2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

tabiki önemli dilll hayatımm ama artık bebişimizle konusurken kızım ya da oğlum demek istiyoruzz bu kadar beklemişiz bebişimizi merak etmek de hakkımız olsun dimi şekerim

dün öğleden sonra hiçbirşey yiyemedim,biraz önce kahvaltı sofrasında az daha çıkarıyordum,fenalaştım birden,midem çok kötü,Allahtan annem üst katta o hazırlıyor herşeyi yoksa yanmıştım ben.

günaydın kızlar...

ya midem kazınıyor sürekli ve kazındığı gibi birşey atıştırmadığım anda öğürüyorum :26: benim gibi olan var mı?

ahhh canım hayırlısı neyse o olsun bu rüya senın ruya yorumuna bağlı mesela ben çok ruya görmem ama ne gorursem aynısı çıkar tersı çıkmaz yanı ben görmus olsaydım erkek deerdım ama senın ruyaların nasıl çıkar genelde şifreli midir ters mı çıkarlar

öyledir annesiiiiiiiii benim annem hala bizi çocuk hatta bebek sanar nasıl ağladıımızı uyuduumuzu anlatır demek hiç değişmior çocuk annenın gözunde ayyy okula göndercen mı bu sene kuzunuuu yoksa seneye miiii bıde şimdi çok güzel kokuodur oooo kokla kokla ısır ısır bitmezzzz

cnm ben genelde cok saçma sapan rüyalar görürüm bilemedim ki şimdi :)

cnm ben genelde cok saçma sapan rüyalar görürüm bilemedim ki şimdi :)
hımmm o zamannn belki bilinç alrtında erkek olmasını istıyosundur ondan mı ole gordun acaba canım zaten ruyan %50 çıkacak hadi bakalım gönlunden gecen neyse rabbim hakkında hayırlı etsin

herkese slm.uzun zamandır giremedim.biz de en son kntrole gitttik geçen ikili taramamla usg taraması yapıldı maaşallah çok iyi sonuçlar.yanlız içerde az bişey bi kanama görüldü progestana başlattı inşallah bişey olmaz dua edin.cinsiyetimiz daha belli olmadı merak ediyoruz eylülün 17sinde randevumuz var o zaman kesin öğreniriz herhalde.

canım internette bakmıştım hamile kadının rüyasında erkek görmesi kız anlamına,kız görmesi erkek anlamına geliyomuş

ahhh bu erkekler hep erkek olsun istıyorlarr :))) benim kocişimm de ilk bebeımızı erkek dıodu başka bısıy demıodu arkın bırının oğlu olmaustu ben yenı hamıleydım o zaman o da senın kıde kız olsun evlendırırz bunları dedı ayyyy bı sın ır olmus dua edıordu erkek olsun dıye kızıodum bende merak edıyorum ama özel bı tercıhım yok ne olursa olsun o bızım yavrumuz olcak dıordum

Benim esim onceleri bizim oglan deyip duruyodu gayriihtiyari. Simdi dioki kiz olsun benim saltanat gunlerim gelsin dio :))) kiz istio simdi:) bu arada kizlar ben de 100 lu hanelere indim cok sukur :) artik zaman biraz daha hizli geciyor sanki. Kontrol gunu yaklasinca gunler gecmiyor gibi oluyor :))

merhaba arkadaşlar nasılsınız? yarın kontrole gidicem inşallah bebişim iyidir dua edin benim için olur mu?

merhaba arkadaşlar nasılsınız? yarın kontrole gidicem inşallah bebişim iyidir dua edin benim için olur mu?
teşekkürler tatlım iyiyiz yarın bende kontrole gıdıcem ikili test için ben sana dua edıyıyıım sende bana ettt canım

tabiki önemli dilll hayatımm ama artık bebişimizle konusurken kızım ya da oğlum demek istiyoruzz bu kadar beklemişiz bebişimizi merak etmek de hakkımız olsun dimi şekerim

tabii canım merak etmek hakkımız:) ben de çok merak ediyorum cinsiyetini. severken şimdilik yavrum diye sevip konuşuyorum:)
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize, yakında öğreniriz inşallah

Bu arada ben ilk hamilelik pantolonlarimi 11. Haftada aldim canim seni anliyorum. Bulabilirsen bol paca ve utu istemeyen efil efil bisey bul. Ben lcw den almistim coook memnunum. 2 haftadir formam gibi oldu diebilirim :))

teşekkürler canım tavsiyen için çok mantıklı söylediğin :) ya bu hamilelik kıyafetleri de ayrı bi sorun !!! nerede satılır hiç bilmiyorum bile. İşte insanın ihtiyacı olmayınca hiç dikkat etmiyo hamile kıyafetlerine. Acaba başka markalarda da satılıyor mudur ? bilen arkadaşlar vardır belki nerelerden ne alabiliriz ?

teşekkürler tatlım iyiyiz yarın bende kontrole gıdıcem ikili test için ben sana dua edıyıyıım sende bana ettt canım

inşallah sonuçlar çok güzel çıkar canım dualarım seninle :) benim ikili test için erken olur yarın heralde bakalım kısmet. bebişim iyi olsun da testi sonrada yaptırırız artık kısmet. inşallah cinsiyetini de gösterir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…