2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba, ben de burdayım bir geçmişe göz attım önce. c.tesi ama ben işyerindeyim bakalım öğlen oldu akşama az kaldı :))))

Ben varım Ben sayılmıyo muyum

merhaba, ben de burdayım bir geçmişe göz attım önce. c.tesi ama ben işyerindeyim bakalım öğlen oldu akşama az kaldı :))))

Cepten bakinca kimler var goremiyorum canlar .nasil gidiyor bebisler nasil.kiz bebisler cogaldi.benim randevum haftaya persembe gun sayıyorum . Bugun su saate kadar bulantim olmadi sukur .ogleden sonra başlıyor genelde .

Cepten bakinca kimler var goremiyorum canlar .nasil gidiyor bebisler nasil.kiz bebisler cogaldi.benim randevum haftaya persembe gun sayıyorum . Bugun su saate kadar bulantim olmadi sukur .ogleden sonra başlıyor genelde .

uff benimde haftaya perşembe randevum seninle aynı sabah saat 9:00' a aldım özellikle. inaşllah herşey yolundadır diyorum sürekli. benimde dün çok iyiydim ama bugün sabahtan kalktığımdan beri hiç iyi değilim bulantı konusunda :))))

gece de doğru düzgün uyuyamadım keyifsizim...

arkadaşlar 12. haftadan sonra doktorunuz hangi ilacı verdi size yani 12. haftadan sonra hangi ilaçları kullanıyoruz ben doktora gittim ama çok sıra vardı zaten çok saçma sistemle ilerliyordu artık daha dayanamadım ve sonuçları doktora göstermeden eve geldim. daha önce kan testi yaptırdığımda kan düşük çıkmıştı 10.9

canım azalmadıda bulantıyla yasamaya alıştık sanırım :),benim iki gün orta şiddette,bugün çok berbattı kustum ,hala üzerimde onun verdiği halsizlik var

benim kusmalarım azaldı.pazartesiden beri sadece 1 kere çıkardım.ama hala birşey yiyemiyorum.senin ilk hamileliğin mi?benim ilkinde 6.aya kadar sürmüştü,yine öyle olacak diye çok korktum ama çok şükür azalmaya başladı.

bende sürekli yatıyorum.benim tansiyonum düşük hamilelikte daha da düşüyor,ayağa kalkınca hemen başım dönüyor,gözüm kararıyor,ee 2 ay boyunca birşey yiyemedim 6 kg verdim onunda halsizliği var tabi.

bana da öyle geliyor,en sevdiğim yemekleri düşünüyorum hala tiksiniyorum,Allahım yemek yiyebilmek ne büyük nimetmiş diyorum.

İnşallah geçer seninki de.benimde akşam saaatlerim çok zor geçiyor.

Bende buralardayim aha kahvalti yapmafik.agir aksak kahvalti hazirliyorum.hersey hazir acim ama markete giden uyusuk kocami bekliyorum:)) yaa benee sirf gittigimde cinsiyetle ilgili bi tahmin yapsin diye ertelemeye calisyrm randevu tarihimi..anca ikiliye giderim herhal..

kızlar ya gerçekten 2014de kız patlaması olcak yada daha küçük oldukları için bazıları durum değişecek mi
isim düşündünüz mü ben çok kararsızım :26:
bebeğim beş buçuk cm olmuş ultrason görüntüsünden baktığı ölçüler normal dedi doktor ayıca kan hapı verdi

Son düzenleme:
Benimki 3.30 da .ama 5 i bulur girmem iceri doktorum cok yogun .cok bekliyouz.iyi diye gidiyorum .onceki hizli bakiyor diye biraktim.ilaclarimida unutan bir kadindi :))

Benim ikinci gebelik.iliinde hic mide bulantim olmadi.cok rahattim herseyi yerdim 20 kilo aldim oglumda :)).bunda kilo almadim daha .insallah ilk 4 ay almam kili.ama bu istahsizlikla giderse Almam kilo.zaten kilolu kaldim .

