2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ikiside çok önemli cnm bende süt içemiyordum günlük süt aldım onu daha rahat içiyorum bir dene istersen[/QUOTE]

korkuyorum aslında tiksinirsem bir daha içemem diye deneyim tekrar bakalım

saat dört buçukta doktora gidiyorum kızlar dua edin cinsiyeti de söylesin sağlıklı olsun inşallah

bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allah'tan çok ama çok sabır diliyorum. Rabbim hamileleri ve bebeklerini hepsini korusun.

Benum ailemde manisada :)

hemde nasıl biz 1,5 yıldır bekliyoruz zaten bugünü geçen mart ayında da düşükle kaybettik bebişimizi şimdi her an acabalarla yaşıyorum o yüzden bebişlerimi bu kadar görme isteğim aslında görme isteği de değil sağlıklı olduklarını bilme isteği diyelim... muhakkak benden daha ağırlarını yaşayan arkadaşlar vardır Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhhhh

ayyy hadi yap ben de meraklandım

hah işte mantığı da budur bence, erkek bebeklerde bazik, kız bebeklerde asidik olmak gerek, ya da tam tersi :111: aklım karıştı şuan

kk dan buldum şekercim
kk çok faydalı mor lahana var mı kı acaba ortalıktaaa o çıkana kadar bızım bebışler gözterır kendını zatenn

ooo mesafenız fazlaymıs aman yollarda sarsılma AALAH a emanet ol anne yüreği işte sen istemesen de gelıo senınle benım annem uzakta kv var o da hem hasta işte yapabıldıı kadar yardım ettı saolsun valla ben pek kendımı onemsemıom yaa iş mı var ortalıkta bıtırmem lazım hastalık gıbı bendekı bı de kımsenın temızledııını de beyenmıorum bu konuda destek almam lazım farkındayım heryer de bakterı göruyorum o yuzdennn kendımı bıraz hırpaladım ama bebişimin gözu pek çıktı hiç rahatsız olmadım bebişini çokkk öpuyorummm

inşallah güzel haberlerini alırsın ve cinsiyetini öğrenirsin.

çok teşekkür ederim.Sanırım hamile olmak böyle bişey kucağına alana kadar rahat yok çünkü bazen hiç bir yerim ağrımayınca belirtilerim ortadan kalktı bişey mi oldu diye endişe ediyorum paranoya oldum

aminnnn canım aynen bende senın gıbıyım sağlıklı olduunu bılmekten baska bısıy ıstemıorum biz hiç korunmadık ıkı yıldır bılfııl beklıoruz ılk kımyasal gebelık gecırdım hemen gıttım test yaptım adetım gelmedden havalara sıcradım ama 5 gun sora adet oldum gıttı oyle onu pek hıssettım anladım dıyemıycem ama kımyasaldan ıkı ay sonra yıne gebeydım 14. hafatada suyu geldı doğdu drlar bıle şaşırdı normal doum yaptım yanı şimdi bu bebeğime birşey olacakmıs gıbı gelmıo bana yasıycak bılıorum ama korkmadan edemıorum bı turlu atlatamadım

inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
kk çok faydalı mor lahana var mı kı acaba ortalıktaaa o çıkana kadar bızım bebışler gözterır kendını zatenn
bu mevsimde taze olmaz ama bende çok severim neye faydalıymış ilk defa duyuyorum ben

Teşekkür ederim cnm hoşbulduk..:) amin inşallah hepimiz için hayırlı olsun evlatlarımızvalla ben bilinçli olarak hamile kaldım yani hamile kalmadsn 4 ay folik asite başlamıştım eşim zihinsel engelli öğretmeni olduğu için bu konularda çok hassas onun tavsiyesiyle başladım ilk başlarda plusla başladım içinde artı vitaminler olduğundan sanırım hızlı kilo aldımdaha sonra folbiole devam ettim ve hala kullanıyorum..hamişliğide öğrenince çok dikkatli beslenmeye başladım şimdilerde o dikkatim biraz dağıldı ama şimdiden aynalara bakıp bakıp korkuyorum ya çok alırda veremezsem diye ama rabbime şükürler olsun evlat hasretiyle koymasında varsın gelsin kilolar

Aybuke bugun sut aldim deneyecemde senin tarifi :)))) nekadar sute piş piş yapacaz ona bakacam satfa kactaydi .kirmizi lahana dediginiz ne nasil birsey .su mor küçük olan salataya konan sert seymi .onuda deneyecem

dene canım dene, yalnız tarifler benim değil ben aracıyım, kk dan buluyorum hepsini :)) bir de ben denesem iyiydi

aybuke senın bebısın boyu kac olmus? bu alttakı takvımden farklıydı oyuzden soruyorum

65.50 mm yani 6,5 cm

canım benim yaa ne zor şeyler dimi Rabbim bir daha göstermesin bende aynı hisleri yaşıyorum kucağımıza alacağımızı biliyorum sanki neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum ama korku bir kere yerleşmiş atmak zor olacak galiba geçen dr.da yandık senin elinden çekeceğimiz var bizim dedi

bebeklerini kaybeden arkadaşlarım çok üzüldüm sizin adınıza rabbim sabır versin inşaallah en kısa zamanda tekrardan anne olmayı nasip etsin yaradan
randevusu olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönün dktrdan inşaallah
hayırlı cumalar kızlar

Kızlar mrb dün doktora gittim tekrar gördüm bebişimi:)9+3 olduk. Artık kafası kolları gövdesi daha belirgin, boyu 2,69 olmuş:) insan ne garip oluyor ultrasona bakarken hala benim olduğunu idrak edemiyorum. Doktor folik asiti bıraktı artık şimdi Decavite başladık. Sizlerin nasıl gidiyor. İnş. sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucaklarımıza rabbim hepimizi korusun..

Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…