2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Aynen canım yaa.. Eşim pazar yaparız diyor hep sallıyor,pazar oluncada kahvaltıydı, hadi havalım falan derken kalıyor işler..
Elbet bitecek bu hamilelik o zaman sorucam bunların hesabını
Bu arada son temizlik için kadın aradım bende doğumdan önce eni konu temizlik yaptırmak için uçmuş millet..
Yani 150-200 den aşşa gelen yok. Mühendisliği bırakıp o işe girsem köşeyi dönerim

Benim annemde izlemiş o haberi canım.. bende bulamadım internette..
Ama devletin verdiği malzemeye pek güvenemem ben açıkcası, en son okullarda dağıttığı sütten çocuklar zehirlenmişti.
Temizmidir, pamuklumudur falan kafama takarım, ben yine kendim götüreyimde.

Amann olduğu kadar canım yaa.. Benimde sabırsızlığım olmasa odayı yerleştirmek için işten gidip hayatta el sürmezdim ama hevesle yapıyor insan bebişlerin işlerini.
Sonrasında da kocaya naz, ayaklarımı ovsana, boynumu ovsana diye

güne kuşumuz caferin ölümüyle uyandım
ablam gelmişti çocukları çok yaramaz kuşu rahat bırakmadılar bende oturma odasından salona aldım
salonda soba olmadığından çok soğuktu üşümesin diye gece geri oturma odasına alıyordum bu gece unutmuşum sabah uyandım ki cansız yatıyor kafesin içinde
zaten 2 gündür bebeğim de hareket etmiyor
az sonra doktora gideceğim
çok kötüyüm dua edin nolur

Morelini bozma canım bebişin gayet iyidir..
Kuşun için gerçekten üzüldüm benimde muhabbet kuşum ölmüştü 2-3 gün ağlamıştım..
Ama şu aralar bebişin için morelini hep yüksek tutmalısın..
Sağlıkla kucaklarsın inşallah kuzunu..

Gözün aydın canım, sakın üzme kendini her şey daha da iyi olucak , bir an önce kucağına alıcaksın inşallah oğluşunu, Allah şifa versin bir an önce inşallah

kızlar hamilelikte yüzde leke falan olurya bende değişik bisey oldu boynumda lekeler ve küçük benler cikti genetikde olabilir halamda ve dedemde de vardı bakınca tuhaf değişik görünüyor dr.a gitcem ama dogumdan sonra mi gitsem diyede düşünüyorum.ins. baska binsebebi yoktur

Aynen, ben de doğum yapanları duydukça daha çok heyecanlanıyorum.Gündüz yine bi şekilde oyalanıyorsun zaman geçiyor ama gece bitmek bilmiyor bi türlü.Bir an önce zaman geçse de bebeklerimi sağlıkla kucağımıza alsak

hamilelikte cıkan benler, renklerinin koyulasması normal canım, cıkanların bazıları dogum sonrası kaybolabilir.... ama dogumdan sonra da buyuyorlarsa veya artıs varsa o zaman cildiyeye gorunmende fayda var.

Ben izledim haberlerde ama yine de götürücem yanımda, ne olur ne olmaz

Aybuke ve amargi güzel haberleriniz geldi kuzucuklarınuza kavuşmuşsunyz çok tebrik ediyorum Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin bebeklerinşze

Hafta hafta gebelikte okuduğumda artik bebeklerimizin günunun % 95 ini uyuyarak geçirdiği yaziyor kizlar ama yinede benimde icim rahat etmiyor bazen uyansin diye durtuyorum valla ama aliştim biraz genekde gunduz uyuyor aksam hareketleniyor bizimki eger 24 saat hic hareket etmezse ozaman telaş yapin yani suanlik icimiz rahat olsun :)

hmm yine karşılaşamicaaz desene evet ferat bey iyi, geveze biraz hep ben bi konuşiym sen dinle modunda ama ilgili gerçekten tecrübeli geçen haftasonu selçuk aslana gidince daha iyi anladım ben, senin adına üzülüyorum eski dr.unla devam edebilseydin keşke ama gözün arkada kalmasın ferat beyden de memnun kalacaksın

kızlar çok tebrik ederim ....allah uzun sağlıklı ömürler versin kuzulara....

amargi aybüke ve barbie tebrikler çok şükür atlattınız... darısı başımıza inşallah

kızlar ben iyice sabırsızlanmaya başladım 40tan sonra geri sayıma başladık biz günler geçmiyor. gerçi ben bebeğimin 1marttan önce gelmesini istemiyorum çünkü eşim 1 martta gelecek yanımıza babamızın yanımızda olmasını istiyorum. rüyamda 4 martta doğum yapıyordum ama çok sabırsızım ve heyecanlıyım... daha önce gelse artık dayanamıyorum diyen hamile arkadaşlara çok kızardım aa öyle demeyin hayırlısını dileyin derdim aynı duruma düştüm :)

Evet artık çok haraket beklememek lazım bebişlerimizden..
Hem yerleri dar hem de uyusunlarda büyüsünler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…