söylemiyorum kazalar olabilir
fakat bu özen sana ait yani her ne kadar evde olsan da belli bir düzenin ve alışkanlıkların olması
lazım

canım genel ebat 60*120 veya 70*110 oluyor bilemedim şimdi seninkinin ölçüsünü

yok canım standart değil ölçüleri şimdi ölçtüm 70*103 falan çıkıyor ama yatakların ölçüleri 60*120, 70*110 , 70*120 ve 65*95 diye ölçüler var

Bizim ki kraftın park yatağı biz 60x120 yatak aldık tam oldu.. Sende öyle yap istersen en kötü içine örttüğün nevresim takımı falanda sıkıştırır.

Valla bu gittiğimde sokar diye tahmin ediyorum ama herşey normalse 36. haftada sokuyorlarmış..
Kasılmaların varsa daha erken bakabiliyorlarmış.. Perşembe gttiğimde sorucam yazarım buradan..

bı arkadasıma dedım de o an saç bas dusunmuosun dıo duzleştırıcı koycam dıye ama belkı dogumdan once bı fırsatım olur ben yıne bı koşeye koyıyım ya belkı kullanabılırım resım cekılcek sonucta

kasılma olayına gelınce bazen karnımın bır yerı taş gbı oluo omu kasılma anlamıorum ama rahatsız etmıo nasıl olur kasılma...sadece acayıp kasıklarım agrıo 2 gundur emınım herkesın oledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…