2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın hamişlerr...
Bugün çok heyecanlıyım oğluşum mobilyaları gelicek öğleden sonra..
11 de de kontrolümüz var oğlumu görücem çok özledim çifte heyecan yani

ne güzel çifte mutluluk seninki de

gunaydin dunyanin en guzel bayanlari
günaydın güzel anniş ve tatlı kuzusuuuuu
Günaydın hamişlerr...
Bugün çok heyecanlıyım oğluşum mobilyaları gelicek öğleden sonra..
11 de de kontrolümüz var oğlumu görücem çok özledim çifte heyecan yani

ay ben bile heyecanlandım oğlunu göreceksin yepyeni mobilyalar gelecek içine ciciler yerleşecek
kızlardan biri demişti mobilya kokusunu sirkeli suyla silersen geçer diye ilk silmede öyle yap belki daha hızlı gider kokusu
sonra çekmecelere lavanta olur bebişin deterjanı olur koy koksun içinde

Günaydın hamişler:)) amargi ve aybüke bugün sizin gününz sağlıkla kucaklayın inşallah bebişlerinizi. Allah yardimcınız olsun...

evet sirkeli su iyi fikirmiş beğeneceğim ama beğenemedim

Aaa süper fikir.. Hemen kokusu geçsin hemen yerleştiriyim istiyorum zaten
Sirkeli suyla bu akşam bi güzel temizlerim.. Bebek şekeri malzemelerimi almaya gidicem mobilyalar geldikten sonra lavanta da alırım ohh miss..:))

canım yukardakileri alabilceğim site var mı önerebileceğin?ben hiiçbirini almadım henüz

Merhaba anne adaylari hamis arkadaslarrrr. 3 hamileden ayetel kursi okumasini rica edebilir miyim? Cocugu olmayan Ayşe isimli arkdasimiz icinnn.okuyanlardan Allah 1 degil 1000 lerce kez razi olsun insallaahhhhhh..

1 tane okudum.Allah kabul etsin inşallah

ben yarın doğuruyoruuummm

doğur gel hayırlsııyla..allah yar ve yardımcın olsun canım

hehehe ben beğendim seni ama tekrar beğenmem uzun sürecek

anladım ben

bu arada pek kimse yok hatta ben üzülmüştüm artık pek kimse gelmez birbirimizden haberimiz olmaz diye

lütfen buraları da ihmal etmeyin sizleri merak ediyorum ben kendi adıma

Aaa süper fikir.. Hemen kokusu geçsin hemen yerleştiriyim istiyorum zaten
Sirkeli suyla bu akşam bi güzel temizlerim.. Bebek şekeri malzemelerimi almaya gidicem mobilyalar geldikten sonra lavanta da alırım ohh miss..:))

eğer kontrolden sonra uğrarsan değerlerini yazar mısın ???

kızlar bu arada dün sancım var demiştim ya.akşam giidp duş aldım.annemler bizdeydi birşeyim yoktu .gece solumda bir sancı vurdu kii...uzun sürdü ama hayal mayal hatırlıyorum.eşim baya korkmuş uğraşmış benle...ağladım da sanırım sancıdan ve işin tuhafı sadece solum belden yukarılara doğru.... şimdi de arada vuruyor ama hafif :26:

p.tesi kontrolüm var nts ye girerim herhalde

Uğrarım mutlaka cepten falan.. Yazarım canım ama değer dediğin bebeğin kafa ölçüsü boy kilo falan mı ?
Benim son 2 kontroldür başka bişeyimi söylemedi de dr

evet canım biliyorsun hafta başında konuşmuştuk benim için onlar bile yeterli

anladım canım o zaman boşverelim o rivayeti :) ama ben alıştım sağ tarafımın ağrılarına doktor da bir sorun yok dedi artık panik yapmadan geçmesini bekliyorum

canım ağrı değil sancı ... annem demişti bir kere üşütsen sancı tutsa doğuma kadar çekersin diye.e beni de sürekli ateş basıyor camları açıp duruyordum.aldım başıma belayı işte

sezeryan mı olcan smasher? ben de senle aynı gunlerde dogurcam sanirim, haftaya cuma gununu belirleyecek.. mart ın ilk gunleri dediydi bana da..

Benim henüz belli değil canım nasıl doğum yapacağım.. Bebişin iriliğine ve çatı muaynesine göre karar veririz demişti.. Bakalım bugün ne diycek gelince yazarım..
Sağlıkla kucaklarız inşallah bebişlerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…