Selam bende burdayım...çalışıyorum bugünde((( oysa şimdi evde uzanıp tv keyfi yapmak vardı ama napalım ekmek parası:2: bende salı yada çarşamba gidicem doktora çok heyecanlıyım şimdiden cinsiyetten önce ikiliyi düşünüyorum çok inşallah kuzucuğum sağlıklıdır.. Başka bişeyde istemem şüür ki şimdilik hamileliği çok rahat geçiriyorum kusma hiç yaşamadım tiksinme oluyor ama bunada şükür..bide hissedebilsem onu hareketlerini çok mutlu olucam .. Sabah sağ kasığıma ağrı girdi bazende sola giriyor ve göğüslerim büyüdüğü için ancak anlıyorum hamişliğimi bi ultrasonda görsem kıpırdadığını ve sağlıklı olduğunu başka bişey istemem..bu arada yeni yönetmelik yayınlanmış gebeler ve emzirenler günde 7,5saatten fazla çalıştırılamaz diye ben 8,5 saat çalışıyorum ama yarım saat öğle arası yarım saat kar olur benim için ve muayene günlerinde o gün ücretli izinli sayılıyormuşuzeğer uygularlarsa iyi ama amirler müdürler bayana pozitif ayrımcılık gözetmiyorlar hiç

Aksam dur degisiklik olsun yesil mercimek yapayim dedim eristeli.piserken nasil canim cekti anlatamam.hemen bi tabak koydum kendime.daha yerken acayip midem bulandi.dedim cikacak heralde.ama ona ragmen o tabagi bitirdim.ve ustune dondurma yedim:))) midem bilansa bile istahta problem yok sadece bazi seyleri canim yemek istemiyor.valla sisicem bu gidisle yaa.zaten normal kilom vardi son sene isyerinde duzensiz beslenmektn kilo almistim.o kilolarim kaldi.insallah cok almam..

Hamurlu corbalari oldum olasi sevmem ( eristeyide , mercimek kan deposu ona iyi tapmissin.aslinda benimde alip bulgur pilavi , yada piric plavini yapsam guzel olur.sivi seyler midemi kaldiriyor dusundukce

benim bebiş 4.6cm dr biraz daha bekleyelim dedi üzüldüm ben yaaaaa kötü mü yoksaaaa

Canim hic canini skma baksana bebeginin boyu fln gayet iyi. Daha saglikli olcum yapmak icin oyle soylemistir. Sahsen ben de benimkinin yapacagini sanmiodum ama sanirim gitmisken yapti

Hamurlu corbalari oldum olasi sevmem ( eristeyide , mercimek kan deposu ona iyi tapmissin.aslinda benimde alip bulgur pilavi , yada piric plavini yapsam guzel olur.sivi seyler midemi kaldiriyor dusundukce

Bulgur pilavi cok faydaliymis.folik asit yonunden zenginmis bayaga.bende pirinctense bulgur pilavini cok severim.yada kısır yapacan şöyle ekşili ekşili:))) ay neyse sustum tamam.mmmmmm))

Kızlar facebookta bir grup vardı sanırım ama ben bulamadım. Nasıl bulcamm ne diye açıldı grup ??

Bulgur pilavi cok faydaliymis.folik asit yonunden zenginmis bayaga.bende pirinctense bulgur pilavini cok severim.yada kısır yapacan şöyle ekşili ekşili:))) ay neyse sustum tamam.mmmmmm))

kısııııırrr

eşim gelene kadar yetişmez ki o meret gideceğimiz yere telefon mu etsem ki ayy canım nasıl istedi ekşili ekşili ayyy yerin onu ben

aynen bende hiiiçççççç kıskanmıyorum kiiiii benim doktorda öyle kesinleşmeden söyleyecek cinsten bir doktor değil, en geç ben öğrenirim heralde. neyse sağlıklı olsunda bebişlerimiz geç öğrenelim napalım

evet canım ya bende aynen öyleyim. yemek yemeyi çok seven biriydim ama şimdi yemek yemek çok zor geliyor. anne olmak çok zormuş gerçekten ama herşeye değer

bende nedense kızmış gibi hissediyorum ama tabi hayırlısı. isim olarakta aklımda şuan sadece mina var. çok hoşuma gidiyor.

bende seninle aynı çalışıyorum canım 8,5 saat yarım saat öğle arası. ama o kalan yarım saat içinde müdürle konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim. muayeneye gittiğimiz gün komple izinli mi sayılıyormuşuz canım ben o maddeyi tam okuyamamışım sanırım. biz muayeneye gittiğimizde hastane kağıdı alıyoruz. orda hastaneye giriş ve çıkış saatlerimiz yazıyor. çıkış saatinden sonra işyerinde olmamız gerekiyor tekrar. eğer tüm gün izinli sayılıyorsak tekrar işe dönmem kontrolden sonra, süper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…