Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim.. (
ewet canım aynen dediğin gibi korku yerleşmiş bı kere beynımıze atamıyoruz amaaaaa yaklaşık 6 ay sonra minişlerımızı kucağımıza alacağızzzz :13: bı tane topik var o bebek buraya gelecek o kadarrrr diye onun gibi gelecekler kucağımıza oturacaklar çişlerını yapıp kusacaklar gazlarını çıkaracaklar geyireceklerrr ve bız rahatsız olmuycazzzzzzzcanım benim yaa ne zor şeyler dimi Rabbim bir daha göstermesin bende aynı hisleri yaşıyorum kucağımıza alacağımızı biliyorum sanki neden bilmiyorum ama öyle hissediyorum ama korku bir kere yerleşmiş atmak zor olacak galiba geçen dr.da yandık senin elinden çekeceğimiz var bizim dedi
Merhaba,Canim ben 4 gundur yapamiyordum sabah bir yemek kasigi zeytinyagi ictim az once yaptim cok şükür. At sanki karnim bosaldi ne zormus.oglumda zorlanmamistim boyle
saat dört buçukta doktora gidiyorum kızlar dua edin cinsiyeti de söylesin sağlıklı olsun inşallah
bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allah'tan çok ama çok sabır diliyorum. Rabbim hamileleri ve bebeklerini hepsini korusun.
inşallah canım ..inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..Allah ne isterse o olur bazen tıp bile şaşırıyor olanlara..Bebişlerin bu dünyada yiyecek rızıkları varsa Allahın izniyle her türlü dünyaya geliyorlar..Allah hepimize hayırlısını versin...
Bebeğin gelişimi iyiyse bi sorun olcagnı sanmıyorum canım,içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun..
Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim.. (
aminnnnnnnn canım kılo verırlır yhaaa kaç defa 15 20 kılo verdım ben zaten kıloluyum benım hiç almama lazım 3 kılosimdiden var her ay bı kılo alsam 9 kılo ıle bıtırırm heralde çok alan arkadslarım var 25 kılo almıs bırı 7 8 ayda eskısınden daha zayıfladı cocuk zayıflatıo zaten emzırme surecın de gunluk 700 kalorı sırf süt için harcıomusuz bilinçli beslensek gider hepsıTeşekkür ederim cnm hoşbulduk..:) amin inşallah hepimiz için hayırlı olsun evlatlarımızvalla ben bilinçli olarak hamile kaldım yani hamile kalmadsn 4 ay folik asite başlamıştım eşim zihinsel engelli öğretmeni olduğu için bu konularda çok hassas onun tavsiyesiyle başladım ilk başlarda plusla başladım içinde artı vitaminler olduğundan sanırım hızlı kilo aldım daha sonra folbiole devam ettim ve hala kullanıyorum..hamişliğide öğrenince çok dikkatli beslenmeye başladım şimdilerde o dikkatim biraz dağıldı ama şimdiden aynalara bakıp bakıp korkuyorum ya çok alırda veremezsem diye ama rabbime şükürler olsun evlat hasretiyle koymasında varsın gelsin kilolar
aybüke ben şimdi bu sütle olanı yaptım. pastörize günlük sütle yaptım. çürümedi. yani erkek bu teste göre. Fakat orda okuduğum kimsenin çürümemiş. ama maşallah hepsinin de erkek kanıtlı. bi kız çıkan ve çürüyen denk gelmemiş orda. bi arkadaşım kız bebeğe hamiş, onunki kesin 28 haftalık çünkü :)
2 haftaya tatilden gelcek. ben ona da bi deneteyim bakalım çürüyecek mi.. çürürse tutuyor derim hakkaten
benim de 31inde ikili test ve kontrolüm var. doktor ne der bilemedim cinsiyet için. benim şu an tek korkum sağlıklı olup olmadığı
yanı cildi sıkılaştırıo bağışıklığı güçlendırıyo bıldııım kadarıyla ama bulamayız tazesını yhaaaaaa valla bulursam hemen yapacam cınsıyetını öğrenmıssem de yapacam merak ettım şimdiinşallah güzel haberlerle gelirsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
bu mevsimde taze olmaz ama bende çok severim neye faydalıymış ilk defa duyuyorum ben
kızlar bir de intelligender diye bi test satılıyor eczanelerde/internette. 10. hafta ve üstü gebeliklerde yapılıyor. cinsiyet belirlemek için. genelde 75-85 tl arası gördüm fiyatlarını. deneyen var mı?
