- 6 Mart 2013
- 48
- 8
- 286
valla benim canım tatlı temizlik için birini tutacağım yerleştirme de eşimle annem yaparlar zaten düşük tansiyon sıkıntım var istesemde yapamam yani annemi manisadan taa muşlara götüreceğim ama yapacak bişey yok kendisi teklif etti:)
amannnn canım allah korusun diyelım bebişlerımızı valla bana bişey olsa hiç üzülmem ama yavruya olmasınnn ALLAH kımseye evlat acısı yasatmasın hele ben ıkıncıyı kaldıramam heralde ayyyy canım yhaa bazı arkadasların bebişlerının kalbı durmus onlar kadar üzülemem sonucta ama ne yasadıklarını çok ıyı anlıyorum kendımı korkutmak ıstemıorum ama üzülmemk ve korkmamak elde değil sanırım
ayyy hadi yap ben de meraklandım
hah işte mantığı da budur bence, erkek bebeklerde bazik, kız bebeklerde asidik olmak gerek, ya da tam tersi :111: aklım karıştı şuan
kk dan buldum şekercim
ooo mesafenız fazlaymıs aman yollarda sarsılma AALAH a emanet ol anne yüreği işte sen istemesen de gelıo senınle benım annem uzakta kv var o da hem hasta işte yapabıldıı kadar yardım ettı saolsun valla ben pek kendımı onemsemıom yaa iş mı var ortalıkta bıtırmem lazım hastalık gıbı bendekı bı de kımsenın temızledııını de beyenmıorum bu konuda destek almam lazım farkındayım heryer de bakterı göruyorumvalla benim canım tatlı temizlik için birini tutacağım yerleştirme de eşimle annem yaparlar zaten düşük tansiyon sıkıntım var istesemde yapamam yani annemi manisadan taa muşlara götüreceğim ama yapacak bişey yok kendisi teklif etti:)
saat dört buçukta doktora gidiyorum kızlar dua edin cinsiyeti de söylesin sağlıklı olsun inşallah
bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allah'tan çok ama çok sabır diliyorum. Rabbim hamileleri ve bebeklerini hepsini korusun.
anladım canım çok geçmiş olsun.benimde sancılarım özellikle adet tarihimde çok oluyor ama bu normalmiş adet sancısı çekermiş hamilelerin çoğu birde kist varsa oda yapıyor olabilir benim kistim var oda sancı yapıyor bazen korkma yani
aminnnn canım aynen bende senın gıbıyım sağlıklı olduunu bılmekten baska bısıy ıstemıorum biz hiç korunmadık ıkı yıldır bılfııl beklıoruz ılk kımyasal gebelık gecırdım hemen gıttım test yaptım adetım gelmedden havalara sıcradım ama 5 gun sora adet oldum gıttı oyle onu pek hıssettım anladım dıyemıycem ama kımyasaldan ıkı ay sonra yıne gebeydım 14. hafatada suyu geldı doğdu drlar bıle şaşırdı normal doum yaptım yanı şimdi bu bebeğime birşey olacakmıs gıbı gelmıo bana yasıycak bılıorum ama korkmadan edemıorum bı turlu atlatamadımhemde nasıl biz 1,5 yıldır bekliyoruz zaten bugünü geçen mart ayında da düşükle kaybettik bebişimizi şimdi her an acabalarla yaşıyorum o yüzden bebişlerimi bu kadar görme isteğim aslında görme isteği de değil sağlıklı olduklarını bilme isteği diyelim... muhakkak benden daha ağırlarını yaşayan arkadaşlar vardır Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhhhh
kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:
inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnnsaat dört buçukta doktora gidiyorum kızlar dua edin cinsiyeti de söylesin sağlıklı olsun inşallah
bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allah'tan çok ama çok sabır diliyorum. Rabbim hamileleri ve bebeklerini hepsini korusun.
bu mevsimde taze olmaz ama bende çok severim neye faydalıymış ilk defa duyuyorum benkk çok faydalı mor lahana var mı kı acaba ortalıktaaa o çıkana kadar bızım bebışler gözterır kendını zatenn
öncelikle hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun hayatınıza bolluk bereket getırsınbende çok merak edıorum bende hiç kusma bulantı yasamadım bazen mıdem ekşidi ben bebişten önce glıfor kullanıodum bırakınca 6 kılo aldım dırek ıkı haftada maalesef ama ondan sora düzeldım 3 unu gerı verdım ve nedense vermeye devam edıorum çok ters bı kadınım yhaaa ınsan kılo alınca dertlenıo verınce de nıye verdım kı acaba bı sorun mu var dıyoooo işte
Aybuke bugun sut aldim deneyecemde senin tarifi :)))) nekadar sute piş piş yapacaz ona bakacam satfa kactaydi .kirmizi lahana dediginiz ne nasil birsey .su mor küçük olan salataya konan sert seymi .onuda deneyecem
aybuke senın bebısın boyu kac olmus? bu alttakı takvımden farklıydı oyuzden soruyorum
aminnnn canım aynen bende senın gıbıyım sağlıklı olduunu bılmekten baska bısıy ıstemıorum biz hiç korunmadık ıkı yıldır bılfııl beklıoruz ılk kımyasal gebelık gecırdım hemen gıttım test yaptım adetım gelmedden havalara sıcradım ama 5 gun sora adet oldum gıttı oyle onu pek hıssettım anladım dıyemıycem ama kımyasaldan ıkı ay sonra yıne gebeydım 14. hafatada suyu geldı doğdu drlar bıle şaşırdı normal doum yaptım yanı şimdi bu bebeğime birşey olacakmıs gıbı gelmıo bana yasıycak bılıorum ama korkmadan edemıorum bı turlu atlatamadım
kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?