sağol balkaymakçım ellerine sağlık
çok şükür bu bebeğimiz de sağlıklı ve iyi allaha şükür çok sevindim ya heyecanlandım daaaaaaa
öyle düşünme ama için rahat edecekse normal doğumu bekle için rahat eder hamilelikte olumsuz rüyalar çok görülür normal içinde yaşadığın durum gerilimler hep rüyalara yansır yaaaa
ohhhhh ne güzellll silersin mis gibi sirke diyorlardı silmek için kokuyu çabuk alıyormuş öyle sil codulu
bilgim yok canım benim raporda 32 .haftadadır 37.haftaya kadar çalışabilir yazıyor
ohhhhh çok iyi olmuşşşş tavrını en başta koymuş annen iyi de yapmış
dr ne diyor peki o da sezeryan diyorsa szeryan ol muntazarcım en iyisini dr bilir
eşin de sana bişey olmasın diye uğraşıyor
eşim de annen ablan normal yapmış sen niye yapmıyorsun demişti de ben de anamın kızıyım diye aynı annem gibi olcam sanki demişti dr ne derse o demiştim şimdi hiç bişey demedi ilk sezeryan olunca
golkan profilindeki bebek sana çok benziyor haaaaa bebişin de buna bezner olur heralde gözler falan
ben burdayım ordayımm ayn andaaa
yok canım rahat ol ayaklarda ve ellerde oluyor benim 38 ayak 43 olmuştu düşün parmağımı bastırıyordum gömük kalıyordu abimin eşi benden de beterdi tüm vücudu olmuştu hem de 2 hamileliğinde de bişey olmadı korkma rahat ol canım
emer benim oğlan emdiyse benim gögüslerim hiç biyimedi ucu da küçüktü ilk hafta zorlandık onu da silikon uçla çözdük şimdi en baştan koydum çünkü yine küçük ucu yine yok hheheheheh
Ne güzel ya size çok özeniyorum keşke benimde sat ım 20 gün önce olaymış daha 5 hafta var 38 e artık beklemek zorlaştı iyice kızımı koklamak istiyorum ama zamanında gelsin de istiyorum...
babanın aklına bile gelmemiiştir erkekler ince düşünemez orda deseydin ya hani bana gelecekti ne oldu diye annen hatırlatır dert etmekızlar dünden beri çok doluyum.nedeni,şimdi annmeler bulunduğum yerdeler,1 tane erkek kardeşim bekar 1 yıldır bize 2 saatlik uzaklıkta bir şehirde memur.kızkardeşim yanında kalıyor.biz de doğumuma az kala yanımda kalmasını istemiştik.neyse dün annemlerdeydim kardeşimin yarın geleceğini söylediler.(annem küçük kardeşim tatile gitmişti sıkılmış onu getirmek için geliyor dedi)babam da ya gelmesin orda kalsın kardeşine baksın dedi.hatta küçük terminale gelsin almaya mı gitsem ne yapsam dedi..tabi ben şok oldum.yani annemin Hatice için geliyor demesini babamın da tabi gelsin onlar da 1 ay idare etsinler ne olcak demesini beklerdim.herşey boğazımda düğümlendi kalktım ordan hiçbirşey demedim.akşam eşime dediğimde onun da çok zoruna gitti tabi...ben saatlerce ağladım (eşimden dolayı değil sağolsun birşey olmaz dedi biz idare ederiz dedi)babamın beni düşünmemesinden...
hiç sorma bir iş 2 diinlenme yapıyorum güya eşim yardım edecekti 2 gündür sallıyor kızdım zaten ona şimdi yine uyuyor ahhhhh hamile olmasam zaten demem de işte ahhhhh kadın alsam diyorum onu da burda bulmak zor offf neyse yapabildiklerimi yaparım artık ne yapayımAkşam oğluşumun mobilyalarını sildim sirkeli suyla bizden geçmiş artık iş güç..
Sanki dip köşe temizlik yapmış kadar yorgunum
dogru soyluyosun canim. once sirkeyle sonrada amwayin loc u ile silcem. ama hic kokusu yok benimkinin. boyasiz olmasina dikkat etmistim alirken..
Ben hem ordayım hem buradayım cnm
golkan profilindeki bebek sana çok benziyor haaaaa bebişin de buna bezner olur heralde gözler falan
ben burdayım ordayımm ayn andaaa
günaydın ben hem orda hem burdayım :)
arkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????
int alırsın canım butik bebeni kapıda ödeme seçeneği de oluyor zaten çıkarsın sıkıntı etmeKizlar mevlutluk baktinizmi hic ben bunu buldum
Alsammi diye dusundum bide bi aksilik olur
Hemen yapamayiz kucuk kalir diyede dusunuyorum
Dogumdan sonra hayat durcak sanki hic disari
Cikamicam gibi geliyo galiba banaEki Görüntüle 957131
devlet hastanesinde doğum yapanlara verilecek sanırım canımarkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????
merhaba kızlar çok şukur aybukeden cvp geldi tam okumadım ama amargiden daha cvp yok hayırlısıyla ondanda guzel haberler gelse meraktayım rabbim şu cuma gunu hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlı cumalar
bende izledim. devlet hastanesinde doğum yapanlara verilecekmiş. ben de tam devlete dönmüştüm sezeryan baskısından yılıpben yindede kendi aldıklarımı götürücem. ama bişği unuttum mu acaba diye panik olmam. bence verilmeli, erken dopumu var, ani doğumu var.. ne lazım ne değil bilemeyebiliriz
arkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????
