limon yemekten boğazım tahriş olduhala yiyesim geliyo ben limonu sevmem normalde tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
ay bu bebek neler yaptırıyo bana
duygularım cok karısık
ınsan farklı olsun ıster elbet ama korkuyorum ıstemekten,ıstedıgımle ımtıhan olmaktan korkuyorum buyuzden gonlumden gecenı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum sanırım
dr erkege benzıyor dedı bıraz sevındım ama ıcımdende kız olsa bıcır bıcır dolasırdı dıye gecırdım
nebıleyım kız annesıyım ya sankı erkek annesı olmak nasıl bılmıyorum ya ...aman garıp ıste bende bılmıyorumsaglıklı hayırlı olsun ınsallah
merhaba kızlar,hayırlı cumalar bu sorum herkese çatlak için bi krem yada yag kullanananız var mı yada doktorununzun tavsiye ettigi bi krem mesela bebek yagı badem yagı karında tüy yapıyormuş besleyici oldugu için başlamak istiyorum bişeye artık cünkü ben normalde çok cabuk kilo alıp verdigimden zaten heryerim çatlak bi karnım kalmamıştı o olsun istemiyorum
hakkında hayırlısı neyse o olsun yaz saati su anda cınsıyet ne dıye bozmus durumdayız her seyden tuyo arıyoruz cınsıyet tahmını olayı bıtınce napcaz ben boşluğa dusecem sankı oyle gelıo ama cıddıleşirsek bıldıım kadarıyla cınsıyet yumurta tarıhı ıle ılgılı belırlenıo yanı yumuş tarıhını bılıosa olasılığı bı tarafa kadırabılırsın yıne de kesın olamaz tabıı hepimizin bebişi sağlıklı olsun
merhaba kızlar,hayırlı cumalar bu sorum herkese çatlak için bi krem yada yag kullanananız var mı yada doktorununzun tavsiye ettigi bi krem mesela bebek yagı badem yagı karında tüy yapıyormuş besleyici oldugu için başlamak istiyorum bişeye artık cünkü ben normalde çok cabuk kilo alıp verdigimden zaten heryerim çatlak bi karnım kalmamıştı o olsun istemiyorum
yanlış anlaşılmaz, herkes istediği şekilde düşünebilir ve düşüncesini açıklayabilir tabi, aklına yatan uygular yatmayan uygulamaz, ben de baya bir direndim yapmamak adına ama dayanamadım, merak işte, günahsa Allah affetsin artık
ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum, sıkmıyor, ama yine de en fresh olanlarını tercih ediyorum, kalçam büyümedi de karın aldı başını gidiyor :111:
hadı bakalım gözun aydınnnKizlaaaaaar doktordan ciktim simdi. Yavrim 4.58 cm olmuuusss :))) burun kemigi goruldu. Ensesi de 0.12 mm cok mutluyum darisi size)2li test icin kan verdim haftaya cikacak
spermler X ya da Y taşıor ya X kromozomu tasıyan sperm daha ağır ve yavas oluyor ama Y kromozomu tasıyan hafıf ve çok daha hızlı hareket edıor bu yuzden ilişki olduuu anda yumurtanın yanına ılk erkek spermlerı gıdıo kızlar daha arkadan gelıo o anda halihazırda olgun yumurta hücresi varsa yuksek olasılıkla erkek oluyo ama dıyelım spermler geldı ama yumus yok ertesı gun olcak bu durumda da erkekler enerjılerını kaybettıklerı için ölüolar gerıye kız spermlerı kalıo böyle bı alakası var ama tabıkı % 100 değilyumurtlama gunumu bılıyorum onla ne alakası var onu bılmıyorum
2 hazıran adet tarıhım 13.-14.-15.gunlerde ovu testı pozıtıftı
benım 10.gun 14.gun ve 18. gun ılıskım oldu
tabı canım bunu bılıyordum zaten ama bızım yumurtanın durumunu yuzde yuz bılmedıgımızden tahmın edemıyorum.spermler X ya da Y taşıor ya X kromozomu tasıyan sperm daha ağır ve yavas oluyor ama Y kromozomu tasıyan hafıf ve çok daha hızlı hareket edıor bu yuzden ilişki olduuu anda yumurtanın yanına ılk erkek spermlerı gıdıo kızlar daha arkadan gelıo o anda halihazırda olgun yumurta hücresi varsa yuksek olasılıkla erkek oluyo ama dıyelım spermler geldı ama yumus yok ertesı gun olcak bu durumda da erkekler enerjılerını kaybettıklerı için ölüolar gerıye kız spermlerı kalıo böyle bı alakası var ama tabıkı % 100 değil
duygularım cok karısık
ınsan farklı olsun ıster elbet ama korkuyorum ıstemekten,ıstedıgımle ımtıhan olmaktan korkuyorum buyuzden gonlumden gecenı kendıme bıle ıtıraf edemıyorum sanırım
dr erkege benzıyor dedı bıraz sevındım ama ıcımdende kız olsa bıcır bıcır dolasırdı dıye gecırdım
nebıleyım kız annesıyım ya sankı erkek annesı olmak nasıl bılmıyorum ya ...aman garıp ıste bende bılmıyorumsaglıklı hayırlı olsun ınsallah
benımde gobek onden gıdıyor ama kızımdada cok erken cıkmıstı hanı oyle 4 aydan sonra cıkan gobeklerden degıldı :))Aynı durumdayız canım.. Herkes soruyor ne hissediyorsun diye bişey diyemiyorum... 2 kız olsa farklı ,1kız 1 erkek olsa daha farklı. ne bileyim..Aman sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil diyip avunuyorum :))Yalnız daha 11+2 deyim bu defa göbiş aldı başını gidiyor ..Aslında tartıya bakarsak kilo almadım ama anlam veremedim :))Hayırlısı hakkımızda...
Canim cok sevindim gozun aydin .benimde gidesim geldi vallaKizlaaaaaar doktordan ciktim simdi. Yavrim 4.58 cm olmuuusss :))) burun kemigi goruldu. Ensesi de 0.12 mm cok mutluyum darisi size)2li test icin kan verdim haftaya cikacak
sagol canim suan yok o akinti ama sabah ve oglen vardi.valla kokuyomu bilmiyorum zaten burnumu tikali geziyorum.mumkun oldugunca az nefes almaya calisiyorum:))) kokulara asiri hassaslastim.dun eve geldik memleketten.koltuklarim gercek dana derisi benim.allahim tum gun bulantidan kokudan öldüm. Nefes aldikca ölüyorum sandim..bide ben bugun bayaga agladim moral bozuklugundanda olabilirmi bu tarz koyuya yakin akintilar..
yhaa yuzde yuz bılsen de olmuo kı tahmın bızde bole hurafelerle avunuoz o mu bu mu dıye yumurtada spermi seçiormuş öyle birsey de duymustum şimdi tam olarak 16. haftada mı örenceztabı canım bunu bılıyordum zaten ama bızım yumurtanın durumunu yuzde yuz bılmedıgımızden tahmın edemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?