2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
amargi, cok tebrik ederim, bebişin de hızla toparlar, dıs dunyaya adapte olmaya calişiyor o simdi, sen hic uzme kendini ki sutun bol olsun, bebişin hızla toparlanmasına en buyuk destekcin senin sutun... sen uzulursen sutun de azalir.

canım maşallah tebrik ederim Allah yar ve yardımciniz olsun cok sevindim guzel haberlerini alınca ..darısı cumlemize inşallah

inşallah her şey yoluna bir an evvel girer,hayırlı olsun ve geçmiş olsun amargi...

aa olur mu kuzum veriliyordur da yoğunluktan gözden kaçıyordur canım yaz sennnnn

maşallah
senin ve aybükenin haberlerini bekliyoduk
tez zamanda hast. den çıkarsınız inşallah
dualarımız sizinle

geçmiş olsun ve aynı zamanda gözünüz aydın amargi...Allah bağışlasın evladınızı, bir an önce kavuşursunuz inşallah...

barbi ve amargi bebişlerinizin yaşı uzun olsun Allahım analı babalı büyüttürsün inşallah sütünüz bol olsun yarasın kuzucuklarınıza

cnm gözün aydın, bizde senden güzel haberlerini bekliyorduk. En kısa zamanda bebeişinle evinizde olacaksınız inş.. dualarımız sizinle...

Gözün aydın canım bir an önce toparlar inşallah bebiş kendini

tüh ya bundan mı aldın ben hiç kullanamadım acıtıyor geri versen fişi varsa
inşallah gönlüne göre olur herşey.asla önyargılı olma kolay bir doğum yapacağını düşün pozitif doğum hikayelerini oku.bu kadar insan normal yapabiliyorsa biz neden yapmayalım bende inşallah 2.defa o anı yaşarım.zamanıda hiç belli olmuyor ben 38+3 te doğum yaptım ama 42.haftada doğan da var
ben medela tek taraflı kullandım çok memnunum canını acıtmaz fiyatıda çok uygun geldi ben 2 yıl önce 244 tlye aldım ama ani oldu çocuk emmeyince aç kaldı araştırmadan ilk bulduğumuz yerden aldık ameda da çok iyi marka kullananlar hep memnun olduklarını yazıyorlar.
Allah acil şifalar versin amin
güle güle kullansın oğlusun ben büyük dolap yaptırdım kızımada oğlumada yeter böyle bir oda belki büyük bir eve geçersek olabilir
inşikak suresini okuyup secde yapınca döner derler duanın gücüne çok inanıyorum bu linkte doğum için yapılacak dualar var hakkında hayırlısı olsunhttp://www.annenotlari.com/oku/7958/dogum-icin-okunacak-dualar
maşallah hayırlı olsun amargi çok sevindim iyi oldugunuza

cnm benimde cevap alamadığım çok oldu ama canını sıkma bende 3 hafta kala foruma girmeyi bırakacağım ama doğuma çok odaklanmayım sancım gelsin diye. gelmezse strese girmek istemiyorum

Son düzenleme:
Amargicim bebişin uzun ömürlü olsun inşallah bundan sonrası çok güzel olcak ikiniz içinde çok çabuk toparlarsınız umarım, güzel haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim kızlarr yarın yıkayayım bebeğimin kıyafetlerini inşallah

amargi doğum yapmışsın burdaki herkese pozitifliğinle destek oldun kaynanalarımıza görümcelerimize mektuplar yazdın :) bizi mutlu etmek için elinden gelenşi yaptın. dilerim ki senin bebişin de sana çeker. o da seni mutlu etmek için çabucak toparlanır.

kızlr bu arada ben de göğüs pompası almadım. duruma göre alıcam çok açıldık. lansinoh muydu ne-ydi o mrkayıda önermişlerdi kullanana var mı aranızda. çift taraflı elektrikli 150tl falan

amargi gözün aydın cnm. sende bebişinde yarın daha iyi oolacaksınız. mart anneleri size hep birlikte dua ettik ve etmeye de devam edicez. sizde güzel haberlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. kuzucugunu cokk öpüyoruz

Gözünüz aydın canım, merak etme çok büyük bi hızla kendini toparlayacak yaman, adı gibi yaman olacak göreceksin kısa zamanda herşey yoluna girecek,habersiz bırakma bizleri geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…