2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ne ıs yapıyorsun? nıye korkuyorsun alternatıf gırecegın bı ıs yok mu?yada ısten cıkarılma ıhtımalın mı var?valla ılk ıs yıllarımda bende oyle stres yasamıstım ama son ıkı yıldır hıc umrumda degıl rabbım bı kapı kapatır baska acar ınsallah.

yhaa yuzde yuz bılsen de olmuo kı tahmın bızde bole hurafelerle avunuoz o mu bu mu dıye yumurtada spermi seçiormuş öyle birsey de duymustum şimdi tam olarak 16. haftada mı örencez
evet canım hep sperm dıyorlarda aslında yumurtanında o an da mıknatıs gıbı bı kutpu oluyormus ve zıt kutuptakı spermı cekıyormusbuda allaha kalmıs oldugunu gosterıyor,aynen genler gıbı nasıl hukmedemıyorsa ıstedıgımız kadar yumurtlayalım aynı gun olsun ıs ıcerde oluyo bıtıyor

ayy canım bunlar hep hamılelık hormonlarının etkılerı bebişler sadece fiziksel etkılemıo psikolojımızı de etkılıolar ılk basta bende anlamamıstım pek ne yanı şimdi hamıle mıyım dıodum bıde zırt pırt ağlıodum herseye herşeye kırılıodum hala da azalmış olmakla bırlıkte duygusallık devam edıo

Pardon kizlar ensesi 0.12 cm olacakti. Normalde 11+2 ultrasinda 11+3 cikti :)))

aynen öyle canım benım mesela babannnemın heralde bı 15 çocuu olmustur bes tanesı yaşamıs hepsı erkektı dıo bı tane bıle kız olmamıs bı şekılde yumurta tamamen pasıf değil hatta aktıf taraf bıle olabılır işte dediğin gıbı Allah ol dıyor oluyor cınsıyetını de o verıyor acaba ne vermişşşş

işle ilgili problem yasadım ve suan hamile iken beni kimsenin işe alacağını düşünmüyorum. İnsanlar okadar kötü ve anlayıssız ki hamileliğimin tadını bile cıkartamıyorum. Sürekli içimde korku var gece uyuyamaz hale geldim.

içini ferah tut hiiiiiç kimse seni işten atamaz yasalar var bu konuda kimse hamile kadını bi anda işten hooop diye çıkaramaz çıkarsınlarda yaptırımları görsünler nasıl oluyomuş işten çıkarmak die.özel sektörde bu böyle hamile olduğunu duydularmı bakış açıları deişiyo defolu mal gözüyle bakıyo patronlar,niye hamilelik izninde 4 ay boş yere sigorta yatırmak ve boşa maaş vermeyi gözleri yemiyo.
Işine konsantre olmaya çalış bende soğudum hamilelikten sonra işten ama kendime eğlence bulmaya çalışıyorum işte ne bileym mesela hamişlikle ilgili şeyler araştırıyorum çekmecemde faydalı yiyecekler bulunduruyorum gün boyu tıkınıp duruyorum Yada oyun flan oynuyorum geçiyo bi şekilde zaman.kaygıların yersiz benden söylemesi rahat ol derim Bide zaten 3 ay bitsin rahatlarsın uyku hallerin halsizliğin bütün sorunların yok oluverir evde oturup napıcaz akşama kadar uyuruz valla iş stres attırıyo

hıc korkma nekadar suredır calısıyordun burada?senı cıkarsa bıle tazmınat vermek zorunda hamıle oldugun ıcın.ama nıye cıkarsınkı ıyı dusun ıyı olsun

bende cok merak edıyorum nasıbımde ne var dıye

işten resmen soğutuyorlar insanı ya ben sadece su anın tadını cıkartmak istiyorum ama insanlar ciddi anlamda kötü baskasının mutluluğu onlara batıyor cidden cok duygusal oldum ben ya kendimi tanıyamıyorum

üzülme canım rahat ol inşallah yasadıın problem gecıcıdır e yanı ınsanlar anlayıslı degıller hele de patronlar vee amirlerr çekılmezler sen rahat olmaya bak

hıc korkma nekadar suredır calısıyordun burada?senı cıkarsa bıle tazmınat vermek zorunda hamıle oldugun ıcın.ama nıye cıkarsınkı ıyı dusun ıyı olsun

