2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

haklsın walla bende hamile olunca anladım bütün acıyı stresi anneler çekiyor.baba olmak çok kolay ve keyifli..

ah canım okadar ıyı anlıyorum kı gecen aksam fındık kabuklarını etrafta gorunce;sunları duzgun yesen dedım ve demez olaydım ıyı ben olayaımde sen rahat yasa bu evde ddı bana.tovbe tovbe ya hıc anlayıs yok.alısmıslar arkalarının toplanmasına cunku.

ama bız sakın olalımda bebegımızde sakın olsun dogdugunda bızı uzmesın

hayırlı olsun hosgeldın ınsallah saglıkla kavusursun bebegıne

umarım dr cınsıyet tahmını yapar ama tahmın dahada meraklandırıyor acaba gercekmı kesınmı dıye.

Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı bir hamilelik ve evlatlat olurlar..evet onuda düşünmüyor değilim çünkü arkadaşıma erkek dendi ama 16 haftada kesin kız dediler doktorlarda yanılabilir elbet..merak işte şu ana kadar duyduğum ve okuduklarımı harmanladığım zaman çoğunluk kız gibi görünüyor 2013 erkek yılıydı sanırım 2014 kız yılı olacak gibi geliyor bana..ama ben nedense erkek hissediyorum

ahh bıde ben senın gıbı olabılsem çatlıorum yhaa meraktan bende aynen sağlıklı olsunda da kız erkek farketmez dıye dusunuyorum ama merak etmeden de duramıyorumm ızde il dısından tasındık çok sıkıntılı bı durum ve kayınvalıdem 1 gun yardım ettı o da hasta hamıle hamıle temızlııydı yerleştırmesıydı eşimle yapabıldıımız kadar yaptık çok dıkkat et kendıne yorulma hiç bebişin hedıyesı de gelmiş

bende katılıyorum buna gerçekten kimden haber aldıysam hepsinin kızı oluyor erkek duymadım daha..ay inşallah benimde kız olur herkes erkek diyor bnde erkek gördüm rüyamda ama belki tersi çıkar

gerçi en önemlisi sağlıklı herşeyi tamam hayırlı evlat olması gerisi çokta önemli değil aslında

ikizmi ayy cnm maşallah allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
AMİNN CANIM AMİNNNNNNNNNNNN HEPİMİZ ALALIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA HAKETTİK ARTIK BUNU
amin canımmmmmm
imkanı yok zaten bişey olcak diye ödüm patlıyorrr:18::18:

valla benim canım tatlı temizlik için birini tutacağım yerleştirme de eşimle annem yaparlar zaten düşük tansiyon sıkıntım var istesemde yapamam yani annemi manisadan taa muşlara götüreceğim ama yapacak bişey yok kendisi teklif etti:)

öncelikle hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun hayatınıza bolluk bereket getırsın bende çok merak edıorum bende hiç kusma bulantı yasamadım bazen mıdem ekşidi ben bebişten önce glıfor kullanıodum bırakınca 6 kılo aldım dırek ıkı haftada maalesef ama ondan sora düzeldım 3 unu gerı verdım ve nedense vermeye devam edıorum çok ters bı kadınım yhaaa ınsan kılo alınca dertlenıo verınce de nıye verdım kı acaba bı sorun mu var dıyoooo işte

evet biliyorum bende bugün gidiyorum o yuzden ikili teste canım
son randevusu benim hatta , adamı izne çıkmadan önce yakaladım

Belki denk geliriz bende 5 e yetişmeye çalışıcam. Ikiki testim 5 eylül benim ama orda yaptirmicam kiz kardeşim biyolog ozel lab. Çalışıyor o yapacak testimi ben sonucu alıp gidicem erkan beye

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun ama bebişlerimi hissedemediğim için çok korkuyorum biraz hissedebilsem yetecek bana zaten zor kavuştum Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallahhhhhh

anladım canım çok geçmiş olsun.benimde sancılarım özellikle adet tarihimde çok oluyor ama bu normalmiş adet sancısı çekermiş hamilelerin çoğu birde kist varsa oda yapıyor olabilir benim kistim var oda sancı yapıyor bazen korkma yani

AMİNN CANIM AMİNNNNNNNNNNNN HEPİMİZ ALALIM HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA HAKETTİK ARTIK BUNU

amin canımmmmmm

imkanı yok zaten bişey olcak diye ödüm patlıyorrr:18::18:
amannnn canım allah korusun diyelım bebişlerımızı valla bana bişey olsa hiç üzülmem ama yavruya olmasınnn ALLAH kımseye evlat acısı yasatmasın hele ben ıkıncıyı kaldıramam heralde ayyyy canım yhaa bazı arkadasların bebişlerının kalbı durmus onlar kadar üzülemem sonucta ama ne yasadıklarını çok ıyı anlıyorum kendımı korkutmak ıstemıorum ama üzülmemk ve korkmamak elde değil sanırım

Aybuke bugun sut aldim deneyecemde senin tarifi :)))) nekadar sute piş piş yapacaz ona bakacam satfa kactaydi .kirmizi lahana dediginiz ne nasil birsey .su mor küçük olan salataya konan sert seymi .onuda deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…