okadar sinir oluyorum ki bazen bende eşime oh 2.kez baba olacağım deyip keyfini çıkartmasını biliyo,ama gel görki işten eve yemek hazırla topla derken sızıp kalan karısının sabah kaltığında gördüğü tek şey dağınık bir ev bulaşığı yıkamıyı bi kenara koy yemeği bile dolaba koymayan bir baba adayı sonra başlıyorum söylenmeye bu sana mustahakak ilkinde ne olduda ikicisinden ne bekliyosun adam sanki sadrazam diye diye bir bakıyorum o sinirle bulaşığı bitirmişim evide toplamışım işe gitmek için hazırım:)
okadar sinir oluyorum ki bazen bende eşime oh 2.kez baba olacağım deyip keyfini çıkartmasını biliyo,ama gel görki işten eve yemek hazırla topla derken sızıp kalan karısının sabah kaltığında gördüğü tek şey dağınık bir ev bulaşığı yıkamıyı bi kenara koy yemeği bile dolaba koymayan bir baba adayı sonra başlıyorum söylenmeye bu sana mustahakak ilkinde ne olduda ikicisinden ne bekliyosun adam sanki sadrazam diye diye bir bakıyorum o sinirle bulaşığı bitirmişim evide toplamışım işe gitmek için hazırım:)
kızlar kilo alan var mı aranızda??
birde özellikle yediğinin yemedğiniz gıdalar???
hayırlı olsun hosgeldın ınsallah saglıkla kavusursun bebegıne
umarım dr cınsıyet tahmını yapar ama tahmın dahada meraklandırıyor acaba gercekmı kesınmı dıye.
bır kılo aldım canım,yemedıgım bırsey yok.ınsallah bıdahakı uc ayda da az alırım.
ahh bıde ben senın gıbı olabılsem çatlıorum yhaa meraktan bende aynen sağlıklı olsunda da kız erkek farketmez dıye dusunuyorum ama merak etmeden de duramıyorummkızlar bu cinsiyet konusunda en meraksız ben kaldım sanırım. dün doktorda soruyor merak etmiyor musun diye hayır dedim eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda gerisi sorun değil dedim. 16. haftadan önce de öğrenmeye hiç niyetim yok.
tayin işleri sebebiyle bu ara hem yolculuk hem ev taşıma telaşına girdik Allahtan annemi yanımda götüreceğim o bana hiçbir şey yaptırmaz :) inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırım.
bu arada ben size bu yazıyı yazarken annemin komşusu geldi duymuştu hamile olduğumu bebişime kıyafet getirmişler hediye diyerek. ben 7aylık olana kadar hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Annemde ilk kıyafetini ben alacaktım diye üzülüyor ama ben çok mutlu oldum bebeğim ilk hediyesini aldı minicik minicikevet yavaş yavaş alışıyorum ben bu hamilelik fikrine
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik ve evlatlat olurlar..evet onuda düşünmüyor değilim çünkü arkadaşıma erkek dendi ama 16 haftada kesin kız dediler doktorlarda yanılabilir elbet..merak işte şu ana kadar duyduğum ve okuduklarımı harmanladığım zaman çoğunluk kız gibi görünüyor 2013 erkek yılıydı sanırım 2014 kız yılı olacak gibi geliyor bana..ama ben nedense erkek hissediyorum
AMİNN CANIM AMİNNNNNNNNNNNN HEPİMİZ ALALIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA HAKETTİK ARTIK BUNUikizmi ayy cnm maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
amin canımmmmmmneden olabileceğine dair bişey söylemedi canım. her hamile için ilk 3 ay risklidir ve sende de şuan bu tehlike mevcut dedi. ilk kanamayı gördüğü zaman doktorum hiç umutlu değildi. her an herşey olabilir hazırlıklı ol ve kendini çok yıpratma demişti. en son 10 gün önce gittiğimde ise renkli doppler ile baktı ve kanamamın şuanda aktif olmadığını ve tehlikenin azaldığını söylemişti. ama yine de kendini korumaya ve yormamaya çalış demişti. pazartesi tekrar kontrole gidicem, ağrılarım falan geçti sayılır. bebeğimin iyi olduğunu ve beni bırakmadığını düşünmek istiyorum. inşallah seninde, benimde öyledir canım. Allah bebişlerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
