Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
MErhaba kızlar
VAlla yazdıklarıma cevap verilmiyor diye yazmayı bırakmıştım aslında sadece okuyordum artık. ama doğuran arkadaşlari tebrik etmek istedim.
BArbie hayırlı olsun canım. SÜtün gelmiş maşallah onunla besler büyütürsun bebeğini iki kiloyu geçince çıkarırlar bebeğini de kuvezden diye tahmin ediyorum.
AMargi senin adına sevindim başarılı bi ameliyat olmuş. BEbeğin içinde üzülme bi kaç güne toparlar inşallah. NAsıl sütün geliyormu merak ettim.
Aybuke haber bekliyoruz sendende canım.
Ayy ilki tam aradığım gibi bişey.. Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum
ben yazayim canim suyu cok erken geldi. hastanede yatti uzun bi sure. bebegin hayati tehlikeye girmesin diye sezeryan dogum yaptirdilar..
Günlerdir anca telefonu elime alabildim 15.30 da ameliyata girdim 17.30 gibi çıktığımı söylediler kilosu 1810 gr boyu 46 cm uyandırdıklarında ilk sorduğum şey bebeğim oldu tabiki çok şükür ki kendi kendine nefes alıyormuş yavrum o gece önlem için yoğun bakımda tuttular ertesi gün küvöze alındı tedbir amaçlı tutuyoruz diyor doktoru bir de kuzumun emme refleksi henüz gelişmemiş ama ilk gece sütüm geldi hemen sağmaya başladım sağdığım sütü yolluyorum dün 6 cc vermişler almış kuzum allahıma şükürler olsun her geçen gün iyiye gidiyor durumu iyi ben de toparladım daha iyiyim bugün taburcu olucam genel anestezi aldım onca stresten sonra spinali hiç düşünmedim bile o gece ayılamadım tam olarak geleni gideni hayal meyal hatırlıyorum bu arada minik adamımın adı serdar efe :) küçük komutan mart teyzelerinden dua bekler ... :)
Balonu şişirirsin şişirirsin ya! ha patladı patlayacak gerildikçe gerilir işte aynı ben:) Eki Görüntüle 955757
tüh ya bundan mı aldın ben hiç kullanamadım acıtıyor geri versen fişi varsaben de koydum manuel tam bir işkenceeeeee
maşallah sizeeeeeee tosuncukkkk geliyor haaaa
inşallah canım görürüsün hayırlısıylaaa
ahaaaa çok geç aldımmm aldım çantama koydum :26::26::26::26:
aynısı bende var çok memnundum ben de
inşallah gönlüne göre olur herşey.asla önyargılı olma kolay bir doğum yapacağını düşün pozitif doğum hikayelerini oku.bu kadar insan normal yapabiliyorsa biz neden yapmayalım bende inşallah 2.defa o anı yaşarım.zamanıda hiç belli olmuyor ben 38+3 te doğum yaptım ama 42.haftada doğan da varBen her şey yolunda gitmeye devam ederse normal doğum istiyorum Allaha şükür şuana kadar bi sıkıntı yok.. Herkes ilk gebelikte 40 hafta dolar erken gelmez diyor ama benim içimden bi ses bu bebiş çok beklemez diyor bakalım yaşayıp görücez
ben medela tek taraflı kullandım çok memnunum canını acıtmaz fiyatıda çok uygun geldi ben 2 yıl önce 244 tlye aldım ama ani oldu çocuk emmeyince aç kaldı araştırmadan ilk bulduğumuz yerden aldık ameda da çok iyi marka kullananlar hep memnun olduklarını yazıyorlar.arkadaşlar yazdıklarınızı okudum ama hala kararsız kaldım göğüs pompası
Ameda Lactaline Elektrikli Göğüs Pompası 316 tl, bir sitede sıfırını 268 de buldum.
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası 189 tl bunu da 160 buldum..
ikisinin farkı nedir sadece fiyatımı, hangisini alayım, sağdıktan sonra göğüste sertlik yapmayan ağrıtmayan hangisi
Allah acil şifalar versin aminselam kızlar unuttunuz mu beni baya oldu gelmeyeli ama cok kötü günler geciriyorum.Babam yogun bakımda yatıyor beyin kanaması gecirdi bense alt üst olmus durumdayım bebegim için ayakta durmaya calısyorum.Umarım bu günlerde gecicek sizde ne var ne yok var mı aramızda dogum yapan günler yaklastıkca benide bi heyecan sardı geceleri iyice uyuyamaz oldum sizde durumlar nasıl?:26:
güle güle kullansın oğlusun ben büyük dolap yaptırdım kızımada oğlumada yeter böyle bir oda belki büyük bir eve geçersek olabilirBu arada odamızda geldi ve ben sabırsızlıktan ölücem..
Daha 10-15 gün havasının çıkmasını beklicem ama nasıl bekliycem bilmiyorum
Keşke daha erken alsaymışız..
Size yerleşmiş halinin fotosunu göstermek isterdim ama bunların kokusu çıkıp yerleşene kadar doğurmuş olabiliriz çoğumuz o yüzden böle göstereyim
Eki Görüntüle 956311 Eki Görüntüle 956310 Eki Görüntüle 956309
inşikak suresini okuyup secde yapınca döner derler duanın gücüne çok inanıyorum bu linkte doğum için yapılacak dualar var hakkında hayırlısı olsunhttp://www.annenotlari.com/oku/7958/dogum-icin-okunacak-dualarKizlarr iyi aksamlar.simdi kontrolden geldim.nst ye bagladi bi sorun yok simdilik cok sukur.bebisim 2.700 gr.boyunu sormayi unuttum.bi degerle carpiyoduk ya boyunu bulmak icin.neydi bilen varmi?daha donmemis oglum.buyuk ihtimal zorunlu sezeryan olcakmis.doner mi acaba
maşallah hayırlı olsun amargi çok sevindim iyi oldugunuzaKuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
MErhaba kızlar
VAlla yazdıklarıma cevap verilmiyor diye yazmayı bırakmıştım aslında sadece okuyordum artık. ama doğuran arkadaşlari tebrik etmek istedim.
BArbie hayırlı olsun canım. SÜtün gelmiş maşallah onunla besler büyütürsun bebeğini iki kiloyu geçince çıkarırlar bebeğini de kuvezden diye tahmin ediyorum.
AMargi senin adına sevindim başarılı bi ameliyat olmuş. BEbeğin içinde üzülme bi kaç güne toparlar inşallah. NAsıl sütün geliyormu merak ettim.
Aybuke haber bekliyoruz sendende canım.
canım ben hepsini pamuklu 30 derecede yıkadım. Sonuçda tum ürünleri %100 pamuk. Ama cok kaliteli olan ürünlerinden bikaç tanesini narinde yıkadım. Beyazlar renkliler olarak ayrımadım. Cok renkli olanlar ve beyaz,krem ağırlıklı olanlar olarak ayrıdım. Deterjan kalıntısından korktugum için ekstra durulattım.
canım ben hepsini renklileri de beyazlı olanları da 30 derece narin yıkama var bende onda yıkadım oğlumdan kalma olduklarından yıkayıp koymuştum ama kaç yıldır vakumluda duruyorlar diye uzun yıkadım
ama sizinkiler ilk defa kullanacağı için tozları gitsin hijyen olsun diye kısa programda 30 derece yıkayabilirisn
battaniyeleri de beraber yıkadım
önce çantama koyacaklarımı yıkadım kuruttum ütüledim çantama koydum sonra öbürlerini yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?