ne ıs yapıyorsun? nıye korkuyorsun alternatıf gırecegın bı ıs yok mu?yada ısten cıkarılma ıhtımalın mı var?valla ılk ıs yıllarımda bende oyle stres yasamıstım ama son ıkı yıldır hıc umrumda degıl rabbım bı kapı kapatır baska acar ınsallah.kızlar canım cok sıkkın ve hamileliğime konsantre olamıyorum. İşimde mutlu değilim işten çıkarılmaktan da korkuyorum. Sürekli düşünmemeye çalışsam da aklımdan çıkmıyorum geleceğe dair hiçbirşey düşünüp mutlu olamıyorum. Ben çok keyifli pozitif biriydim. Benimle aynı durumda olan varmıBebeğime birşey olacak diye korkuyorum
evet canım hep sperm dıyorlarda aslında yumurtanında o an da mıknatıs gıbı bı kutpu oluyormus ve zıt kutuptakı spermı cekıyormusbuda allaha kalmıs oldugunu gosterıyor,aynen genler gıbı nasıl hukmedemıyorsa ıstedıgımız kadar yumurtlayalım aynı gun olsun ıs ıcerde oluyo bıtıyoryhaa yuzde yuz bılsen de olmuo kı tahmın bızde bole hurafelerle avunuoz o mu bu mu dıye yumurtada spermi seçiormuş öyle birsey de duymustum şimdi tam olarak 16. haftada mı örencez
ayy canım bunlar hep hamılelık hormonlarının etkılerı bebişler sadece fiziksel etkılemıo psikolojımızı de etkılıolar ılk basta bende anlamamıstım pek ne yanı şimdi hamıle mıyım dıodum bıde zırt pırt ağlıodum herseye herşeye kırılıodum hala da azalmış olmakla bırlıkte duygusallık devam edıokızlar canım cok sıkkın ve hamileliğime konsantre olamıyorum. İşimde mutlu değilim işten çıkarılmaktan da korkuyorum. Sürekli düşünmemeye çalışsam da aklımdan çıkmıyorum geleceğe dair hiçbirşey düşünüp mutlu olamıyorum. Ben çok keyifli pozitif biriydim. Benimle aynı durumda olan varmıBebeğime birşey olacak diye korkuyorum
aynen öyle canım benım mesela babannnemın heralde bı 15 çocuu olmustur bes tanesı yaşamıs hepsı erkektı dıo bı tane bıle kız olmamıs bı şekılde yumurta tamamen pasıf değil hatta aktıf taraf bıle olabılır işte dediğin gıbı Allah ol dıyor oluyor cınsıyetını de o verıyor acaba ne vermişşşşevet canım hep sperm dıyorlarda aslında yumurtanında o an da mıknatıs gıbı bı kutpu oluyormus ve zıt kutuptakı spermı cekıyormusbuda allaha kalmıs oldugunu gosterıyor,aynen genler gıbı nasıl hukmedemıyorsa ıstedıgımız kadar yumurtlayalım aynı gun olsun ıs ıcerde oluyo bıtıyor
kızlar canım cok sıkkın ve hamileliğime konsantre olamıyorum. Işimde mutlu değilim işten çıkarılmaktan da korkuyorum. Sürekli düşünmemeye çalışsam da aklımdan çıkmıyorum geleceğe dair hiçbirşey düşünüp mutlu olamıyorum. Ben çok keyifli pozitif biriydim. Benimle aynı durumda olan varmıbebeğime birşey olacak diye korkuyorum
hıc korkma nekadar suredır calısıyordun burada?senı cıkarsa bıle tazmınat vermek zorunda hamıle oldugun ıcın.ama nıye cıkarsınkı ıyı dusun ıyı olsunişle ilgili problem yasadım ve suan hamile iken beni kimsenin işe alacağını düşünmüyorum. İnsanlar okadar kötü ve anlayıssız ki hamileliğimin tadını bile cıkartamıyorum. Sürekli içimde korku var gece uyuyamaz hale geldim.
