Hadi hayırlı akşamlar kızlar
Yemek yapmam lazım
Öpüyorum hepinizi
Slm kızlar,
Hastanede giymek icin nasıl terlik alacaksınız?doktor terliği gibi bir sey mı yoksa ev terliği gibi pijama ya da gecelikleriniE uygun bir sey mı? Ben aslında pijamalarına uygun krem, sade bir terlik istiyorum. Zaten doguma giderken hastane de terlik verecekler. Ama yine de kararsız kaldım.😳sizin de fikirlerinizi alabilir miyim????
Bende daha almadım ve ne alacağımı bilmiyorum..
Açıkcası terlik olayını unutmuştum bile
bende karşı çıktım şekerli su vermeye ama kızım 5 gün emmedi ne çektik artık uyumaya başlamıştı annem ve kayınvalidem beni dinlemeyip iyiki vermişler kızım sarılık olmadı.işin ilginci şekerli suyu kadın doğum doktoruda verin dedibize de bir dr demişti oğlum sarılık oldu tam 3 ay geçmedi dr anneme hadi kızın bilmez sen de mi bilmiyorsun şekerli su versene dedi annem de ne bileyim dr sakın verme demişti biz de vermedik dedi ama bu oğlumda vereceğim inşallah
yok cnm ya gelmemesi daha iyi.6.ayda neden gelmeliymiş bana mantıksız geldi. benim 2.hamileliğim hamilelikte gelmedi hiç.kızım 2 yaşında 21 aylıkken ben 4 aylık hamileyken ağlaya ağlaya bıraktırdım memeyi.ilk 5gün emmedi sonrada çok alıştı yavrum doktor doğana kadar emebilir dedi ama bırakmaz diye korktum 2 bebeği birden nasıl emzireyim bırakmazsa.aramızda inanılmaz bir bağ oluşmuştu yavrum memeyede düşkündü.şimdi geliyor meme diyor açıyorum ağzına alıp öpüyor bırakıyor unutmuş emerde sütüm ziyan olur diye ödüm kopuyor ama Allahtan gelmediyaa çevremde önceden doğum yapanlar sütün gelmedimi hala diye soruyor hep, 6. ayda gelmesi lazımdı diyorlar, üzülüyoruminşallah bol bol sütümüz olur hepimizin
ben henüz girmedim 36.haftaya giriyorum yrn. herşey normalse erkenden başlatmıyor doktorumSlm hamişler nst kaçıncı haftada çekilmeye başlanıyor acaba??
bende göğüs pedi falan almıştım 40lık inan hiç kullanmadım çünkü sütüm ancak 2-3 kere akmıştır.sütyen kullandım sarkmasın diye. görümcem doğum yaptığında sütyen takmadı kıyafeti ıslanırdı tek göğsüyle emzirdi ve tosuncuk oldu maşallah.loveli sütün bol değildi diyorsun ya bence bebeklerin çekme gücüde önemli benim kızım hep cılız cılız çekerdi sütü güçlü vakum yapmazdı onunla alakalı geliyor bana.senin oğlun nasıl çekerdi göğsünülateks demiş kızlar
gelmesn şimdi biriksin içerde
benim göğüslerim hıç sızlamadı valla kızlar oğlumu emzirirken dahil ne hamileik öncesi ne sonrası ama sütüm geldi haaaa dolu dolu değildi ama 20 ay emzirdim kuzumuhala öyle düz duvar mübarek azcık büyüseydi yaaaaa oğlumu emzirirken bildiğin deri kalmıştı annem yavrum deriden süt bekliyor derdi ne gülerdik yaaaa oyüzden hiç düşünmeyin sütüm gelecek bebeğim emecek deyin ben hep öyle dedim çok şükür de öyle oldu rabbim bu evladıma da anne sütünü almayı nasip etsin
bende kızımı doktora götürdüm kendimde gebelik kolestazı için gittim mahvoldum bugün doğuma az kalmış anladımbelimmmmmm çok ağırıyor kızlar yaaa azcık ayakta kaldım sadece akşam için börek yaptım o yaniii feci ağırıyor
bu göğüs yaraları için çok araştırma yapmıştım ben lansinoh kullandım memem sızlardı ağrırdı ucunda beyaz bişey çıkmıştı hatta ama kanamadı Allahtan.ama kuzenlerimden biliyorum birinin göğsü yarıldı resmen sallanıyor diyordu lansinoh +garmastan kullandı garmastan daha etkiliymiş dediğine göre.diğer kuzenimde benim gördüğüm hiç bişey kullanmadı göğüsü resmen kanıyordu çocukta bir vakumluyor bir güçlü çekiyorki yinede emzirmeyi bırakmadı.bence lansinohu al her emzirmeden sonra düzenli sür bu kez inşallah sorun yaşamazsın.Ben de emzirmek istiyorum arkadaşlar bu sefer. Kızımı 4 ay emzirebildim , 2 aydan sonra göğüslerim feci oldu iltihap falan berbattı ağlamaktan ve kendimi sıkmaktan süt falan kalmadı. 7. Aydan beri zeytinyağ sürüyorum busefer çok dua ediyorum allahıma bişey olmasın. Sürekli düşünüyorum hangi kremi alsam, göğüs koruyucusu aventin alsam mı?, bi arkadaşım garmastan,diğer arkadaşım munix vdiye krem önerdi bakıyorum herkes lansinoh diyo kafayı üşüteceğim ne yapsam ne yapsam ???????
