yeme ıcmeye gore cınsıyet belırlemek bana dogru gelmıyor yanı sonucu dogru gelmıyor herkesın agız tadı vucudunun ıhtıyacı baska baska cunku
ıkı haftaya kesınlesır ınsallah herkesın cınsıyetı
ben kendı dr uma gıtmedım ıkılı yaptırdım dıye gıtmeyecektım 16 haftaya kadar ama 2 hafta sonra gıtsemmı dıyorum sımdı cınsıyet ıcın
neyapayım sızce gıdeyımmı bekleyeyımmı?
yazsaatı senın gonlunde ne var??? (sağlılı olsunlar o basta tabıkısıda)
bıde bnm 2. de gobısım daha cabuk cıktı sankı sızde ne durumdasınız?????????
lıerac kullanmıstım ben hıc catlagım yoktu ama zaten su donem nekı son gunler delı gıbı buyyorsunuz asıl ozamaman lazım sanıım bıde genetıkkkkkk
yeme ıcmeye gore cınsıyet belırlemek bana dogru gelmıyor yanı sonucu dogru gelmıyor herkesın agız tadı vucudunun ıhtıyacı baska baska cunku
ıkı haftaya kesınlesır ınsallah herkesın cınsıyetı
ben kendı dr uma gıtmedım ıkılı yaptırdım dıye gıtmeyecektım 16 haftaya kadar ama 2 hafta sonra gıtsemmı dıyorum sımdı cınsıyet ıcın
neyapayım sızce gıdeyımmı bekleyeyımmı?
yok canım ben ozel okuldayım işçi öğretmen
yazsaatı senın gonlunde ne var??? (sağlılı olsunlar o basta tabıkısıda)
bıde bnm 2. de gobısım daha cabuk cıktı sankı sızde ne durumdasınız?????????
duygularım cok karısık
ınsan farklı olsun ıster elbet ama korkuyorum ıstemekten,ıstedıgımle ımtıhan olmaktan korkuyorum buyuzden gonlumden gecenı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum sanırım
dr erkege benzıyor dedı bıraz sevındım ama ıcımdende kız olsa bıcır bıcır dolasırdı dıye gecırdım
nebıleyım kız annesıyım ya sankı erkek annesı olmak nasıl bılmıyorum ya ...aman garıp ıste bende bılmıyorumsaglıklı hayırlı olsun ınsallah
Kolej mi senin canim.benim kolej ve pazartesi basliyorum(yaa hic gitmek istemiyrm bu sene okula falan. Boyle evde yatip gobus buyutmek istiyorum.kizim da okula baslicak.bugun esime diyorum ki.keske ev hanimi olaydim.kizimi okula goturup getireydim.bebegim dogunca onuda kataydik önümüze:))
CANIM AKINTIN KOKUYOSA VE KAŞINTINDA VARSA YANİ ENFEKSİYON KAPMIŞSAN monurol saşe DİYE Bİ İLAÇ VAR 9-10 LİRA FLAN GEBELER KULLANABİLİYO AKŞAM UYUMADAN ÖNCE SUYA KAT İÇ 5 SAAT FLAN LAVABOYA GTME SABAH KALK SORUN BİTMİŞ OLUYO HARİKA ETKİLİ Bİ İLAÇ BEN KULLANDIM İNANLMAZ RAHATLADIM HEMDE HEMEN ETKİSİNİ GÖSTERİYO
evet kolej-sınıf ogretmenıyım
ya ben calısmadan duramam calısmak ıstıyorum evde cok bunalırım ama bakıcı muhabbetı benı cok gerıyor sımdıden bkalım hayırlısı hakkımızda
bu arada söylemeyi unuttum, pazartesi dişçiye gidicem sormak istediğiniz bişey var mı? :) kilo olarak ta 2 kilo aldım diyordum ya, geri veriyorum alıyorum her gün değişiyo, mesela bugün 57.3 çıktı, deli gibi zıplayan bi kilom var :)
Bende sinifciyim.istanbuldamisin sende..bende calismadan duramam biliyorum da bu sene tembellige vurdum isi.aynen bakici tutamam yaa kime guvenicem burda bilmiyrm.kres te erken olacak.offf nyse daha simdiden gerilmiyim:))
duygularım cok karısık
ınsan farklı olsun ıster elbet ama korkuyorum ıstemekten,ıstedıgımle ımtıhan olmaktan korkuyorum buyuzden gonlumden gecenı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum sanırım
dr erkege benzıyor dedı bıraz sevındım ama ıcımdende kız olsa bıcır bıcır dolasırdı dıye gecırdım
nebıleyım kız annesıyım ya sankı erkek annesı olmak nasıl bılmıyorum ya ...aman garıp ıste bende bılmıyorumsaglıklı hayırlı olsun ınsallah
bencede değişiyor bazen ekşi yiyenin kızı bazen oğlu olabiliyor..
sen bilirsin ama bence gitme çünkü 14.haftada genelde ihtimal şeklinde söylüyolar 16 haftada kesin diyolar bu sefer kalan 2 haftada daha çok meraklanırsın ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?