2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok geçmiş canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur babacığın

çok güzel güle güle sağlıkla uyusun poyraz kuzuuuu
çok beğendimmm

geçmiş olsun canımmm

Canim bence mutlaka doktoruna daniş ve tahlil yaptir bukadar şişme iyi değil preeksamli olabilirsin album olabilir tansiyona bak arada benim doktorum artik her 10 gunde bir 24 saat idrar biriktirip tahlil.yapmami istedi protein kaçagi icin biraz yuksek diye son 4 haftam kaldi benim hiç şişligim yok ona ragmen birsuru tahlil yaotiriyorum

annem üstün açılıyordur ondan dedi.e ev zaten sıcak.inan aklım almıyor0

Canım gece ben yeni farkettim çok kötü terliyoruz azıcık bir yerimiz açık kalsa hemen terimiz soğuyor. Böyleceeeeee üşütüyoruz. Normal tatlım miğdeni sıcak tutunca geçiyor biraz.

Güle güle kullanmayı nasip etsin yarabbim. Sade denizci uyku seti aramakla en doğrusunu yapmışsın canım. Oda çok yerinde hareketli o da hareketli olsaydı boğardı.

Mrb canım fl uzunluğunu 7 ile çarpınca boyunu bulabiliyoruz. Maşallah bebişine kilosu gayet iyi 34 haftalıksın sanırım benim bebiş de dönemedi hala. 38. haftaya kadar döner canım merak etme. Ben normal sancılarımı beklemeye kararlıyım sadece bebeğin dönüp dönmediği yüzünden erken sezeryan olmak istemiyorum. Doktorum da 38 e kadar zaten belli olur şimdi sezeryanı konuşup da gardımızı düşürmeyelim dedi. Bence mantıklı olan da o . Eğer normal istiyorsan bebeğinle konuş (başka sağlıksal probleminiz yoksa) dönmesini iste bazen işe yarıyormuş. İnternet bebeği döndürmek için başka tekniklerde varmış. Onları araştırabilirsin.

fl yi 0.7 ile çarpaaksın cnm maşallah bebişinede

Adanalı hemşehrilerim şalgama aşereniz var mı varsa içmemek için napıyorsunuz ? Bende tansiyon varr ama canım acayip şalgam istiyor

Bi ara tansiyonum yükselince kayınpederim şalgam suyu düşürür demişti aslında:) Çok canın istiyorsa az bişey de olsa iç bence:) Çocuk adanalı şimdiden alışsın

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin babacığına,kendini de ihmal etmemeye çalış

Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...

o da düzelecek annesiii güçlü bir çocuk o yarın herşey daha iyi olacak
çok şükür iyisiniz sizden haber almak çok güzelllllll
duamız sizinle

Maşallah sübhanaallah:) İkinizde bir an evvel toparlanacaksınız İnşallah. Hayırlı uğurlu olsun

Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)

Degiskenlik gosteriyk canimmm bnde
bazi gunler yerj de durmuui bazi gunler çıt yokk
ama artik yerleri daraldi sadece hareket ediyolar tekme fln pek olmazz

emel cezalı,

amargi doğum yaptı,

schaqa anneside kalacak

kızlar ya boş bırakmayın burayı

ben fazla yazamasamda buralardayim hep

Arkadaslarda söylemiş fl ui 7 ile carpiyoruz

Oyyy canimm masallaah bebegine ve sanaa
Solunumuda duzelecek ins. Ohhh en kisa zmnda koklasirsiniz ins.

MErhaba kızlar
VAlla yazdıklarıma cevap verilmiyor diye yazmayı bırakmıştım aslında sadece okuyordum artık. ama doğuran arkadaşlari tebrik etmek istedim.
BArbie hayırlı olsun canım. SÜtün gelmiş maşallah onunla besler büyütürsun bebeğini iki kiloyu geçince çıkarırlar bebeğini de kuvezden diye tahmin ediyorum.
AMargi senin adına sevindim başarılı bi ameliyat olmuş. BEbeğin içinde üzülme bi kaç güne toparlar inşallah. NAsıl sütün geliyormu merak ettim.
Aybuke haber bekliyoruz sendende canım.

kısa sürede çıkacaktır kuvözden merak etme canım. sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin eminim oğlun da aynı sana çekmiştir. bazı güzellikler sıkıntısız olmuyor işte, inşallah en kısa sürede tüm sorunlarınız bitecektir, dualarımız sizinle..

Canım çok geçmiş olsun çok zor bişi gerçekten..
aktardan veya eczaneden karanfil yağı al, kulak tamponu ile çürük dişine sür 1-2 damla..
Hemen geçiyor..

sağol canımda sorunda o curuk dısım yok sağlam dısım agrıo anladıgım kadarıyla usttedkı gomuk 20 yasım baskı yapıo bunları sıkışştırıo sağlam dıslerım agrıobole saçma bı durum ıste curuk olsa yanmıcam

esragokhan, benimkinin de hareketleri bugun cok azdi.. ama endise etme, hareket alaları daraldı, zor hareket ediyorlar içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…