Kontrolden geldim kızlar..
Nst e soktu dr, 34 den itibaren giriliyormuş merak edenler için söylüyorum :)
Kasılma vs bişey çıkmadı bebişimin haraketleri dışında.. Dr da herşey normal dedi.
Sonra tansiyonum ölçüldü biraz yüksek çıktı, heyecandan da olabilir ama yinede takip edelim artık son aydayız dedi.
Günde 3 kere tansiyon ölçüp not edicekmişim. Pazartesi tekrar gidicem bakalım o zaman duruma göre bakarız dedi.
Vücudunda ödem gözükmüyo ama yinede tuz yemiyosun artık son ay dedi. Peynirini bile akşamdan suya koy tuzu çıksın öle ye dedi.
Bebişimin ölçümlerine gelince BPD 9,42 cm
Boyu : boyundan topuğa 51 cm kafayla beraber yaklaşık 54-55 cmmiş.
Kilosuda 3200 gr +/- 400 gr olucak muhakkak dedi.
Oğlum baya bi iri maşallah 38.haftada gözüküyormuş ölçümleri, dr bütün ölçümleri orantılı o yüzden anormal bi durum yok tamamen genetik belliki dedi bizi gösterip
Doğum tarihi ne olur yaklaşık dedim. Dur bakalım daha çok var onları konuşmaya dedi yine bizde durumda budur :)
Şimdi mobilyalarımızı bekliyoruz
canım bende de mide bulantısı oldu 2 gun, ne yesem cıkıyordu, zaten cok a bişi yieymiyorum artık, sanirim bebişler mideye oldukca baskı yapiyor, mide sıkısmıs vaziyette, 2 gun sonunda duzeldi.. ama akıntı olayını doktora bi sor..
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama hala kararsız kaldım göğüs pompası
Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası 316 tl, bir sitede sıfırını 268 de buldum.
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası 189 tl
ikisinin farkı nedir sadece fiyatımı, hangisini alayım, sağdıktan sonra göğüste sertlik yapmayan ağrıtmayan hangisi
Kasılma vs bişey çıkmadı bebişimin haraketleri dışında.. Dr da herşey normal dedi.
Sonra tansiyonum ölçüldü biraz yüksek çıktı, heyecandan da olabilir ama yinede takip edelim artık son aydayız dedi.
Günde 3 kere tansiyon ölçüp not edicekmişim. Pazartesi tekrar gidicem bakalım o zaman duruma göre bakarız dedi.
Vücudunda ödem gözükmüyo ama yinede tuz yemiyosun artık son ay dedi. Peynirini bile akşamdan suya koy tuzu çıksın öle ye dedi.
Oğlum baya bi iri maşallah 38.haftada gözüküyormuş ölçümleri, dr bütün ölçümleri orantılı o yüzden anormal bi durum yok tamamen genetik belliki dedi bizi gösterip
Doğum tarihi ne olur yaklaşık dedim. Dur bakalım daha çok var onları konuşmaya dedi yine bizde durumda budur :)
nihayet 34. haftayı gördüm.28. haftada erken plasenta yaşlanması teşhisi koyunca dr um, 34 ü göreyim bari diye dua etmiştim.şimdi 36 için dua edeceğim.
üşüttün haticeee aman diyim dikkat et canımmmmmkızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım
karanfil koymuştu ama sonra dr gitti canım sen de gitttah dişimmmmmmmmmmmmmmmm vah dişimmmmm curuk olmayan dış bıle agrıosa dusunemıyorum ya uffff smasher senınde agrıodu sanırım ne koymustun dısıne karanfılmı ama curuk yokkı uf..sanırım usttekı gomuk 20 yasım harekete gectı sıkıştırıo yaaa
mart bebesi bu beklemez bizimkiler günleri dolmadan doğmaya başladılar hepsi sağlıklı olsunlar daBen her şey yolunda gitmeye devam ederse normal doğum istiyorum Allaha şükür şuana kadar bi sıkıntı yok.. Herkes ilk gebelikte 40 hafta dolar erken gelmez diyor ama benim içimden bi ses bu bebiş çok beklemez diyor bakalım yaşayıp görücez
canım ben hepsini renklileri de beyazlı olanları da 30 derece narin yıkama var bende onda yıkadım oğlumdan kalma olduklarından yıkayıp koymuştum ama kaç yıldır vakumluda duruyorlar diye uzun yıkadımkızlaaar birşey soracam, yarın Allah nasip ederse bebişimin cicilerini yıkayıp doğum çantamı hazırlamayı planlıyorum, sorum şu; kıyafetleri kaç dereceye ve hangi yıkama ayarına atayım? normal renkli yada beyazda kendimizinkileri attığımız 2saat 40 dk lık ayar var ona mı yada sentetikler yada narinlar yünlüler falan hangisi? bide renkli ve beyazlar için dereceyi de yazarsanız sevinirim
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama hala kararsız kaldım göğüs pompası
Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası 316 tl, bir sitede sıfırını 268 de buldum.
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası 189 tl bunu da 160 buldum..
ikisinin farkı nedir sadece fiyatımı, hangisini alayım, sağdıktan sonra göğüste sertlik yapmayan ağrıtmayan hangisi
evet Loveli,fena üşütmüşüm ondan tüm bu yaşadıklarım
Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)
emel cezalı,
amargi doğum yaptı,
schaqa anneside kalacak
kızlar ya boş bırakmayın burayı
odun gibi olanEki Görüntüle 956130
emel cezalı,
amargi doğum yaptı,
schaqa anneside kalacak
kızlar ya boş bırakmayın burayı
Kizlar benimmoturdugum yerde sabit bir dojtorum yok dogumu antalyada yapicam cunku bugun canim sikildi ewimize yakin devlet hastanesi acildi bende bebis imi goreyim die kalktim hastaneye gittim ay doktor bebegimi bile dogru duzgun gostermedi bana bende dedim hirazda ben baksam adam dioki dur ben bakayim.sana gosyercem sonra saolsun bi kafasini gosterdi hala bisi demio ya dedim bisiler desejize nasil iyimi kilosu biyu hersy iyi 2500 gram dedi ben kilosuna inanamadim cunkuniki hagta once gittigimde baska bi doktor 1700 gram demisti sizce nornalmi yaa bebisim 32 +6 haftalik
Kizlar benimmoturdugum yerde sabit bir dojtorum yok dogumu antalyada yapicam cunku bugun canim sikildi ewimize yakin devlet hastanesi acildi bende bebis imi goreyim die kalktim hastaneye gittim ay doktor bebegimi bile dogru duzgun gostermedi bana bende dedim hirazda ben baksam adam dioki dur ben bakayim.sana gosyercem sonra saolsun bi kafasini gosterdi hala bisi demio ya dedim bisiler desejize nasil iyimi kilosu biyu hersy iyi 2500 gram dedi ben kilosuna inanamadim cunkuniki hagta once gittigimde baska bi doktor 1700 gram demisti sizce nornalmi yaa bebisim 32 +6 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?