2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben çook şiştim yaaa artık şaka boyutlarını aştı.. sabahları elim ayağım şiş. azcık hareket ettirmesem mesela bir süre fare kullansam elim yine şişiyor.. ayaklarım davul oldu. 35 numara giyiyordum 39 numara aldım ona bile zor sığıyor. ayağımın şekli ayakkabıya göre değişiyor. tansiyon yok, idararda protein yok.. doktorlar çok önemsemiyor o yüzden ama ben hareket edemiyorum artık..
nasıl dayanıcam 5 hafta daha çalışmaya

izne çıkalım artık işim gereği hep oturuyorum ve bu kadar ağırlığı totiş kaldıramıyo oturan yerlerim oturamaz hale geldi sızım sızım sızlıyor:)

Gözün aydın canım, bundan sonrası daha da güzel olcak inşallah.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

izne çıkalım artık işim gereği hep oturuyorum ve bu kadar ağırlığı totiş kaldıramıyo oturan yerlerim oturamaz hale geldi sızım sızım sızlıyor:)

"oturan yerlerim oturamaz hale geldi" buna çok güldüm gündüz değil de

geceleri benim için kabus oldu bende aynı sıkıntıyı gece çekiyorum

Ben de çok araştırdım ve medifine ı beğendim ama çok bilindik bi marka olmadığı için kararsız kaldım.Hem kulaktan hem alından ölçüyo galiba, en sonunda ben de onu alıcam büyük ihtimal

sıcak tut kendini canım biz kadınlar ayakları sıcak tutmalıyız yoksa hemen üşütüyoruz

annem üstün açılıyordur ondan dedi.e ev zaten sıcak.inan aklım almıyor

Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)

aa senin de 16 mart beklenen doğum tarihin aynı durumlar bebiş öyle benim de merak etme

büyük oğlumda ben de şiltim 38 numara olan ayağım en son eşimin 43 numara terliğine giriyordu doğum yaptım geçti
dr önemsemiyorsa sen de etme vücudun su tutuyor demek ki canım

hehehehee oturan yerlerin oturamıyor mu alemsin bahazeyyy

"oturan yerlerim oturamaz hale geldi" buna çok güldüm gündüz değil de

geceleri benim için kabus oldu bende aynı sıkıntıyı gece çekiyorum

valla allahım hepimize kolaylık versin cidden zor hamilelğin bu son ayı yürüdüğümde ayaklarımın löp löp sallandığını hissediyorum korkumdan ayakkabımı çıkaramıyorum bile tekrar giyemem salı verirler kendini sanki ben bu dünyaya ait değilmişim uzaylıymışım gibi uzuvlarımın şekilden şekle girmesini benimsemeye çalışıyorum:)

kızımda medela elektrikli kullandım,memnun kaldım, ağrısız ve kullanışlıydı

mrh arkadaşlar bende mart annesiyim erken doğum belirtisimi bilmiyorum ama yaklaşık 2 haftadan beri göbeğimin alt tarafında açılma tarzı sızı oluşuyo birde göğüslerimde akşam sızı vardı sanki sütüm geliyo gibi kendimi kontrol etdiğimde sütümün geldiğini hissetdim sizce erken doğum belirtisimidir

benim de ellerim şişiyordu ama şimdi azaldı biraz...
izne çıktım evdeyim biraz rahatladım ama sıkılıyorum kendimi çok ağır hissediyorum iş yaparken çok zorlanıyorum sizlerde öylemisiniz?

Evet canım 1 kilo fazlası ve 10 cm uzunluğu var
Doğru diyosun mercimek kadarlardı ne hale geldi bıdıklar :)

Canım çok geçmiş olsun çok zor bişi gerçekten..
aktardan veya eczaneden karanfil yağı al, kulak tamponu ile çürük dişine sür 1-2 damla..
Hemen geçiyor..

ooo masallah annesi bebeğine.. Seninki hep fazla buyuyo bizimkilerden ama orantılıysa sorun yok demekki. Keske bende boyle rakamları gorebilsem ne mutlu olurum yaa.. sizdeki boyda maasallah tabii..

Saol canım benim inşallah hepimizin tosuncukları olur.. İri doğmasından çok doğduktan sonra sütümüzün yaraması önemli.
O yüzden inşallah hepimizin sütleri pek yarar bebişlerimize :))

benzetmelere bayıldımmmmmmm

benim de ellerim şişiyordu ama şimdi azaldı biraz...
izne çıktım evdeyim biraz rahatladım ama sıkılıyorum kendimi çok ağır hissediyorum iş yaparken çok zorlanıyorum sizlerde öylemisiniz?

canım rahatlamışsındır izne çıkınca tabii artık zorlanmamız çok normal

ben geçen gün 4 tane yemek yaptım ama nasıl yaptım sen bana sor

çok normal durumlar bunlar az kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…