Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)
Merhaba canım biz seninle aynıyız tarih olarak , ben de 36 . Haftaya girdiğimden beri sürekli rahatsızlık hissediyorum sağdan sola dönemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum, sanki afedersin kazık üstünde oturuyorum ama olsun daha 2 hafta daha sabır diyorum büyüsün bebişim napalım , ben de hiç uyuyamıyorum artık geceleri
kızlar bişey soracağım göğüs pompası (süt sağma) almalı mıyım sizce büyük ihtimalle 5-6ay çalışmayacağım o zamana kadar almasam olur mu?
almalıysam da nasıl olmalı elektrikli mi yoksa manuel mi alayım? hangi marka tercih edeyim
inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur, duanın gücüne çok ianıyorum, beni ve meleğimi dualarınız koruyacak inşallah, amargi girmemiş sanırım, inşallah iyidir onu da çok merak ediyorum
doğru söylemişsin aynı şeyleri yaşıyoruz ama dediğin gb son zamanlar artık.. Senin kızın kaçıncı hafta doğmuştu onda da böyle miydi bu haftalar?
canım bence simdi alma, dogsun sonrasında alırsın, bebeginin emme durumuna bir bak..evde zaten hep emzircen sagmayacaksin... İşe baslamadan once al eterli. kesinlikle elektrikli pompayı oneririm.. marka olarak da medela ya da ameda...çift taraflı olanalrından, ilk cocugumda medela kullanmiştim cift taraflı. 25 ay emzirdim.. O kadar cok sagma sonucu emiş guzu azalmaya basliyor 2 sene sonunda.. simdi de bu 2 markadan birini alcam gene... Çift taraflı olması onemli aynı anda 2 gogsu bosaltiyorsun, zaman kaybını da onlemiş oluyorsun.
çok güldüm kendini mi bezlicenEn iyisi ama ipin ucu kaçıyor yoksa kaç gündür sabah yatıp akşam 4e kadar uyuyodum bgn artık uykusuz kalacam ama belki gece erkenden uyuyabilirim olmadı bezlicem kendimi artık noluyosa olsun :))
güzelmiş bizde braun var kulak ölçer olmasaydı düşünürdümkızlar bu aralar sürekli ateşölçer bakıyorum alan var mı? ya da önerisi olan?
dün bebek mağazasında bayan Chicco Kızılötesi Mytouch Alından Ölçer Termometreyi önerdi dereceye göre renk değiştiriyor iki parmak arasına alıp kolay ölçüm yapabiliyormussun falan
Eki Görüntüle 955865
Eki Görüntüle 955866
kızlar bişey soracağım göğüs pompası (süt sağma) almalı mıyım sizce büyük ihtimalle 5-6ay çalışmayacağım o zamana kadar almasam olur mu?
almalıysam da nasıl olmalı elektrikli mi yoksa manuel mi alayım? hangi marka tercih edeyim
Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)
kızlar bu aralar sürekli ateşölçer bakıyorum alan var mı? ya da önerisi olan?
dün bebek mağazasında bayan Chicco Kızılötesi Mytouch Alından Ölçer Termometreyi önerdi dereceye göre renk değiştiriyor iki parmak arasına alıp kolay ölçüm yapabiliyormussun falan
Eki Görüntüle 955865
Eki Görüntüle 955866
Balonu şişirirsin şişirirsin ya! ha patladı patlayacak gerildikçe gerilir işte aynı ben:) Eki Görüntüle 955757
smasher senmiydin cnm denizci temalı neversim tkmı arayan hani sade bişiler demiştin sanki:44: yanlış hatırlamıyorumdur umarımgittigigdiyorda var güzel tkmlar bi göz at istersen
Eki Görüntüle 955930 Eki Görüntüle 955932 Eki Görüntüle 955934
Kontrolden geldim kızlar..
Nst e soktu dr, 34 den itibaren giriliyormuş merak edenler için söylüyorum :)
Kasılma vs bişey çıkmadı bebişimin haraketleri dışında.. Dr da herşey normal dedi.
Sonra tansiyonum ölçüldü biraz yüksek çıktı, heyecandan da olabilir ama yinede takip edelim artık son aydayız dedi.
Günde 3 kere tansiyon ölçüp not edicekmişim. Pazartesi tekrar gidicem bakalım o zaman duruma göre bakarız dedi.
Vücudunda ödem gözükmüyo ama yinede tuz yemiyosun artık son ay dedi. Peynirini bile akşamdan suya koy tuzu çıksın öle ye dedi.
Bebişimin ölçümlerine gelince BPD 9,42 cm
Boyu : boyundan topuğa 51 cm kafayla beraber yaklaşık 54-55 cmmiş.
Kilosuda 3200 gr +/- 400 gr olucak muhakkak dedi.
Oğlum baya bi iri maşallah 38.haftada gözüküyormuş ölçümleri, dr bütün ölçümleri orantılı o yüzden anormal bi durum yok tamamen genetik belliki dedi bizi gösterip
Doğum tarihi ne olur yaklaşık dedim. Dur bakalım daha çok var onları konuşmaya dedi yine bizde durumda budur :)
Şimdi mobilyalarımızı bekliyoruz
nihayet 34. haftayı gördüm.28. haftada erken plasenta yaşlanması teşhisi koyunca dr um, 34 ü göreyim bari diye dua etmiştim.şimdi 36 için dua edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?