2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Saol canım benim inşallah hepimizin tosuncukları olur.. İri doğmasından çok doğduktan sonra sütümüzün yaraması önemli.
O yüzden inşallah hepimizin sütleri pek yarar bebişlerimize :))

aminnnnnnnnnn canımmmmmmm

Bu arada odamızda geldi ve ben sabırsızlıktan ölücem..
Daha 10-15 gün havasının çıkmasını beklicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum
Keşke daha erken alsaymışız..
Size yerleşmiş halinin fotosunu göstermek isterdim ama bunların kokusu çıkıp yerleşene kadar doğurmuş olabiliriz çoğumuz o yüzden böle göstereyim

selam kızlar unuttunuz mu beni baya oldu gelmeyeli ama cok kötü günler geciriyorum.Babam yogun bakımda yatıyor beyin kanaması gecirdi bense alt üst olmus durumdayım bebegim için ayakta durmaya calısyorum.Umarım bu günlerde gecicek sizde ne var ne yok var mı aramızda dogum yapan günler yaklastıkca benide bi heyecan sardı geceleri iyice uyuyamaz oldum sizde durumlar nasıl?:26:

annem üstün açılıyordur ondan dedi.e ev zaten sıcak.inan aklım almıyor

aa senin de 16 mart beklenen doğum tarihin aynı durumlar bebiş öyle benim de merak etme

Aa evet ayni gun kismetse bu arada icimi ferahlattin normalmi beklicen
Ben sezeryan istiyorum 35+1 de gidicem belki verir tarih:18:

odanız çok güzelmiş canım güle güle kullanın bebeğinle, ben de buna benzer bişey beğenmiştim ama biraz pahalı gelmişti bize. Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin. uyku seti falan yerleşince çok daha şık olacaktır ama sabrediceksin artık :)

bu arada bebeğine de maşallah, şimdiden 54-55 cm ise kaç cm doğacak acaba..

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah..
Bebişin için morelini hep yüksek tutmaya çalış, o böyle şeylerde senden daha fazla etkileniyor unutma.

Çok teşekkür ederiz canım.. Oda kurulmadan önce hiç böyle değildim aslında relaxtım ama şimdi bi an önce yerleştirmek istiyorum..
Daha güzelleri sizlerin bebişlerinin olsun inşallah..

Allah babana şifa versin canım, böyle durumlarda dua etmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. İnşallah bugünleri de atlatır bebişin ve babanla mutlu günler de görürsün.

burda toplamda 5 kişi doğum yaptı sanırım. bugün amargi ve aybuke doğuma girecekti. Barbie doğum yaptı. yavaş yavaş mart anneleri doğuruyor bakalım sıra kimde.

emel cezalı,

amargi doğum yaptı,

schaqa anneside kalacak

kızlar ya boş bırakmayın burayı

buralardayız canım

kızlar 2 gündür midem de bulanıyor.koyu kıvamlı akıntı,sancılar da var korkmaya başladım:18:.şimdi netten araştırmalardayım

geçmiş olsun canm, dikkat et kendine, mart bebişleri sabırsız zaten

geçmiş olsun Allah şifa versin tubiş

Galiba öle olucak.. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz ama böyle iri olması yavaş yaval korkutmaya başladı beni :)

maşallah poyraz bebişimize (ismini yanlış hatırlamıyorum umarım:26:) sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsunlar inşallah canm

birde mart anneleri olucaz minikler aceleci ocakta geliyorlar..bakalım bizimkiler ne zaman gelcekler?

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah..
Bebişin için morelini hep yüksek tutmaya çalış, o böyle şeylerde senden daha fazla etkileniyor unutma.

sagol canım elimden geleni yapıyorum birde üstüne calısıyorum 5 gn izin kullandım biraz iyi geldi subat sonu tamamen izne ayrılıcam ozamn bebegimle daha cok ilgilenirim sanırım

iyi dileklerin için cok tesekkür ederim canım amin ins...
masallah amargi ve aybuke dogum yaptı demek barbie pek tanımıyorum sanırım cok güzel saglıkla büyüsünler ins hayırlısıyla bizlerede sıra gelir ins ....

Çok geçmiş olsun cnm çok zor ama bebeğini üzmemeye çalış, inşallah herşey yoluna girer..

hadi gözünüz aydın canım, nihayet geldi odanız güle güle güzel günlerde kullanın canım, çok güzel gerçekten

canım çok geçmiş olsun, Allah, babana acil şifalar versin.. çok zor bir durum ama sen yine de kendine dikkat et, bebişin de etkilenmesin.inşallah hepsi geçer hayırlısıyla..

Kıslar aybüke ve amargi bebişine kavuşmuştur şimdi misssss gibi kokluyorlardır....

Son düzenleme:
Hehehehe bundan yaklasik 8 ay once erken hamilelik belirtileri nelerdir diye arastirir, birbirimize sorardik.yok suram sisti gebe miyim, mide bulantim var acaba??? :) şimdi de ayni seyleri erken dogum habercisi mi diye soruyoruz. Hadi hayirlisiii :) optum annislerr

Kizlarr iyi aksamlar.simdi kontrolden geldim.nst ye bagladi bi sorun yok simdilik cok sukur.bebisim 2.700 gr.boyunu sormayi unuttum.bi degerle carpiyoduk ya boyunu bulmak icin.neydi bilen varmi?daha donmemis oglum.buyuk ihtimal zorunlu sezeryan olcakmis.doner mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…