Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
amargi doğum yapmışsın burdaki herkese pozitifliğinle destek oldun kaynanalarımıza görümcelerimize mektuplar yazdın :) bizi mutlu etmek için elinden gelenşi yaptın. dilerim ki senin bebişin de sana çeker. o da seni mutlu etmek için çabucak toparlanır.
kızlr bu arada ben de göğüs pompası almadım. duruma göre alıcam çok açıldık. lansinoh muydu ne-ydi o mrkayıda önermişlerdi kullanana var mı aranızda. çift taraflı elektrikli 150tl falan
Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.şimdi ne kadar mutlu ve huzurlusunuzdr.Allah bozmasın.darısı bizlerin başına inşallah.bi ohhh çeksek hayırlısıyla.bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum.bugün psikolojim çok bozuldu.dün gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala.ve bu rüyaya benzer şekilde bi kaç ay önce daha görmüştüm.beni sezaryen ameliyata alıyolar ve dr lar çok kötü davranıyolar bana ve bebeğimi göremiyorm nerde diyorum yüzünü göreyim öldü diyolar.ama nasıl ağlıyorum yakarıyorum.bu bi rüya olmalı uyanmalıyım diyorum.çok fenaydı kızlar.kabustu kabus...allah yavrularımızı bize bağışlasın.kucağıma almadan rahat edemiycem.sezaryen doğum isityordum ama rüyadan sonra vazgeçiyor gibiyim.acaba bu bir işaretmiydi:))) çok kararsızım napacağımı bilemiyorum.
cnm benim gözün aydın bebişin yanındadır şimdi çok sevindim güzel haberlerini alınca tüm dualarımız sizinle bol bol sütün olsunKuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
Adanalı hemşehrilerim şalgama aşereniz var mı varsa içmemek için napıyorsunuz ? Bende tansiyon varr ama canım acayip şalgam istiyor
gunaydin canlarrr.. dun besigimiz geldii.. bugunde kuzumu gorcem.. vvveeee rsporumu alcam. bugun son is gunum yarin toplantim var sadece ona gelcem oyhh 2 kilo olsa kuzum daha ne isterimm
Aa evet ayni gun kismetse bu arada icimi ferahlattin normalmi beklicen
Ben sezeryan istiyorum 35+1 de gidicem belki verir tarih:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?