nasılsınız sevgilli mart anneleri?
topiği takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum.
herkeste bir cinsiyet telaşı var:)
biz de öğrenemedik daha, 15.haftada belli olur heralde..
sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da cinsiyet çok da önemli değil dimi ama:)
boşalttım cnmtatlım özel mesaj kutun doluymuş
ahhh canım hayırlısı neyse o olsun bu rüya senın ruya yorumuna bağlı mesela ben çok ruya görmem ama ne gorursem aynısı çıkar tersı çıkmaz yanı ben görmus olsaydım erkek deerdım ama senın ruyaların nasıl çıkar genelde şifreli midir ters mı çıkarlarkızlar günaydın... çok ilginç bir rüya gördüm bugün. eşim ile birlikte kontrole gitmişiz. eşim doktora ciinsiyeti hakkında tahminde bulunmasını istiyordu. doktorda kesin değil ama erkek gibi duruyor dedi :) yorumlarınız neler kızlar ? sizce erkek mi yoksa tersine mi cıkar :)
öyledir annesiiiiiiiii benim annem hala bizi çocuk hatta bebek sanar nasıl ağladıımızı uyuduumuzu anlatır demek hiç değişmior çocuk annenın gözunde ayyy okula göndercen mı bu sene kuzunuuu yoksa seneye miiii bıde şimdi çok güzel kokuodur oooo kokla kokla ısır ısır bitmezzzzo ısırmaya hiç doyulmuyor :)) bizimki 5 yaşına yaklaşıyor, yaşıtlarına göre bir haylice de gelişkin amaaa hala bebekmiş gibi poposunu ısırıyorum, yirim ben onu yiriiiimmbenim kızım bebekken işte 8-9 aylıkken ben ara ara face 'e fotoğraflarını koyrdım, bazı arkadaşlarım da 4-5 yaşındaki çocuklarının fotoğrafını koyardı, hep içimden derdim ki, kardeşim hadi bizimki bebek koyuyoruz, eşşek kadar olmuş çocuğunun fotoğrafını face 'e neden koyarlar ki diye sinir olur analam veremezdim, şimdi aynı şeyi ben yapıyorum, meğerse gerçekten annelerin gözünde yavruları büyümüyormuş
ahhh canım hayırlısı neyse o olsun bu rüya senın ruya yorumuna bağlı mesela ben çok ruya görmem ama ne gorursem aynısı çıkar tersı çıkmaz yanı ben görmus olsaydım erkek deerdım ama senın ruyaların nasıl çıkar genelde şifreli midir ters mı çıkarlar
hımmm o zamannn belki bilinç alrtında erkek olmasını istıyosundur ondan mı ole gordun acaba canım zaten ruyan %50 çıkacakcnm ben genelde cok saçma sapan rüyalar görürüm bilemedim ki şimdi :)
kızlar günaydın... çok ilginç bir rüya gördüm bugün. eşim ile birlikte kontrole gitmişiz. eşim doktora ciinsiyeti hakkında tahminde bulunmasını istiyordu. doktorda kesin değil ama erkek gibi duruyor dedi :) yorumlarınız neler kızlar ? sizce erkek mi yoksa tersine mi cıkar :)
ahhh bu erkekler hep erkek olsun istıyorlarr :))) benim kocişimm de ilk bebeımızı erkek dıodu başka bısıy demıodu arkın bırının oğlu olmaustu ben yenı hamıleydım o zaman o da senın kıde kız olsun evlendırırz bunları dedı ayyyy bı sın ır olmus dua edıordu erkek olsun dıye kızıodum bende merak edıyorum ama özel bı tercıhım yok ne olursa olsun o bızım yavrumuz olcak dıordumeşim hariç herkes kız diye tahminde bulunuyor cnm :) eşim ise erkek olduğuna eminya hayırlısı olsun sağlıklı olsunda ne olursa olsun ama merak etmeden de duramıyorum :) ben cinsiyeti öğrenene kadar hiçbirsey almama kararı aldım :)
teşekkürler tatlım iyiyiz yarın bende kontrole gıdıcem ikili test için ben sana dua edıyıyıım sende bana ettt canımmerhaba arkadaşlar nasılsınız? yarın kontrole gidicem inşallah bebişim iyidir dua edin benim için olur mu?
tabiki önemli dilll hayatımm ama artık bebişimizle konusurken kızım ya da oğlum demek istiyoruzz bu kadar beklemişiz bebişimizi merak etmek de hakkımız olsun dimi şekerim
Bu arada ben ilk hamilelik pantolonlarimi 11. Haftada aldim canim seni anliyorum. Bulabilirsen bol paca ve utu istemeyen efil efil bisey bul. Ben lcw den almistim coook memnunum. 2 haftadir formam gibi oldu diebilirim :))
teşekkürler tatlım iyiyiz yarın bende kontrole gıdıcem ikili test için ben sana dua edıyıyıım sende bana ettt canım
şimdide seninki doluymuş gnderemedimtatlım özel mesaj kutun doluymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?