imkanı yok zaten bişey olcak diye ödüm patlıyorrr:18::18:tamam muhakkak söylerım şimdilik bı sure kasıklarım ağırıyo dıye gıtcem çok ağrıyo falan dıye ıkılıden sonra ilerde de başka ağrılar buluruz heraqlde 1 ay bebeımı görmeden dayanamam kıııı
ahh bıde ben senın gıbı olabılsem çatlıorum yhaa meraktan bende aynen sağlıklı olsunda da kız erkek farketmez dıye dusunuyorum ama merak etmeden de duramıyorummızde il dısından tasındık çok sıkıntılı bı durum ve kayınvalıdem 1 gun yardım ettı o da hasta hamıle hamıle temızlııydı yerleştırmesıydı eşimle yapabıldıımız kadar yaptık çok dıkkat et kendıne yorulma hiç bebişin hedıyesı de gelmiş
öncelikle hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun hayatınıza bolluk bereket getırsınSlm..bende kısmetse mart annesi olacağım ve ilk hamileliliğim olduğundan çok heyecanlıyım..sanki zaman hiç geçmiyor bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorumuzun zamandır siteyi takip ediyorum mart 2014 annelerini görünce çok sevindim. Bnde haftaya ikili test için gideceğim şu an tam 11 haftalık oldu hamileliğimin başından beri mide bulantısı çok hafif ve hiç kusma yaşamadım..ve bu yüzden 3 kilo şimdiden aldım inşallah ilerleyen zamanlarda bu kadar hızlı kilo almam doktoruma cinsiyeti belli olur mu diye sormuştum ikili testte çok net olmamakla birlikte bazen tahmin edebildiklerini söyledi çok heyecanlıyım sağlıklı olması en büyük dileğim gerisi teferruat ama bu kadarda meraklanmaya hakkımız var sanırım
evet biliyorum bende bugün gidiyorum o yuzden ikili teste canım
son randevusu benim hatta , adamı izne çıkmadan önce yakaladım
cok sık gıtmenızı tavsıye etmem ,ultrasonun uzun surelı etkılerı hala bılınmıyor ne gerek var mınıslerımıze ısın gondermeyeben mumkun olsa bı dogurmaya gıdecegım ama belırtısızlıkten korkuyorum yıne 6 hafta dayandım ılk kontrolden bu yana bı harekete baslasın rahatlıcam .amerıkada sadece 3 kere ultrason var 12-20-32 haftalarda sanırım ıyı bısı olsa onlar bızden daha cok kullanırdı muhakkak :))
birde özellikle yediğinin yemedğiniz gıdalar???[/QUOT
kilo almadım aksine 1,5-2 kilo verdim 12 haftalık oldum bakalım. süt, yumurta yiyemiyorum
birde özellikle yediğinin yemedğiniz gıdalar???[/QUOT
kilo almadım aksine 1,5-2 kilo verdim 12 haftalık oldum bakalım. süt, yumurta yiyemiyorum
ikiside çok önemli cnm bende süt içemiyordum günlük süt aldım onu daha rahat içiyorum bir dene istersen
çok teşekkür ederim söylediklerin için..5. haftada kanamam olmuştu cnm o yüzden vardı, progestan kullandm bir ay çok şükür daha olmadı.3 hafta önce gittim sağlıklı dedi doktor çok şükür pazartesi kontrol var bakalm ama bu ağrılar kafamı karıştırdı ...
amannnn canım allah korusun diyelım bebişlerımızı valla bana bişey olsa hiç üzülmem ama yavruya olmasınnn ALLAH kımseye evlat acısı yasatmasın hele ben ıkıncıyı kaldıramam heralde ayyyy canım yhaa bazı arkadasların bebişlerının kalbı durmus onlar kadar üzülemem sonucta ama ne yasadıklarını çok ıyı anlıyorum kendımı korkutmak ıstemıorum ama üzülmemk ve korkmamak elde değil sanırımAMİNN CANIM AMİNNNNNNNNNNNN HEPİMİZ ALALIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA HAKETTİK ARTIK BUNU
amin canımmmmmm
imkanı yok zaten bişey olcak diye ödüm patlıyorrr:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?