2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)

Gözün aydın canım. Ne zamandır seni ve bebeğini merak ediyorduk. Çok şükür her şey yolundaymış. Kendi kendine nefes alabiliyor olması çok güzel. Sütünde gelmiş hemen. Eminim en kısa zamanda kendini toplar. Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün.

Canım çok sevindim iyi haberlerine.. Gözünüzaydın, ismiyle sağlıkla uzun ömürler versin Allah'ım..
Sütünün gelmesine ve bebişinin alması ne güzel.. Eminim en kısa zamanda tosuncuk olucak sütün yarayacak ona..
Bütün dualarımız seninle.. En kısa zamanda kucağına alırsın evinize götürürsün inşallah oğluşunu canım..

canım zamanında dünyaya gelsinler inşallah biz hazırlıklarımızı bitirelim de sonra gelsinler ne olur
ay evet acelesi yok otursunlar içerde aceleye gerek gerek yok daha temizlik misafirler için hazırlıklar yapıcam buzlupa atıcam oy çok işim varrrrrr bugün kocamla temizliğe başlıyoruz inşallah
canım ağrı değil sancı ... annem demişti bir kere üşütsen sancı tutsa doğuma kadar çekersin diye.e beni de sürekli ateş basıyor camları açıp duruyordum.aldım başıma belayı işte
aman haaaa dikkat et ben de sıcaklıyorum ama dikkat etmek lazım canım aman haaaa diyim sıcak bişeyler koy o bölgeye karnına değil ama sadece o bölgeye
günaydın hazırlıklarımız bitti sayılır çok şükür pijama alamadım bir türlü kendime bebeğim gelebilir artık:)
gelmesin melek ya zamanını beklesin bebiişler zaten hepsi bir aceleci çıktı bu mart bebeleri

çok şükür iyisin canım sen de oğlunda aklımız hep sendeydi
maşallah serdar efe de hemen toparlar arkadaşım da seninle aynı zamanda doğum yapmıştı hemen toparlıyorlar 1 hafta sonra çıkmıştı oğlu kuvözden kendi nefea alıyor ya çok önemli bir kademe bu maşallah ,
çok sevindim iyi olmana canım ya duamız seninleydi inan

Canımmmm gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün merak etme öyle bi hızlı büyüyecek ki Serdar efe sen bile şaşıracaksın , Allah ikinize de sağlık sıhhat versin

aybüke ve amargi inşallah sağlıkla doğurusunuz bebişleriniz de sağlıkla geilir küvöze bile girmelerine gerek olmaz inşallahhhh duamız sizinle kızlarrrrr

canım geçmiş olsun aynı zamanda gözünüz aydın. Allah bağışlasın...kuzcuğunuza kavuştunuz, bundan sonra hep daha iyiye gidecek senin durumun da bebişinin durumu da inşallah annesi..Allah yardımcınız olsun, serdar efe yi de öpüyoruz mart teyzeleri olarak

cnm çok merak ediyoduk seni ne güzel sonunda iyi haber tüm dualarımız seninle ilk bebişimiz oldu
darısı zamanında bizlerin başına inş.

Amargi ve aybüke şu an itibariyle bebişleriniz kucağınızda diye düşünüyorum, inşallah emzirmeye çalışıyosunuzdur, küveze falan gerek kalmamıştır diye düşünüyorum, haberlerinizi bekliyoruz

öksürüğü hiç sorma zaten canım artık karnıma ağrı giriyor öksürmekten. novalgineyi okudum nette doktorlar ilk 3 ay ve son 6 hafta yani şuanki benim içinde bulunduğum sürede novalgineyi kesinlikle kullanmayın diyor
teşekkür ederim canım aynen hiç çekilmiyor hamileyken hastalık valla doktor uyuyordu zaten uyandırdılar geldi uykulu uykulu anca bu kadar ilgilenebildi galiba neyse dediğin gibi bebiş büyüdü zaten inşallah bir sorun olmaz
canım ağrı değil sancı ... annem demişti bir kere üşütsen sancı tutsa doğuma kadar çekersin diye.e beni de sürekli ateş basıyor camları açıp duruyordum.aldım başıma belayı işte
bana da dediler hamileyken sakın üşütme doğumdan sonra da çekersin dediler ama ben üşüttüm canım günlerdir gripten kafamı kaldıramıyorum, sende kendine dikkat et inşallah doktor kontrolünde de herşey yolunda gider

canım benimmmm hem gözün aydın hemde geçmiş olsun darısı bizlerin başına inşallah, bebişinle sana sağlıklı bol sütlü günler diliyorum

günaydın kızlaarrr

cnm gözünaydın , bir an önce herşey yoluna girer umarım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)

çok şukur çok sevindim allahım saglıkla evinize cıkarsın insallah.kurtuldunuz cnm rabbim analı babalı buyutsun

günaydın hazırlıklarımız bitti sayılır çok şükür pijama alamadım bir türlü kendime bebeğim gelebilir artık:)

ben de pijama almadım henüz.hani süslü güzel kullanılabilcek bir pijamam yok henüz.sitelerden alanlar varsa online yardımcı olursa iyi olur ..

Rabbim herşeyi daha iyi etsin...dularımız sizlerle...sütün gelmesine bebeişin almasına da ayrıca sevindim canım

barbie öncelikle bebeğini mutlu günlerde büyüt inş. erken doğumun sebebi neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…