Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş
ewet canım haklısın sabah kalktım açtım mart annelerını ıkı tane kötu haber okudum çok üzüldüm onlar içinn kılo almıycam ben zaten on gun sora çalışmaya başlıycam hiç almam inşallah da bıter az kıloyla bebıse bısey olmasında ben küre olmaya razıyım :86:valla bende geçen haftasonu aldım. geldi temizledi kadın. bu hafta da yarım gün yapacak cam kapı silmeyecek. benimde düşük tehlikesi olduğu için kolumu bile kaldırmıyorum. gerçi işyerindeyim ama yine de kıpırdamıyorum.
aman canım tehlıken gecmeden hiçbişi yapma çok dıkkat et hayırlısyla al kucağına
seninde bebeğinde sağlıklıysa kilo vermen avantaj ne güzel az kilo ile tamamlarsın hamileliğini.
tatlım yapma böyle bak hem sen moralini bozma sakın güzel düşün. güzel olsun.
canım k.rengiye yakınsa ve devam ederse bence dr.una görün ne olur ne olmazKizlar yaa benim tam kahverengi de denemez ama koyuya yakin bi renkte akintim oluyo..ne demek bu acaba(simdiye dek direk kanama yasardim diger hamileliklerimde.ama bu kanama da degil..korkmalimiyim bilemedim.. (
aynen öylee canım inşallah o günleri de göreceğiz ağlayınca ne yapacağımızı şaşıracağız gece beşikleri başında uyuyakalacağız inşallahhhhhewet canım aynen dediğin gibi korku yerleşmiş bı kere beynımıze atamıyoruz amaaaaa yaklaşık 6 ay sonra minişlerımızı kucağımıza alacağızzzz :13: bı tane topik var o bebek buraya gelecek o kadarrrr diye onun gibi gelecekler kucağımıza oturacaklar çişlerını yapıp kusacaklar gazlarını çıkaracaklar geyireceklerrr ve bız rahatsız olmuycazzzzzzz
saat dört buçukta doktora gidiyorum kızlar dua edin cinsiyeti de söylesin sağlıklı olsun inşallah
bebeğini kaybeden arkadaşlarıma Allah'tan çok ama çok sabır diliyorum. Rabbim hamileleri ve bebeklerini hepsini korusun.
hemde nasıl biz 1,5 yıldır bekliyoruz zaten bugünü geçen mart ayında da düşükle kaybettik bebişimizi şimdi her an acabalarla yaşıyorum o yüzden bebişlerimi bu kadar görme isteğim aslında görme isteği de değil sağlıklı olduklarını bilme isteği diyelim... muhakkak benden daha ağırlarını yaşayan arkadaşlar vardır Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sağlıkla hayırla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhhhh
ooo mesafenız fazlaymıs aman yollarda sarsılma AALAH a emanet ol anne yüreği işte sen istemesen de gelıo senınle benım annem uzakta kv var o da hem hasta işte yapabıldıı kadar yardım ettı saolsun valla ben pek kendımı onemsemıom yaa iş mı var ortalıkta bıtırmem lazım hastalık gıbı bendekı bı de kımsenın temızledııını de beyenmıorum bu konuda destek almam lazım farkındayım heryer de bakterı göruyorumo yuzdennn kendımı bıraz hırpaladım ama bebişimin gözu pek çıktı hiç rahatsız olmadım bebişini çokkk öpuyorummm
aminnnn canım aynen bende senın gıbıyım sağlıklı olduunu bılmekten baska bısıy ıstemıorum biz hiç korunmadık ıkı yıldır bılfııl beklıoruz ılk kımyasal gebelık gecırdım hemen gıttım test yaptım adetım gelmedden havalara sıcradım ama 5 gun sora adet oldum gıttı oyle onu pek hıssettım anladım dıyemıycem ama kımyasaldan ıkı ay sonra yıne gebeydım 14. hafatada suyu geldı doğdu drlar bıle şaşırdı normal doum yaptım yanı şimdi bu bebeğime birşey olacakmıs gıbı gelmıo bana yasıycak bılıorum ama korkmadan edemıorum bı turlu atlatamadım
kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:
Ben sordum doktoruma ELAINEE catlak yağı önerdi internetten sipariş vereceğim hiç yorum okumadım ama doktoruma güveniyorum sordum direk evet o çok önemli diyerek önerdi kullanacağım bakalım
bal akıo azından canım arkadasımmmcanım k.rengiye yakınsa ve devam ederse bence dr.una görün ne olur ne olmaz
aynen öylee canım inşallah o günleri de göreceğiz ağlayınca ne yapacağımızı şaşıracağız gece beşikleri başında uyuyakalacağız inşallahhhhh
o topik de ben de vardımm ya doğru mu ki nedir yorumun :) yaptım çürümedi :)
ay canım çekti şimdi ekşi ekşi ne güzel olur var yaa bu ara hep ekşi yiyesim var zaten herkes erkek ikisi de deyip duruyor bakalımyanı cildi sıkılaştırıo bağışıklığı güçlendırıyo bıldııım kadarıyla ama bulamayız tazesını yhaaaaaa valla bulursam hemen yapacam cınsıyetını öğrenmıssem de yapacam merak ettım şimdi
valla bende geçen haftasonu aldım. geldi temizledi kadın. bu hafta da yarım gün yapacak cam kapı silmeyecek. benimde düşük tehlikesi olduğu için kolumu bile kaldırmıyorum. gerçi işyerindeyim ama yine de kıpırdamıyorum.
