2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
inşallahhh gösterir de ben de bu meraktan kurtulurum ama bu haftada tahmın edıormus sadece inşallahh canımm b bebişlerrr sağlıklı olsun ıkılı testı bı atlatalımmm hayırlısıyla bellı olmaz bebısın boyuna bağlıymıs 45mm den buyukjse yapıolar

kızlar birşey merak ettım ben forumun basında vardım sora bı ara koptum o sırada konu sahıbı sımılıa da vardı ama artık hiç gelmıo merak ettım nerde dıye

Canini sikma.uzme kendini.bende de olmustu.progestan vermisti.gecti.yarin dr git hemen...

gittim doktora progestan 200mg verdi, 12 saat arayla birer tane iç dedi. daha önce başka bir neden dolayı kullanmıştım, çok uyku yapıyor dedim. o zaman sabahları vajinal, akşamları normal kullan dedi. prospektüsünde ise "ağız yoluyla kullanım içindir" yazıyor. alper mumcunun sitesinde de şöyle yazıyor:
"Düşüklerin önlenmesi amacıyla progesteron kullanımı ile ilgili son 30 yıl içinde yapılmış olan araştırmaların sonuçlarını bir arada değerlendiren bir çalışmada bu tedavi yaklaşımın gebeliğin seyri üzerinde herhangi bir olumlu etkisinin olmadığı gösterilmiştir. Üstelik sentetik progesteron kullanımının yenidoğanlarda solunum sıkıntısına ve erkek bebeklerde hipospadias adı verilen ve penis deliğinin tam uçta değil penis üzerinde başka bir bölgede olması şeklinde açıklanabilecek bir anomaliye neden olabileceğini düşündüren bulgular vardır. Doğal progesteronlarda ise bu tür bir etki gözlenmemiştir."

kafam çok karışık, eşime kalsa kullanmamalıymışım bu ilaçları, ne yapacağımı bilemiyorum. kan, leke görünce ödüm patlıyor, ama bir yandan da bebeğime zarar vermek istemiiyorum

evet bu sene anasınıfı yaşında, gidecek inşallah, Hangi okula göndereceğimiz hala belirsiz, bakalım beklemedeyiz.

benim aklımda hiç hamilelik falan yokken benzer bir rüya gördüm, hadi canım ne alaksı var dedim, 2-3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim, derken komşum benzer bir rüya görmüş, seni hamile gördüm diye anlattı, ayrıntıları şimdi söylemeyeyim ama çok ilginçti, ona da çok şaşırdım, bakalım ben de sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini öğrenmeyi, ona göre rüyam doğru mu tersi mi çıkacak göreceğiz

Bende 60 liraya kot almistim iki tane bir kucuk bir buyuk simdide giyiyirum cok rahat aldigim yer kapanmamis olsa gider alirdim .cok rahat ve rengi solmadi.lcw yeni yeni getirmisti hatta ben 7.aya girmistim.resmim var koyayim diger tarafa

ben siyah ya da lacivert renk keten tulum elbise istiyorum, inşallah bulabilirim

kızlar birşey merak ettım ben forumun basında vardım sora bı ara koptum o sırada konu sahıbı sımılıa da vardı ama artık hiç gelmıo merak ettım nerde dıye
Similla bir ara geldi yazdi sonra geri kayboldu.azerin vardi oda yok.

Canim ya ben oglumda da kullandim simdide kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi oglumda gorunur pipisindedw yok bir sorun.damarlari besliyor progestan .dogali nasil oluyormus ?.zaten 3.aya kadar kullaniliyor stres yapma ic

Arkadaslar merhaba 2li test ysptırıp cvs amniyısentez ya da kandan trizomi testi yaptıran ya da yaptıracak var mı

bende kullandım daha yenı bıraktım inşallah bı sıkıntı olmaz:18:

Cnm çok geçmiş olsun. Benim de 6. haftada lekelenmem olmuştu doktor bana da verdi 1 tane kullandım beni sersem etti bidaha da kullanmadım şükür bidaha kanamam da olmadı. Kardeşimin de hamileliğinde kanaması oldu günde 3 tane kullandı iğnesini de kullandı 11. hafta bebeğin kalbi durdu. Yani onu kullansan da bebek duracak diye bişey yok. Nasipte kucağımıza almak varsa alıcaz inş..

Hatunlar iyi pazarlar :)
Benim bikac gundur karin agrim var yani agri derken durduk yere degil de karnima dokunamiyorum hafif de olsa bastiramiyorum biri yanimdan gecerken carpacak da aciyacak diye korkuyorum boyle olan var mi ki?!

Hatunlar iyi pazarlar :)
Benim bikac gundur karin agrim var yani agri derken durduk yere degil de karnima dokunamiyorum hafif de olsa bastiramiyorum biri yanimdan gecerken carpacak da aciyacak diye korkuyorum boyle olan var mi ki?!

canım gaz olabilir.ben de dün muz yedim (kabızlık yapar ya ) ondan olsa gerek karnım taş gibi oldu önce korktum ama sonra aklıma geldi muzdan diye ,şimdi iyi

Gaz sancisi bu olmasin dedigin ?

canım gaz olabilir.ben de dün muz yedim (kabızlık yapar ya ) ondan olsa gerek karnım taş gibi oldu önce korktum ama sonra aklıma geldi muzdan diye ,şimdi iyi

Canlar gaz olsa simdiye kadar cikmasi gerekmiyor mu ki insallah oyledir en son 7. haftamda kalp atislari icin gittim doktora kötü bisi duymak istemiyorum oyuzden surekli erteliyorum doktora gitmeyi

sebep herşey olabilir canm mesela ben ilk bebeğimde aynı ağrıları yaşadım zamn zamn karın kasları yırtıldığı içinmiş ama sen muhakkak git doktora erken teşhis herzamn önemli ihmal etme burda yazılanlar sana fayda etmez sen git muhakkak doktora umarım bşey yoktur

Kızlar ben geldim.şehir dışındaydım her ne kadar yazmasam da mümkün olduğunca telefondan girip okudum umarım herkes iyidir Benim mide bulantılarım devam ediyor ve aynı şu dizilerdeki gibi sabahları lavabodayım kuru kuru öğürmeler,kusmalar onun dışında çok şükür pek bi sıkıntım yok.ama beslenmeme çok dikkat edemiyorum bu ara çok gezentiyiz eşimle nerde ne bulursak yiyoruz doğru düzgün bişeyler yemiyorum sizce çok etkiler mi gelişimi:18:

Canlar gaz olsa simdiye kadar cikmasi gerekmiyor mu ki insallah oyledir en son 7. haftamda kalp atislari icin gittim doktora kötü bisi duymak istemiyorum oyuzden surekli erteliyorum doktora gitmeyi

cnm lolipop arkadaşın dediği gibi dr.a görün biizm söylediklerimzle geçiştirme istersen...korkma cnm kötü birşey yokktur

Son düzenleme:
Okadar beklerken doğum izni 2 ay daha uzayacak diye 2 hafta uzatılcakmış sadecemoralim bozuldu çalışırken çocuk çok zorbakalım artık yapacak bişey yok bakıcı yada ücretsiz izin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…