2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar bişey soracağım göğüs pompası (süt sağma) almalı mıyım sizce büyük ihtimalle 5-6ay çalışmayacağım o zamana kadar almasam olur mu?

almalıysam da nasıl olmalı elektrikli mi yoksa manuel mi alayım? hangi marka tercih edeyim

Uzun omurlu hayirli evlat olsun insallahcanim. Allah ahali babali büyütsün.

doğru söylemişsin aynı şeyleri yaşıyoruz ama dediğin gb son zamanlar artık.. Senin kızın kaçıncı hafta doğmuştu onda da böyle miydi bu haftalar?

canım bence simdi alma, dogsun sonrasında alırsın, bebeginin emme durumuna bir bak..evde zaten hep emzircen sagmayacaksin... İşe baslamadan once al eterli. kesinlikle elektrikli pompayı oneririm.. marka olarak da medela ya da ameda...çift taraflı olanalrından, ilk cocugumda medela kullanmiştim cift taraflı. 25 ay emzirdim.. O kadar cok sagma sonucu emiş guzu azalmaya basliyor 2 sene sonunda.. simdi de bu 2 markadan birini alcam gene... Çift taraflı olması onemli aynı anda 2 gogsu bosaltiyorsun, zaman kaybını da onlemiş oluyorsun.

inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur, duanın gücüne çok ianıyorum, beni ve meleğimi dualarınız koruyacak inşallah, amargi girmemiş sanırım, inşallah iyidir onu da çok merak ediyorum

İnşaallah hayirlisiyla kurtulmussundur canim.
Amargi ve Aybike hayirli haberlerinizi bekliyoruz.

doğru söylemişsin aynı şeyleri yaşıyoruz ama dediğin gb son zamanlar artık.. Senin kızın kaçıncı hafta doğmuştu onda da böyle miydi bu haftalar?

Kızım tam 40. Haftada olmuştu ama normal olacaktı o yüzden beklemiştik, olmayınca sezeryan oldum, bu sabah eşim soruyordu minel de de böylemiydin diye galiba değildim 10 yıl geçtiği için tam hatırlayamıyorum ama kötü bişeyler yaşasaydım hatırlardım kesin hiç bir şikayetim olduğunu hatırlamıyorum iyiydi

hımm anladım inşallah sütüm bol olur bebekte emer de bu stresten de kurtulurum markaları not ettim bir kenara teşekkür ederim

smasher senmiydin cnm denizci temalı neversim tkmı arayan hani sade bişiler demiştin sanki:44: yanlış hatırlamıyorumdur umarım gittigigdiyorda var güzel tkmlar bi göz at istersen

En iyisi ama ipin ucu kaçıyor yoksa kaç gündür sabah yatıp akşam 4e kadar uyuyodum bgn artık uykusuz kalacam ama belki gece erkenden uyuyabilirim olmadı bezlicem kendimi artık noluyosa olsun :))
çok güldüm kendini mi bezlicen
sorma ben de 9 gibi uyuyorum akşam gece 2.30 da kalkıyorum ilacımı içiyorum duamı okuyorum oğlanı çişe kaldırıp tekrar yatıyorum oluyor 3.30
güzelmiş bizde braun var kulak ölçer olmasaydı düşünürdüm

ben de medella tek taraflı olandan var elektrikli çok memnunum bence al yavaş yavaş stok yaparsın

Nasıl sevindim ya cnm Allah uzun ömürler versin minik savaşçına

QUOTE=esmerguzel;33763882]kızlar bu aralar sürekli ateşölçer bakıyorum alan var mı? ya da önerisi olan?

dün bebek mağazasında bayan Chicco Kızılötesi Mytouch Alından Ölçer Termometreyi önerdi dereceye göre renk değiştiriyor iki parmak arasına alıp kolay ölçüm yapabiliyormussun falan

