2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar !!! 3 gündür benim göbeğim çıktı yaa sanki :S kilomda bi değişiklik yok ama böyle göğsümün altından karnım şişti tam hamile gibi :)) daha 10+5 teyim biraz erken oldu sanki. kıyafetler oluyo ama genelde düşük belli giydiğimiz için sıkıyo tam karnın alt kısmını. galiba 1-2 haftaya hamilelik kıyafetlerine merhaba diycem :))

Ben de ayni sekildeyim onde lök diye bi göbek. Ayva göbegini aşti artik bu. Bikac kisi foto koyarsa ben de koycam :))

Bu arada ben ilk hamilelik pantolonlarimi 11. Haftada aldim canim seni anliyorum. Bulabilirsen bol paca ve utu istemeyen efil efil bisey bul. Ben lcw den almistim coook memnunum. 2 haftadir formam gibi oldu diebilirim :))

Slm kızlar ben de evde çok sıkılıyorum.ailem yanımda değil memleketteler(( bende evime yeni taşındım hiç kimse gelmedi hoşgeldine( apartman olmasına ragmen.bütün gün tv karşisındayım...

hoşgeldin geleneği devam eden yerler var mı ki hala ? şahsen beni yeni bir apartamana taşınsam birisi bana hoşgeldine gelse acaba bu kadınlar ne niyetle geldi ki diye şüphelenirdim artık o boyuttayız yani, beni apartmanım komşuluk ilişkisi açısından çok güzel, hep kendini bilen ahlaklı yardımsever insanlar, o nedenle bizim apartmana girenler bir daha çıkmadılar, hep yıllardır aynı kişilerle komşuluk yapıyoruz,çok memnunum ama ben de hiç bir taşınana hoşgeldine gitmemiştim, kapıda karşılaştığımızzda demiştim.

ayy evet yaa ben de sinir oluyorum, tabi söylesin herkes eşi dostu ile nasıl zaman geçirdiğini ama bir de böyle boynu bükük melüller var, hiç bir şeyi kıskanmam ama akşam annemlerdeydik, ya da kahvaltıda annemlerdeydik lafı içime hep cuk oturmuştur, çünkü ömrüm boyunca böyle bir şansım olmayacak, hep yürekten duam Allah kızımı ömür boyu benim yanımda yaşatmayı nasip etsin, evlensin barklansın iyi bir meslek sahibi olsun ama yuvası bizim yaşadığımız kentte olsun inşallah

hayhayyyy o poposunu da ısır annesıııı ayy çok tatlıdır yhaa inşallah bıze de nasıp olur bebek poposu ısırmakkkk

o ısırmaya hiç doyulmuyor :)) bizimki 5 yaşına yaklaşıyor, yaşıtlarına göre bir haylice de gelişkin amaaa hala bebekmiş gibi poposunu ısırıyorum, yirim ben onu yiriiiimm benim kızım bebekken işte 8-9 aylıkken ben ara ara face 'e fotoğraflarını koyrdım, bazı arkadaşlarım da 4-5 yaşındaki çocuklarının fotoğrafını koyardı, hep içimden derdim ki, kardeşim hadi bizimki bebek koyuyoruz, eşşek kadar olmuş çocuğunun fotoğrafını face 'e neden koyarlar ki diye sinir olur analam veremezdim, şimdi aynı şeyi ben yapıyorum, meğerse gerçekten annelerin gözünde yavruları büyümüyormuş

Bu arada ben ilk hamilelik pantolonlarimi 11. Haftada aldim canim seni anliyorum. Bulabilirsen bol paca ve utu istemeyen efil efil bisey bul. Ben lcw den almistim coook memnunum. 2 haftadir formam gibi oldu diebilirim :))

ayyy Allah 'tan bu lcw var haa, kurtarıcı, şimdi heryerde bulabiliyorsun, hamilelere özel bölümleri var, ben 4,5 sene önce kızıma hamileyken böyle hamile kıyafeti satan büyük firmalar yoktu, , bundan yaklaşık 5 sene önce burda sadece hamile giyim üzerine iş yapan bir butik vardı, bütün kentin hamile hatunlarının eli o butiğe mahkumdu, hiç unutmuyorum, kendime bir hamile pantolonu almaya gitmiştim, tam 110 TL demişti zorla pazarlıkla 90 TL ye inebilmiştik ve almıştım, o pazarlığı kimseyle yapmadığını söyleyip baya mırın kırın etmişti suratı asılmıştı kadının bütün hamileliğim boyunca forma gibi onu giymiştim, çünkü bir da giymeyeceğim şeye para vermek çok saçmaydı, bu hamileliğimde de yine aynı pantolonu giyip bir de hamile etek almayı düşünüyorum, bir de normal geniş bir elbise aldım mı sezonu kapatırız bunlarla

