Saol canım benim inşallah hepimizin tosuncukları olur.. İri doğmasından çok doğduktan sonra sütümüzün yaraması önemli.
O yüzden inşallah hepimizin sütleri pek yarar bebişlerimize :))
annem üstün açılıyordur ondan dedi.e ev zaten sıcak.inan aklım almıyor
aa senin de 16 mart beklenen doğum tarihinaynı durumlar bebiş öyle benim de merak etme
Bu arada odamızda geldi ve ben sabırsızlıktan ölücem..
Daha 10-15 gün havasının çıkmasını beklicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum
Keşke daha erken alsaymışız..
Size yerleşmiş halinin fotosunu göstermek isterdim ama bunların kokusu çıkıp yerleşene kadar doğurmuş olabiliriz çoğumuz o yüzden böle göstereyim
Eki Görüntüle 956311 Eki Görüntüle 956310 Eki Görüntüle 956309
selam kızlar unuttunuz mu beni baya oldu gelmeyeli ama cok kötü günler geciriyorum.Babam yogun bakımda yatıyor beyin kanaması gecirdi bense alt üst olmus durumdayım bebegim için ayakta durmaya calısyorum.Umarım bu günlerde gecicek sizde ne var ne yok var mı aramızda dogum yapan günler yaklastıkca benide bi heyecan sardı geceleri iyice uyuyamaz oldum sizde durumlar nasıl?:26:
odanız çok güzelmiş canım güle güle kullanın bebeğinle, ben de buna benzer bişey beğenmiştim ama biraz pahalı gelmişti bize. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin. uyku seti falan yerleşince çok daha şık olacaktır ama sabrediceksin artık :)
bu arada bebeğine de maşallah, şimdiden 54-55 cm ise kaç cm doğacak acaba..
selam kızlar unuttunuz mu beni baya oldu gelmeyeli ama cok kötü günler geciriyorum.Babam yogun bakımda yatıyor beyin kanaması gecirdi bense alt üst olmus durumdayım bebegim için ayakta durmaya calısyorum.Umarım bu günlerde gecicek sizde ne var ne yok var mı aramızda dogum yapan günler yaklastıkca benide bi heyecan sardı geceleri iyice uyuyamaz oldum sizde durumlar nasıl?:26:
emel cezalı,
amargi doğum yaptı,
schaqa anneside kalacak
kızlar ya boş bırakmayın burayı
kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım
ah dişimmmmmmmmmmmmmmmm vah dişimmmmm curuk olmayan dış bıle agrıosa dusunemıyorum ya uffff smasher senınde agrıodu sanırım ne koymustun dısıne karanfılmı ama curuk yokkı uf..sanırım usttekı gomuk 20 yasım harekete gectı sıkıştırıo yaaa
Galiba öle olucak.. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz ama böyle iri olması yavaş yaval korkutmaya başladı beni :)
maşallah poyraz bebişimize (ismini yanlış hatırlamıyorum umarım:26:)sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar inşallah canm
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah..
Bebişin için morelini hep yüksek tutmaya çalış, o böyle şeylerde senden daha fazla etkileniyor unutma.
Allah babana şifa versin canım, böyle durumlarda dua etmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. İnşallah bugünleri de atlatır bebişin ve babanla mutlu günler de görürsün.
burda toplamda 5 kişi doğum yaptı sanırım. bugün amargi ve aybuke doğuma girecekti. Barbie doğum yaptı. yavaş yavaş mart anneleri doğuruyor bakalım sıra kimde.
Eveeeeeeeetankaralı hamişler 1 subatta babymall magazasına gidecek misiniz??
Bu arada odamızda geldi ve ben sabırsızlıktan ölücem..
Daha 10-15 gün havasının çıkmasını beklicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum
Keşke daha erken alsaymışız..
Size yerleşmiş halinin fotosunu göstermek isterdim ama bunların kokusu çıkıp yerleşene kadar doğurmuş olabiliriz çoğumuz o yüzden böle göstereyim
Eki Görüntüle 956311 Eki Görüntüle 956310 Eki Görüntüle 956309
hadi gözünüz aydın canım, nihayet geldi odanızgüle güle güzel günlerde kullanın canım, çok güzel gerçekten
Kıslar aybüke ve amargi bebişine kavuşmuştur şimdi misssss gibi kokluyorlardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?