2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah ın izniyle hayırlısıyla evlatlarınızla buluşursunuz inşallah. size ağrısız sızısız doğumlar evlatlarınıza sağlık sıhhat diliyorum. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle..

Heyecanlı, kaygılı ve alabildiğine korkak...
Allada sağ salim senide oğluşunu da kurtarsın inşallah. yarın bu zamanlar mis kokulu bebişinle hasret gideririsin :)

ben de kızlara katılıyorum o dr a gitmemiş say kendini. 10 kilo ne ki. ben imd,den 14 aldım bile. dr um bebişin sağlıklı olsun da veririsin nasılsa dedi. bana moral verdi. hamişlikte en önemlisi moral huzur bence.
ne güzel iki çocuklu fit anne :) bu dediklerini öenmsiyorum
Ya barbie yi çok merak ediyorum, inşallah bebişiyle ilgilenmekten girmeye fırsatı olmamıştır, iyidir ikiside, aybüke ve amargi lütfen siz de bizi habersiz bırakmayın.. Çok merak ediyorum ilk bebişleri...
ben de çok merak ediyorum. inşallah iyilerdir ikisi de.
ne güzel bir bebiş maşallah. forumun kız anneleri talip yok mu oğluşa :)
çok sıkıntı çektin ama bak bitiyor. 12 gün sonra eşin yanında inşallah. doya doya hasret giderin.
Kissslaarrr gorumcem dogum yapti bugunnnnn
Nurtopu gibi masallahh bebisiiii
Cokkk tatliii bir kizcemizz dogduu :))
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)
ben yarın doğuruyoruuummm
Allah yardımcın olsun canım. yarın bu saatler bebişine kavuşmuş olacaksın ne güzel. ikiniz de sağ salim kurtulursunuz inşallah.

Allah yardimciniz olsun kizlar hayirli dogumlar olsun insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz ins dualarimiz sizinle

inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur, duanın gücüne çok ianıyorum, beni ve meleğimi dualarınız koruyacak inşallah, amargi girmemiş sanırım, inşallah iyidir onu da çok merak ediyorum

Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah, habersiz bırakma bizleri, herşey gönlünce olsun

ya işte insan ilk hamileliğinde tecrübesiz oluyor canım birkaç kişi hala gelmedi mi sütün , demekki senin sütün olmayacak deyince bunalıma girdim maşallah ne akıllı kızın varmış öpüp bırakıyor valla tebrik ediyorum onu :)
ama ben kesinlikle sırtüstü yatırılmasına karşıyım canım ya, Allah korusun kusarlar , yan yatarken en azından kenara gider, sırtüstüde boğazına kaçar,
aynen canım sıkı sıkı tutunuyor sağ tarafıma sani biri elinden alacakmış gibi göğüste sızlama bende de var , bebişimin de emme reflexi iyiyse inşallah gelir sütüm o zaman doğumdan sonra, ultrasonda parmağını emiyordu yaa kıyamam

Çok heyecanlı olsa gerek:))) Allah yardimcin olsun arkadaşım dualarımız seninle sağsalim kavuşursunuz inşallah bebişinle..

Allah yardımcın olsun canım. yarın bu saatler bebişine kavuşmuş olacaksın ne güzel. ikiniz de sağ salim kurtulursunuz inşallah.

Allah yardimciniz olsun kizlar hayirli dogumlar olsun insallah bebislerinizi saglikla kucaginiza alirsiniz ins dualarimiz sizinle

Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah, habersiz bırakma bizleri, herşey gönlünce olsun

çok sağolun teşekkürler kızlar lütfen bu gece ve yarın bizi düşünüp dua edin, Allah 'ım sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize, yarın saat 8 de hastanede olacağım ama kaçta alacak doktor belli değil, öğlene kalmaz bebişim doğar inşallah sonrası için herşey güzel olur inşallah , küvözde kalmasına gerek kalmadan kucağıma almayı diliyorum. İnşallah ya rabbim yüzümüze bakar da bebeğim sağlıklıca doğar. hastaneden cumartesi günü çıkacağım, o zamana kadar haber veremem belki. Tek isteğim duanız.

