2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben de koydum manuel tam bir işkenceeeeee
maşallah sizeeeeeee tosuncukkkk geliyor haaaa
nihayet 34. haftayı gördüm.28. haftada erken plasenta yaşlanması teşhisi koyunca dr um, 34 ü göreyim bari diye dua etmiştim.şimdi 36 için dua edeceğim.
inşallah canım görürüsün hayırlısıylaaa
maşallah cnm gelişimi gayet güzel

bu arada yine düzeltiyorum bebedor değil wee göğüs pompası hiç memnun kalmadım böyle bişey görürseniz asla almayınEki Görüntüle 955988
ahaaaa çok geç aldımmm aldım çantama koydum :26::26::26::26:
inşallah umduğundan da daha çok bekler.
bu arada medela göğüs pompam kızım sayesinde emmeye başladıEki Görüntüle 955997 çok memnunum

aynısı bende var çok memnundum ben de

10 yıl sonra da bu günleri unutucaz demi :) sen yine sezeryan tarihi mi aldın? 2 hafta dedin ya

Maşallah canım bebişine Kilosu da boyu da çok iyi kocaman abi olmuş şimdiden

çok güldüm kendini mi bezlicen
sorma ben de 9 gibi uyuyorum akşam gece 2.30 da kalkıyorum ilacımı içiyorum duamı okuyorum oğlanı çişe kaldırıp tekrar yatıyorum oluyor 3.30

Son çare artık :) gerçi istesemde yapamam iç çamaşırımı bile zar zor giyiyorum tostoparlak oldum iyice bezlenim derken yuvarlanırım heralde :)))

Maşallah canım bebişine Kilosu da boyu da çok iyi kocaman abi olmuş şimdiden

Ayy evet hem mutlu oluyorum hem korkuyorum böyle iri olmasından.. Sağlıklı olduğuna şükür ediyorum ama daha 1 ay var ne kadar daha büyücez bilmiyorum.
İşin ilginç olanı bebek iri ama hastanede falan kimse 34 haftalık hamile olduğuma inanamıyor. Neremde büyüyor merak ediyorum :)

10 yıl sonra da bu günleri unutucaz demi :) sen yine sezeryan tarihi mi aldın? 2 hafta dedin ya

Daha almadım ayın 6 sında gidicem belli olur ozaman herhalde Dr 38. Hafta dolunca demişti ama bakalım ne kadar durursa o kadar iyi aslında , sen aldın mı tarih??

cok sevidim canım herseyin yolunca olmasına, bebişin masallah boylu poslu sen dogumu nerde yapacaktin?

kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım

Son düzenleme:

Sağlıklı olsunda annesi gerisi önemli değil. O büyüceği yeri iyi bilir Küçücük bir damlayken bile yerleşecekleri yeri bilip sağlam yerleşiyorlar Şu an da sanırım 1 kilo fazlalığı mı var bebişin ? Normalde 2200 filan aşağıdaki yazılarda öyle diyor.

kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım

Bende de var canım bulantı ve sancı normal sanırım. Haftalar geçtikçe sıkıntılarda büüyor. Dün gece 3 gibi doğuruyorum sandım Öyle bir sancı girdi ki annemleri uyandırcaktım. 5 dk filan sürdü. Bu kadar sürüyorsa doğurmuyorum dedim. Atlatmaya çalıştım. Sanırım üşüttük. Bu aralar hava değişimleri bol bir düşüyor bir yükseliyor. O da bizi etkiliyor diye düşünüyorum. Çok takma kafana kontrolün de doktoruna sor ama ihmal etme.

ah dişimmmmmmmmmmmmmmmm vah dişimmmmm curuk olmayan dış bıle agrıosa dusunemıyorum ya uffff smasher senınde agrıodu sanırım ne koymustun dısıne karanfılmı ama curuk yokkı uf..sanırım usttekı gomuk 20 yasım harekete gectı sıkıştırıo yaaa

Daha almadım ayın 6 sında gidicem belli olur ozaman herhalde Dr 38. Hafta dolunca demişti ama bakalım ne kadar durursa o kadar iyi aslında , sen aldın mı tarih??

Ben her şey yolunda gitmeye devam ederse normal doğum istiyorum Allaha şükür şuana kadar bi sıkıntı yok.. Herkes ilk gebelikte 40 hafta dolar erken gelmez diyor ama benim içimden bi ses bu bebiş çok beklemez diyor bakalım yaşayıp görücez

kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım

canım bende de mide bulantısı oldu 2 gun, ne yesem cıkıyordu, zaten cok a bişi yieymiyorum artık, sanirim bebişler mideye oldukca baskı yapiyor, mide sıkısmıs vaziyette, 2 gun sonunda duzeldi.. ama akıntı olayını doktora bi sor..

cnm ben çok çekt,m halada çekiyorum karanfil iyi gelmedi bana sarmısak kattım dişime oda dindirmedi
ılık suya tuz katıp gargara yaptım bir süre sonra dindiriyo acısını bir süreliğinede olsa geçiriyo

ooo masallah annesi bebeğine.. Seninki hep fazla buyuyo bizimkilerden ama orantılıysa sorun yok demekki. Keske bende boyle rakamları gorebilsem ne mutlu olurum yaa.. sizdeki boyda maasallah tabii..

kızlaaar birşey soracam, yarın Allah nasip ederse bebişimin cicilerini yıkayıp doğum çantamı hazırlamayı planlıyorum, sorum şu; kıyafetleri kaç dereceye ve hangi yıkama ayarına atayım? normal renkli yada beyazda kendimizinkileri attığımız 2saat 40 dk lık ayar var ona mı yada sentetikler yada narinlar yünlüler falan hangisi? bide renkli ve beyazlar için dereceyi de yazarsanız sevinirim

canım ben hepsini pamuklu 30 derecede yıkadım. Sonuçda tum ürünleri %100 pamuk. Ama cok kaliteli olan ürünlerinden bikaç tanesini narinde yıkadım. Beyazlar renkliler olarak ayrımadım. Cok renkli olanlar ve beyaz,krem ağırlıklı olanlar olarak ayrıdım. Deterjan kalıntısından korktugum için ekstra durulattım.

Ooyyy annesi maşallah oğluşuna Allah nazarlarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…