2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bir bebis daha geldi hayirlisiyka. Allah hayirli uzun ömürler versin. İnsakkah en kisa zaman da yanina da verirler.

Ben kullandim canim. Memnunum. Ama ayni anda iki göğüs hic sagmadim. Tek tek kullandım ben. Bi elinle göğsünü diğer elinde şişeyi tutuyodum çünkü. Çift göğüs ayni anda nazil yapiyolar bilmiyorum.

Kıslar aybüke buraya gelememiş sanırım az önce yazdı diğer gruba

Merak edenler için eklym dedim darısı bize artık...

Herkese iyi geceler...
Barbie ve amargi gozunuz aydin olsun insllah tez zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz kuzularinizi...

bebeklerini goren arkadaslarin da gozu aydin olsun...

amargi ve aybüke; Allah hepinize sağlık versin.darısı bizim başımızı inşallah :)

doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.şimdi ne kadar mutlu ve huzurlusunuzdr.Allah bozmasın.darısı bizlerin başına inşallah.bi ohhh çeksek hayırlısıyla.bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum.bugün psikolojim çok bozuldu.dün gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala.ve bu rüyaya benzer şekilde bi kaç ay önce daha görmüştüm.beni sezaryen ameliyata alıyolar ve dr lar çok kötü davranıyolar bana ve bebeğimi göremiyorm nerde diyorum yüzünü göreyim öldü diyolar.ama nasıl ağlıyorum yakarıyorum.bu bi rüya olmalı uyanmalıyım diyorum.çok fenaydı kızlar.kabustu kabus...allah yavrularımızı bize bağışlasın.kucağıma almadan rahat edemiycem.sezaryen doğum isityordum ama rüyadan sonra vazgeçiyor gibiyim.acaba bu bir işaretmiydi:))) çok kararsızım napacağımı bilemiyorum.

Ayy ne güzel haberler bunlar, erken doğum yapan 3 annemiz de bebekleriyle gayet iyiler, Allah onlara güç kuvvet versin bir an önce toparlansınlar, inşallah.
Epeydir foruma girmiyordum en son barbieyi hastanede gözetime aldıklarını öğrenmiştim, çok sevindim hayırlı haberlere... biz de kızımızla çok iyiyiz, artık canımı yaksa da bebişim, tekmeleriyle mutlu oluyorum :)
bu arada doktorumu değiştirdim, geçen pazartesi normal doğum yanlısı olan 2 yıl önce almanyadan türkiyeye gelen bir doktora gitmeye başladım, önceki doktorum çok sevimliydi iyiydi ama sezeryan yanlısı olduğunu duymuştum gerçekten de fark ettim ki ben normal doğum istiyorum dedikçe o hayırlısı tarzında konuşuyor, bıraktım adamı bir aksilik olmadığı sürece sezeryan olmak istemiyorum çünkü ben.
Bunları yazdım çünkü bir kaç arkadaşın daha doktor değiştirmek için geç kaldığını düşündüklerini okudum, beni yeni doktorum gayet olumlu karşıladı, bütün tahlillerimi inceledi hatta ben geç kaldım doktor değiştirmek için dedim, öyle şey mi olur dedi önceki doktorumla da komşu çıktı :)

Doğum işi tercih meselesidir, sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen ve bebeğin nasıl gelmeyi tercih ederse öyle olsun, olur da zaten. ben en başından beri normal doğuma odaklandım, kendimi hazırladım, olumlu hikayeler okudum ve şu anda sezeryan daha çok korkutuyor gözümü :)

cnm benim gözün aydın bebişin yanındadır şimdi çok sevindim güzel haberlerini alınca tüm dualarımız sizinle bol bol sütün olsun
Adanalı hemşehrilerim şalgama aşereniz var mı varsa içmemek için napıyorsunuz ? Bende tansiyon varr ama canım acayip şalgam istiyor

ay içim yandıkça içerdim başta çok içtim çok yükselmiyosa biraz iç bence sakıncası olmaz

kurtulmus oldugunuza sevindim canim. yaman beyimiz naz yapmaya devam ediyo ama kucagina alacaksin artik iki cimcik bi isirik haketti. hep dua ettim etmeyede devam etcem Allah uzun omurler versinn

gunaydin canlarrr.. dun besigimiz geldii.. bugunde kuzumu gorcem.. vvveeee rsporumu alcam. bugun son is gunum yarin toplantim var sadece ona gelcem oyhh 2 kilo olsa kuzum daha ne isterimm

canım gözün aydın sen lütfen kendini üzme bir an önce toparlan yaman'ın sana ihtiyacı var en azından bugün bebeğin ve senin için çok daha güzel bir gün olacak

aybuke'den de haberleri balkaymak vermiş-teşekkürler arkadaşım- ondan haberler daha güzel bebeği kucağında sadece sezeryan ağrıları varmış

ikinizden de güzel haberler almak çok güzel

dualarımız sizlerle

gunaydin canlarrr.. dun besigimiz geldii.. bugunde kuzumu gorcem.. vvveeee rsporumu alcam. bugun son is gunum yarin toplantim var sadece ona gelcem oyhh 2 kilo olsa kuzum daha ne isterimm

günaydın hayırlı cumalar......

çok güzel haberlerle gelmen dileğiyle codulucum .......

Gözün aydın canım. O savaşçı bir anneden doğdu. Eminim en kısa zamanda kucağında olacak.

günaydın kızlar aybuke ve amargi doğum yapmış :) kendilerinin ve bebişlerin iyi olmalarını çok sevindim bi taraftanda doğum yapanları duydukca heycanım ikiye katlanıyo gerçi 1 ay 23 24 gün kadar uzun bir süre var yaa zamanda hiiç geçmiyo ki

günaydın kızlar:) öncelikle kendi de bebeği de sağlıklı oldukları iin arkadaşlarımız için çook mutluyum ;Rabbim bize de nasip eder inş alnımızın akıyla çıkmayı :))
benim bir sorum olacak şimdi benim haftam çarşamba günleri dönüyor. ben şu anda 34+2 yim. normalde 19 şubatın son iş günüm olması gerekiyordu. ben 14 şubatta(cumagünü benim 36+2 haftam) ayrılsam diye düşünüyodum. yalnız haftam bikaç gün önce dönmüş oluyo. yani bu doğum sonrasına izni aktarırken gün gün mü hesaplanıyo yoksa hafta hafta mı? madem öyle 37. haftaya başladıgım günden itibaren gelmem yani madem hafta her halukarda yanacaksa.
bilgisi olan varsa bi yorum yapsın nolur yaa

Günaydın kızlar..
Hayırlı cumalarınız olsun..
Doğum yapan arkadaşlardan iyi haberlerine gelince daha bir mutlu uyandım güne..
Allah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucaklamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…