1 bucuk yıldır çalışıyorum. tazminatın falan peşine düşecek biri değilim tek üzüldüğüm bu durumun suan yasanıyor olması. Hamileyim çalışmak zorundayım ve işimde mutsuzum

desteğinize tsk ederim. yarın hafta sonu ve bunlardan kurtulup güzel bi haftasonu geçirmeyi istiyorum sadece
güzel bı hafta sonu gecır herseyın hayırlısı canım işten çıkarsan bıle emın Allah sana daha güzel daha rahat daha stressiz bi iş verecektir

valla pis bir insan değilim ama ev işi demesinler bana da yeter ki 12saat okulda ders vermeye razıyım. ben normalde de evime güvenilir birini alıyorum bakalım yeni tayin yerinde bulabilecek miyim öyle birisini emin değilim. hele ki muş kültürü filan bizden çok farklı birde hamilelik artık nasıl olur bilmiyorum:)
ben kayınvalideden pek bişey beklemiyorum ne o teklif eder ne ben isterim neyse senin ki 1günde olsa yardım etmiş bak yorma kendini özellikle çamaşır suyu vs koklamamaya dikkat et.

Valla bu siralar herkes ustume geliyo sanki.cocugu ilkokula kayit ettircez ya neresi olsun diye cok taktim kafama.esim benim koleje istiyo.ama ben istemiyorum.devlet okuluna gitsin istyrm.bayaga bi catistik.bide devlet okiluna gittigini hayal ettim tenefuse çıktığında sinifini bulamadigini ve cok agladigini hayal etim.inanin gece uykumdan uyandim agladim.off kafam corba.ne yapacagimi bilemedim.kolej de bizi asar.benden dolayi inditim olcak ama sirf okul taksidinle bitcek bi yer degil oralar..bide esim odun gbi davranmaya basladi.bayaga uzak kaldik 3 aydr hemen hemen onun stresinle bana sarıyor

Benim kısmetse doğum yapmalarına 2 ve 3 hafta kalan yakın arkadaşlarım da kullanıyor ve memnun olduklarını söylüyorlar.
herşeyi denemeye hazırım yeter ki çatlamayalım yaaaaa
Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istiyor bünye tabi ki bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin de
benimde göbek öncen gidiyor hatta göğüs altından kloş bişey giyersem yürürken acaip belli oluyorrr
evet kolej-sınıf ogretmenıyım

ya ben calısmadan duramam calısmak ıstıyorum evde cok bunalırım ama bakıcı muhabbetı benı cok gerıyor sımdıden bkalım hayırlısı hakkımızda
bende dönmeyi istiyorum işe ama iki bebeği hangi bakıcı bakar hadi bakıcı baktı ben hangisine güvenebilirim onu bilmiyorummmm
ben hala eski pantolonlarımı giyiyorum, sıkmıyor, ama yine de en fresh olanlarını tercih ediyorum, kalçam büyümedi de karın aldı başını gidiyor :111:
pantolonlarımın düğmelerini ilikleyemiyorum normal bedenimden 2beden büyük bir kot aldım sadece onunla rahat ediyorum keten pantolonlarımı bile giyemiyorum yaaa
o zaman benimkiler erkek kesin çünkü biz aşılama yaptırdık oldukları günü saati bile biliyorum ay çok şanslıyım
Pardon kizlar ensesi 0.12 cm olacakti. Normalde 11+2 ultrasinda 11+3 cikti :)))
hayırlı olsun canım gözünaydın şükür herşey yolunda

Son düzenleme:

Canim ben diger hamileligimde farkli bi kurumdaydim.ve is arkadaslarimla oyle bi problem yasadimki.resmen cekememzliklerinden hamileyim diye bana saglanan imtiyazlardan dolayi.maasimda onlardan yuksekti.patronum dunya iyisiydi.ama gel gorki fesat insanlar en iyi arkadasimi bile dusman ettiler bana.ve aglamaktan helak olmustum hergun.odama kapanip cocuk gbi agliyrdum.yanliz kalmistim.ve 19 haftalik hamileydim.kimse halimi anlamadi.ama noldu.10 gun agladim ve sonrasinda bebegimi kaybettim.hep Allahtan hersey diyorum ama egerki sebep olan varsa Allahimdan bulsun.onlarda anne ve olacaklar bidaha belki.Rabbim büyük. .uzme canini sakin hicbiseye bebegimiz herseyden kiymetli..

maske aldım o kokular için zaten ama dokup kaçıorum zaten yanından gecen yıl 30 saat dersım vardı ama eve gelınce de 10 da falan bıtıyodu işim çou akşam abartma fatma dıorum kendımeee de bazen ha sunu da yapııım bunu da sılıyım derken zaman gecıo bebekle bırlıkte titizlıkte atttı işteee benım kv o knuda ıyıdır işten kaçmaz kızlarını da getırecektı ben ıstemedım şimdi gıttık gelının evını temızledık derler sınır olurum bızde yenı geldık bburaya il dısından kımseyı de tanımıom yıne o gelmese kendım yaprdım galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…