Merhaba anne adaylari hamis arkadaslarrrr. 3 hamileden ayetel kursi okumasini rica edebilir miyim? Cocugu olmayan Ayşe isimli arkdasimiz icinnn.okuyanlardan Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun insallaahhhhhh..
bende göğüs pedi falan almıştım 40lık inan hiç kullanmadım çünkü sütüm ancak 2-3 kere akmıştır.sütyen kullandım sarkmasın diye. görümcem doğum yaptığında sütyen takmadı kıyafeti ıslanırdı tek göğsüyle emzirdi ve tosuncuk oldu maşallah.loveli sütün bol değildi diyorsun ya bence bebeklerin çekme gücüde önemli benim kızım hep cılız cılız çekerdi sütü güçlü vakum yapmazdı onunla alakalı geliyor bana.senin oğlun nasıl çekerdi göğsünü
bende kızımı doktora götürdüm kendimde gebelik kolestazı için gittim mahvoldum bugün doğuma az kalmış anladım
bu göğüs yaraları için çok araştırma yapmıştım ben lansinoh kullandım memem sızlardı ağrırdı ucunda beyaz bişey çıkmıştı hatta ama kanamadı Allahtan.ama kuzenlerimden biliyorum birinin göğsü yarıldı resmen sallanıyor diyordu lansinoh +garmastan kullandı garmastan daha etkiliymiş dediğine göre.diğer kuzenimde benim gördüğüm hiç bişey kullanmadı göğüsü resmen kanıyordu çocukta bir vakumluyor bir güçlü çekiyorki yinede emzirmeyi bırakmadı.bence lansinohu al her emzirmeden sonra düzenli sür bu kez inşallah sorun yaşamazsın.
Sagol canim bilgilendirdigin icin hic bilgim yoktu bu konuyla ilgili.pamuk yatak yaptirmamiz gerekiyor bu durumda
Şimdi biraz araştırdım da visko yatakları kendi başına doğrulup oturana kadar yeni doğan bebişlere ne satıcılar ne de doktorlar öneriyor. Sebebi de viskolar çok sık dokunduğu için ters döndüğünde nefes alamamasıymış.
Ama ben tamamen kalıtsal sebeplerden dolayı pamuk yatağa yönlendim. Ben pamukta çok rahatım eşimde yünde sanırım benim oğluş da pamukta rahat eder diye düşündüğüm için pamuk istemiştim.
Merhaba anne adaylari hamis arkadaslarrrr. 3 hamileden ayetel kursi okumasini rica edebilir miyim? Cocugu olmayan Ayşe isimli arkdasimiz icinnn.okuyanlardan Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun insallaahhhhhh..
ya alnıı bağlandımı gözler çukura düşüyor ve kafanın arkasındaki bombe dümdüz oluyor
bende annemi aradım söyledim bak sakın izin verme diye
Allahtan annem geliyor doğuma ve sonrasında baya kalacak
ya ben şuan farkediyorum ki biz kayınvalidemle kuşak çatışması yaşıyoruz
bana diyor havlu aldınmı bende dedim annem almış ondan almadım
bende pazen aldım havlu almadıysan onu dedim keseyim kenarını gideyim havlu gibi kullan.ne deyim ya elimizde olmasa neyse
biz karı koca çalışıyoruz gören demezmi şuna bak çift maaş alıyorlar bir havlu alamamışlar
herşeyin hazırı var çok şükür
neyseki eşim yok dedi
kulağını banada söyledi bende anne yeğenimi yan yatırdık hiçte kulakları kepçe olmadı dedim
neyse sende sakın koyma
inşallah fazla ısrarcı olmaz
ben çok korkuyorum, endişeliyim, erken mi alınıyor hala içim rahat değil, acaba daha fazla dayanır mıydı sorusnu aklımdan atamıyorum, ama uzatmak da riske sokar mı diye böyle kafamda dönüyor sorular, şuan tek bildiğim duygu korku:18:
doğum perşembe günü, ama ben bir daga muayene isteyeceğim içim rahat etsin diye
canim benim cok az kaldi gececek bu zamanlarin merak etme. bi cirpida kurtulacaksin. dualarim seninle.. yarinda amargicim seni bekliyo olacagiz. Allah ikinizinde yardmcisi olsun
ben yarın doğuruyoruuummm
ben yarın doğuruyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?