2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Evet 14 diye bulmak çok zor O zaman biri beni eklesin sonrada gruba eklesin

14 diye aratıp sol taraftaki listeden gruplara tıkladığınızda ilk karşınıza çıkan :)

3 gündür azcıkta olsa yemek yiyebiliyorum. ne zaman meyve yesem kusuyorum sizdede oluyor mu öyle

her şeyi engellemişler kızdım açıkçası!.. burada aşırı özel şeyleri paylaşamayız ama kimseye anlatamıyoruz. provokasyon ya da reklam yapsak tamam ama bu tamamen haksızlık, saygısızlık. kk özelimizi ASLA SİLDİRMİYOR ama özelimizi başka yerde paylaşmamıza da izin vermiyor. hiç hoş değil. mesajlarda yollanan rakamları noktaya çevirmek te neyin nesidir? böyle saçmalık görmedim yıllarca zekirdekte tamindirin forumlarında paneline kadar yöneticilik yaptım, bu yaptığınız ayıp!

ekleme: 5 dakikada 1 mesaj da çok kısa, 1 saatte 1 mesaj yapın, hatta iyice abartın, ayda 1 mesaj gönderebilelim, böylece engellediğiniz mesajlarımızın yenisini yazana kadar unuturuz...

Son düzenleme:

ben hala bulamadım ya

kesinlikle katılıyorum canım sana çok haklısın

ben tam tersi meyve ile rahatlıyorum sanki canım ya. üzüm, armut falan sürekli yiyorum ve iyi geliyor bana. yemek yerken sıkıntı çekiyorum bende

yemekte yiyemiyorumki cnm. ne yesem cıkarıyorum. 3 gündür azcık yiyorum meyve cnm cok istiyo ama yaramıyo anında tuvalette buluyom kendimi. sabahtan beri tek cubuk kraker yedim

yemekte yiyemiyorumki cnm. ne yesem cıkarıyorum. 3 gündür azcık yiyorum meyve cnm cok istiyo ama yaramıyo anında tuvalette buluyom kendimi. sabahtan beri tek cubuk kraker yedim

az kaldı canım bugünlerde geçecek inşallah sabırlı olmamız lazım. nede olsa herşey bebişlerimiz için

bu arada grubu buldum sonunda, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim :)

Canım bızımkı gecıcı bır durum gecıcek ınsallah bırbırımıze tesellı verelım benım favorım ekmek peynır su bazen karpuz armutyıyebılıyorum su olmazsa olmazlardan ama

kızlar kilolar , göbüşler ne alemde yaw:))kimse bahsetmiyor ben 2-2.5 kilo kadar almışım vallanormal mi değil mi bilmiyorum.Pantalonlarım oluyor ama düğmeler sıkmaya başladı biraz

kızlar kilolar , göbüşler ne alemde yaw:))kimse bahsetmiyor ben 2-2.5 kilo kadar almışım vallanormal mi değil mi bilmiyorum.Pantalonlarım oluyor ama düğmeler sıkmaya başladı biraz

Düğmelerim hep açık oturuyorum. Kilo almıştım ama bulantılardan sonra verdim eski kilomdayım. Bundan sonra alırım artık

kilo alamıyorum iştahım yok çok su içmeme rağmen cildim anlayamadığım bir şekilde kuruyor sol tarafımda hep ağrı var ama olsun mutluyum yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…