2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben de göbekten vurunuyorum iğneyi ama ucu küçük olduğu için bebişimize gelmez diye düşünüyorum. doktora bi sorayım ben bunu

maden suyu veya ayran önerebilirim canm..

flufemcim merhaba, ben de hibor kullanmaya devam ediyorum. göbekten vurunuyorum bi sakıncası olur mu ki? tereddüt ettim şimdi

Kazanan sadece sensin. Sadece çatışmayı kazanmadın, evliliğinde huzuru da kazandın.

için rahat olsun bu benim ikinci hamileliğim ve ikiinci iğne kullanışım ve 9 ay göbekten yaptım dr sormuştum bebek ve derimiz arasında 7-8 katman var bu da bayağı bir mesafe demişti iğne ucu küçük zaten gönül rahatlığıyla kullan canım
dr bana kan akışından dolayı mümkün olduğunca sola yat dedi ve yatıyorum bazen kulağım uyuşmuş oluyor azcık sağa azcık sırt üstü yatıp kendimi dinlendirip yine sola yatıyorum
çıkacağından değil de kan akışı sol tarafta daha iyi ve bebek daha rahat beslenebilyor diye öneriliyo

döndüğünde yat ve ağrım var halsizim de yat azcık vicdan yapsın adam kızdım eşine hamile kadını bırakmak ne demek eşim zorunlu olarak bir yere gittiğinde her 15-20 dk bir arar ki bu benim ikinci hamileliğim geçen konsere yolladım sen de gel dedi yok dedim yorulurum git değişiklik yap dedim ana oğul evde kaldık habire aradı artık yeter bişey olursa ararım ben konsere bak gelince bana anlat dedim kardeşiyle gitmişti 2 saatliğine
pazarda dolaşırken mandalina gördük yemyeşil onu iaşerdim hala da yerim normalde sevmem fazla
bi de baklava eşimi şaşırtan o oldu tatlı sevmem evde bozulur yemem o derece ama bunda kahvaltı etmeden yedim o derece
büyük oğlumda mevsiminde bir meyveye aşerdim demeyimadını yok şimdi çünkü

23+7 diye biliyorum.4 gözle 23+7 yi bekliyorum
aynen ben de hoş doğru dürüst tutmuyorum ortaokuldayım çocuklar kocaman ve sağına soluna bakmıyor bahçedeyim en fazla 3 kere çıkıyorum idarenin haberi yok olursa da kimse kusura bakmasın kendimi sıkıntıya sokamam gerekirse rapor alırım
iç çamaşırında bişey yoksa dert etme üşütmüşsündür canım çünkü dr bana su olsaydı devamlı akardı durmazdı ordan anlarsın dedi
amin ne güzel bir dua
o en kötüsü mesela dün bişey oldu kv de oturuyoruz tanımadığım bir byan vardı kv oğullaını övüyordu kadına dedi ki gelin bana ne güzel çocuk yeitşrimişsin beni oğluna alsana dedi dedi kadına ben de aaa ben mi demişim haberim yok valla dedim evet oğlunuz çok iyi ama bunu dediğimi sanmıyorum dedim
eve geldim gülerek eşime anlattım şaşırdı niye öyle dedi ki dedi olayı anlattım bozuldun mu dedi evet dedim ama kötü niyetli değil biliyorum dedim söyle uygun ir zamanda dedi
işte sertçe söylesem eşim annesine kabahat bulmayacak ama sakince ve gülerek anlettım böylece annesinin yanlış yaptığını gördü kv çok iyidir ama bazen ne dediğni unutuyor
Ama onun için doktordan bi belge alınması gerekiyor mu acaba
evet cqnım gerek
maden suyu içebilirsin canım bir bardak kola da içebilirisin iy gelir dersen ben bazen canım çekerse yarım çay bardağı içiyorum
ağzına sağlık ben de hep böyle yapyırum yoksa geçim zor olur
Öfff ne uzun yazmışım. Yine de üşenmeyin, okuyun...
yok yok güzel yazmışsın döndüm ir daha okudum

hemen eşinin yanıda ara kızlar demiş annei önce ara hemenardına kv ara eşimle başbaşa gidiyoruz çok heyecanlıyız de

Son düzenleme:

kızlar ben de cleksan göbekten eşim yapıyor iğneyi ama artık çok acıyor bişey olmaz herhalde iğnenin ucu çok küçük ama kısa bir süre sonra koldan bacaktan yapıcaz

kızlar ben de cleksan göbekten eşim yapıyor iğneyi ama artık çok acıyor bişey olmaz herhalde iğnenin ucu çok küçük ama kısa bir süre sonra koldan bacaktan yapıcaz

