2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

aa geçmiş olsun canım...sıkma canını ...Alalh şifa versin...

cnm gün gün hesaplanıyo hafta olarak değil benim bugün son günüm pazartesi d.öncesi raporunu alcam
35+1 oluyorum

günaydın kızlar bugün işyerinde son günüm :) ayrı bir mutluyum sankim doğuma daha yakın hissettim bugün
kendimi doğumada 3 haftam var allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aybüke cnm bebişin ve sen iyimişsin
çok sevindim herkese güzel bir gün diliyorum

ayyyy ne güzel ya
bende doğum yapanları duyunca çook heyecanlanıyorum
allah kolaylık versin cici annelere

günaydın cannım
bende dün gittim doktora ve dün 34 2 deydim
hesaplattım 37 hafta bitiminde ayrılmak gerekiyormuş
benimde salıları dönüyor 18 inde ayrılmam lazım ama istersen 17 sindede olabilir dedi
bence gün gün olmaz sanmam
çünkü hamilelik hafta işi ya canım

bu arada herkese günaydın
ya şu hamilelik ne güzel bir şey ya
kızlar dün doktordaydım.34 artı 2 deyiz ve oğluşum 2430 kg 49 cm olmuş.nst ye bağlaanndık benim yaramaz herzaman olduğu gibi başkasına numaracılık yapıp uslu uslu durmazmı.olmadı bir daha bağlandık sola yattık.sola yatınca kan akışı daha hızlı oluyormuş.çok şükür hiç bir sıkıntımız yok.ve bu ay hiç kilo almamışım çok sevindim ya.bebeğimiz aşağıda ve doktorumuz artık dönmez dedi.
sahi annemlerde geldiler ve kayınvalidem şu alın bağlama işini annemden destek alacağı düşüncesiyle gayet yumuşak gülerek anneme söyledi.annemde eşimde aynı anda yok hayır o neymiş dediler.kayınvalidem alnı güzel olsun dedi annemde bizde öyle şey yok niyeki güzel olur bişey olmaz dedi eşimde hayır yok bağlamak dedi.oda yavaşça öylemi tamam dedi.ooohh kurtuldum bu meseleden
darısı diğer ısrarlarına inşallah.
bu arada kızlar doğum konusunda eşim hala sezzeryanda ısrarcı ama ben aallaha tevekkül ettim hayırlısı ne ise o olsun

Kıslar aybüke buraya gelememiş sanırım az önce yazdı diğer gruba
Eki Görüntüle 956806
Merak edenler için eklym dedim darısı bize artık...

tbrk ederim aybükeyiii allah anali babali hayirli evlat etsin ins. :))

Bu arada diger grup nedir kii bilmiyorm ben :44:

canim bu aralar kotu ruyaalar bana da musallat oldu
ama bnmkiler dogumla ilgili ruga degil alakasiz kabuslar goruyorum
hele bu gece ki cok fenaydi :S
dogum meseleeine gelince kesinlikle tercih meselesii
nasil istiyosan oyle olur ama bnce eger vucudun normal doguma
musaitse normali bekle emin ol korktugun gibi degil
ve sonrasi cok rahat oluyo
ozellikle ilk hamileliklerde normal tercih edilse daha iyi olur diye dusunuyorum
emzirmede bebek bakiminda tecrubesizlik oldugu icin normal dogumda sonrasi daha rahat
ama bunlar benm dusuncelrrim ve tavsiyem tamamen kisiye kalmmis bi tercih
Herkesin hakkinda hayırlısı olsun ins.

tahlil yapılıyor her gittiğimde.. hiç idrarda protein çımadı. tansiyon günde 2 kere ölçüyorum 11/6.. yani gebelik zehirlenmesi değil. ama ne? haftaya bir daha gidicem

cnm gün gün hesaplanıyo hafta olarak değil benim bugün son günüm pazartesi d.öncesi raporunu alcam
35+1 oluyorum

canım senin doktorun çalışabilir raporunu nasıl yazdı bilmiyorum ama benimki 32. haftası içindedir 37. haftaya kdr çalışabilir diye yazıyordu. yani herhangi bir gün vermemişti. bana da hafta hesabı yazacak gibi geliyor. ne bilim tek tek gün gün uğraşmazlar gibi. bilemedim. doktora sorcam pazartesi de yine de aklıma takıldı yani. nasılsın bu arada? :))

büyük oğlumda ben de şiltim 38 numara olan ayağım en son eşimin 43 numara terliğine giriyordu doğum yaptım geçti
dr önemsemiyorsa sen de etme vücudun su tutuyor demek ki canım

haftaya bir kez daha gidicem.. tek korkum acaba bu şişlik göbek çevresinde olupta bebeği bunaltır mı? hiç böyle bişi duymadım zaten bacaklarımın yukarısında ödem yok ama genede korkuyorum