Slm kızlar ben de evde çok sıkılıyorum.ailem yanımda değil memleketteler(( bende evime yeni taşındım hiç kimse gelmedi hoşgeldine( apartman olmasına ragmen.bütün gün tv karşisındayım...

seni o kadar iyi anlıyorum ki, çalışıyorum ama arkadaş yok doğru düzgün komşu yok. benim komşularda (bazıları) sinir bozucu öyle izlerler her hareketini bi selam vermezler. o kadar rahatsız edici ki. bende tüm gün tv artı internet .. bazen içim şişiyo resmen. eskiden kitap filan okurdum şimdi hiç konsantre olamıyorum

O efil efil olan pantolondan bende aldim bir tane kalmisti biraz buyuk geldi ama aldim eylul ekim atinda rahat olur.
Bende 60 liraya kot almistim iki tane bir kucuk bir buyuk simdide giyiyirum cok rahat aldigim yer kapanmamis olsa gider alirdim .cok rahat ve rengi solmadi.lcw yeni yeni getirmisti hatta ben 7.aya girmistim.resmim var koyayim diger tarafa
Gunaydin anneler
Bihaftayi daha geride biraktik masallah

Gunaydin canim benim salidan saliya donuyor .persembeye az kaldiii

kızlar günaydın... çok ilginç bir rüya gördüm bugün. eşim ile birlikte kontrole gitmişiz. eşim doktora ciinsiyeti hakkında tahminde bulunmasını istiyordu. doktorda kesin değil ama erkek gibi duruyor dedi :) yorumlarınız neler kızlar ? sizce erkek mi yoksa tersine mi cıkar :)

Bende ruyamda doktora gittim , sohbeteediyorduk hemsireside gelmemis bir ab once alsin muayeneye diye bekliyordum . Canim ben oglumdayken hep kiz gorurdum doktora bak herseyi mavi aldim sakin kiz cikmasin derdim :)) arada erkek gordugumde olurdu ama.hayra yoralim canim .guzel haberler al inşallah

nasılsınız sevgilli mart anneleri?
topiği takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum.
herkeste bir cinsiyet telaşı var:)
biz de öğrenemedik daha, 15.haftada belli olur heralde..
sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da cinsiyet çok da önemli değil dimi ama:)

hatırladım canımcım iyiyim sen nasılsın umarım normaldir takıntılı biriyimde ben :) haftaya kontrolumuz var bakalım dr ne diyecek ....senin bebiş nasıl annesi herşey yolundadır inşallah.

canım meraba haziran topiğinden tanışıyoruz nasılsın ?????
benimki 12+1 de 5 buçuk santim çıktı bence seninde gayet normal takılma

sağolun takılmayım diyorum ama olmuyor :)

Gayet normal takilmayin böyle boy meselesine bas popa arasi o nirmalde daha uzun annesi

mart annesi olacağım ama herzaman topiğe bakamıyorum kızlar çok fena gaz sancım var artık ne yapacağımı şaşırdım siz nasıl çözüm buluyorsunuz

mart annesi olacağım ama herzaman topiğe bakamıyorum kızlar çok fena gaz sancım var artık ne yapacağımı şaşırdım siz nasıl çözüm buluyorsunuz

valla canım benimde vardı başlarda bekledim gectı dr ya soyledım o hamılelıktendır dedı bişiy vermedı bı sure sonra gececek kendılığınden ama ama çabuk gecsın ıstıyosan ayağından çorabı belinde atleti eksik etme belini akarnını üşütme geçer bı ıkı gune

eşim hariç herkes kız diye tahminde bulunuyor cnm :) eşim ise erkek olduğuna emin ya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama merak etmeden de duramıyorum :) ben cinsiyeti öğrenene kadar hiçbirsey almama kararı aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…