2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bin kere MAşallh daha iyileşsin annesi, hemen evine gitsin İnşallah

bu teyzeleri merakla sizden haber bekliyodu. gecmis olsin canim. kuzunada maasallah. savasci minigim. dualarim seninle

Bende onlardan alıcam sanırım.. Dediğin gibi en rahatı onlar. Zaten 1 en fazla 2 gece kullanıcaz inşallah :)

ben yarın doğuruyoruuummm

Maşallah barbıe.tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün.

Tamam tatlım hepsini yazarım gelince mutlaka

:13::13::13::13::13::13::13::13:

günaydın hazırlıklarımız bitti sayılır çok şükür pijama alamadım bir türlü kendime bebeğim gelebilir artık:)

gözün aydın canım

amargi ve aybuke ile beraber senden güzel haberlerin gelmesi çok güzel
gözlerimden yaşlar gelerek okudum ama ikinizde iyisiniz çok şükür dualarımız sizlerle
sen arasıra bizlere haber ver arkadaşım merak ediyoruz sizleri

oyyy büyük temizlik sanırım kolay gelsin canım
bende yapacağım izne ayrılınca buzluğa bir şeyler
hem evdekiler yer hem kolaylık olur

Balonu şişirirsin şişirirsin ya! ha patladı patlayacak gerildikçe gerilir işte aynı ben:) Eki Görüntüle 955757

yalnız değilsin merak etme

tik tok tik tok saat 12 olunca açlıktan gözlerim kararıyor, canını seven önüme çıkmasın yani o derece, çalışınca bu düzenli yemelr güzel oluyoda iki hafta sonra izne ayrılınca nolcak çok merak ediyorum, şimdi her sabah 7.30 da kahvaltı 12-12.30 arasıda öğle yemeği ohh missss, akşam yemeği azcık sarkabilyo 7 'ye fln, kocişi bekliyorum diye, ama izne ayrılınca tüm düzen bozulcak haftasonları bile evdeyken öğle yemekleri hep atlanıyor ne yapsam yahu ambivale oldum hem bir an önce işi bırakıp izne ayrılayım diyorum hem düzen bozulcak bebimi aç bırakcam diye huzursuz olduğumdan işe devam etsem diyorum,yok yok ben çok acıktım galiba ineyimde yemekhaneye yemeğimi yiyeyim bari, inşallah güzel bişiler vardır

Son düzenleme:
Biz kısmetse bir süre annemlerde kalacağız.
Hani okurum ama pek giriş yapmayıp bir şey yazmayabilirim.
Merak etmeyin diye haber veriyorum :)

Son düzenleme:
Güzel anneler merhaba :)
Uzun zamandır bakamadım geçmişi de daha yeni okuyup yetiştim size..
Öncelikle amargi ve aybüke dualarım sizinle ve barbie iyi olmana çok sevindim en kısa zamanda daha daha iyi olacaksınız allahın izniyle
Kızlar kaç gündür akşamları çok fena ağrım oluyor ama sancı gb değil bebek hareket ettikçe yerimde hop oturup hop kalkıyorum ama o kadar canımı acıtıyor ki nefesim kesiliyor
2 gün önce bi kanamam oldu ama o da nişan değildi yani söyledikleri gb sümüğümsü falan diil bildiğin kandı ama çok az geldi ve devam etmeyince panik yapmadım yarın kontrolum var doktora o zaman söylicem artık
Veee uykusuzluuuuk tam uyumak üzereyken böbreklere bi tekme hoop tuvalete sabaha kadar tuvaletle yatak arasında mekik dokuyorum resmen dün gece hiç uyumadım hatta en son 7de çıktım yataktan başlarım böyle işe diye söylene söylene :))

gelmesin melek ya zamanını beklesin bebiişler zaten hepsi bir aceleci çıktı bu mart bebeleri

doğru diyorsun ya ben de eşime her gün biri daha doğum yaptı diyip duruyorum :)

günaydın kızlaarrr

cnm gözünaydın , bir an önce herşey yoluna girer umarım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)
günaydın goklkancınmm
evet ya hazır okullar tatilken eşimi daha böyle bulamam yapayım çıksın aradan sonra buzluk için hazırlıklar başlayacak
Biz kısmetse bir süre annemlerde kalacağız.
Hani okurum ama pek giriş yapmayıp bir şey yazmayabilirim.
Merak etmeyin diye haber veriyorum :)
tamam canım dikkat et kendine ve bebeğine tamam mı öpüldünüz

sorma ben de öyle oldu okulda çok düzenli oluyordu evdeyim bozuldu biraz ama oğlum var ya onun için düzeni tutturmaya çalışıyorum

ah canım cok duygulandım allahım daha da iyi etsin insallah bi an önce

Gözünüz aydın canım her herşeyin yolunda olmasına çok sewindim

sorma ben de öyle oldu okulda çok düzenli oluyordu evdeyim bozuldu biraz ama oğlum var ya onun için düzeni tutturmaya çalışıyorum

En iyisi ama ipin ucu kaçıyor yoksa kaç gündür sabah yatıp akşam 4e kadar uyuyodum bgn artık uykusuz kalacam ama belki gece erkenden uyuyabilirim olmadı bezlicem kendimi artık noluyosa olsun :))

kızlar bu aralar sürekli ateşölçer bakıyorum alan var mı? ya da önerisi olan?

dün bebek mağazasında bayan Chicco Kızılötesi Mytouch Alından Ölçer Termometreyi önerdi dereceye göre renk değiştiriyor iki parmak arasına alıp kolay ölçüm yapabiliyormussun falan

cnm ben hepsiburadadan aldım medifine diye bi marka alından ve kulaktan kızılötesi ateş ölçer dün geldi kargodan aldım evde baya bi denedim çokta memnun kaldım, boyutu fln da süperdi,koruyucu kılıfıyla göndermişler, hafif, hemen 1 saniyede ölçüm yapıyo ve kullanımıda çok kolay ayrıca %50 indirimde 39.90 tl'ye aldım, yorumlarını okumuştum zaten genelde alan herkes çok memnunmuş, yani sonradan bi sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama ben beğendim bi bak istersen siteden http://www.hepsiburada.com/liste/me...x?productId=oyunmedinfrared&categoryId=303172

Son düzenleme:

Kulaktan ölçen ateşölçerlerin daha iyi olduğunu duymuştum , bende araştırıyorum Braun'un bi ürünü var onu düşünüyorum ama bakalım...

Söylediğin siteden baktım canım bu ürünü hiç görmemiştim, ama yorumlar falan gayet güzel gözüküyo bunu da düşünebiliriz yani :)

Merhaba canım biz seninle aynıyız tarih olarak , ben de 36 . Haftaya girdiğimden beri sürekli rahatsızlık hissediyorum sağdan sola dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum, sanki afedersin kazık üstünde oturuyorum ama olsun daha 2 hafta daha sabır diyorum büyüsün bebişim napalım , ben de hiç uyuyamıyorum artık geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…