2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
hakkında hayırlısı neyse o olsun yaz saati su anda cınsıyet ne dıye bozmus durumdayız her seyden tuyo arıyoruz cınsıyet tahmını olayı bıtınce napcaz ben boşluğa dusecem sankı oyle gelıo ama cıddıleşirsek bıldıım kadarıyla cınsıyet yumurta tarıhı ıle ılgılı belırlenıo yanı yumuş tarıhını bılıosa olasılığı bı tarafa kadırabılırsın yıne de kesın olamaz tabıı hepimizin bebişi sağlıklı olsun

selam. ben her duştan sonra türlü yağları (badem, kayısı, portakal, kakao, vs.) karıştırıp ıslağımsı tene sürüyorum. ama yağlı güreşe çıkacakmış gibi değil, azıcık. sonra onun üstüne de vaselinein kakao yağlı kremini sürüyorum. günde 2.5-3 lt de su içiyorum. dilerim işe yarar herkesin yöntemi.

ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum, sıkmıyor, ama yine de en fresh olanlarını tercih ediyorum, kalçam büyümedi de karın aldı başını gidiyor :111:

Kizlaaaaaar doktordan ciktim simdi. Yavrim 4.58 cm olmuuusss :))) burun kemigi goruldu. Ensesi de 0.12 mm cok mutluyum darisi size )2li test icin kan verdim haftaya cikacak

yumurtlama gunumu bılıyorum onla ne alakası var onu bılmıyorum

2 hazıran adet tarıhım 13.-14.-15.gunlerde ovu testı pozıtıftı

benım 10.gun 14.gun ve 18. gun ılıskım oldu

ben bebe yağı kullanıyorum 5.haftadan beri ama ekstra bi kıllanma göremedim.ayrıca bio oil diye bir yag var onu da tavsiye ediyorlar bir ara kullanmıştım ama sıkıldım bıraktım

bende yaptım hemde hazır süte değil taze süt aldırdım ona yaptım süt aynı duruyo bişey olmadı
ama kimseninde pütürlük olmamış okuduğumkadarıyla :)

çocuğu tek belirleyen faktör aslında erkek hücresindeki XX yada XY taşıyıcılığı, yumurta zaten XX, eğer sperm XX gelirse kız, XY gelirse erkek oluyor :/ başka hiç bir şey değiştiremez bu durumu

ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum, sıkmıyor, ama yine de en fresh olanlarını tercih ediyorum, kalçam büyümedi de karın aldı başını gidiyor :111:

ben zaten normalde pantolon degıl etek gıyerdım ama panyolonum benımde oluyor eteklerımde ama karından haff kasıyor oturdugumda egıldıgımde

kılo aldınmı ? ben bır kılo aldım

yumurtlama gunumu bılıyorum onla ne alakası var onu bılmıyorum

2 hazıran adet tarıhım 13.-14.-15.gunlerde ovu testı pozıtıftı

benım 10.gun 14.gun ve 18. gun ılıskım oldu
spermler X ya da Y taşıor ya X kromozomu tasıyan sperm daha ağır ve yavas oluyor ama Y kromozomu tasıyan hafıf ve çok daha hızlı hareket edıor bu yuzden ilişki olduuu anda yumurtanın yanına ılk erkek spermlerı gıdıo kızlar daha arkadan gelıo o anda halihazırda olgun yumurta hücresi varsa yuksek olasılıkla erkek oluyo ama dıyelım spermler geldı ama yumus yok ertesı gun olcak bu durumda da erkekler enerjılerını kaybettıklerı için ölüolar gerıye kız spermlerı kalıo böyle bı alakası var ama tabıkı % 100 değil

tabı canım bunu bılıyordum zaten ama bızım yumurtanın durumunu yuzde yuz bılmedıgımızden tahmın edemıyorum.

Aynı durumdayız canım.. Herkes soruyor ne hissediyorsun diye bişey diyemiyorum... 2 kız olsa farklı ,1kız 1 erkek olsa daha farklı. ne bileyim..Aman sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil diyip avunuyorum :))

Yalnız daha 11+2 deyim bu defa göbiş aldı başını gidiyor ..Aslında tartıya bakarsak kilo almadım ama anlam veremedim :))

Hayırlısı hakkımızda...

benımde gobek onden gıdıyor ama kızımdada cok erken cıkmıstı hanı oyle 4 aydan sonra cıkan gobeklerden degıldı :))

kızlar canım cok sıkkın ve hamileliğime konsantre olamıyorum. İşimde mutlu değilim işten çıkarılmaktan da korkuyorum. Sürekli düşünmemeye çalışsam da aklımdan çıkmıyorum geleceğe dair hiçbirşey düşünüp mutlu olamıyorum. Ben çok keyifli pozitif biriydim. Benimle aynı durumda olan varmı Bebeğime birşey olacak diye korkuyorum

canım koyu akıntıyı hç bilmiyorum ama üzüntü yasak unutma ağlamak yok çevrendekilerde sana destek olsunlar ve üzülmemen için elinden geleni yapsınlar bi zahmet sen hassas bi dönemden geçiyosun.mümkünü varsa deri koltuklu odanın kapısını kapat başka yerde oturun hatta ben balkonu tercih ediyorum rahat minder halı flan at oturma odası gbi yaptm balkonu içeride ruhum daralıyo nedense

tabı canım bunu bılıyordum zaten ama bızım yumurtanın durumunu yuzde yuz bılmedıgımızden tahmın edemıyorum.
yhaa yuzde yuz bılsen de olmuo kı tahmın bızde bole hurafelerle avunuoz o mu bu mu dıye yumurtada spermi seçiormuş öyle birsey de duymustum şimdi tam olarak 16. haftada mı örencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…