wooowww bir kayınvalide vakası daha.. çevremde o kadar fazla ki bu kayınvalidenin oğlunu bir kadınla paylaşamama sıkıntısı olacak gibi değil. şimdi anne bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor. sonuçta o da sen de ana kuzususunuz.. Arayı eşin dengede tutması gerekiyor. Ama demekki eşinin annene karşı müthiş bir düşkünlüğü var.. Bu düşkünlüğe karşı çıkarsan sen kötü olursun.. Benim annem de abimin eşine öyle maalesef. aynı apartmanda oturuyolar müsaitler mi değiller mi diye hiç sormaz hemen gider onlara.. Kaç kere uyarmışızdır ama bir türlü dinletemiyoruz orası benim oğlumun evi diyip duruyor. Bu tür insanlar kayınvalideyle aynı evde yaşamış insanlar ve bu tür fikirleri asla değiştiremezsin bir yaştan sonra sabit fikirli oluyolar.. Sen de eşini annesiyle paylaşmak istemiyorsun ve sürtüşmeler bu sebeple oluyor. en iyisi tüm ailelerden uzak yaşamak haftada 1 kere bir senin ailene bir onun ailesine gitmek ve sonrasını birbirinize ayırmak..
Kayınvalidenle iyi anlaşmasan bile annesiyle ilgili eşinle tartışma bence çünkü seni asla anlamayacaktır.. O sebeple hep sen üzülen olursun(
:))))))))))))))) çok güldüm yaaa senin aşerme bir olmuş pir olmuş sahiden. Muz yerken çilek tadı gelsin oyyyy adamın sigortaları yanmamış iyi ki:)))
eşinin de senden aşağı kalır yanı yokmuş cevap konusunda :))) iyi olmuş bu..
bizim bütün sülale tetikte ne aşersem yapacak durumdalar o derece yani. Hatta eşim beni kullanarak annesine su böreği bile yaptırtmaya kalkmıştı bir keresinde..Görümcem kayınvalidem durmadan kızıyolar sen ne biçim hamilesin kızım hiç bişey mi istemiyon diyor.
Bazen istiyor ama durup dururken değil. Ya kokuyu alınca ya da tv de izleyince falan canım çekiyor ama deli gibi burnuma kokmuyor yiyince 1 kg yemiyorum :))
Desteğin için teşekkürler. Ben de genelde herşey insanlar için diye düşünürüm ama eşimle aramın kötü olmasından çok etkileniyorum. Bide şu an duygusal olarak en çok destek beklediğim insan o. O yüzden bu kadar taktım kafama. Aslında arada böyle soğukluk olması bazen daha iyi oluyor. Bu son tartışmamıza kadar her an patlayacak bir bomba gibiydik. Küçük şeylerden dolayı tam tartışacakken uzatmadan tatlıya bağlıyoduk ama herhalde son damlaya kadar daha da gerildik birbirimize karşı. Bu durumlardan sonra genelde birbirimizi özleyip, daha çok sarılıyoruz birbirimize. Bakalı bu defa ne olacağını bekleyip göreceğiz. Bu arada ilgin için de desteğin için de tekrar teşekkürler
kızlar şu gece yatma olayını nasıl yapıyorsunuz birkaç gecedir sadece sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama belli bir süre sonra kemiklerim batıyor ağrıyor huzursuz oluyorum böyle de sırtüstü ve sağa doğru yatınca kan akışı ve oksijen azalıyormuş ya ama böyle de hep sol tarafa yatınca ben hiç rahat edemiyorum bir süredir hafif yüzükoyun yatıyordum ama şimdi karnım çıkmaya başladı 2 haftadır falan yatamıyorum siz nasıl yapıyosunuz
Ben 3'lü test yaptırmadım 2 li normal çıktığı için yaptırsam mı acaba?:44:
Annesine hissettirmemek için ölüyorum zaten ama başa gelmeden de bilemezsiniz ne sinir bir durum olduğunu... Neyse işte benim derdim de bu torun olunca ne olcak görcez bakalım :))
Bu güne kadar aş ermedim hiç, doğru düzgün bulantım olmadı, hiçbirşeyden de tiksinmedimbu yüzden de 5 kilo aldım zaten :)) göbeğim çıkmasa hamile olduğumu anlamıycam :)) bu ara mide yanmalarım başladı, azcık baharatlı sarımsaklı yesem ölüyorum...
kızlar aşerdiniz mi hiç?
