2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim ben kizimin dogumundq normal yumusak ev terliklerinden almistim yanima
Rahatta etmistim bu seferde ev terligi goturucem inss.

Kızlar sağlık bakanlığı mart ayından itibaren 'doğum paketi' dağıtaakmış.haberde diyordu ki artık hastane çantası hazırlaanıza gerek yok bu paket içinde her şey var diye :) bakalım iizm bebişler erken gelmezse faydalanabileek miyiz?

bende karşı çıktım şekerli su vermeye ama kızım 5 gün emmedi ne çektik artık uyumaya başlamıştı annem ve kayınvalidem beni dinlemeyip iyiki vermişler kızım sarılık olmadı.işin ilginci şekerli suyu kadın doğum doktoruda verin dedi
yaa çevremde önceden doğum yapanlar sütün gelmedimi hala diye soruyor hep, 6. ayda gelmesi lazımdı diyorlar, üzülüyorum inşallah bol bol sütümüz olur hepimizin
yok cnm ya gelmemesi daha iyi.6.ayda neden gelmeliymiş bana mantıksız geldi. benim 2.hamileliğim hamilelikte gelmedi hiç.kızım 2 yaşında 21 aylıkken ben 4 aylık hamileyken ağlaya ağlaya bıraktırdım memeyi.ilk 5gün emmedi sonrada çok alıştı yavrum doktor doğana kadar emebilir dedi ama bırakmaz diye korktum 2 bebeği birden nasıl emzireyim bırakmazsa.aramızda inanılmaz bir bağ oluşmuştu yavrum memeyede düşkündü.şimdi geliyor meme diyor açıyorum ağzına alıp öpüyor bırakıyor unutmuş emerde sütüm ziyan olur diye ödüm kopuyor ama Allahtan gelmedi
Slm hamişler nst kaçıncı haftada çekilmeye başlanıyor acaba??
ben henüz girmedim 36.haftaya giriyorum yrn. herşey normalse erkenden başlatmıyor doktorum
bende göğüs pedi falan almıştım 40lık inan hiç kullanmadım çünkü sütüm ancak 2-3 kere akmıştır.sütyen kullandım sarkmasın diye. görümcem doğum yaptığında sütyen takmadı kıyafeti ıslanırdı tek göğsüyle emzirdi ve tosuncuk oldu maşallah.loveli sütün bol değildi diyorsun ya bence bebeklerin çekme gücüde önemli benim kızım hep cılız cılız çekerdi sütü güçlü vakum yapmazdı onunla alakalı geliyor bana.senin oğlun nasıl çekerdi göğsünü
belimmmmmm çok ağırıyor kızlar yaaa azcık ayakta kaldım sadece akşam için börek yaptım o yaniii feci ağırıyor
bende kızımı doktora götürdüm kendimde gebelik kolestazı için gittim mahvoldum bugün doğuma az kalmış anladım
bu göğüs yaraları için çok araştırma yapmıştım ben lansinoh kullandım memem sızlardı ağrırdı ucunda beyaz bişey çıkmıştı hatta ama kanamadı Allahtan.ama kuzenlerimden biliyorum birinin göğsü yarıldı resmen sallanıyor diyordu lansinoh +garmastan kullandı garmastan daha etkiliymiş dediğine göre.diğer kuzenimde benim gördüğüm hiç bişey kullanmadı göğüsü resmen kanıyordu çocukta bir vakumluyor bir güçlü çekiyorki yinede emzirmeyi bırakmadı.bence lansinohu al her emzirmeden sonra düzenli sür bu kez inşallah sorun yaşamazsın.

Merhaba anne adaylari hamis arkadaslarrrr. 3 hamileden ayetel kursi okumasini rica edebilir miyim? Cocugu olmayan Ayşe isimli arkdasimiz icinnn.okuyanlardan Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun insallaahhhhhh..

ay göğüs pedi ben de aldım içinden bir tane kullandım
yok canım çekerdi de yok yani gelen bişey yok annemin de ablamında aman aman sütü olmazmış
arkadaşım vardı bir sütü olurdu maşallah öyle böyle değil sanırsın çeşme öyle akardı kaçtane ped koyardı da fayda etmezdi şarıl şarıl maşallah kazaktan akardı öyle bir şeydi o zaman dedim pompa al okulda kullan yok dedi öyle ziyan olurdu oysa o sütleri biriktirir valla çocuğu 6 yaşıan kadar beslerdi

Sagol canim bilgilendirdigin icin hic bilgim yoktu bu konuyla ilgili.pamuk yatak yaptirmamiz gerekiyor bu durumda

bende anneme dedim sakın izin verme diye:)) benimde annem yanımda kalcak çok şükür.kv ler böyle işte.gördükleri eski adetleri uygulamaya çalışıyorlar.kırmamak gerekiyor onlarıda ama napalım bazı şeyler de kabul edilecek gibi değil.bugünde kundaklamadan bahsediyor.dedim bebeğin hareket özgürlüğü olmalı dr lar kundağa izin vermiyo diye kıvırdım.istemediğimi anladı.azcık çekinsinler.torunları sonuçta çocukları değil.onlar bizim bebişlerimiz

canım 37 haftan oluyor sanırım su durumun ne oldu. doktorun ne diyor. korkma bişey olmaz Allahın izniyle inşallah.

canim benim cok az kaldi gececek bu zamanlarin merak etme. bi cirpida kurtulacaksin. dualarim seninle.. yarinda amargicim seni bekliyo olacagiz. Allah ikinizinde yardmcisi olsun

inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur, duanın gücüne çok ianıyorum, beni ve meleğimi dualarınız koruyacak inşallah, amargi girmemiş sanırım, inşallah iyidir onu da çok merak ediyorum

ben yarın doğuruyoruuummm

aybükecim valla ben de heyecanlandım yaa..Allah yardımcın olsun canım, kaçta gireceksin ameliyata? dualarımız seninle, iinşallah sıkıntısız bi şekilde kavuşursun kuzucuğuna, güzel haberlerle dön inşallah. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…