- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
hayhayyyy ben sana dedım erkek dıyeee tursu yıyosun bıde :))9herşeyi denemeye hazırım yeter ki çatlamayalım yaaaaa
Vücudun neye ihtiyacı varsa onu istiyor bünye tabi ki bakalım Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin de
benimde göbek öncen gidiyor hatta göğüs altından kloş bişey giyersem yürürken acaip belli oluyorrr
bende dönmeyi istiyorum işe ama iki bebeği hangi bakıcı bakar hadi bakıcı baktı ben hangisine güvenebilirim onu bilmiyorummmm
pantolonlarımın düğmelerini ilikleyemiyorum normal bedenimden 2beden büyük bir kot aldım sadece onunla rahat ediyorum keten pantolonlarımı bile giyemiyorum yaaa
o zaman benimkiler erkek kesin çünkü biz aşılama yaptırdık oldukları günü saati bile biliyorum ay çok şanslıyım
hayırlı olsun canım gözünaydın şükür herşey yolunda
okadar sinir oluyorum ki bazen bende eşime oh 2.kez baba olacağım deyip keyfini çıkartmasını biliyo,ama gel görki işten eve yemek hazırla topla derken sızıp kalan karısının sabah kaltığında gördüğü tek şey dağınık bir ev bulaşığı yıkamıyı bi kenara koy yemeği bile dolaba koymayan bir baba adayı sonra başlıyorum söylenmeye bu sana mustahakak ilkinde ne olduda ikicisinden ne bekliyosun adam sanki sadrazam diye diye bir bakıyorum o sinirle bulaşığı bitirmişim evide toplamışım işe gitmek için hazırım:)
Canim ben diger hamileligimde farkli bi kurumdaydim.ve is arkadaslarimla oyle bi problem yasadimki.resmen cekememzliklerinden hamileyim diye bana saglanan imtiyazlardan dolayi.maasimda onlardan yuksekti.patronum dunya iyisiydi.ama gel gorki fesat insanlar en iyi arkadasimi bile dusman ettiler bana.ve aglamaktan helak olmustum hergun.odama kapanip cocuk gbi agliyrdum.yanliz kalmistim.ve 19 haftalik hamileydim.kimse halimi anlamadi.ama noldu.10 gun agladim ve sonrasinda bebegimi kaybettim.hep Allahtan hersey diyorum ama egerki sebep olan varsa Allahimdan bulsun.onlarda anne ve olacaklar bidaha belki.Rabbim büyük. .uzme canini sakin hicbiseye bebegimiz herseyden kiymetli..
güzel bı hafta sonu gecır herseyın hayırlısı canım işten çıkarsan bıle emın Allah sana daha güzel daha rahat daha stressiz bi iş verecektir
Valla bu siralar herkes ustume geliyo sanki.cocugu ilkokula kayit ettircez ya neresi olsun diye cok taktim kafama.esim benim koleje istiyo.ama ben istemiyorum.devlet okuluna gitsin istyrm.bayaga bi catistik.bide devlet okiluna gittigini hayal ettim tenefuse çıktığında sinifini bulamadigini ve cok agladigini hayal etim.inanin gece uykumdan uyandim agladim.off kafam corba.ne yapacagimi bilemedim.kolej de bizi asar.benden dolayi inditim olcak ama sirf okul taksidinle bitcek bi yer degil oralar..bide esim odun gbi davranmaya basladi.bayaga uzak kaldik 3 aydr hemen hemen onun stresinle bana sarıyor
doğumdan sonra burada çalışmayı asla düşünmüyorum cnm resmen b.... cıktı. sadece bebeğim için doğuma kadar sabretcem Allah görüyo çabamı boşa çıkartmasın inşş
inşallah canımm ALLAH çabalarını boşa çıkarmasın bebişini, hayırlısıykla kucağına almayı nasıp etsın hepimize inşallahhhhdoğumdan sonra burada çalışmayı asla düşünmüyorum cnm resmen b.... cıktı. sadece bebeğim için doğuma kadar sabretcem Allah görüyo çabamı boşa çıkartmasın inşş
hayhayyyy ben sana dedım erkek dıyeee tursu yıyosun bıde :))9ben de erkek dıye hıssedıorum çunku ruyamda isim gördum