yav sorun bende mi acaba ben hiç birşey aşermiyorum :26:
eşimle dün bunu konuşuyorduk,diyor sen niye bişey istemiyorsun,
ben tabi durur muyum
dedim şunla bi oyun oynayım: )
''nünü canım bi yandan muz yemek,muzu yerkende ağzıma çilek tadı gelsin istiyor'' dedim,
adam bakakaldı,o ne yaw diye
tuttu dolaptan mandalinayla muzu getirdi,çilek bulmam zor ama muz yerken mandalina tadı gelse olur mu diyor
iyi ki yerçekimsiz ortamda dememişsin
bende aşermiyorum, çok normalim yeme konusunda, ama ne yersem çok daha lezzetli geliyo böyle ağzıma yüzüme bulaştıra bulaştıra yiyorum, sonra da bin beşyüz kilo oluyorum
maşallah ya ne güzel
bende yemek yemeyi özledim...
ben henüz kilo alamadım aksine 4 kilo verdim.onuda alamadım geri.
kaldım böyle.
boşver tadını çıkar,en azından bahanen var doya doya ye yarasın bebişe
hep kilo alamayanlara özenirim, neden acaba
nice tanıdığım var kendileri zayıftı bebişleri tombacık, hiç dert etme beslenir o, ne güzel fit anne olursun
benim de eşim sürekli halıyı gösteriyor, kendi tarafı temiz benim tarafta hep kuruyemiş, meyve kalıntıları.. hep yakalanıyorum. daha bügun bizim halımız perdemiz temiz sigara içmiyoruz, soba yok filan dedim, hemen benim tarafım temiz, senin tarafın değil dedi, bugun onun tarafında yiyeyim de aklı başına gelsin.
çocukken de böyleydim, yemez inat ederdim, sonra bir kaşık tuzuna bak da azsa tuz atalım derlerdi, o bi kaşıktan sonra tabağı bitirirdim (ne safmışım tuzuna kendin baksana:111::111:)
moralini bozacak başka bir konu bulamadın mı güzel hamile arkadaşım:)) kilo almanın en zevkli hali bu:)) o kadar üzülme gerçekten..
ben göbüşümü çok seviyorum her eve gittiğimde aynaya bakıp büyüdüğü için mutlu oluyorum.
kızlar benim moralim çok bozuldu ya dikkat ediyorum pilav, ekmek yememeye çalışıyorum zaten öğlen okuldayım çalışıyorum bişey yiyemiyorum meyve falan yiyorum ama 6 kilo almışım sabah tartıldım kafayı yiyecem noluyor niye böyle hızlı gidiyorum ya
kızlar ayrıntılı usg den geliyorum ve çooookkkk mutluyummmmmmherşeyi çok normal çıktı kızımın. 20+4 deyim 352gr mış.dr. herşeyi gayet güzel dedi.plasenta darlığından dolayı erken doğum riskin varmış demişti geçen ay,onu sordum evet kontrol ettim o da normale dönmüş,korkulacak hiçbirşey yok dedi artık proteine ağırlık verip,karbonhidratı azalt dedi.kan hapına devam...
Allahım bütün bebişlerimize sağlık ver...kızlar darısı başınıza inşallah...
ben de seninle aynı durumdayım.dikkat etmeme rağmen 6 kilo almışım.nerden nasıl aldım farkında bile değilim.okulda o kladar öğrenciyle uğraşıyorum merdiven in çık ama alınıyomuş demekki.iştahım da yeni açılmaya başladı mahvoldum ben
Gozun aydin canim o doktordan ciktiktan sonraki hafiflik bi baska ayaklar yere basmiyor agiz kulaklarda ve bebegine bir adim daha yaklasmanin mutlulugu...
yaaa ben 29 yaşında ama ruhu hala 16 yaşında olan biriyim. Yani tabii yeri geldiğinde.. Bizim uyumaya hazırlanırken ankaranın bağlarını açıp gecenin 12sinde eşimle karşılıklı göbek atmışlığımız bile var eşimle :))) tamamen spontane gelişen delilikler bunlar.. Romantizm konusuna gelince hep erkekten beklememek gerek kadının da bu konuda bişeyler yapması gerek.. Ben eşime arada bir meyve sepeti gönderiyorum işyerine :)) o da durduk yere 1 tane gülle geliyor ağzında :)) don juan misali :)))
Yani komiklik ve romantizm iç içe bizim evlilikte. Biz zaten kendimize 46 diyoruz bilirsiniz delilere 46 raporu verilir:))
bizden çıkacak çocuk da kesin 46 olacak :))
şaka bir yana da hep erkeklerden beklemek yaptığımız en büyük hata. Geçenlerde eşimin canı irmik helvası çekti(umarım canınız istemez( ) belim ağrımasına rağmen kalkıp yaptım o anda yapsam izin vermezdi belim ağrıyor diye o yokken yaptım :))
Romantizm de karşılıklı, isteklere saygı da karşılıklı. Dün o istiyor diye sevmediğim bir filmi izledim sırf onun yanında olayım keyfi kaçmasın diye.. Demem o ki herşeyi erkeklerden beklememek biraz da bizim bişeyler yapmamız gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?