2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar adet dönemlerinize denk geldiğinizde bu kahve akıntılar olabiliyormuş. bir de 12. haftalarda artık plasentaya geçiş olduğundan da olabiliyormuş. çok sürerse doktora görünün mutlaka

Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim..(

Cnm bende 6. haftamdayken bi kanama yaşamıştım doktor yerleşme kanamsı demişti.Sonra dediğin gibi kahverengi akıntılarım oldu o da o gelen kanamadan kalan kalıntılarmış.Ama yinede şikayetini doktoruna bildir.Her kontrole gitmeden önce bütün sorularımı hazırlıyorum hepsini soruyorum doktoruma :) çünkü bir sonraki kontrole kadar vakit geçmiyo özlüyoruzda :)

ewet canım aynen dediğin gibi korku yerleşmiş bı kere beynımıze atamıyoruz amaaaaa yaklaşık 6 ay sonra minişlerımızı kucağımıza alacağızzzz :13: bı tane topik var o bebek buraya gelecek o kadarrrr diye onun gibi gelecekler kucağımıza oturacaklar çişlerını yapıp kusacaklar gazlarını çıkaracaklar geyireceklerrr ve bız rahatsız olmuycazzzzzzz

Canim ben 4 gundur yapamiyordum sabah bir yemek kasigi zeytinyagi ictim az once yaptim cok şükür. At sanki karnim bosaldi ne zormus.oglumda zorlanmamistim boyle
Merhaba,
Doktoruna danışıp prebiyotik içeren gebeler için multivitaminler var. Ondan kullanmak çok işe yarayabilir. Gebelik sırasında kabız olmamak gerekiyor. Bu çok önemli. Bana başından beri doktorum hep bu uyarıda bulundu. Ben de dikkat ediyorum. O vitaminin adını hatırlasam yazacağım da hatırlayamadım.

aybüke ben şimdi bu sütle olanı yaptım. pastörize günlük sütle yaptım. çürümedi. yani erkek bu teste göre. Fakat orda okuduğum kimsenin çürümemiş. ama maşallah hepsinin de erkek kanıtlı. bi kız çıkan ve çürüyen denk gelmemiş orda. bi arkadaşım kız bebeğe hamiş, onunki kesin 28 haftalık çünkü :)

2 haftaya tatilden gelcek. ben ona da bi deneteyim bakalım çürüyecek mi.. çürürse tutuyor derim hakkaten
benim de 31inde ikili test ve kontrolüm var. doktor ne der bilemedim cinsiyet için. benim şu an tek korkum sağlıklı olup olmadığı

merhaba kızlar,hayırlı cumalar bu sorum herkese çatlak için bi krem yada yag kullanananız var mı yada doktorununzun tavsiye ettigi bi krem mesela bebek yagı badem yagı karında tüy yapıyormuş besleyici oldugu için başlamak istiyorum bişeye artık cünkü ben normalde çok cabuk kilo alıp verdigimden zaten heryerim çatlak bi karnım kalmamıştı o olsun istemiyorum

Canım cinsiyet öğrenebildinmi mesajını göremedim..HAyırlısı olur inşallah.Bende 11+2 günlük hamileyim.son kontrolümde doktor erkeğe benziyor demişti Haftaya cuma randevum var yeniden inşallah öğrenirim

inşallah canım ya sağolasın. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim..(

canım geçen hafta bende de olmuştu öyle koyu renk akıntı ve benim düşük tehlikem de olduğu için hemen doktora gitmiştim. doktor enfeksiyon kapmışsındır büyük ihtimal korkulacak bişey yok dedi. karbonatla birlikte o bölgeyi ılık suyla yıkamamı istedi. ve bende öyle yaptım. şimdi geçti çok şükür. doktor kırmızı renkli akıntı olmadığı sürece korkulacak bişeyin olmadığını söyledi bana.

