2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş

çok tatlılarmış yaaa bayıldımmmmm

Bende acaba enfeksiyonmu kaptim diye dusunuyrm zaten.sanki daha farkli sıkıntılı bi durum olsa hissederdim gbi geliyo..yine de tedirgin oldum iste.doktora da gitmek istemiyorum bunun icin.malum 140 lira para bayiliyorum muayenelere..

canım sende karbonatlı suyla yıkayabilirsin istersen ama sadece dışını yıkayacaksın içini yıkama. bana iyi gelmişti. yada doktorunun telefonu varsa arayıp sorabilirsin de istersen

neymiş ki bu süt testi bana anlatırmısın

cnm aybüke kadınlar klübünde bi başlık linki atmıştı ordan yaptım bende. bir bardağın 1/3'ü kadar taze soğuk süt koyuyormuşuz. onun yarısı kadar da idrar. birkaç dakikak içinde çürürse kız, çürümezse erkek deniliyor. ama bilemedim. ben denedim çürümedi. bikaç sayfa öncesini okursan orda bi yerde başlığı vardı

evet onları bende okudum yani hangisini okursam okuyayım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ediyorum ve acılarını anlıyorum. rabbim onlara da dayanma gücü versin...

bı ara kendı kendıme yenmıstım bu huyu hatta pasaklı olmustum dıyebılırım ama bebısten sonra yıne gerı geldı bakterıler mıkroorganızmalar ıyyyyyyyyyyyy gidişimde dr a danıscam bı

kız bebişe de yapma bak çocukların biliyorsun bağışıklık kazanması için şart. hadi bakalım saldım çayıra mevlam kayıra olmasın ama biraz hafiflet bu huyunu tatlım bebek gelmeden....

yaa ben tatlı hastası biri olarak tatlı yiyemiyorum devamlı ekşi devamlı ekşi salata hastası oldum bu ara

çok da tatlı hastası değildim ama şimdi aklıma bile gelmiyor senin gibi nerede ekşi var onlara saldırıyorum.

Bugün ikili test sonucumu aldım
1/68000 çıktı
Allaha şükür bir sıkıntı yok
Allah herkese sağlıklı hamilelikler geçirtsin

artık ayda bir kontroller

ohhh ne güzel sonuçların olumlu çıkmış. ama bu kontroller ayda bire düşünce evet sıkıcı....

az önce yemek yerken bir parça ekmek vardı önümde başkası tarafından koparılmış onu yemedim kimbilir nerelere dokundu da elledi o ekmeği diyeeee şaka gibi dimi

kızzz dur düşünme öyle şeyler kendi kendine mideni bulandırma...

Kızlar bu arada artık ben ultrason tarihini baz alıyorum çünkü gelişimi o yönde ilerliyor bugün 8+4 çıktı bebek 20.3 mm iyi mi sizce ve sizinkiler ne kadar =)

benımde 9+4 dıye hesaplarken 9+1 cıktı bebegım cnm 25 mm doktor normal bı sıkıntı yok dedııı ama senın doktorun ne dedı

tamam canım yapıyım bı bakalım ne çıkcak

ayyy evetttt bılıorum bıraz mıkrop ıyıdır psıkolojık bu bıraz rahatlatacam kendımı olmassa bı psıkologa gorunurummm :)))

yalnız şu da var emzirirken çok acıkıyorsunuz ben geçen hamileliğimde hiç kilo almadım emzirirken tosuncuk oldum.

az önce yemek yerken bir parça ekmek vardı önümde başkası tarafından koparılmış onu yemedim kimbilir nerelere dokundu da elledi o ekmeği diyeeee şaka gibi dimi
ayyy aynı bennn sokaktan gecen ınsanları yargılamaya basladım elını yıkamamıstır dıye ınsallah bu durumu da atlatırızz:92:ama ben sunu bılıyorum kı hissettıgımız hherseyin canımızın cektıği herşeyin vucudumuzun ıhtıyacları olduunu.canın ekşi çekıosa içindekı madde lazımdır ya da pislikten korkuosak enfeksıon kapmamam için çekınıozdur ben oyle dusunuyom ama aşırısı olmaz tabııı

yalnız şu da var emzirirken çok acıkıyorsunuz ben geçen hamileliğimde hiç kilo almadım emzirirken tosuncuk oldum.
yaaa ben emzirme olayına guvenıom zayıflıycam dıyeee :18::18: o zaman da dıkkat etmek laızm demekkı canım saol paylaştıın ve bılgılendırdııın içinn

kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:

cnm bazen bende oluyor yaş incir ye tamda mevsimi zaten hemen rahatlatır.bide ben sabahları uyanır uyanmaz süt içiyorum 1 bardak oda çok düzene soktu. Bağırsakları yumuşatıyo.kuru kayısıda atıştır gün içerisinde hem bebişede faydalı

Bende acaba enfeksiyonmu kaptim diye dusunuyrm zaten.sanki daha farkli sıkıntılı bi durum olsa hissederdim gbi geliyo..yine de tedirgin oldum iste.doktora da gitmek istemiyorum bunun icin.malum 140 lira para bayiliyorum muayenelere..

CANIM AKINTIN KOKUYOSA VE KAŞINTINDA VARSA YANİ ENFEKSİYON KAPMIŞSAN monurol saşe DİYE Bİ İLAÇ VAR 9-10 LİRA FLAN GEBELER KULLANABİLİYO AKŞAM UYUMADAN ÖNCE SUYA KAT İÇ 5 SAAT FLAN LAVABOYA GTME SABAH KALK SORUN BİTMİŞ OLUYO HARİKA ETKİLİ Bİ İLAÇ BEN KULLANDIM İNANLMAZ RAHATLADIM HEMDE HEMEN ETKİSİNİ GÖSTERİYO

Aybuke sut deneyini yaptım .uzerinde iki uc parça kesmik oldu gibi simdi onuda giremiyorum.hazir sut araya gitti :) denemeyin bence bunda sut hic bozulmuyor

herkese merhaba... bende 28 mart 2014 te bebeğimi alacağım kucağıma inş.... rabbim bize bu heyecanı beklemeden hemen tattırdı çok şükür. Anne baba olmaya karar verdiğimiz ay hemen oldu şimdi bebeğim 9 haftalık. Çalışıyorum ve çok fazla mide bulantım var. Ama işin ilginç yanı midem bulanmadığı zaman kendimi suçlu hissediyorum. Doktora mide bulantılarımdan şikayet ettiğimde hormonların yükseliyor bebeğin iyi demek ki buna sevinmen lazım demişti. Şimdi bir öğün midem bulanmasa bir şey mi oldu diye içim içimi yiyor :) Eve ultrason almayı bile düşündüm istediğim zaman bakayım bebeğime diye

üşenmedim ben de yaptım benimki de çürümedi ama başka bir sitede de gördüm, çürümeyip kızı olan da var, çok güvenilir değil o zaman kız arkadaşına yaptırsana hakkaten merak ettim

Aybuke sut deneyini yaptım .uzerinde iki uc parça kesmik oldu gibi simdi onuda giremiyorum.hazir sut araya gitti :) denemeyin bence bunda sut hic bozulmuyor
sen de bir iki parça da olsa kesilmiş, kızın mı olcak acaba

bende yaptım bendede bozulmadı doğru oldugunu tahmin etmiyorum....

tabi doğru olmayabilir, cinsiyet öğrendiğimizde anlayacağız bunu

Kizlar yanlis anlasilmasin oyle o gunah bu mubah diyen birisi degilim ama bu yiyeceklere idrar yapilmasi bana tuhaf geliyo yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…