canım sağlıkla al bebişini inşallah kucağına, bizi de merakta bırakma ilk fırsatta güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

kızım iştahsız bu sıralar tonsilitten kurtulamadık bir türlü birde sese karsı hassas bir bebek onun dışında hiç üzmedi çok akıllıdır yavrum.bıraktıralı 4 ay oldu ilk günler çok zordu meme vermeyince o ağladı ben ağladım emerek uyumaya alışkındı yanına yatıyorum öyle uyuyor şimdi. memeyi bırakınca eski bağımız kalmadı kucagada alamıyorum benden uzaklaştı diye üzülüyorum.doğum olsun hayırlısıyla doya doya kucağıma alacağım yavrumu
inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur, duanın gücüne çok ianıyorum, beni ve meleğimi dualarınız koruyacak inşallah, amargi girmemiş sanırım, inşallah iyidir onu da çok merak ediyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin elbet birimizin duası kabul olur Allaha emanet olun

kıyamam ben ona yaa nedir bu ilk çocukların ikinci çocuklardan çektikleri ama dediğin gibi doğumdan sonra artık bol bol ilgilenirsin yine inşallah üzülme üçünüz arasında daha ayrı güzel bi bağ kurulur artık :)

kızlar yaa dün artık dayanamadım gribe acile gittik, serum taktılar içine vitamin ve ağrı kesici novalgine koydular bana mısın demedi tam 5 gündür uyku falan yok şu an saat 4ü geçti boğaz ağrımdan yanmamdan burun tıkanıklığından uyuyamıyorum. serumdan sonra doktora pastil kullanabilir miyim dedim hayır hamilelere yasak ilaç olarak sadece parol ağrı kesici kullanabilirsin dedi e mubarek adam madem sadece parol ağrı kesici kullanabilirim o zaman serum olarak onu taktırsaydın neden novalgine taktırdın. dünden beri kafayı yiyorum nette araştırma yaptım novalgine ağrı kesicinin hamilelere zararı varmı diye zararlı yazıyor bide sormazz mı serumu yazarken yanındaki hemşireye; biz hamilelere novalgine yapıyormuyduk diye daha kendisi bile emin değil, ben bunları duymadım canımla savaşıyordum eşim anlattı sonradan, sinir oldum yaa

bende aynı durumdaydım banada parol taktı rahatlattı ama sonra tekrar geldi grip onun içinde parol verdi ve o şekilde atlattım ama hala etkisi devam ediyo geçmiyo canım bu grip 2 hafta olacak nerdeyse hala öksürüyorum ve artık kaburgalarım ağrıdı.doktoruma parolu sordum biz hamileliğin ilk 3 ayında ilaçlara daha çok dikkat ediyoruz dedi.belki senin doktorunda o yüzden vermiştir o ilacı

İkinize de en kısasından en acısızından en sorunsuzundan doğumlar diliyorum. İkiniz için de o kadar heyecanlıyım ki. Dualarım sizlerle kızlar. En kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Hamileyken hastalık hiç çekilmiyor. Bu doktorları ben anlamıyorum bir türlü. Madem hemşireye soracaksın sen neden oradasın be adam. Son dönemlerde bebişler içeride iyice büyümüş oluyor. Bu yüzden bir kerelik ilaç kullanımından bir şey olmaz diye düşünüyorum. Kendini strese sokup bebişide germe içeride. İçini ferah tutmaya çalış.

Günaydın hamişlerr...
Bugün çok heyecanlıyım oğluşum mobilyaları gelicek öğleden sonra..
11 de de kontrolümüz var oğlumu görücem çok özledim çifte heyecan yani

aybuke ve amargi inşallah sizin içinde bebekleriniz içinde sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum olacak
bütün gece sizlerleydim dualarımda sizlerle

güzel haberlerle gelin

gunaydin dunyanin en guzel bayanlari

günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…