Gunaydinnnn tuuummmm anne ve adaylarinaaa

Günaydın, günaydın , günaydın hepinize mutlu günler diliyorum, benimle aynı tarihlerdeki arkadaşlarım doğurdu bi taraftan özeniyorum bi taraftan da 2 hafta daha dursun kızçem diyorum, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

günlerimiz aynı.. ve ben hissediyorum ki benim ki 41. haftayı bulucak sanki

Ben kullandim canim. Memnunum. Ama ayni anda iki göğüs hic sagmadim. Tek tek kullandım ben. Bi elinle göğsünü diğer elinde şişeyi tutuyodum çünkü. Çift göğüs ayni anda nazil yapiyolar bilmiyorum.
evet canım iki göğüs zor olabilir. acı hissi olmuyor ama demi. bir de benim göğüsler miniminnacık göğsü büyüklüğü fark edermiki pompa kullanımında. ucu da yok gibi bişey oğluşum nasıl emecek bilmiyorum :26:

ben hamile kaldğmdan beri doğru dürüst rüya görmedim. bence hormonlardan. hatta hamilelik takviminde bişle yzıyor tuhaf rüyalargörülmeye başlanır diye. hiç kimseye anlatma hayırdır de üstünde durma. herşey güzel olucak inşallah.
senin adına çok sevindim inşallah hakkında hayırlısı olan budur. Allah istediğin gibi doğum yapabilmeyi nasip etsin
gunaydin canlarrr.. dun besigimiz geldii.. bugunde kuzumu gorcem.. vvveeee rsporumu alcam. bugun son is gunum yarin toplantim var sadece ona gelcem oyhh 2 kilo olsa kuzum daha ne isterimm
hadi bakalım codulu hayırlı olsun beşiğiniz. iznin de tabi. bebişinin bol bol tatlı pozlarını yakalasın dr un inşallah.
günaydın canım. annen ve eşinin desteğinden sonra kv bir daha diyemez öyle şeyler. iyi olmuş bence
Gunaydinnnn tuuummmm anne ve adaylarinaaa
günaydın canım
günaydıııın annişleeerr, herkes nerede yahuuubırakın face'i doluşun bakayım buralara,face çıktı mertlik bozuldu mu arkadaş
günaydın ben hem orda hem burdayım :)
günaydın canım bence de dursun 2 hafta hayırlısıyla. benim de sezeryan tarihim belli oldu. 26 şubat tabi oğluşum daha erken gelicem diye tuttrmazsa.

Günaydın kızlar..

bebişinin abisi/ablası olanlar için;

DOĞUM VE BEBEKLE TANIŞMA
Çocuğunuzun; kendisi dışında bir şeyler olduğu ve kendisinin bunun dışında kaldığı, itildiği ve artık sevilmeyeceği duygusunu yaşamaması için doğum sürecinin dışında bırakılmamalı, doğumdan sonra anne kendini iyi hissettiğinde(sezeryansa ikinci gün de olabilir), babanın eşliğinde çocuk anneyi ziyarete götürülmelidir.

İlk karşılaşmada sadece anne, baba, çocuk ve yeni bebeğin olduğu bir zaman ayarlamaya çalışın. Bebek mümkünse annenin kucağında değil, kendi yatağında, çocuğunuz da babanın kucağında olsun. Çocuğunuzun önce bebekle aynı odada olmaya ve varlığına alışabilmesi için bebek hakkında o soru sormadıkça konuşmayın ve fazla çaba göstermeyin.
Olanlara tanık olduktan sonra çok fazla hastanede kalmamalı, baba veya kendini güven içinde hissedeceği bir yetişkinle birlikte zaman geçirmelidir.

Çocuğunuzun hastane ziyaretlerini; kendini kötü hissetmesine yol açacak konuşmalara (yeni bebek geldi, sen eskidin …. gibi) maruz kalmaması için; ziyaretçilerinizin olmadığı saatlerde yapmanız daha uygundur.

Anne aynı gün eve dönemiyorsa bu durum mutlaka çocuğa açıklanmalı; çocuk kendi evinde ve düzeni içinde, yanında kendini rahat hissedeceği baba veya bir yetişkinle kalmalıdır.

kızlar dünden beri çok doluyum.nedeni,şimdi annmeler bulunduğum yerdeler,1 tane erkek kardeşim bekar 1 yıldır bize 2 saatlik uzaklıkta bir şehirde memur.kızkardeşim yanında kalıyor.biz de doğumuma az kala yanımda kalmasını istemiştik.neyse dün annemlerdeydim kardeşimin yarın geleceğini söylediler.(annem küçük kardeşim tatile gitmişti sıkılmış onu getirmek için geliyor dedi)babam da ya gelmesin orda kalsın kardeşine baksın dedi.hatta küçük terminale gelsin almaya mı gitsem ne yapsam dedi..tabi ben şok oldum.yani annemin Hatice için geliyor demesini babamın da tabi gelsin onlar da 1 ay idare etsinler ne olcak demesini beklerdim.herşey boğazımda düğümlendi kalktım ordan hiçbirşey demedim.akşam eşime dediğimde onun da çok zoruna gitti tabi...ben saatlerce ağladım (eşimden dolayı değil sağolsun birşey olmaz dedi biz idare ederiz dedi)babamın beni düşünmemesinden...

Ne güzel ya size çok özeniyorum keşke benimde sat ım 20 gün önce olaymış daha 5 hafta var 38 e artık beklemek zorlaştı iyice kızımı koklamak istiyorum ama zamanında gelsin de istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…