2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ne özrü canım estağfurullah :)) aynen dediğin gibi erkek psikolojisi.o yüzden takmıyorum,büyütmüyorum da...fikir süper;her gelen bebek beziyla gelsin
yenidoğan bezi çok kullanılmıyor hatırladığım kadarıyla hemen bir üst boya geçmiştik

aa bilişimci derken mesleğimiz aynı mı yoksa?

kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:

bence gec kalmadın sorun olmaz bebek biraz daha büyümüş olur

Evett aynen boyle sakin olacagiz bebislerimizi uzmeyecegiz ki onlarda annelerine simsiki sarilsinlarr

kızlar yaa bişey rica etsem bakıyorum yazdıklarınıza yemek muhabbeti almış başını gidiyo hamile biri olarakta canım çekiyo artık yemek muhabbeti yapmasanız lütfen

evet evet, gittikçe kuvvetleniyor sanki tekmeler önceden kımıltı gibiydi artık bayaa tekme yiyoruz..daha da şiddetlenecek ; süper

kızlar yaa bişey rica etsem bakıyorum yazdıklarınıza yemek muhabbeti almış başını gidiyo hamile biri olarakta canım çekiyo artık yemek muhabbeti yapmasanız lütfen

öyle demişsin arkadaşım ama profilindeki kirazlarda pek iç açıcışaka bir yana ben rahatsız olmam ama olana da saygı duyarım,aşerenler için bence de paylaşılmamalı.

kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:

Bence bir şey olmaz. Ben dün 19+6'da gittim. Kilo ve saçma sapan bir apandist ameliyatı yüzünden aralık başında yine gideceğim.
Doktor bebek büyür her şeyi daha net görürüz dedi. Bence 24 hafta yasal aldırma sınırı olduğu için 24. haftadan önce yapılıyor diye düşünüyorum.

dün gece aşırı derecede wc ye çıktım.İdrar gibide değildi üstelik hep su gibiydi.Bide sağ tarafımda aşırı bi ağrı vardı belimden aşağısı koptu sanki Üşüttümmü acaba yada suyum mu geldi noldu bişey anlamadım tecrübeli arkadaşlar cvp yazabilirmi çok endişeliyim

Bugün güzel bir olsun, bugün dünyadaki hiçbir gebe üzülmesin...
Belki hayat bu isteğimi ciddiye alır ve bugün yeryüzünün tüm gebelerinin üzülmesini engeller... Olur mu olur. Ben dileyeyim de, gerisi ona kalsın...

Tuvalet dışında iç çamaşırında renksiz, kokusuz bir ıslaklık var mı?

ya sorma bel ve sırt ağrısı çok fena bende de var belim ikiye ayrılacakmış gibi oluyor hele dün akşam ağlicaktım ağrıdan resmen bence de dediğin mantıklı kan akışını kesecek kadar büyümemiştir zaten benim karnım 2 haftadır var ondan önce o da yoktu hiç :)

Kızlar bu agrılar postur kaymasından oluyormus. Egzersiz yapmak gerekliymiş. Hamileler için germe gevseme hareketleri var. Onlara bi bakın isterseniz. ÖZelden mesaj atarsanız size bi link verebilirim. PDf dokuman. Ben biraz faydasını gördum gibi.

ben de senin yaşadığın şeyleri kısmen yaşadım diyebilirim kayınvalidem beni çok zor kabullendi şimdi çok şükür bir sıkıntımız yok anne kız gibiyiz ama geçmişte yaşadıklarımızdan ötürü ikimizin de kalp kırıklığı var birbirimize geçmiyor işte zor geçer zaten ben 3 yıllık evliyim 2 yıl çalışmadım evlendikten sonra nerdeyse hergün ya kayınvalidemler bizde ya biz onlarda ama onlar daha çok bizde misafir gelecek bize gelir mutfaktan çıkamıyodum kayınvalidem yardımcı oluyordu ama tabiki ben çok çooooooookk yoruluyordum en son karşı komşum yolda gördü beni kızım sen mutfakta mı yatıyorsun ne zaman baksam mutfaktasın :) demişti işe başlayınca çok şükür kalmadı o sorun bu arada misafir ağırlamayı çok severim ama kocamın tarafı bir geldi mi gitmek bilmezdi sabah kahvaltıya geliyorlarsa akşam yemek yemeden gitmiyorlardı yani gel gelelim kayınvalidemle evim ayrıydı ama sadece bana göre yataklarımız ayrıydı ama sadece bu sene tatile giderken onları da götürdük yanımızda öncesinde gelmediler eşinin böyle yapması seni çok üzmüştür senin adına üzüldüm ben bana böyle davranınca onu umursamıyormuş gibi davranıyorum ve buna sinir oluyor çabucak toparlanıyor bilmem sende işe yarar mı

günaydın güzel annişler pc den ilk kez giriyorum o yüzden bol bol ifade kullanmak istiyorum ehehe tel de nie yokkiçok şekerler güzel 1 gün olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…