seninde bebeğinde sağlıklıysa kilo vermen avantaj ne güzel az kilo ile tamamlarsın hamileliğini.
kilo çok acaip bişey yaa ben biraz kilo almıştım geçen hafta ama hamile kaldığım kiloya düştüm yine bakalım nasıl tamamlayacağızbende yiyemiyorum her yolu deniyorum kendim için bakalım ne yapıcaz..
tatlım yapma böyle bak hem sen moralini bozma sakın güzel düşün. güzel olsun.
bal akıo azından canım arkadasımmmbal demişken bal çekti canım yhaaaa
bak sen durumunu ne kadar güzel biliyorsun. hiç hırpalama kendini temizlikmiş falan boşver olduğu kadar olsun. ama cidden destek almam lazım diyorsan da bir an önce al ve kendini yıpratma.. :))))
merhaba kızlar,hayırlı cumalar bu sorum herkese çatlak için bi krem yada yag kullanananız var mı yada doktorununzun tavsiye ettigi bi krem mesela bebek yagı badem yagı karında tüy yapıyormuş besleyici oldugu için başlamak istiyorum bişeye artık cünkü ben normalde çok cabuk kilo alıp verdigimden zaten heryerim çatlak bi karnım kalmamıştı o olsun istemiyorum
kızlar selamlar
bebeklerini kaybeden annelere Rabbim sağlık,sabır versin,Rabbim bizlerin yavrularını korusun.Kolay,sağlıklı bir hamilelik ve doğum sonrasında da sütü bol,bebeği sütü lıkır lıkır emen annelik yaşamayı nasip etsin inş.
bulantılarımın arası açılsa da geldiğinde de geliyor işte.su içmeyi artırmaya çalışıyorum.dün ıkına ıkına 2 lt ancak içtim.suyu ne kadar içiyorsunuz kızlar.ben korkmaya başladım ya suyu az içtiğimden bebeğim susuz kalır da bir şey olursa diyebir şey söyleyin bana.kuruntu yapıp duruyorum.
Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş
bal akıo azından canım arkadasımmmbal demişken bal çekti canım yhaaaa
bende dun kahvaltıda yedım köy tereyağı almıstım onunla erıttım bı guzel bana bana yedımmmiki gündür ballı ekmek yiyorum
bı ara kendı kendıme yenmıstım bu huyu hatta pasaklı olmustum dıyebılırım ama bebısten sonra yıne gerı geldı bakterıler mıkroorganızmalar ıyyyyyyyyyyyy gidişimde dr a danıscam bı
senın bebıs erkek olucak bak görursun :)))) benım öncekı bebişte tursu sularını içiodum lımon suyu sirke içiodum erkekti bebişimyaa ben tatlı hastası biri olarak tatlı yiyemiyorum devamlı ekşi devamlı ekşi salata hastası oldum bu ara
o topik de ben de vardımm ya doğru mu ki nedir yorumun :) yaptım çürümedi :)
hatalı çıkıyormuş para tuzağı hiç denemeyin.çok yorum okudum onla ilgili
Ben daha denemedim .benim okudugum yorumlarda hep erkek baska topiklerede baktim erkek.ne yapsamki denesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?