Canım sadece sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde doğum yapanlara verilecekmiş. Özel hastanede doğum yapanlara yok. Açıklama şu şekilde
"Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı. Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor. "
Yani doğum çantasına gerek yok diye düşünmeyin. Onların verdiği bir zıbınla geçmez 2-3 gün.
aynen öyle çamaşırları toplayıp ütü yaptım mahvoldum yattım uyumuşum utandım bian sanki dediğin gibi gip köşe temizlik yaptım gibi :) evde zaten sadece toplu pek hijyenik degil ama napıyım dip köşe yapamıycam şuanda doguma yakın yapacak annem..Akşam oğluşumun mobilyalarını sildim sirkeli suyla bizden geçmiş artık iş güç..
Sanki dip köşe temizlik yapmış kadar yorgunum
babanın aklına bile gelmemiiştir erkekler ince düşünemez orda deseydin ya hani bana gelecekti ne oldu diye annen hatırlatır dert etme
en son geldiğinde gitmesin diye ısrar etmeme rağmen kızı gönderdi.annem bildiği halde söylemedi o an daha sonra da söyleyeceğini zannetmiyorum.
Ya kizlar sizinde azalmaya basladimi bebeginizin
Hareketleri 2 gundur ben durtmesem cok umrunda
Degil kendi kendine oynasin diye kasiklaa nutellayi
Banada sebeb lazimdi:)
Kizlar benimmoturdugum yerde sabit bir dojtorum yok dogumu antalyada yapicam cunku bugun canim sikildi ewimize yakin devlet hastanesi acildi bende bebis imi goreyim die kalktim hastaneye gittim ay doktor bebegimi bile dogru duzgun gostermedi bana bende dedim hirazda ben baksam adam dioki dur ben bakayim.sana gosyercem sonra saolsun bi kafasini gosterdi hala bisi demio ya dedim bisiler desejize nasil iyimi kilosu biyu hersy iyi 2500 gram dedi ben kilosuna inanamadim cunkuniki hagta once gittigimde baska bi doktor 1700 gram demisti sizce nornalmi yaa bebisim 32 +6 haftalik
Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
ben de alayım aventinkini mi almıştın silikon uçemer benim oğlan emdiyse benim gögüslerim hiç biyimedi ucu da küçüktü ilk hafta zorlandık onu da silikon uçla çözdük şimdi en baştan koydum çünkü yine küçük ucu yine yok hheheheheh
kızlar dünden beri çok doluyum.nedeni,şimdi annmeler bulunduğum yerdeler,1 tane erkek kardeşim bekar 1 yıldır bize 2 saatlik uzaklıkta bir şehirde memur.kızkardeşim yanında kalıyor.biz de doğumuma az kala yanımda kalmasını istemiştik.neyse dün annemlerdeydim kardeşimin yarın geleceğini söylediler.(annem küçük kardeşim tatile gitmişti sıkılmış onu getirmek için geliyor dedi)babam da ya gelmesin orda kalsın kardeşine baksın dedi.hatta küçük terminale gelsin almaya mı gitsem ne yapsam dedi..tabi ben şok oldum.yani annemin Hatice için geliyor demesini babamın da tabi gelsin onlar da 1 ay idare etsinler ne olcak demesini beklerdim.herşey boğazımda düğümlendi kalktım ordan hiçbirşey demedim.akşam eşime dediğimde onun da çok zoruna gitti tabi...ben saatlerce ağladım (eşimden dolayı değil sağolsun birşey olmaz dedi biz idare ederiz dedi)babamın beni düşünmemesinden...
atalarımız boşa dememiş tırnağın varsa kendini kaşırsın diye hiiiiç dert etme be 15 gün sonra tek kaldım dert etmedim eninde sonunda başbaşa kalacaktık eşim de sabah çıkıp akşam geliyordu tektim yani ama dert etmedim sen de etme sen bebeğine odaklan ona en çabuk nasıl bakarım hemen öğrenmeye çalış annenden gerisi önemli değl biz burdayız aklına takılan olursa sorarsın bizebabanın aklına bile gelmemiiştir erkekler ince düşünemez orda deseydin ya hani bana gelecekti ne oldu diye annen hatırlatır dert etme
en son geldiğinde gitmesin diye ısrar etmeme rağmen kızı gönderdi.annem bildiği halde söylemedi o an daha sonra da söyleyeceğini zannetmiyorum.
üzülme tammam mııı
ben de alayım aventinkini mi almıştın silikon uç
valla bebedordu sanırım canım aventinkini bilmiorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?