ewet canım haklısın bunu bende duymustum yer değiştirme kanamasıymıs implntasyon gıbı bişiymişkızlar adet dönemlerinize denk geldiğinizde bu kahve akıntılar olabiliyormuş. bir de 12. haftalarda artık plasentaya geçiş olduğundan da olabiliyormuş. çok sürerse doktora görünün mutlaka
merhaba kızlar,hayırlı cumalar bu sorum herkese çatlak için bi krem yada yag kullanananız var mı yada doktorununzun tavsiye ettigi bi krem mesela bebek yagı badem yagı karında tüy yapıyormuş besleyici oldugu için başlamak istiyorum bişeye artık cünkü ben normalde çok cabuk kilo alıp verdigimden zaten heryerim çatlak bi karnım kalmamıştı o olsun istemiyorum
neymiş ki bu süt testi bana anlatırmısınaybüke ben şimdi bu sütle olanı yaptım. pastörize günlük sütle yaptım. çürümedi. yani erkek bu teste göre. Fakat orda okuduğum kimsenin çürümemiş. ama maşallah hepsinin de erkek kanıtlı. bi kız çıkan ve çürüyen denk gelmemiş orda. bi arkadaşım kız bebeğe hamiş, onunki kesin 28 haftalık çünkü :)
2 haftaya tatilden gelcek. ben ona da bi deneteyim bakalım çürüyecek mi.. çürürse tutuyor derim hakkaten
benim de 31inde ikili test ve kontrolüm var. doktor ne der bilemedim cinsiyet için. benim şu an tek korkum sağlıklı olup olmadığı
inşallah canım ya sağolasın. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
canım geçen hafta bende de olmuştu öyle koyu renk akıntı ve benim düşük tehlikem de olduğu için hemen doktora gitmiştim. doktor enfeksiyon kapmışsındır büyük ihtimal korkulacak bişey yok dedi. karbonatla birlikte o bölgeyi ılık suyla yıkamamı istedi. ve bende öyle yaptım. şimdi geçti çok şükür. doktor kırmızı renkli akıntı olmadığı sürece korkulacak bişeyin olmadığını söyledi bana.
valla benim canım tatlı temizlik için birini tutacağım yerleştirme de eşimle annem yaparlar zaten düşük tansiyon sıkıntım var istesemde yapamam yani annemi manisadan taa muşlara götüreceğim ama yapacak bişey yok kendisi teklif etti:)
öncelikle hoşgeldin canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun hayatınıza bolluk bereket getırsınbende çok merak edıorum bende hiç kusma bulantı yasamadım bazen mıdem ekşidi ben bebişten önce glıfor kullanıodum bırakınca 6 kılo aldım dırek ıkı haftada maalesef ama ondan sora düzeldım 3 unu gerı verdım ve nedense vermeye devam edıorum çok ters bı kadınım yhaaa ınsan kılo alınca dertlenıo verınce de nıye verdım kı acaba bı sorun mu var dıyoooo işte
kızlar kilo alan var mı aranızda??
birde özellikle yediğinin yemedğiniz gıdalar???[/QUOT
kilo almadım aksine 1,5-2 kilo verdim 12 haftalık oldum bakalım. süt, yumurta yiyemiyorum
bende yiyemiyorum her yolu deniyorum kendim için bakalım ne yapıcaz..
amannnn canım allah korusun diyelım bebişlerımızı valla bana bişey olsa hiç üzülmem ama yavruya olmasınnn ALLAH kımseye evlat acısı yasatmasın hele ben ıkıncıyı kaldıramam heralde ayyyy canım yhaa bazı arkadasların bebişlerının kalbı durmus onlar kadar üzülemem sonucta ama ne yasadıklarını çok ıyı anlıyorum kendımı korkutmak ıstemıorum ama üzülmemk ve korkmamak elde değil sanırım
tatlım yapma böyle bak hem sen moralini bozma sakın güzel düşün. güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?