BEN HEP GÖBEKTEN YAPACAĞIM KENDİM YAPIYORUM iğneyi ilk hamileliğimde ağırmamıştı ama bunda ağırıyor ve morarıyor

BEN HEP GÖBEKTEN YAPACAĞIM KENDİM YAPIYORUM iğneyi ilk hamileliğimde ağırmamıştı ama bunda ağırıyor ve morarıyor

O küçük kaplumbağaları o denli istiyoruz ki şu çektiklerimize bir bakın,0. Normal şartlar altında katlanılır gibi değil. Değerimizi bilseler iyi ederler.
Biliyorum çok zor ama sık dişini. Sen zaten daha iyi biliyorsun, daha önce de kullanmışsın. Yarısı süre bitti bile.

kızlar bu pıhtılaşma önleyici iğneyi tüm gebeler mi oluyor anlamadım ben kullanmıyorum öyle birşey bende pıhtılaşma vardı kanım çok koyu renktir zaten bana doktor öyle bişey demedi ama? kafama takıldı şimdi

Hayır canım. Kullanan arkadaşlar doktor tanısıyla mecburen kullanıyorlar. Gebelikle kanın pıhtılaşma mekanizması bozularak kılcal damarlar içinde pıhtılar oluşabiliyor. Bu da bebeğe kan akımını azaltıyor. Düşüğe kadarbirçok sorunu tetikleyebiliyor. Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar bu sorunu tamamen ortadan kaldırmış oluyorlar. Bunu da elbette doktor tanısıyla kullanıyorlar. Bunu kullanman için pıhtılaşma sorunun olması gerekir. Örneğin gebelikte her türlü sorunu yaşan ben, bir bunu yaşamıyorum. Bunca şeyi nereden mi biliyorum, tabii ki eşimden. Onun çok sayıda gebe hastası var.

canım ben clexane 0.4 oluyorum, ben yapamiyorum esim yapiyor.

ayyy ne güzel eşin kadın doğum uzmanı mı?hamileyken ne güzel bişey oldu mu hemen eşini arıyosun süper bişey bu çok şanslısın bundan sonra bi sorun oldu mu sana da sorabilirim o zaman sakınkası yoksa? :) ben de çok sorun yaşamıyorum gerçi hastanede çalışıyorum çalıştığım yerdeki doktorlardan birine gidiyorum bir alo demem yetiyor bişey oldu mu bi kat altımda da başka doçent kadın doğum uzmanı var biri müsait değilse diğerini arayıp bunaltıyorum sorumun cevabını alıyorum en sonunda bu konuda şanslıyım çok şükür arkadaşlarım doğum iznine ayrılma doğum anında birkaç kat aşağı inip doğuruverirsin diyorlar

yok dert etmiyorum bebeğim iiyi olsun da bunlar basit şeyler
ah bilseler benm büyük bazen süper bazen deli ediyor demin gibi makarna yaptım yanına yoğurt önce yoğurdu masayadöktü bi kaşık sonra makarna attı bunu içine kaşığıyla bi güzel masya yaydı sonra o kaşığı önce yoğurda sonra makarnaya koydu ve sofradan kaldırdım onu kızdım oğlum 3 yaşında bu arada

yok canım benim bir kaybım oldu test sonucu çıktı herkese verilmez canım problemi olana veriyorlar

Eşim kardiolog. Aritmi sorunu olan, kalp kapağı sorunu olan veya tansiyon sorunu olan çok sayıda gebe hastası var. Ama haklısın. Ağır bir hastalık geçirsk bu kadar soru sormayız ama konu bebişler olunca insan içi rahat etsin istiyor.

Slm annişler, bugün kızımın cinsiyeti kesinleşti, hemen gidip pembe, yavruağzı ciciler aldım inşallah sağlıkla giydirmek nasip eder Allah...

Ama annesi hatırlasana, öyle yapması ne zevklidir kim bilir, yoğurdu masaya sıva, o küçük parmakları kullanmak suretiyle annecik kızana kadar resim çiz... Laf aramızda fikre bayıldım...

banada doktor ikili normal diye üçlü yaptırmadı.
cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittiğimde ise keşke yaptırsaydın dedi.
yani çok önemsemiyor doktorlar,tutarlı olmadıklarına göre...

aynen banad ayaptırmadı doktor acaba yaptırsam diye düşünüyorum:44:

Ama annesi hatırlasana, öyle yapması ne zevklidir kim bilir, yoğurdu masaya sıva, o küçük parmakları kullanmak suretiyle annecik kızana kadar resim çiz... Laf aramızda fikre bayıldım...

bun genelde biz parmak boyasıyla yaptırıyorum sulu boyayla falan ama yemek zamanıydı ama biraz daha anlayışlı olabilirdim evet
ya benim normalde adet dönemim sanırım onun gerginliği de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…