bende cok merak edıyorum nasıbımde ne var dıyeaynen öyle canım benım mesela babannnemın heralde bı 15 çocuu olmustur bes tanesı yaşamıs hepsı erkektı dıo bı tane bıle kız olmamıs bı şekılde yumurta tamamen pasıf değil hatta aktıf taraf bıle olabılır işte dediğin gıbı Allah ol dıyor oluyor cınsıyetını de o verıyor acaba ne vermişşşş
içini ferah tut hiiiiiç kimse seni işten atamaz yasalar var bu konuda kimse hamile kadını bi anda işten hooop diye çıkaramaz çıkarsınlarda yaptırımları görsünler nasıl oluyomuş işten çıkarmak die.özel sektörde bu böyle hamile olduğunu duydularmı bakış açıları deişiyo defolu mal gözüyle bakıyo patronlar,niye hamilelik izninde 4 ay boş yere sigorta yatırmak ve boşa maaş vermeyi gözleri yemiyo.
Işine konsantre olmaya çalış bende soğudum hamilelikten sonra işten ama kendime eğlence bulmaya çalışıyorum işte ne bileym mesela hamişlikle ilgili şeyler araştırıyorum çekmecemde faydalı yiyecekler bulunduruyorum gün boyu tıkınıp duruyorumYada oyun flan oynuyorum geçiyo bi şekilde zaman.kaygıların yersiz benden söylemesi rahat ol derim Bide zaten 3 ay bitsin rahatlarsın uyku hallerin halsizliğin bütün sorunların yok oluverir evde oturup napıcaz akşama kadar uyuruz valla iş stres attırıyo
üzülme canım rahat ol inşallah yasadıın problem gecıcıdır e yanı ınsanlar anlayıslı degıller hele de patronlar vee amirlerr çekılmezler sen rahat olmaya bakişle ilgili problem yasadım ve suan hamile iken beni kimsenin işe alacağını düşünmüyorum. İnsanlar okadar kötü ve anlayıssız ki hamileliğimin tadını bile cıkartamıyorum. Sürekli içimde korku var gece uyuyamaz hale geldim.
hıc korkma nekadar suredır calısıyordun burada?senı cıkarsa bıle tazmınat vermek zorunda hamıle oldugun ıcın.ama nıye cıkarsınkı ıyı dusun ıyı olsun
bende cok merak edıyorum nasıbımde ne var dıye
üzülme canım rahat ol inşallah yasadıın problem gecıcıdır e yanı ınsanlar anlayıslı degıller hele de patronlar vee amirlerr çekılmezler sen rahat olmaya bak
güzel bı hafta sonu gecır herseyın hayırlısı canım işten çıkarsan bıle emın Allah sana daha güzel daha rahat daha stressiz bi iş verecektirdesteğinize tsk ederim. yarın hafta sonu ve bunlardan kurtulup güzel bi haftasonu geçirmeyi istiyorum sadece
ooo mesafenız fazlaymıs aman yollarda sarsılma AALAH a emanet ol anne yüreği işte sen istemesen de gelıo senınle benım annem uzakta kv var o da hem hasta işte yapabıldıı kadar yardım ettı saolsun valla ben pek kendımı onemsemıom yaa iş mı var ortalıkta bıtırmem lazım hastalık gıbı bendekı bı de kımsenın temızledııını de beyenmıorum bu konuda destek almam lazım farkındayım heryer de bakterı göruyorumo yuzdennn kendımı bıraz hırpaladım ama bebişimin gözu pek çıktı hiç rahatsız olmadım bebişini çokkk öpuyorummm
canım koyu akıntıyı hç bilmiyorum ama üzüntü yasak unutma ağlamak yokçevrendekilerde sana destek olsunlar ve üzülmemen için elinden geleni yapsınlar bi zahmet sen hassas bi dönemden geçiyosun.mümkünü varsa deri koltuklu odanın kapısını kapat başka yerde oturun hatta ben balkonu tercih ediyorum rahat minder halı flan at oturma odası gbi yaptm balkonu içeride ruhum daralıyo nedense
herşeyi denemeye hazırım yeter ki çatlamayalım yaaaaaBenim kısmetse doğum yapmalarına 2 ve 3 hafta kalan yakın arkadaşlarım da kullanıyor ve memnun olduklarını söylüyorlar.
Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istiyor bünye tabi ki bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin deben cinsiyetin yemeyle alakası olduğuna inanmıyorum ben baştan ekşiyi çok yedim doğuma yakında hep tatlı çekerdi cnm sonuç oğluşum oldu ama şuna inanıyorum hatta yakınlarımdada gözlemlediğim kadarıyla kız bebişi olucakların karnı küçük kalçası büyük oğluş olucaklarında göbüşü sivri ve büyük buda benim fikrim hayırlısı
benimde göbek öncen gidiyor hatta göğüs altından kloş bişey giyersem yürürken acaip belli oluyorrrilk ayda karnım acayip çıkmıştı.ama şimdi bu 10 gündür kalçam ve simitlerim çıkmış.hatta bugün tanıdığımız bir kadın gördü hatice kilo mu aldın bebiş mi geliyor diye sordu.aşağıdan baya kilo almışsın dedi...
başından beri tatlıyı seven biri olmama rağmen hiç yiyemedim başlarda şimdi olsa zorla yiyorum.ama ekşiyi yiyorum...bakalım.
bende dönmeyi istiyorum işe ama iki bebeği hangi bakıcı bakar hadi bakıcı baktı ben hangisine güvenebilirim onu bilmiyorummmmevet kolej-sınıf ogretmenıyım
ya ben calısmadan duramam calısmak ıstıyorum evde cok bunalırım ama bakıcı muhabbetı benı cok gerıyor sımdıden bkalım hayırlısı hakkımızda
pantolonlarımın düğmelerini ilikleyemiyorum normal bedenimden 2beden büyük bir kot aldım sadece onunla rahat ediyorum keten pantolonlarımı bile giyemiyorum yaaaben hala eski pantolonlarımı giyiyorum, sıkmıyor, ama yine de en fresh olanlarını tercih ediyorum, kalçam büyümedi de karın aldı başını gidiyor :111:
o zaman benimkiler erkek kesin çünkü biz aşılama yaptırdık oldukları günü saati bile biliyorum ay çok şanslıyımspermler X ya da Y taşıor ya X kromozomu tasıyan sperm daha ağır ve yavas oluyor ama Y kromozomu tasıyan hafıf ve çok daha hızlı hareket edıor bu yuzden ilişki olduuu anda yumurtanın yanına ılk erkek spermlerı gıdıo kızlar daha arkadan gelıo o anda halihazırda olgun yumurta hücresi varsa yuksek olasılıkla erkek oluyo ama dıyelım spermler geldı ama yumus yok ertesı gun olcak bu durumda da erkekler enerjılerını kaybettıklerı için ölüolar gerıye kız spermlerı kalıo böyle bı alakası var ama tabıkı % 100 değil
hayırlı olsun canım gözünaydın şükür herşey yolundaPardon kizlar ensesi 0.12 cm olacakti. Normalde 11+2 ultrasinda 11+3 cikti :)))
işle ilgili problem yasadım ve suan hamile iken beni kimsenin işe alacağını düşünmüyorum. İnsanlar okadar kötü ve anlayıssız ki hamileliğimin tadını bile cıkartamıyorum. Sürekli içimde korku var gece uyuyamaz hale geldim.
maske aldım o kokular için zatenvalla pis bir insan değilim ama ev işi demesinler bana da yeter ki 12saat okulda ders vermeye razıyım. ben normalde de evime güvenilir birini alıyorum bakalım yeni tayin yerinde bulabilecek miyim öyle birisini emin değilim. hele ki muş kültürü filan bizden çok farklı birde hamilelik artık nasıl olur bilmiyorum:)
ben kayınvalideden pek bişey beklemiyorum ne o teklif eder ne ben isterim neyse senin ki 1günde olsa yardım etmiş bak yorma kendini özellikle çamaşır suyu vs koklamamaya dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?