emel cezalı,
amargi doğum yaptı,
schaqa anneside kalacak
kızlar ya boş bırakmayın burayı
ben varım geniccc
bende burdayim genicc
Bende buradayım bendeee
Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)
izne çıkalım artık işim gereği hep oturuyorum ve bu kadar ağırlığı totiş kaldıramıyo oturan yerlerim oturamaz hale geldi sızım sızım sızlıyor:)
cnm ben hepsiburadadan aldım medifine diye bi marka alından ve kulaktan kızılötesi ateş ölçer dün geldi kargodan aldım evde baya bi denedim çokta memnun kaldım, boyutu fln da süperdi,koruyucu kılıfıyla göndermişler, hafif, hemen 1 saniyede ölçüm yapıyo ve kullanımıda çok kolay ayrıca %50 indirimde 39.90 tl'ye aldım, yorumlarını okumuştum zaten genelde alan herkes çok memnunmuş, yani sonradan bi sorun yaşarmıyım bilmiyorum ama ben beğendim bi bak istersen siteden http://www.hepsiburada.com/liste/me...x?productId=oyunmedinfrared&categoryId=303172
sıcak tut kendini canım biz kadınlar ayakları sıcak tutmalıyız yoksa hemen üşütüyoruz
Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)
büyük oğlumda ben de şiltim 38 numara olan ayağım en son eşimin 43 numara terliğine giriyordu doğum yaptım geçtikızlar ben çook şiştim yaaaartık şaka boyutlarını aştı.. sabahları elim ayağım şiş. azcık hareket ettirmesem mesela bir süre fare kullansam elim yine şişiyor.. ayaklarım davul oldu. 35 numara giyiyordum 39 numara aldım ona bile zor sığıyor. ayağımın şekli ayakkabıya göre değişiyor. tansiyon yok, idararda protein yok.. doktorlar çok önemsemiyor o yüzden ama ben hareket edemiyorum artık..
nasıl dayanıcam 5 hafta daha çalışmaya
izne çıkalım artık işim gereği hep oturuyorum ve bu kadar ağırlığı totiş kaldıramıyo oturan yerlerim oturamaz hale geldi sızım sızım sızlıyor:)
"oturan yerlerim oturamaz hale geldi" buna çok güldüm gündüz değil de
geceleri benim için kabus oldu bende aynı sıkıntıyı gece çekiyorum
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama hala kararsız kaldım göğüs pompası
Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası 316 tl, bir sitede sıfırını 268 de buldum.
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası 189 tl bunu da 160 buldum..
ikisinin farkı nedir sadece fiyatımı, hangisini alayım, sağdıktan sonra göğüste sertlik yapmayan ağrıtmayan hangisi
cok sevidim canım herseyin yolunca olmasına, bebişin masallah boylu poslusen dogumu nerde yapacaktin?
Sağlıklı olsunda annesi gerisi önemli değil. O büyüceği yeri iyi bilirKüçücük bir damlayken bile yerleşecekleri yeri bilip sağlam yerleşiyorlar Şu an da sanırım 1 kilo fazlalığı mı var bebişin ? Normalde 2200 filan aşağıdaki yazılarda öyle diyor.
ah dişimmmmmmmmmmmmmmmm vah dişimmmmm curuk olmayan dış bıle agrıosa dusunemıyorum ya uffff smasher senınde agrıodu sanırım ne koymustun dısıne karanfılmı ama curuk yokkı uf..sanırım usttekı gomuk 20 yasım harekete gectı sıkıştırıo yaaa
ooo masallah annesi bebeğine.. Seninki hep fazla buyuyo bizimkilerden ama orantılıysa sorun yok demekki. Keske bende boyle rakamları gorebilsem ne mutlu olurum yaa.. sizdeki boyda maasallah tabii..
valla allahım hepimize kolaylık versin cidden zor hamilelğin bu son ayı yürüdüğümde ayaklarımın löp löp sallandığını hissediyorum korkumdan ayakkabımı çıkaramıyorum bile tekrar giyemem salı verirler kendini sanki ben bu dünyaya ait değilmişim uzaylıymışım gibi uzuvlarımın şekilden şekle girmesini benimsemeye çalışıyorum:)
benim de ellerim şişiyordu ama şimdi azaldı biraz...
izne çıktım evdeyim biraz rahatladım ama sıkılıyorum kendimi çok ağır hissediyorum iş yaparken çok zorlanıyorum sizlerde öylemisiniz?
Ooyyy annesi maşallah oğluşuna Allah nazarlarlardan saklasın
heeyy Maşallahbi dahaki asker teslimine yetişir annesi, tam ısırmalık tosuncuk .. benim eşim 4500 gr doğmuş direk askere almışlar
oyy oyyy 41 kere
gözün aydın canım
Maşallah bebişine canımerkek miydi senin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?