Eki Görüntüle 955865
Eki Görüntüle 955866 [/QUOTE]
ayy weewell değil pardon wollex ateş ölçer düzeltiyorumhttp://www.hepsiburada.com/liste/wollex-temassiz-ates-olcer-yarim-saniyede-dogru-olcum-/productDetails.aspx?productId=oyundeltarc002&categoryId=303172
Barbie çok sevindim iyi olmanıza hayırlı olsun inşallah bir an önce çıkar bebişin kuvözden.
esmer güzel ben wollex temassız ateşölçer kullandım 2 yıl şimdi bozuldu garantiye gönderdik para iadesi olacak tekrar yeni çıkan temassız modelinden alıcam hastanedede aynısından kullanıyorlar burda

Son düzenleme:

Ben de uzun bir araştırmadan sonra braun aldım son modeli şu an hatırlamıyorum birçok sitede en iyi ondan sonuç aldığını yazmış anneler...

ay gözünaydın canım.aklımız sendeydi.Allah sana be Serdar Efe ne sağlık versin.adıyla yaşasın küçük adam :) dualarımız seninle.bir an önce kavuşursun inşallah bebişine.

Balonu şişirirsin şişirirsin ya! ha patladı patlayacak gerildikçe gerilir işte aynı ben:) Eki Görüntüle 955757

benim de aynı vallahi :) bir de arada poposunu yada başını dayıyor karnıma yamuk bişey oluyo o göbüş.çok gülüyorum o zaman

bu arada amargi ve aybüke artık doğum yapmışlardır sanırım.inşallah kendileri ve bebişleri sağlıklıdır.küvöze girmeden kucaklarında cak cuk emiyolardır annelerini.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

nasıl olsa işe başlayıp çalışacaksın bence indirimleri takip et al şimdiden.inşallah hemen emer bebeğin benim meme ucu küçüktü emzirme sıkıntılı oldu ilk günler.bir yere gideceksin mesela kuaföre yada çarsıya 1-2 saatliğine süt sağar bırakırsın ben medela tek taraflı elektrikli kullandım çok memnunum doğum çantama bile koydum emmezse diye.manueli hiç düşünme bile eşim önce bebedor manuel almıştı öyle adi bişeyki çok canımı acıttı hiç kullanamadım bile elektriksiz canını acıtmaz

Kontrolden geldim kızlar..
Nst e soktu dr, 34 den itibaren giriliyormuş merak edenler için söylüyorum :)
Kasılma vs bişey çıkmadı bebişimin haraketleri dışında.. Dr da herşey normal dedi.
Sonra tansiyonum ölçüldü biraz yüksek çıktı, heyecandan da olabilir ama yinede takip edelim artık son aydayız dedi.
Günde 3 kere tansiyon ölçüp not edicekmişim. Pazartesi tekrar gidicem bakalım o zaman duruma göre bakarız dedi.
Vücudunda ödem gözükmüyo ama yinede tuz yemiyosun artık son ay dedi. Peynirini bile akşamdan suya koy tuzu çıksın öle ye dedi.

Bebişimin ölçümlerine gelince BPD 9,42 cm
Boyu : boyundan topuğa 51 cm kafayla beraber yaklaşık 54-55 cmmiş.
Kilosuda 3200 gr +/- 400 gr olucak muhakkak dedi.
Oğlum baya bi iri maşallah 38.haftada gözüküyormuş ölçümleri, dr bütün ölçümleri orantılı o yüzden anormal bi durum yok tamamen genetik belliki dedi bizi gösterip
Doğum tarihi ne olur yaklaşık dedim. Dur bakalım daha çok var onları konuşmaya dedi yine bizde durumda budur :)
Şimdi mobilyalarımızı bekliyoruz

maşallah cnm gelişimi gayet güzel

bu arada yine düzeltiyorum bebedor değil wee göğüs pompası hiç memnun kalmadım böyle bişey görürseniz asla almayın

Adıyla yaşasın serdar efe İnş sağ salim kucağına bir an önce alırsın canım çok merak etmiştim seni. Hemen nazar duasını okuyorum ve maşşalllah diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…