kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
benim de öyle açlık hissini duymaya başlayınca midemde ağrı başlıyor o yüzden de aç kalmaktan korkuyorum.Ben de fındık cevizi hergün yanımda getirip işyerinde kırıp öyle yiyiyorum onun taze olup tüketildiğinde daha fazla etkisi oluyormuş.
Sütü deli gibi severken sütten tiksineceğim aklıma bile gelmezdi ama işte hamilelik farklı bir durum. Ben çamaşır deterjanından ve yüz kremimin kokusundan tiksinmiştim :))
kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
Günaydın Delipisicik,
eşin her zaman mı böyleydi yoksa hamile olduktan sonra mı değişti? Bunun önemi var çünkü erkekler de eşlerinin hamilelik durumlarından psikolojik olarak etkileniyolarmış. Benim eşim de ilk hamilelik dönemlerinde çok değişmişti. Ben kötü bir kaza atlattım o kazadan sonra dank etti demekki ve şimdi eskisi gibi ilgisi devam ediyor,hatta ondan bile daha fazla.. Senin eşin için de böyle bişey mi geçerli acaba??
Mehmet Öz' ün kitabında en iyisi sola yatmaktır, ama sağa yatmak da sırtüstü yatmaktan iyidir yazıyordu.Sonuçta insan uykusunda her türlü yatıyor. Ben de uyuyana kadar bi sağa bir sola dönüyorum ama uyandığımda sırt üstü bulabiliyorum kendimi. Çok da önemli olduğunu zannetmiyorum aslında. Benim doktorum hiç böyle bir uyarı yapmadı.
Ben de hatasını anlamasını umuyorum ama eşimi de tanıyorum. Ailesinin önünde bana bağıran oydu ama eminimki ailesi üzüldü diye beni suçluyordur.Ben yine de belki bir gün beni anlar diye avutuyorum kendimi. Yoksa bu psikolojiyle çocuğuma zarar veriyorum diye daha çok üzülüyorum.
Çok geçmiş olsun. Kötü bir olay yaşamışsın ama her şerde bir hayır varmış gerçekten.
ben de inanmıyorum da işte içime bir kurt düşüyor sonra kıvranıp duruyorum günlerce ben 3 aylık hamileyken yüzüstü yatıyordum şekilden şekile giriyordum yatakta bazen eşim gece kaldırıyordu çok yüzüstü yattın kalk diyebu sağ sol davasını yeni duydum ben de bişey olmaz meleklerimize inşallah allaha emanet
ben herşeyden tiksinmiştim
yavaş yavaş normale dönüyorum.
gıda ürünleri hariç hiç bişeyden tiksinmedim: )
sen aşmışsın,mutfaktan banyoya
:)))) deterjanı kayınvalideme verdim ondakini de ben aldım şimdi de kayınvalidemlere gittiğimde ve banyoya girdiğimde öğürüyorum :))))
kadın nereye saklıcanı şaşırdı deterjanı. yüz kremini de sürdükten sonra eşime diyorum ki bu yüz kremi sucuk gibi kokuyo :)))
ama sen iyice abarttın demişti adam bir keresinde dayanamayıp..
Yumurtadan tiksindim diye evde yumurta yapılmıyor 5 aydır. Her eve geldiğimde eşime diyorum ki ben yokken yumurta yemişsin sen yumurta kokuyor ev :)))
iyice manyağa bağlamıştım artık
Her zaman böyleydi, aslında bizim bütün kavgalarımız problemlerimiz ailesi yüzünden çıkıyor. onun ailesi bize çok yakında oturuyor benimkiler başka bir ilde, annesi inanılmaz düşkün oğluna, 2.5 yıldır evliyiz ilk zamanlar tüm tatillerimizi onunla geçirelim istiyordu, Avrupa seyahati yapmayı istiyoruz annesi ben de geleyim diyor ; İstanbula gitmek istiyoruz benim koca annem de gitmek istiyordu onlar da gelsin diyor... ben kendimi çok önemsiz hisseddiyorum böyle olunca. bebek beklerken birşeylerin değişmesini isterdim ama malesef değişmiyor. Dün akşam İstanbul'a gitti eşim üniversiteden arkadaşlarıyla plan yaptılar ben 2 ay önce demiştim iyice ağırlaşmadan İstanbula gitsek biraz başbaşa kalsak gezsek diye, hiç çekemem İstanbul demişti... Dahası giderken bana İstanbuldan istediğin birşey var mı diye sormadı ama annesine benim yanımda sordu!!! zaten geçen haftasonundan beri kırgındık birbirimize yine ailevi nedenlerle!! dün akşam o gitmeden yine adım atan buzları kırmaya kalkan ben oldum da dargın ayrılmamış olduk...
Bu arada ne kadar hızlısınız kızlar yetişemiyorum size, gün içinde foruma girme fırsatım pek olmuyor akşamları da okuycam diye canım çıkıyor :)) EML senin psikolog olman lazımmış demedi deme
bizim evde de 5 aydır tavuk pişmiyor,
kaldıki tavuk delisi,görse canlı canlı hayvana saldıracak kadar çok seven bir eşim var
ben dersanedeyken yapıyor,sonrada ortalığı havalandırıyor çakmayım diye ama çöpteki kemik kokularından anlıyorum hemen
yumurtaya normalde de çok düşkün değilim sadece melemen içinde yiyorum.
umarım geçer artık ya...
şöyle doya doya yemek yemeyi özledim.
olayın içeriği nasıl bilmiyorum ama ilk kez ailesinin yanında sana bu şekilde davrandıysa bence küsmek yerine bunu detaylıca konuşmanız ve bir daha böyle birşey yapmamasını isteyebilirsin. ama hep böyle davranıyorsa işte o zaman iş değişir kesinlikle özür dilemesini bekle ki hatasıın bir şekilde anlasın kırıldığına inansın..
öncelik çocuğun herşey eminim eskisi gibi güzel olacak sen hiç tasalanma arada ilişkilerde böyle çalkantılar oluyor. Her şey güllük gülistamlık olmuyor kimsenin hayatında. Eşiyle mutlu olan işinde mutlu olamıyor her durumda iyi olan ailesiyle geçinemiyor.. Bunlar insanlar için.
sen de kendini fazla üzme düzelecektir sadece biraz zaman
kızlar aşerdiniz mi hiç?
yav sorun bende mi acaba ben hiç birşey aşermiyorum :26:
eşimle dün bunu konuşuyorduk,diyor sen niye bişey istemiyorsun,
ben tabi durur muyum
dedim şunla bi oyun oynayım: )
''nünü canım bi yandan muz yemek,muzu yerkende ağzıma çilek tadı gelsin istiyor'' dedim,
adam bakakaldı,o ne yaw diye
tuttu dolaptan mandalinayla muzu getirdi,çilek bulmam zor ama muz yerken mandalina tadı gelse olur mu diyor
:))) aynı şekilde yaaa o kadar ortak şeyler yaşıyoruz ki eşim şuan işten geldi canı yumurta çekmiş sen yokken yapim delilleri de temizleyip olay mahalini terkedeyim diyo:)))
artık eskisi kadar değilim çok şükür ama yeme konusunda hala sıkıntılıyım.. Yemekleri koklayarak yemek kadar sinir bozucu bir durum yok..
Senin gibi düşünüyorum doya doya omletli krepli kahvaltı yapmayı özledim. Kahvaltım sadece zeytin ve peynirden ibaret(
Nutella bile yiyemiyorum sevmiyorum artık((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?