Bebiş için bir çok sitede var ama anne için malesef tükenmiş
Bende acaba enfeksiyonmu kaptim diye dusunuyrm zaten.sanki daha farkli sıkıntılı bi durum olsa hissederdim gbi geliyo..yine de tedirgin oldum iste.doktora da gitmek istemiyorum bunun icin.malum 140 lira para bayiliyorum muayenelere..
neymiş ki bu süt testi bana anlatırmısın
ewet canım haklısın sabah kalktım açtım mart annelerını ıkı tane kötu haber okudum çok üzüldüm onlar içinn kılo almıycam ben zaten on gun sora çalışmaya başlıycam hiç almam inşallah da bıter az kıloyla bebıse bısey olmasında ben küre olmaya razıyım :86:
bı ara kendı kendıme yenmıstım bu huyu hatta pasaklı olmustum dıyebılırım ama bebısten sonra yıne gerı geldı bakterıler mıkroorganızmalar ıyyyyyyyyyyyy gidişimde dr a danıscam bı
yaa ben tatlı hastası biri olarak tatlı yiyemiyorum devamlı ekşi devamlı ekşi salata hastası oldum bu ara
Bugün ikili test sonucumu aldım
1/68000 çıktı
Allaha şükür bir sıkıntı yok
Allah herkese sağlıklı hamilelikler geçirtsin
artık ayda bir kontroller
az önce yemek yerken bir parça ekmek vardı önümde başkası tarafından koparılmış onu yemedim kimbilir nerelere dokundu da elledi o ekmeği diyeeee şaka gibi dimi
Kızlar bu arada artık ben ultrason tarihini baz alıyorum çünkü gelişimi o yönde ilerliyor bugün 8+4 çıktı bebek 20.3 mm iyi mi sizce ve sizinkiler ne kadar =)
tamam canım yapıyım bı bakalım ne çıkcakcnm aybüke kadınlar klübünde bi başlık linki atmıştı ordan yaptım bende. bir bardağın 1/3'ü kadar taze soğuk süt koyuyormuşuz. onun yarısı kadar da idrar. birkaç dakikak içinde çürürse kız, çürümezse erkek deniliyor. ama bilemedim. ben denedim çürümedi. bikaç sayfa öncesini okursan orda bi yerde başlığı vardı
benımde 9+4 dıye hesaplarken 9+1 cıktı bebegım cnm 25 mm doktor normal bı sıkıntı yok dedııı ama senın doktorun ne dedı
ayyy evetttt bılıorum bıraz mıkrop ıyıdır psıkolojık bu bıraz rahatlatacam kendımı olmassa bı psıkologa gorunurummm :)))evet onları bende okudum yani hangisini okursam okuyayım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eyle diye dua ediyorum ve acılarını anlıyorum. rabbim onlara da dayanma gücü versin...
kız bebişe de yapma bak çocukların biliyorsun bağışıklık kazanması için şart. hadi bakalım saldım çayıra mevlam kayıra olmasın ama biraz hafiflet bu huyunu tatlım bebek gelmeden....
aminnnnnnnn canım kılo verırlır yhaaa kaç defa 15 20 kılo verdım ben zaten kıloluyum benım hiç almama lazım 3 kılosimdiden var her ay bı kılo alsam 9 kılo ıle bıtırırm heralde çok alan arkadslarım var 25 kılo almıs bırı 7 8 ayda eskısınden daha zayıfladı cocuk zayıflatıo zaten emzırme surecın de gunluk 700 kalorı sırf süt için harcıomusuz bilinçli beslensek gider hepsı
ayyy aynı bennn sokaktan gecen ınsanları yargılamaya basladım elını yıkamamıstır dıye ınsallah bu durumu da atlatırızz:92:ama ben sunu bılıyorum kı hissettıgımız hherseyin canımızın cektıği herşeyin vucudumuzun ıhtıyacları olduunu.canın ekşi çekıosa içindekı madde lazımdır ya da pislikten korkuosak enfeksıon kapmamam için çekınıozdur ben oyle dusunuyom ama aşırısı olmaz tabıııaz önce yemek yerken bir parça ekmek vardı önümde başkası tarafından koparılmış onu yemedim kimbilir nerelere dokundu da elledi o ekmeği diyeeee şaka gibi dimi
yaaa ben emzirme olayına guvenıom zayıflıycam dıyeee :18::18: o zaman da dıkkat etmek laızm demekkı canım saol paylaştıın ve bılgılendırdııın içinnyalnız şu da var emzirirken çok acıkıyorsunuz ben geçen hamileliğimde hiç kilo almadım emzirirken tosuncuk oldum.
benimkı 4 gun gerıde çıktı dr sıkıntı yok dedıBenimki de bi sıkıntı yok diyo :)
kızlar kabızlık şikayeti olan varmı aranızda:18:
Bende acaba enfeksiyonmu kaptim diye dusunuyrm zaten.sanki daha farkli sıkıntılı bi durum olsa hissederdim gbi geliyo..yine de tedirgin oldum iste.doktora da gitmek istemiyorum bunun icin.malum 140 lira para bayiliyorum muayenelere..
Aybuke sut deneyini yaptım .uzerinde iki uc parça kesmik oldu gibi simdi onuda giremiyorum.hazir sut araya gitti :) denemeyin bence bunda sut hic bozulmuyor
aybüke ben şimdi bu sütle olanı yaptım. pastörize günlük sütle yaptım. çürümedi. yani erkek bu teste göre. Fakat orda okuduğum kimsenin çürümemiş. ama maşallah hepsinin de erkek kanıtlı. bi kız çıkan ve çürüyen denk gelmemiş orda. bi arkadaşım kız bebeğe hamiş, onunki kesin 28 haftalık çünkü :)
2 haftaya tatilden gelcek. ben ona da bi deneteyim bakalım çürüyecek mi.. çürürse tutuyor derim hakkaten
benim de 31inde ikili test ve kontrolüm var. doktor ne der bilemedim cinsiyet için. benim şu an tek korkum sağlıklı olup olmadığı
sen de bir iki parça da olsa kesilmiş, kızın mı olcak acabaAybuke sut deneyini yaptım .uzerinde iki uc parça kesmik oldu gibi simdi onuda giremiyorum.hazir sut araya gitti :) denemeyin bence bunda sut hic bozulmuyor
bende yaptım bendede bozulmadı doğru oldugunu tahmin etmiyorum....
Kizlar yanlis anlasilmasin oyle o gunah bu mubah diyen birisi degilim ama bu yiyeceklere idrar yapilmasi bana tuhaf geliyo yaa...cnm aybüke kadınlar klübünde bi başlık linki atmıştı ordan yaptım bende. bir bardağın 1/3'ü kadar taze soğuk süt koyuyormuşuz. onun yarısı kadar da idrar. birkaç dakikak içinde çürürse kız, çürümezse erkek deniliyor. ama bilemedim. ben denedim çürümedi. bikaç sayfa öncesini okursan orda bi yerde başlığı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?