2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bencede değişiyor bazen ekşi yiyenin kızı bazen oğlu olabiliyor..

sen bilirsin ama bence gitme çünkü 14.haftada genelde ihtimal şeklinde söylüyolar 16 haftada kesin diyolar bu sefer kalan 2 haftada daha çok meraklanırsın ama sen bilirsin

yazsaatı senın gonlunde ne var??? (sağlılı olsunlar o basta tabıkısıda)
bıde bnm 2. de gobısım daha cabuk cıktı sankı sızde ne durumdasınız?????????

duygularım cok karısık
ınsan farklı olsun ıster elbet ama korkuyorum ıstemekten,ıstedıgımle ımtıhan olmaktan korkuyorum buyuzden gonlumden gecenı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum sanırım

dr erkege benzıyor dedı bıraz sevındım ama ıcımdende kız olsa bıcır bıcır dolasırdı dıye gecırdım

nebıleyım kız annesıyım ya sankı erkek annesı olmak nasıl bılmıyorum ya ...aman garıp ıste bende bılmıyorum saglıklı hayırlı olsun ınsallah

ben cinsiyetin yemeyle alakası olduğuna inanmıyorum ben baştan ekşiyi çok yedim doğuma yakında hep tatlı çekerdi cnm sonuç oğluşum oldu ama şuna inanıyorum hatta yakınlarımdada gözlemlediğim kadarıyla kız bebişi olucakların karnı küçük kalçası büyük oğluş olucaklarında göbüşü sivri ve büyük buda benim fikrim hayırlısı

lıerac kullanmıstım ben hıc catlagım yoktu ama zaten su donem nekı son gunler delı gıbı buyyorsunuz asıl ozamaman lazım sanıım bıde genetıkkkkkk

Bence de genetiğin mutlaka etkisi var.
Su içmek kesinlikle lazım.
Bio Oil benim kullanan arkadaşlarım memnun diye benim de içime sindi açıkçası.

solıyecegıne emınmısın hemen? 14-15. haftada kesın sonucu ogren bence
tabı ınsan bekleyemeıyor amma:)

yok canım ben ozel okuldayım işçi öğretmen

Kolej mi senin canim.benim kolej ve pazartesi basliyorum(yaa hic gitmek istemiyrm bu sene okula falan. Boyle evde yatip gobus buyutmek istiyorum.kizim da okula baslicak.bugun esime diyorum ki.keske ev hanimi olaydim.kizimi okula goturup getireydim.bebegim dogunca onuda kataydik önümüze:))

sağlık ocağından geldim ben :) doktora daha çok var 16sında gidicem :/ neyseciğime, hemşirem, güzel hemşirem, pambık hemşirem pek mutlu etti beni :) değerlerim pek güzelmiş, bidaha çağırmak için telefon edecekmiş bana, galiba 15-16. hafta demişti :) ki buda ekim ortasına geliyo bende :) o zamana ikili test sonucum çıkmış olur, inşallah cinsiyetini de öğrenirim de daha pıt pıt duyma şansım olmadı araya yalandan başka doktora mı gitsem? 7+1 bugün :)

yazsaatı senın gonlunde ne var??? (sağlılı olsunlar o basta tabıkısıda)
bıde bnm 2. de gobısım daha cabuk cıktı sankı sızde ne durumdasınız?????????

ilk ayda karnım acayip çıkmıştı.ama şimdi bu 10 gündür kalçam ve simitlerim çıkmış.hatta bugün tanıdığımız bir kadın gördü hatice kilo mu aldın bebiş mi geliyor diye sordu.aşağıdan baya kilo almışsın dedi...

başından beri tatlıyı seven biri olmama rağmen hiç yiyemedim başlarda şimdi olsa zorla yiyorum.ama ekşiyi yiyorum...bakalım.

Slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik ben klozetle ahbab oldum sürekli ordayım.sürekli idrara çıkıyorum ve kusuyorum(( ah şu dönemi bi atlatsaydık...5:

bende kıza alıstım ya erkek evlat cok korkutuyor sankı daha yaramaz olur gıbıme gelıyor ama dedıgın gıbı allahın gucune gıder dıe cok korkuyorumm

evet kolej-sınıf ogretmenıyım

ya ben calısmadan duramam calısmak ıstıyorum evde cok bunalırım ama bakıcı muhabbetı benı cok gerıyor sımdıden bkalım hayırlısı hakkımızda

Sagol canim suan yok o akinti ama sabah ve oglen vardi.valla kokuyomu bilmiyorum zaten burnumu tikali geziyorum.mumkun oldugunca az nefes almaya calisiyorum:))) kokulara asiri hassaslastim.dun eve geldik memleketten.koltuklarim gercek dana derisi benim.Allahim tum gun bulantidan kokudan öldüm. Nefes aldikca ölüyorum sandim..bide ben bugun bayaga agladim moral bozuklugundanda olabilirmi bu tarz koyuya yakin akintilar..

bu arada söylemeyi unuttum, pazartesi dişçiye gidicem sormak istediğiniz bişey var mı? :) kilo olarak ta 2 kilo aldım diyordum ya, geri veriyorum alıyorum her gün değişiyo, mesela bugün 57.3 çıktı, deli gibi zıplayan bi kilom var :)

evet kolej-sınıf ogretmenıyım

ya ben calısmadan duramam calısmak ıstıyorum evde cok bunalırım ama bakıcı muhabbetı benı cok gerıyor sımdıden bkalım hayırlısı hakkımızda

Bende sinifciyim.istanbuldamisin sende..bende calismadan duramam biliyorum da bu sene tembellige vurdum isi.aynen bakici tutamam yaa kime guvenicem burda bilmiyrm.kres te erken olacak.offf nyse daha simdiden gerilmiyim:))

Dişçiye hamile olduğunu mutlaka söyle.

yüzük olayı dediğiniz zincirin ucunda yüzük sallamaksa, 33 haftalık eltimde kız çıktı bikaç kez ama erkek bebeği :)

ekleme: bir dedaha önceden diş hekimi asistanlığı yapmıştım, az çok bilgim var ama soracak ta çok şeyim var :) mesela şeker hastaları için özel anestezi var, acaba gebeler için de var mı? :) daha önce tedavi yaptırdığımda(kanal) 3 tüp anestezi ancak uyuşturmuştu yarım çenemi :/ zor şeyler bunlar :) ondan diyorum, sorunuz var ise not alıcam, tek tek sorarım :)

Son düzenleme:
Bende sinifciyim.istanbuldamisin sende..bende calismadan duramam biliyorum da bu sene tembellige vurdum isi.aynen bakici tutamam yaa kime guvenicem burda bilmiyrm.kres te erken olacak.offf nyse daha simdiden gerilmiyim:))

evet ıstanbuldayım valla dusunmeyelım ogun gelınce yeterınce gerılcez zaten

seninle aynı duyguları paylaşıyoruz benimde bir kızım var hamileyim erkek istiyorum gibi istemiyorum gibi allah hayırlısı neyse onu versin

limon yemekten boğazım tahriş oldu hala yiyesim geliyo ben limonu sevmem normalde tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
ay bu bebek neler yaptırıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…