hiç sorma bir iş 2 diinlenme yapıyorum güya eşim yardım edecekti 2 gündür sallıyor kızdım zaten ona şimdi yine uyuyor ahhhhh hamile olmasam zaten demem de işte ahhhhh kadın alsam diyorum onu da burda bulmak zor offf neyse yapabildiklerimi yaparım artık ne yapayım
arkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????
aynen öyle çamaşırları toplayıp ütü yaptım mahvoldum yattım uyumuşum utandım bian sanki dediğin gibi gip köşe temizlik yaptım gibi :) evde zaten sadece toplu pek hijyenik degil ama napıyım dip köşe yapamıycam şuanda doguma yakın yapacak annem..
sağol canım bakayım bendevalla bebedordu sanırım canım aventinkini bilmiorum ben
kuşun için üzüldüm canım. ama bebeğini etkiler üzülmen. üzülme. bebiş hareketlerine gelince artık büyğdeler yerlerine sığamıyorlar. öyle düşün.için rahat etmiyorsa dr unu ara. tatlı bişeyler ye ama sakın üzme kendinigüne kuşumuz caferin ölümüyle uyandım
ablam gelmişti çocukları çok yaramaz kuşu rahat bırakmadılar bende oturma odasından salona aldım
salonda soba olmadığından çok soğuktu üşümesin diye gece geri oturma odasına alıyordum bu gece unutmuşum sabah uyandım ki cansız yatıyor kafesin içinde
zaten 2 gündür bebeğim de hareket etmiyor
az sonra doktora gideceğim
çok kötüyüm dua edin nolur
sağol canım bakayım bende
kuşun için üzüldüm canım. ama bebeğini etkiler üzülmen. üzülme. bebiş hareketlerine gelince artık büyğdeler yerlerine sığamıyorlar. öyle düşün.için rahat etmiyorsa dr unu ara. tatlı bişeyler ye ama sakın üzme kendini
inşallah ama hiç mi kımıldamaz hiç bişey hissetmiyorum ağırlığı dışında yok gibi
güne kuşumuz caferin ölümüyle uyandım
ablam gelmişti çocukları çok yaramaz kuşu rahat bırakmadılar bende oturma odasından salona aldım
salonda soba olmadığından çok soğuktu üşümesin diye gece geri oturma odasına alıyordum bu gece unutmuşum sabah uyandım ki cansız yatıyor kafesin içinde
zaten 2 gündür bebeğim de hareket etmiyor
az sonra doktora gideceğim
çok kötüyüm dua edin nolur
inşallah ama hiç mi kımıldamaz hiç bişey hissetmiyorum ağırlığı dışında yok gibi
merak etme canım benimki de oyle, birkac saat hic kımıldamiyor bazen, sonra basliyor sonra gene duruluyor..soluna yat tatlı bişiler ye ve bekle istersen..bu haftalarda zor harket ediyor bebişler.
Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
günaydın kızlar aybuke ve amargi doğum yapmış :) kendilerinin ve bebişlerin iyi olmalarını çok sevindim bi taraftanda doğum yapanları duydukca heycanım ikiye katlanıyo gerçi 1 ay 23 24 gün kadar uzun bir süre var yaa zamanda hiiç geçmiyo ki
kızlar hamilelikte yüzde leke falan olurya bende değişik bisey oldu boynumda lekeler ve küçük benler cikti genetikde olabilir halamda ve dedemde de vardı bakınca tuhaf değişik görünüyor dr.a gitcem ama dogumdan sonra mi gitsem diyede düşünüyorum.ins. baska binsebebi yoktur
arkadaşlarr annem dün haberlerde marttan itibaren doğum yapanlara hastanede ihtiyaçlarının verileceğini söylemişler yani doğum çantası götürmemize gerek kalmayacakmış nette çok aradım ama böyle bir bilgi bulamadım aranızda bilgisi olan haberi izleyen var mı acaba???????????????
golkancım randevum 13ünde canım yazmayı unuttum okul zamanı oduğundan öğleden sonra 16.00 da olacak
şeker bir adam sevimli bakalım 8inde de cüneyt beyde var ona maddiyattan dolayı doğumu ona yaptıramayacağımızı söyleyeceğiz çok zor bir durummmmm son kontrolde bana doğum tarihi verdi falan kötü oldum valla
Hafta hafta gebelikte okuduğumda artik bebeklerimizin günunun % 95 ini uyuyarak geçirdiği yaziyor kizlar ama yinede benimde icim rahat etmiyor bazen uyansin diye durtuyorum valla ama aliştim biraz genekde gunduz uyuyor aksam hareketleniyor bizimki eger 24 saat hic hareket etmezse ozaman telaş yapin yani suanlik icimiz rahat olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?