2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Sağ göğsünüz sola göre daha büyükse kız ,sol daha büyükse erkek yazıyor bu doğrumu sizce?birde sağ gözü daha parlak olursa kız,sol olursa erkek deniliyor...

senın bebıs erkek olucak bak görursun :)))) benım öncekı bebişte tursu sularını içiodum lımon suyu sirke içiodum erkekti bebişim
ikisi de mi erkek anammmmm babam havalara uçar vallaaa
erkek geliyormuş bak beyaztavsanım öyle dedi
ay bende diyordum cinslik başladı bende diye daha bu kadarlıkken parmaklarında oynatıyorlar bizi sonra ne yapcaz acaba

Kizlar yanlis anlasilmasin oyle o gunah bu mubah diyen birisi degilim ama bu yiyeceklere idrar yapilmasi bana tuhaf geliyo yaa...

yanlış anlaşılmaz, herkes istediği şekilde düşünebilir ve düşüncesini açıklayabilir tabi, aklına yatan uygular yatmayan uygulamaz, ben de baya bir direndim yapmamak adına ama dayanamadım, merak işte, günahsa Allah affetsin artık

ikisi de mi erkek anammmmm babam havalara uçar vallaaa

erkek geliyormuş bak beyaztavsanım öyle dedi

ay bende diyordum cinslik başladı bende diye daha bu kadarlıkken parmaklarında oynatıyorlar bizi sonra ne yapcaz acaba
hiç sorma kuzum yhaaa gece uyanmaya basladım sankı bebek varda ağladı mı dıye bakcam valla oynatıolar bızı ben de öyle olmustu canım ılkınde dedıım gıbı ne kadar ekşi ıyy denılecek şey varsa içtim insan sirke içer mı yhaaa kana kana içiodum şalgam suyu içiodumm

bende yaptım bendede bozulmadı doğru oldugunu tahmin etmiyorum....
Bencede ya bosa isedik sutlere pisman oldum
üşenmedim ben de yaptım benimki de çürümedi ama başka bir sitede de gördüm, çürümeyip kızı olan da var, çok güvenilir değil o zaman kız arkadaşına yaptırsana hakkaten merak ettim
Bence bozulmaz bu ya o sutun kokusu midemi bulaniyordu daha da aettordi ve kustum Allahim affersin pisman oldum valla ustune kusunca
Kizlar yanlis anlasilmasin oyle o gunah bu mubah diyen birisi degilim ama bu yiyeceklere idrar yapilmasi bana tuhaf geliyo yaa...

Evet canim bir delilik iste yaptik Allah affetsin eger gunaha girdiysek .kus kus oldum sonrasında ((

Sağ göğsünüz sola göre daha büyükse kız ,sol daha büyükse erkek yazıyor bu doğrumu sizce?birde sağ gözü daha parlak olursa kız,sol olursa erkek deniliyor...

Canim ters yazmissin .simdi sol buyukse kiz.sag buyukse erkek diyolar.vebim bu kez ayni gibi .ogluumda sag büyüktü ve hep sagdan emerdi oglum.simdi solsaki damarlarim daha belirgin oldu.hayirlisi diyorum ama cokta meraktayim.haftaya persembe randevum 12+2 olacam bakalım doktorum tahminde bulunacakmi

Son düzenleme:

Canim bende oglumda tatli yedim hep .bu aserme cok farkli oluyor bence ama cevremde tatli yiyyenler hep erkek dogurdu

Canim bende oglumda tatli yedim hep .bu aserme cok farkli oluyor bence ama cevremde tatli yiyyenler hep erkek dogurdu
du bakalım az bı zaman kaldı bebıslerın canı ne ıstıyosa onu isityolar galıba bizim orda da ye ekşiyi çıkar ayşeyı ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler ben o kadar ekşi yıyordum içiordum kesın kız bu demıstım erkek çıktı

Kızlar bugün çıkan habere göre Kim Kardashian da çatlak için Bio Oil kullanmış.
Spice Girls'ten Mel B. ve Jourdan Dunn da hamileyken Bio Oil kullanmış.

Son düzenleme:

ay evet ters yazmışım doğru..

benim şuan sol büyük ve bugün aynadan baktım sol gözüm gerçekten daha parlak gibi yada psikolojik bilemiyorum :))

valla kızlar kızımda delı gıbı nutella yerdım ve kılo kılo erık yerdım hem tatlı hem eksı kız geldı

sımdı ıse cok tatlı aramıyorum arada bır ama tuzlu seyler yıyorum sureklı-tursu falan hıc yemedım ama.

lıerac kullanmıstım ben hıc catlagım yoktu ama zaten su donem nekı son gunler delı gıbı buyyorsunuz asıl ozamaman lazım sanıım bıde genetıkkkkkk

işe yarıyorsa kullanılır ama gerçekten işe yaradığını bilmeliyim yani reklam amaçlı olmamalı bu haberler ben zaten çatlamaya müsait bir yapıya sahibim en iyisi olmalı çatladı mı geri dönüşü yok çünkü
şalgamı oldum olası severim zaten ama sirkenin kokusu beni çok rahatsız ediyor henüz ona gelmedim daha şimdilik turşu suyuyla idare ediyoruz geceleri zaten saçma sapan rüyalar görüp uyanıyorum durmadan bende yaaa napcaz bu uyku sorununu gündüz uyu gece uyan ohh terse döndü dünya

yeme ıcmeye gore cınsıyet belırlemek bana dogru gelmıyor yanı sonucu dogru gelmıyor herkesın agız tadı vucudunun ıhtıyacı baska baska cunku

ıkı haftaya kesınlesır ınsallah herkesın cınsıyetı

ben kendı dr uma gıtmedım ıkılı yaptırdım dıye gıtmeyecektım 16 haftaya kadar ama 2 hafta sonra gıtsemmı dıyorum sımdı cınsıyet ıcın

neyapayım sızce gıdeyımmı bekleyeyımmı?

yazsaatı senın gonlunde ne var??? (sağlılı olsunlar o basta tabıkısıda)
bıde bnm 2. de gobısım daha cabuk cıktı sankı sızde ne durumdasınız?????????

bende hem tatlı hem ekşi yiyenlerdenim:) ilk 1 ay ağzıma sürmedim tatlı hiçbişey ama şmdi aralarda yiyorum..ki ben tatlısız gün geçirmezdim..bakalım ne gelicek :))

Benim kısmetse doğum yapmalarına 2 ve 3 hafta kalan yakın arkadaşlarım da kullanıyor ve memnun olduklarını söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…