2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

heeyy Maşallah bi dahaki asker teslimine yetişir annesi, tam ısırmalık tosuncuk .. benim eşim 4500 gr doğmuş direk askere almışlar

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama hala kararsız kaldım göğüs pompası

Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası 316 tl, bir sitede sıfırını 268 de buldum.

Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası 189 tl bunu da 160 buldum..

ikisinin farkı nedir sadece fiyatımı, hangisini alayım, sağdıktan sonra göğüste sertlik yapmayan ağrıtmayan hangisi

Son düzenleme:

Bende de var canım bulantı ve sancı normal sanırım. Haftalar geçtikçe sıkıntılarda büüyor. Dün gece 3 gibi doğuruyorum sandım Öyle bir sancı girdi ki annemleri uyandırcaktım. 5 dk filan sürdü. Bu kadar sürüyorsa doğurmuyorum dedim. Atlatmaya çalıştım. Sanırım üşüttük. Bu aralar hava değişimleri bol bir düşüyor bir yükseliyor. O da bizi etkiliyor diye düşünüyorum. Çok takma kafana kontrolün de doktoruna sor ama ihmal etme.
[/QUOTE]

tamam.bir bende var sanıyordum ben...

demek sizde akıntı yok.valla yeşilimsi beyazımsı bir akıntım var kaç gündür...:44:

canım medela mini çift taraflı sagma için mi, bi kontrol et istersen... çift taraflı saga eger calişiyorsan cok iyi..İkisi e kaliteli markalar... ama bazen annelerin gogsunu biri acitıyor digerini trcih ediyorlar.Ben ilk oglumda Medela Double Elektrikli ve Pilli Süt Pompası kullandim, cok memnundum,Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası kullanan arkadaslar da vardi onlar da memnundu cok. .. su sekilde yapabilirsin, eger e-bebek varsa yakınlarında(çamlıca e-bebek de yapabiliyorsun) dogum sonrası sana sıfır sagma ucunu veriyorlar ve test ediyorsun hangisi ile daha rahat ettigini, senin için uygununu bu sekilde bulabiliyorsun.. tani bunun için dogum sonrasını beklemen lazım....

oyy oyyy 41 kere

gözün aydın canım

nihayet 34. haftayı gördüm.28. haftada erken plasenta yaşlanması teşhisi koyunca dr um, 34 ü göreyim bari diye dua etmiştim.şimdi 36 için dua edeceğim.

canım hiç moralini bozma bak bu kadar oldu inşallah 2 hafta daha bebeğin seninle olacak

kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım
üşüttün haticeee aman diyim dikkat et canımmmmm
karanfil koymuştu ama sonra dr gitti canım sen de gittt
mart bebesi bu beklemez bizimkiler günleri dolmadan doğmaya başladılar hepsi sağlıklı olsunlar da
canım ben hepsini renklileri de beyazlı olanları da 30 derece narin yıkama var bende onda yıkadım oğlumdan kalma olduklarından yıkayıp koymuştum ama kaç yıldır vakumluda duruyorlar diye uzun yıkadım
ama sizinkiler ilk defa kullanacağı için tozları gitsin hijyen olsun diye kısa programda 30 derece yıkayabilirisn
battaniyeleri de beraber yıkadım
önce çantama koyacaklarımı yıkadım kuruttum ütüledim çantama koydum sonra öbürlerini yıkadım

ben medella tekli olandan aldım memnundum canım göğümü acıtmadı hiç iyi de çekti ne varsa tabi çekiyordu

sağolun kızlar tuzlu suyu denıorum karanfılıde denıcem alıp yuvarlak oluodu dımı odun gbı bıseymıydıhıc hasır nesır olmusluğum yokta karanfılle5 şubatta da randevum var bakım bugecede agrırsa yarın burda dr gıderım devlete uf curukte yokkı ya:S

ah canımm inan nefes almadan okudum rabbim yar ve yardımcınız olsun bebişin hayırlı olsun

Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)

odun gibi olan

emel cezalı,

amargi doğum yaptı,

schaqa anneside kalacak

kızlar ya boş bırakmayın burayı

Maşallah bebişine canım erkek miydi senin???

Kizlar benimmoturdugum yerde sabit bir dojtorum yok dogumu antalyada yapicam cunku bugun canim sikildi ewimize yakin devlet hastanesi acildi bende bebis imi goreyim die kalktim hastaneye gittim ay doktor bebegimi bile dogru duzgun gostermedi bana bende dedim hirazda ben baksam adam dioki dur ben bakayim.sana gosyercem sonra saolsun bi kafasini gosterdi hala bisi demio ya dedim bisiler desejize nasil iyimi kilosu biyu hersy iyi 2500 gram dedi ben kilosuna inanamadim cunkuniki hagta once gittigimde baska bi doktor 1700 gram demisti sizce nornalmi yaa bebisim 32 +6 haftalik

Makineye göre değişebiliyor canım. Ama bebişinin gelişimi önde de olabilir. Benim 31+5'de 2.400 gramdı. Ondan 10 gün önce gittiğimde 1.900 gram çıkmıştı. Yani 10 günde 500 gram almış. Doktor 2 hafta önden gidiyor dedi. Bu haftalarda çık hızlı kilo alıyorlar.

şöyle diyim ben en son dr 33 haftada gittim 2100grdı bir hafta ilerde görünüyordu ölçümlere takılma içine sinmemiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…