inşallahhh gösterir de ben de bu meraktan kurtulurum ama bu haftada tahmın edıormus sadece inşallahh canımm b bebişlerrr sağlıklı olsun ıkılı testı bı atlatalımmm hayırlısıyla bellı olmaz bebısın boyuna bağlıymıs 45mm den buyukjse yapıolarinşallah sonuçlar çok güzel çıkar canım dualarım seninle :) benim ikili test için erken olur yarın heralde bakalım kısmet. bebişim iyi olsun da testi sonrada yaptırırız artık kısmet. inşallah cinsiyetini de gösterir bebişin
Canini sikma.uzme kendini.bende de olmustu.progestan vermisti.gecti.yarin dr git hemen...
öyledir annesiiiiiiiii benim annem hala bizi çocuk hatta bebek sanar nasıl ağladıımızı uyuduumuzu anlatır demek hiç değişmior çocuk annenın gözunde ayyy okula göndercen mı bu sene kuzunuuu yoksa seneye miiii bıde şimdi çok güzel kokuodur oooo kokla kokla ısır ısır bitmezzzz
kızlar günaydın... çok ilginç bir rüya gördüm bugün. eşim ile birlikte kontrole gitmişiz. eşim doktora ciinsiyeti hakkında tahminde bulunmasını istiyordu. doktorda kesin değil ama erkek gibi duruyor dedi :) yorumlarınız neler kızlar ? sizce erkek mi yoksa tersine mi cıkar :)
Bende 60 liraya kot almistim iki tane bir kucuk bir buyuk simdide giyiyirum cok rahat aldigim yer kapanmamis olsa gider alirdim .cok rahat ve rengi solmadi.lcw yeni yeni getirmisti hatta ben 7.aya girmistim.resmim var koyayim diger tarafa
Similla bir ara geldi yazdi sonra geri kayboldu.azerin vardi oda yok.kızlar birşey merak ettım ben forumun basında vardım sora bı ara koptum o sırada konu sahıbı sımılıa da vardı ama artık hiç gelmıo merak ettım nerde dıye
gittim doktora progestan 200mg verdi, 12 saat arayla birer tane iç dedi. daha önce başka bir neden dolayı kullanmıştım, çok uyku yapıyor dedim. o zaman sabahları vajinal, akşamları normal kullan dedi. prospektüsünde ise "ağız yoluyla kullanım içindir" yazıyor. alper mumcunun sitesinde de şöyle yazıyor:
"Düşüklerin önlenmesi amacıyla progesteron kullanımı ile ilgili son 30 yıl içinde yapılmış olan araştırmaların sonuçlarını bir arada değerlendiren bir çalışmada bu tedavi yaklaşımın gebeliğin seyri üzerinde herhangi bir olumlu etkisinin olmadığı gösterilmiştir. Üstelik sentetik progesteron kullanımının yenidoğanlarda solunum sıkıntısına ve erkek bebeklerde hipospadias adı verilen ve penis deliğinin tam uçta değil penis üzerinde başka bir bölgede olması şeklinde açıklanabilecek bir anomaliye neden olabileceğini düşündüren bulgular vardır. Doğal progesteronlarda ise bu tür bir etki gözlenmemiştir."
kafam çok karışık, eşime kalsa kullanmamalıymışım bu ilaçları, ne yapacağımı bilemiyorum. kan, leke görünce ödüm patlıyor, ama bir yandan da bebeğime zarar vermek istemiiyorum
bende kullandım daha yenı bıraktım inşallah bı sıkıntı olmaz:18:Similla bir ara geldi yazdi sonra geri kayboldu.azerin vardi oda yok.
Canim ya ben oglumda da kullandim simdide kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi oglumda gorunur pipisindedw yok bir sorun.damarlari besliyor progestan .dogali nasil oluyormus ?.zaten 3.aya kadar kullaniliyor stres yapma ic
Sabah beste uyanan benim için su cümeleriokumak büyük bir keyifti. Çok teşekkür ederim. Moralim düzeldi. Görüşmel üzere. Sevgiler...
gittim doktora progestan 200mg verdi, 12 saat arayla birer tane iç dedi. daha önce başka bir neden dolayı kullanmıştım, çok uyku yapıyor dedim. o zaman sabahları vajinal, akşamları normal kullan dedi. prospektüsünde ise "ağız yoluyla kullanım içindir" yazıyor. alper mumcunun sitesinde de şöyle yazıyor:
"Düşüklerin önlenmesi amacıyla progesteron kullanımı ile ilgili son 30 yıl içinde yapılmış olan araştırmaların sonuçlarını bir arada değerlendiren bir çalışmada bu tedavi yaklaşımın gebeliğin seyri üzerinde herhangi bir olumlu etkisinin olmadığı gösterilmiştir. Üstelik sentetik progesteron kullanımının yenidoğanlarda solunum sıkıntısına ve erkek bebeklerde hipospadias adı verilen ve penis deliğinin tam uçta değil penis üzerinde başka bir bölgede olması şeklinde açıklanabilecek bir anomaliye neden olabileceğini düşündüren bulgular vardır. Doğal progesteronlarda ise bu tür bir etki gözlenmemiştir."
kafam çok karışık, eşime kalsa kullanmamalıymışım bu ilaçları, ne yapacağımı bilemiyorum. kan, leke görünce ödüm patlıyor, ama bir yandan da bebeğime zarar vermek istemiiyorum
Hatunlar iyi pazarlar :)
Benim bikac gundur karin agrim var yani agri derken durduk yere degil de karnima dokunamiyorum hafif de olsa bastiramiyorum biri yanimdan gecerken carpacak da aciyacak diye korkuyorumboyle olan var mi ki?!
canım internette bakmıştım hamile kadının rüyasında erkek görmesi kız anlamına,kız görmesi erkek anlamına geliyomuş
Hatunlar iyi pazarlar :)
Benim bikac gundur karin agrim var yani agri derken durduk yere degil de karnima dokunamiyorum hafif de olsa bastiramiyorum biri yanimdan gecerken carpacak da aciyacak diye korkuyorumboyle olan var mi ki?!
Gaz sancisi bu olmasin dedigin ?
canım gaz olabilir.ben de dün muz yedim (kabızlık yapar ya ) ondan olsa gerek karnım taş gibi oldu önce korktum ama sonra aklıma geldi muzdan diye ,şimdi iyi
Canlar gaz olsa simdiye kadar cikmasi gerekmiyor mu ki insallah oyledir en son 7. haftamda kalp atislari icin gittim doktora kötü bisi duymak istemiyorum oyuzden surekli erteliyorum doktora gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?