2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Akşam oğluşumun mobilyalarını sildim sirkeli suyla bizden geçmiş artık iş güç..
Sanki dip köşe temizlik yapmış kadar yorgunum

dogru soyluyosun canim. once sirkeyle sonrada amwayin loc u ile silcem. ama hic kokusu yok benimkinin. boyasiz olmasina dikkat etmistim alirken..

Ne güzel ya size çok özeniyorum keşke benimde sat ım 20 gün önce olaymış daha 5 hafta var 38 e artık beklemek zorlaştı iyice kızımı koklamak istiyorum ama zamanında gelsin de istiyorum...

aynen canim yaa. bende 32+0 im bugun. daha en az 6 haftm var yani. foguran gidecek bi ben kalcam heralde

babanın aklına bile gelmemiiştir erkekler ince düşünemez orda deseydin ya hani bana gelecekti ne oldu diye annen hatırlatır dert etme
hiç sorma bir iş 2 diinlenme yapıyorum güya eşim yardım edecekti 2 gündür sallıyor kızdım zaten ona şimdi yine uyuyor ahhhhh hamile olmasam zaten demem de işte ahhhhh kadın alsam diyorum onu da burda bulmak zor offf neyse yapabildiklerimi yaparım artık ne yapayım
dogru soyluyosun canim. once sirkeyle sonrada amwayin loc u ile silcem. ama hic kokusu yok benimkinin. boyasiz olmasina dikkat etmistim alirken..

akıllı kadınsın vesselammmm codulum güle güle huzurla uyusun kuzun

Son düzenleme:
golkancım randevum 13ünde canım yazmayı unuttum okul zamanı oduğundan öğleden sonra 16.00 da olacak
şeker bir adam sevimli bakalım 8inde de cüneyt beyde var ona maddiyattan dolayı doğumu ona yaptıramayacağımızı söyleyeceğiz çok zor bir durummmmm son kontrolde bana doğum tarihi verdi falan kötü oldum valla

Kizlar mevlutluk baktinizmi hic ben bunu buldum
Alsammi diye dusundum bide bi aksilik olur
Hemen yapamayiz kucuk kalir diyede dusunuyorum
Dogumdan sonra hayat durcak sanki hic disari
Cikamicam gibi geliyo galiba bana

arkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????

merhaba kızlar çok şukur aybukeden cvp geldi tam okumadım ama amargiden daha cvp yok hayırlısıyla ondanda guzel haberler gelse meraktayım rabbim şu cuma gunu hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlı cumalar

bende izledim. devlet hastanesinde doğum yapanlara verilecekmiş. ben de tam devlete dönmüştüm sezeryan baskısından yılıp ben yindede kendi aldıklarımı götürücem. ama bişği unuttum mu acaba diye panik olmam. bence verilmeli, erken dopumu var, ani doğumu var.. ne lazım ne değil bilemeyebiliriz

int alırsın canım butik bebeni kapıda ödeme seçeneği de oluyor zaten çıkarsın sıkıntı etme
devlet hastanesinde doğum yapanlara verilecek sanırım canım
merhaba kızlar çok şukur aybukeden cvp geldi tam okumadım ama amargiden daha cvp yok hayırlısıyla ondanda guzel haberler gelse meraktayım rabbim şu cuma gunu hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlı cumalar

amargiden haber var canım doğum yapmış bebeğinde inleme farketmişler küvözdeymiş genel durumu iyiymiş geçmiş sayfalarda yazmıştı

bende devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu haberi duyunca çok iyi dedim sonuçta kontrole gittiğin bi anda doğum başlamış olabiliyor. hangi kanalda gösterdi haberi görmek istiyorum da hiçbir sitede bulamadım

Canım sadece sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde doğum yapanlara verilecekmiş. Özel hastanede doğum yapanlara yok. Açıklama şu şekilde
"Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı. Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor. "
Yani doğum çantasına gerek yok diye düşünmeyin. Onların verdiği bir zıbınla geçmez 2-3 gün.

evet canım orası öyle haklısın hastane çantalarımız hazır zaten ama merak etmeden duramıyor insan :)

aynen öyle çamaşırları toplayıp ütü yaptım mahvoldum yattım uyumuşum utandım bian sanki dediğin gibi gip köşe temizlik yaptım gibi :) evde zaten sadece toplu pek hijyenik degil ama napıyım dip köşe yapamıycam şuanda doguma yakın yapacak annem..

Devlet hastanesinde ama ihtiyacı olanlara verilecek zannettim ben sadece. Herkese vereceklerse güzel olur tabimm

Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)

bizimkinin durumu da aynı canım istedigim kadar dürteyim gene canı istediginde cevap veriyor :) ha bi de sıkıştırınca rahatsız oluyor o zaman tepki veriyor bilgisayar basında falan otururken

canım ben de en son 32. haftamda kontrole gitmiştim 44cm 2450gr dı ölçümlerde 34 küsür haftalık cıkıyordu şeker rahatsızlıgım falan yoktu diye doktor önemli değil dedi sadece hamur işine dikkat et dedi

oyy amargicim allah hayırlı uzun ömürler versin bi an önce kucagınıza alıp evinize dönersiniz insallah

emer benim oğlan emdiyse benim gögüslerim hiç biyimedi ucu da küçüktü ilk hafta zorlandık onu da silikon uçla çözdük şimdi en baştan koydum çünkü yine küçük ucu yine yok hheheheheh
ben de alayım aventinkini mi almıştın silikon uç

bencle de babanın aklına gelmemiştir. yoksa babalar kızlarına hiç dayanamazlar. annenin söylemesi hatırlatması daha ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…