- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
yenidoğan bezi çok kullanılmıyor hatırladığım kadarıyla hemen bir üst boya geçmiştikne özrü canım estağfurullah :)) aynen dediğin gibi erkek psikolojisi.o yüzden takmıyorum,büyütmüyorum da...fikir süper;her gelen bebek beziyla gelsin
:)))) benim arkadaşlarım arasındaki lakabım zaten güzin abladır:))) evli olduğumu unutup gecenin 12sinde derdini anlatmak için arayan arkadaşlarım hala mevcut ki eşim bu konuda fazlasıyla rahatsız:)))
seviyorum insanlara yardımcı olmayı ve yanlış bir meslek seçtiğimin farkındayım. benim gibi birinden bilişimci olmaz yaw :)))
kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:
sağol canım amin hepimizin bebeklerini korusun Allah.. doktor ilaçları kullan gel bakalım dedi , ilaçlarla düzelmezse serklaj yapılır sanırım.. kilo konusunda da haklısın canım doğumdan sonraki bakım daha önemli sağlıklı olsunlar da herşey düzelir inşallah.
doğru canım artık herşeyin çaresi var ama işte doktor bi anda öyle anlatmaya başlayınca insan bi kötü oluyor, sanki yeryüzünde bu sorundan sadece bende varmış gibi düşünüyor korkuyor insan, ben daha yeni yeni psikolojimi düzelttim , birçok hamile var benim gibi ve birçoğu da sağlıklı şekilde doğumunu yapıyor Rabbim korusun bebeklerimizi..
kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:
bebişimmmmm oynuyooo ama sankı ııcımden bısı güüüüp yapıyo gıbı hıssedıyorummm sızınde öle mı oluyo ılk oynadığı zamanlar gıdıklanıyo gıbı oluyodum sımdı böle güüüp gıbı oluyo
kızlar yaa bişey rica etsem bakıyorum yazdıklarınıza yemek muhabbeti almış başını gidiyo hamile biri olarakta canım çekiyo artık yemek muhabbeti yapmasanız lütfen
23+0 mı 23+7de mi nöbetten muaf olunuyor
dün gece aşırı derecede wc ye çıktım.İdrar gibide değildi üstelik hep su gibiydi.Bide sağ tarafımda aşırı bi ağrı vardı belimden aşağısı koptu sanki Üşüttümmü acaba yada suyum mu geldi noldu bişey anlamadım tecrübeli arkadaşlar cvp yazabilirmi çok endişeliyim
Tuvalet dışında iç çamaşırında renksiz, kokusuz bir ıslaklık var mı?
bende normalde yüzüstü yatıyordum. ama şu sıralar yan yatıyorum, sırtüstü uyanıyorum, çok bel ve sırt ağrım var. bence karınlarımız henüz kan akışını kesecek kadar büyümedi. büyüdüğü zaman zaten 1 taraftan diğerine kolay kolay dönemeyiz
ya sorma bel ve sırt ağrısı çok fena bende de var belim ikiye ayrılacakmış gibi oluyor hele dün akşam ağlicaktım ağrıdan resmenbence de dediğin mantıklı kan akışını kesecek kadar büyümemiştir zaten benim karnım 2 haftadır var ondan önce o da yoktu hiç :)
Bugün güzel bir olsun, bugün dünyadaki hiçbir gebe üzülmesin...
Belki hayat bu isteğimi ciddiye alır ve bugün yeryüzünün tüm gebelerinin üzülmesini engeller... Olur mu olur. Ben dileyeyim de, gerisi ona kalsın...
Her zaman böyleydi, aslında bizim bütün kavgalarımız problemlerimiz ailesi yüzünden çıkıyor. onun ailesi bize çok yakında oturuyor benimkiler başka bir ilde, annesi inanılmaz düşkün oğluna, 2.5 yıldır evliyiz ilk zamanlar tüm tatillerimizi onunla geçirelim istiyordu, Avrupa seyahati yapmayı istiyoruz annesi ben de geleyim diyor ; İstanbula gitmek istiyoruz benim koca annem de gitmek istiyordu onlar da gelsin diyor... ben kendimi çok önemsiz hisseddiyorum böyle olunca. bebek beklerken birşeylerin değişmesini isterdim ama malesef değişmiyor. Dün akşam İstanbul'a gitti eşim üniversiteden arkadaşlarıyla plan yaptılar ben 2 ay önce demiştim iyice ağırlaşmadan İstanbula gitsek biraz başbaşa kalsak gezsek diye, hiç çekemem İstanbul demişti... Dahası giderken bana İstanbuldan istediğin birşey var mı diye sormadı ama annesine benim yanımda sordu!!! zaten geçen haftasonundan beri kırgındık birbirimize yine ailevi nedenlerle!! dün akşam o gitmeden yine adım atan buzları kırmaya kalkan ben oldum da dargın ayrılmamış olduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?