2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende seninle aynı çalışıyorum canım 8,5 saat yarım saat öğle arası. ama o kalan yarım saat içinde müdürle konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim. muayeneye gittiğimiz gün komple izinli mi sayılıyormuşuz canım ben o maddeyi tam okuyamamışım sanırım. biz muayeneye gittiğimizde hastane kağıdı alıyoruz. orda hastaneye giriş ve çıkış saatlerimiz yazıyor. çıkış saatinden sonra işyerinde olmamız gerekiyor tekrar. eğer tüm gün izinli sayılıyorsak tekrar işe dönmem kontrolden sonra, süper olur.[/QUOTE]

Valla canım yarım gün için de ücretsiz izin verilir diye bişey saçma ama...cevremde uygulayan biride yok su an bakalım araştırmak lazım...mantıklı olan tüm gün olması..

kızlar kilolar , göbüşler ne alemde yaw:))kimse bahsetmiyor ben 2-2.5 kilo kadar almışım vallanormal mi değil mi bilmiyorum.Pantalonlarım oluyor ama düğmeler sıkmaya başladı biraz

canım ben 12+0 dayım hiç kilo almadım daha ama bende rahatsız oluyorum bazen düğmelerden sıkıntı geliyor açıveriyorum

merhaba kızlar 11+1 de bebğin boyu 42.02 mm çktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??

sadece elevite devam etmemi söyledi.folik asiti de kutun bitsin zararı olmaz yenisini almazsın dedi.16.haftada demir hapına başlayacağımızı söyledi.benim kan değerim de 10.1 seninkine yakın yani.birde ben burada okuduklarımdan sonra ileriki dönemde pıhtılaşma olursa diye endişemi dile getirdim.çünkü ancak gebeliklerde üstüste ileri dönem kayıplar olursa arastırmaya gidiliyormuş.içim rahat etsin diye hergün coraspin 100 mg iç bir tane dedi.

3 gündür azcıkta olsa yemek yiyebiliyorum. ne zaman meyve yesem kusuyorum sizdede oluyor mu öyle

bende önceleri oluyordu ama şimdi sadece siyah üzüm yediğimde çok kötü oluyor midem.bahçede de var,görüyorum,canım istiyor, yiyince fena oluyorum.

merhaba kızlar 11+1 de bebğin boyu 42.02 mm çktı sizce çok mu küçük doktor ikili test çıkınca bakalım dedi sizinkiler nasıl??

canım meraba haziran topiğinden tanışıyoruz nasılsın ?????

benimki 12+1 de 5 buçuk santim çıktı bence seninde gayet normal takılma

Kizlarrr boynun cok agriyo inanilmaz dayanamiyorum.agri kesici krem sursem bisey olurmu bebege.yardim lutfen...
Masaj yaptir zeytin yagi ile agrikesici krem bilemicem canım kullanma doktor a sormadan
selam annişleray benım hormonlar tavan yaptı galıba cok bunalım takılıyorum bugun mutsuzummmmm sebepsiz
Bende bugun cok sıkıldım esim gezdirdi abimlere gittim az degisiklik oldu.evde vakit gecmiyir sanki
Gayet normal takilmayin böyle boy meselesine bas popa arasi o nirmalde daha uzun annesi
bende önceleri oluyordu ama şimdi sadece siyah üzüm yediğimde çok kötü oluyor midem.bahçede de var,görüyorum,canım istiyor, yiyince fena oluyorum.
Bende karpuz yedigimde eksiyir ve midem bulaniyor
kızlarr naberrr kımse yok mu bugunnnn
Evet bugun sessizlik var

bugun sessiziz yhaa bende anca girdim iyi performans sergıleyemedım bugun

Slm kızlar ben de evde çok sıkılıyorum.ailem yanımda değil memleketteler(( bende evime yeni taşındım hiç kimse gelmedi hoşgeldine( apartman olmasına ragmen.bütün gün tv karşisındayım...

oyyyy o minik erkekinin minik ellerıni mıncıklarım ben annnesiii
Ben yiyorum ellerini isir isir saat yap diyor annem alistirmis , bazen de poposunu dönüp isir isr diyor :))
Slm kızlar ben de evde çok sıkılıyorum.ailem yanımda değil memleketteler(( bende evime yeni taşındım hiç kimse gelmedi hoşgeldine( apartman olmasına ragmen.bütün gün tv karşisındayım...

Ay canim bende apartmandayim ama iki yildir dogru duzgun kimseyle gorusmedim iyiler ama kucuk cocuk kimsede yok benim oglan birseylerini kırar doker diye gidesim gelmiyor.evde full doktorlari izliyorum vakit gecsin diye .oğlumla oynuyorum arada iyiki o varmis yoksa vakit gecmez.annemler yaylada gelseydi hergün giderim bnde

Bu noktada calisan biri olmak sanirim pozitif bisey oluyor. Cunku ben ise daldigim zaman aksam nasil oluyo anlamiyorum... ama bazen millet yok suna kahvaltiya gittim yok anneme gittim fln deince de cok kiskaniyorum benim ailem de yanimda degil... aile gibi gordugun bikac arkadasin olmazsa coook zor baska sehirde yasamak...

hayhayyyy o poposunu da ısır annesıııı ayy çok tatlıdır yhaa inşallah bıze de nasıp olur bebek poposu ısırmakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…