2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Kızlar bu arada artık ben ultrason tarihini baz alıyorum çünkü gelişimi o yönde ilerliyor bugün 8+4 çıktı bebek 20.3 mm iyi mi sizce ve sizinkiler ne kadar =)

ewet canım haklısın sabah kalktım açtım mart annelerını ıkı tane kötu haber okudum çok üzüldüm onlar içinn kılo almıycam ben zaten on gun sora çalışmaya başlıycam hiç almam inşallah da bıter az kıloyla bebıse bısey olmasında ben küre olmaya razıyım :86:

Kizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim..(
canım k.rengiye yakınsa ve devam ederse bence dr.una görün ne olur ne olmaz
aynen öylee canım inşallah o günleri de göreceğiz ağlayınca ne yapacağımızı şaşıracağız gece beşikleri başında uyuyakalacağız inşallahhhhh

inşallah sen de dahil bugün kontrolü olan arkadaşlar çok güzel haberlerle gelirler.....

amin inşallah...

bak sen durumunu ne kadar güzel biliyorsun. hiç hırpalama kendini temizlikmiş falan boşver olduğu kadar olsun. ama cidden destek almam lazım diyorsan da bir an önce al ve kendini yıpratma.. :))))

kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:

benim malesef var. progestan mı yoksa elevit mi yapıyor bilemiyorum şimdilik.

Ben sordum doktoruma ELAINEE catlak yağı önerdi internetten sipariş vereceğim hiç yorum okumadım ama doktoruma güveniyorum sordum direk evet o çok önemli diyerek önerdi kullanacağım bakalım

ben de dün watsons tan bio oil aldım.buradan bir arkadaş önermişti.kokusu da çok hoşuma gitti.henüz kullanmaya başlamadım.yeni doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum.çok iyi yağlar kullandım,spor yaptım doğuma kadar çatlamadım sonra heryerim çatladı dedi.eti sık olanlar esneme payı olmadığından daha çok çatlıyormuş benimki de öyleydi dedi.ben de normalde çatlaklar var zaten derin olmasa da.merak ediyorum neye döneceğim sonunda.genetik olduğu da söyleniyor.annem harita gibi ama sadece karnı,belinde,bacaklarında bir şey yok :26:

bal akıo azından canım arkadasımmm bal demişken bal çekti canım yhaaaa

ay canım çekti şimdi ekşi ekşi ne güzel olur var yaa bu ara hep ekşi yiyesim var zaten herkes erkek ikisi de deyip duruyor bakalım

bak sen durumunu ne kadar güzel biliyorsun. hiç hırpalama kendini temizlikmiş falan boşver olduğu kadar olsun. ama cidden destek almam lazım diyorsan da bir an önce al ve kendini yıpratma.. :))))
bı ara kendı kendıme yenmıstım bu huyu hatta pasaklı olmustum dıyebılırım ama bebısten sonra yıne gerı geldı bakterıler mıkroorganızmalar ıyyyyyyyyyyyy gidişimde dr a danıscam bı

be ilk hamileliğimde kayısı yağı kullanmıştım ve çatlak falan olmadı. Fakat bunda nasıl olacak bilmiyorum şimdiden başladım ben akşamları yağlanıyorum yine ne olur ne olmaz.

ben de özellikle günde 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum. son 2 haftadır zorla içiyorum yalnız...
Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş

Bugün ikili test sonucumu aldım
1/68000 çıktı
Allaha şükür bir sıkıntı yok
Allah herkese sağlıklı hamilelikler geçirtsin

artık ayda bir kontroller

bı ara kendı kendıme yenmıstım bu huyu hatta pasaklı olmustum dıyebılırım ama bebısten sonra yıne gerı geldı bakterıler mıkroorganızmalar ıyyyyyyyyyyyy gidişimde dr a danıscam bı

az önce yemek yerken bir parça ekmek vardı önümde başkası tarafından koparılmış onu yemedim kimbilir nerelere dokundu da elledi o ekmeği diyeeee şaka gibi dimi

yaa ben tatlı hastası biri olarak tatlı yiyemiyorum devamlı ekşi devamlı ekşi salata hastası oldum bu ara
senın bebıs erkek olucak bak görursun :)))) benım öncekı bebişte tursu sularını içiodum lımon suyu sirke içiodum erkekti bebişim

o topik de ben de vardımm ya doğru mu ki nedir yorumun :) yaptım çürümedi :)

valla cnm bilmiyorum ki. dediğim gibi, kesin kızı olacak bi arkadaşım var. 2 haftaya gelcek. gelsin denettircem ona da. o zmn anlıcaz gerçekten çürüme de oluyor mu.haber veririm mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…