Kızlar facebookta bir grup vardı sanırım ama ben bulamadım. Nasıl bulcamm ne diye açıldı grup ??
Kızlar facebookta bir grup vardı sanırım ama ben bulamadım. Nasıl bulcamm ne diye açıldı grup ??
Canim gtubun adi 14 diye geciyo..sadece 14..ara bi bakalim..
herkeste bir cinsiyet merakı almış başını gidiyorbulantısı olanlar ne durumda kimse birşey yazmıyor artık,herkesin geçtimi yoksa,benim bulantım yok denecek kadar azaldı ama hala yemek yemekte zorlanıyorum,tiksintim hala devam ediyor,sizler nasılsınız.
bu arada ilk hamileliğimde çatlaklar için bebek yağı kullanmıştım ara sıra hiç çatlak olmadı.tabi çok az kilo almıştım 9 kg sadece.
14 diye aratıp sol taraftaki listeden gruplara tıkladığınızda ilk karşınıza çıkan :)
3 gündür azcıkta olsa yemek yiyebiliyorum. ne zaman meyve yesem kusuyorum sizdede oluyor mu öyle
Buldumm grubu
her şeyi engellemişler kızdım açıkçası!.. burada aşırı özel şeyleri paylaşamayız ama kimseye anlatamıyoruz. provokasyon ya da reklam yapsak tamam ama bu tamamen haksızlık, saygısızlık. kk özelimizi ASLA SİLDİRMİYOR ama özelimizi başka yerde paylaşmamıza da izin vermiyor. hiç hoş değil. mesajlarda yollanan rakamları noktaya çevirmek te neyin nesidir? böyle saçmalık görmedim yıllarca zekirdekte tamindirin forumlarında paneline kadar yöneticilik yaptım, bu yaptığınız ayıp!
ekleme: 5 dakikada 1 mesaj da çok kısa, 1 saatte 1 mesaj yapın, hatta iyice abartın, ayda 1 mesaj gönderebilelim, böylece engellediğiniz mesajlarımızın yenisini yazana kadar unuturuz...
ben tam tersi meyve ile rahatlıyorum sanki canım ya. üzüm, armut falan sürekli yiyorum ve iyi geliyor bana. yemek yerken sıkıntı çekiyorum bende
yemekte yiyemiyorumki cnm. ne yesem cıkarıyorum. 3 gündür azcık yiyorum meyve cnm cok istiyo ama yaramıyo anında tuvalette buluyom kendimi. sabahtan beri tek cubuk kraker yedim
Mesaj kutun dolmuş cnm mesaj atamıyorumm
Kizlar su hayatta hersey insanlar icinmis. Buyuk konusmamak lazimmis
Asla yemem nefret ederim dedigim seyleri yiyebiliyorum sadece . Cook severek yedigim herseye hasret kaldim.
Tiksiniyorum ya herseyden. Omur boyu boylemi sururcek artik. Birdaha soyle agiz tadiyla doya doya yemek yiyemeyecekmiyim?
kızlar kilolar , göbüşler ne alemde yaw:))kimse bahsetmiyor ben 2-2.5 kilo kadar almışım vallanormal mi değil mi bilmiyorum.Pantalonlarım oluyor ama düğmeler sıkmaya başladı biraz
kızlar kilolar , göbüşler ne alemde yaw:))kimse bahsetmiyor ben 2-2.5 kilo kadar almışım vallanormal mi değil mi bilmiyorum.Pantalonlarım oluyor ama düğmeler sıkmaya başladı biraz
ama ben bulamadım canımm14 diye aratıp sol taraftaki listeden gruplara tıkladığınızda ilk karşınıza çıkan :)
Buldumm grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?