zaman su gibi akar bu dertlerin de biiter merak etme, ama bebeğinden daha kıymetli bir şey olmadığı için seni gerdikelrinde direk bebğini düşün ve üzüntün orada bitsin, gebelikte ne kadar sakin olursanız bebekleirniz o kadar huzurlu doğuyor, emin olun. inan her iş yerinde sıkıntı var, mutlu mutlu mesut mesut çalışan kimse hiç görmedim, ben çok mutluyum diyenler bile bir süre sonra sorunla karşılaşıyorlar, çünkü bizler çok bencilleştik, kimseyi anlamak duymak görmek istemiyoruz. Hepimiz maşallah çok gururlu ve kibirliyiz, Allah affetsin ya insanlığın gittiği yol yol değil:18:
Canim ben diger hamileligimde farkli bi kurumdaydim.ve is arkadaslarimla oyle bi problem yasadimki.resmen cekememzliklerinden hamileyim diye bana saglanan imtiyazlardan dolayi.maasimda onlardan yuksekti.patronum dunya iyisiydi.ama gel gorki fesat insanlar en iyi arkadasimi bile dusman ettiler bana.ve aglamaktan helak olmustum hergun.odama kapanip cocuk gbi agliyrdum.yanliz kalmistim.ve 19 haftalik hamileydim.kimse halimi anlamadi.ama noldu.10 gun agladim ve sonrasinda bebegimi kaybettim.hep Allahtan hersey diyorum ama egerki sebep olan varsa Allahimdan bulsun.onlarda anne ve olacaklar bidaha belki.Rabbim büyük. .uzme canini sakin hicbiseye bebegimiz herseyden kiymetli..
kızlar dün kendime hamile sütyeni ve pantalonu aldım erken mi bilmiyorum ama giydiğim herşey rahatsız etmeye başladı 1 kilo almış görünüyorum tartıda ama sanki 5kilo almış gibi hissediyorum göğüslerim 80di şimdi 85oldu doğuma kadar 90 olur mu bilmiyorum. eskiden rahatsız olurdum göğüslerim büyük diye şimdi gururla bakıyorum onlara
aminnnnnnnnnnnn amın canım yhaa bende eğer erkek olursa koyucam o ismi çunku anlamı da ismın sahıbı de çok guzelllhadiiiii eğer erkek olursa rüyanda gördüğün ismi koyman gerek biliyorsun dimi
ben böyle şeylere çok inanırım benim halam hamileyken kapısına bi amca gelmiş oğlun olacak adını ibrahim koy demiş koymamış halamlar inanıpta doğumdan sonra tekrar gelmiş ne koydun ismini diye koymadık demişler naptın kızım çok hayırsız bir evlat olacak senin için demiş ve nitekimde öyle 32yaşında ne işi var ne gücü anne parası yer gezer tozar var mı yokmu hiç umursamaz...
Rabbim evlatlarımızla sınamasın
aynı sıkıntı bizde de vardaha doğrusu bende var, eşim takmıyor hiç kızım anaokuluna başlayacak, benim okuluma mı eşimin okuluna mı yoksa mahhelemizdeki okula mı yoksa kreşe mi devam etse aklım allak bullak:111: hergün fikir değiştiriyorum hergün!! hiçbiri yeterince içime sinmiyor, ne olacak bilmiyorum pööff yaaaaaaaa
kolej istiyorsa eşin, şimdiki doğacak ve çabucak büyüyecek bebeği de koleje göndercek gücünüz varsa gönderin, şahsen ben iki çocuğuma da adaletli davranmak adına koleje gönderemem, sadece bir çocuğun masrafını karşılayacak bütçe var, o yüzden gerek yok.
hah bak gördün mü, üzüldüğün insanlar değer miydi bebğine, hiç iştee, bu hamileliğimde ben de çok zor günler geçiriyorum, silzerle bir ara paylaşmak ta isterim, zaman zaman kendimi tutamayıp ağlıyorum ama 2-3 damla akıtıp kesiyorum, bebeğimi düşünüp asla kimse için üzülmeyeceğim diyorum, güçlü olmaya çalışıyorum, gidip hemen aynanın karşısına bebeğimi karnımı izliyorum, beni bu halimle üzenleri asla affetmiyorum, dilerim Allah 'ta afettmez. ama üzülmeye değer bulmadığım için aklıma getirmemeye çalışıyorum, evime yuvama bakıyorum.