Son düzenleme:
aminnnnnnnn canım kılo verırlır yhaaa kaç defa 15 20 kılo verdım ben zaten kıloluyum benım hiç almama lazım 3 kılosimdiden var her ay bı kılo alsam 9 kılo ıle bıtırırm heralde çok alan arkadslarım var 25 kılo almıs bırı 7 8 ayda eskısınden daha zayıfladı cocuk zayıflatıo zaten emzırme surecın de gunluk 700 kalorı sırf süt için harcıomusuz bilinçli beslensek gider hepsı

kızlar selamlar

bebeklerini kaybeden annelere Rabbim sağlık,sabır versin,Rabbim bizlerin yavrularını korusun.Kolay,sağlıklı bir hamilelik ve doğum sonrasında da sütü bol,bebeği sütü lıkır lıkır emen annelik yaşamayı nasip etsin inş.

bulantılarımın arası açılsa da geldiğinde de geliyor işte.su içmeyi artırmaya çalışıyorum.dün ıkına ıkına 2 lt ancak içtim.suyu ne kadar içiyorsunuz kızlar.ben korkmaya başladım ya suyu az içtiğimden bebeğim susuz kalır da bir şey olursa diye bir şey söyleyin bana.kuruntu yapıp duruyorum.

o topik de ben de vardımm ya doğru mu ki nedir yorumun :) yaptım çürümedi :)

inşallah güzel haberlerle gelirsinnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

bu mevsimde taze olmaz ama bende çok severim neye faydalıymış ilk defa duyuyorum ben
yanı cildi sıkılaştırıo bağışıklığı güçlendırıyo bıldııım kadarıyla ama bulamayız tazesını yhaaaaaa valla bulursam hemen yapacam cınsıyetını öğrenmıssem de yapacam merak ettım şimdi

kızlar bir de intelligender diye bi test satılıyor eczanelerde/internette. 10. hafta ve üstü gebeliklerde yapılıyor. cinsiyet belirlemek için. genelde 75-85 tl arası gördüm fiyatlarını. deneyen var mı?

kızlar bir de intelligender diye bi test satılıyor eczanelerde/internette. 10. hafta ve üstü gebeliklerde yapılıyor. cinsiyet belirlemek için. genelde 75-85 tl arası gördüm fiyatlarını. deneyen var mı?

hatalı çıkıyormuş para tuzağı hiç denemeyin.çok yorum okudum onla ilgili

Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş

Eklentiler

• $5`li Disney Hastane Çıkışı_5MB.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $26112012172821_2-3-tile(4).webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
kızlar adet dönemlerinize denk geldiğinizde bu kahve akıntılar olabiliyormuş. bir de 12. haftalarda artık plasentaya geçiş olduğundan da olabiliyormuş. çok sürerse doktora görünün mutlaka
ewet canım haklısın bunu bende duymustum yer değiştirme kanamasıymıs implntasyon gıbı bişiymiş

Ben sordum doktoruma ELAINEE catlak yağı önerdi internetten sipariş vereceğim hiç yorum okumadım ama doktoruma güveniyorum sordum direk evet o çok önemli diyerek önerdi kullanacağım bakalım

neymiş ki bu süt testi bana anlatırmısın

Bende acaba enfeksiyonmu kaptim diye dusunuyrm zaten.sanki daha farkli sıkıntılı bi durum olsa hissederdim gbi geliyo..yine de tedirgin oldum iste.doktora da gitmek istemiyorum bunun icin.malum 140 lira para bayiliyorum muayenelere..

valla bende geçen haftasonu aldım. geldi temizledi kadın. bu hafta da yarım gün yapacak cam kapı silmeyecek. benimde düşük tehlikesi olduğu için kolumu bile kaldırmıyorum. gerçi işyerindeyim ama yine de kıpırdamıyorum.

seninde bebeğinde sağlıklıysa kilo vermen avantaj ne güzel az kilo ile tamamlarsın hamileliğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…