mesela bugün sırf üzülmemek için full temizliğe verdim kendimi, düşünmeyeyim hiç bir şey dedim, tek derdim toz almak olsun dedim. yoruldum ama beynim sakin huzurluyum.
valla bu siralar herkes ustume geliyo sanki.cocugu ilkokula kayit ettircez ya neresi olsun diye cok taktim kafama.esim benim koleje istiyo.ama ben istemiyorum.devlet okuluna gitsin istyrm.bayaga bi catistik.bide devlet okiluna gittigini hayal ettim tenefuse çıktığında sinifini bulamadigini ve cok agladigini hayal etim.inanin gece uykumdan uyandim agladim.off kafam corba.ne yapacagimi bilemedim.kolej de bizi asar.benden dolayi inditim olcak ama sirf okul taksidinle bitcek bi yer degil oralar..bide esim odun gbi davranmaya basladi.bayaga uzak kaldik 3 aydr hemen hemen onun stresinle bana sarıyor
spor sütyeni iyi fikir ben hala eski sütyenlerimi kullanmaya çalışıyorum ama fırlayacak gibiler ve çok rahatsız oluyorum daha 9.haftadayız 90dan 95e çıktılar napcaz böyle bilmemMerhaba, aslında kıyafet için erken değil. Çünkü öbür kıyafetler karnını kesiyor gibi hissediyor insan. O yüzden gebe kıyafetlerinde. Çok rahat ediorum ben. Ama istersen gebeliğin ileleyen zamanlarında hamile sütyeni al. Çünkü kimilerinde iki beden büyürken kimilerinde bir beden büyüyebilior. Ben işin kolayını buldum. Spor sütyeni kullanıyorum. Hem bebekten sonra da kullanılacak birşey. Onunla çok rahat ettim. 40 bedensen 42 al. Süper bişey. Hamile sütyenini şööööleolunca alırsın...
maaşallah subhanallahh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde ismi de hazır baksana paşanınaminnnnnnnnnnnn amın canım yhaa bende eğer erkek olursa koyucam o ismi çunku anlamı da ismın sahıbı de çok guzelll
yanı bbişimiz erkekse eğer ismiyle geldıı kız olursa zehra koyucam zaten ona karar verdım ne zamandırspor sütyeni iyi fikir ben hala eski sütyenlerimi kullanmaya çalışıyorum ama fırlayacak gibiler ve çok rahatsız oluyorum daha 9.haftadayız 90dan 95e çıktılar napcaz böyle bilmem
maaşallah subhanallahh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinde ismi de hazır baksana paşanın
artık devlet okullarının biçoğu özelden iyi ben şöyle düşünüyorum devlet okuluna gtsin isterim koleje göndereceğime bi ev alır onun taksitlerini öderim ve çocuğuma hediye ederim 18 yaşına geldiğinde ister o evi satıp iş kursun ister satıp özel üniversiteye gtsin istersede devlet ünivde okusun ve o evi satıp düğününü yapsın yada eğitimi için geleceği için yatırım yapsın.ileride emin ol bu daha çok işine yarayacak.imkanları zorlamak pek doğru gelmiyor banada sana hak veriyorum.sonuçta yarın öbürgün kardeşide olucak mecburen onuda koleje göndericen yoksa haksızlık olucak bence adaletli davranmak için boşver koleji.bi çoğu para tuzağı zaten görmüyomuyuz kolejlerde yada kreşlerde çocuklara yapılanları.hem çocukların birazda zorluk çekmesinden ve daha güçlü olmasından yanayım çokta rahata alştırmamak lazım şahsi fikrim bu.varsa paran at köşeye ileride okadar işine yararki çocuğunun.hem ikiside okul inan bi farkı yok yıllarca özel kreşlerde öğretmenlik yaptım aynı şekilde milli eğitimdede inan özeller çocuğu sadece para olarak görüyolar ve yemin ederim çocuklar rezillik yaşıyolar en azından benim çalştğm özeller öyleydi.karın doyuncusu yemek bile vermiyolardı masraf artmasın diye çok komik değilmi:)listede taze sıkılmış meyve suyu oluyodu bu öküzler 1 tllik tang alıyolardı 20 çocuğa veriyolardı:):) bütçene göre davran erkekler bu ince hesapları yapamazlar sen ikna et.alışır zamanla çocuğunda hepimiz ilkokula başlarken ağladık zorlandık altımıza işedik ama noldu alışmadıkmı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?