2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Annesine hissettirmemek için ölüyorum zaten ama başa gelmeden de bilemezsiniz ne sinir bir durum olduğunu... Neyse işte benim derdim de bu torun olunca ne olcak görcez bakalım :))

Bu güne kadar aş ermedim hiç, doğru düzgün bulantım olmadı, hiçbirşeyden de tiksinmedim bu yüzden de 5 kilo aldım zaten :)) göbeğim çıkmasa hamile olduğumu anlamıycam :)) bu ara mide yanmalarım başladı, azcık baharatlı sarımsaklı yesem ölüyorum...

o benden daha uyanık ve zekidir hemen karşılık verdi
senin eşinda az uyanık değilmiş haa
börekler falan ohhh: ))
biz ailelerden uzak olduğumuzdan yapanımız yok malesef: (
bayramda da ne olur ne olmaz diye gitmedik 13 saatlik yol zira.
sadece bayramda,bayram tabağı özledim...
aşerme değilde...ilk kez ailemden ayrı bayram geçirdik.kimsemiz yok burada.
bi komşum bile yok...
hani bayram gezmelerinde klasik menü olur ya baklava dolma kavurma.
öyle özlemiştim ki onu.sanırım bayram olduğundan psikolojikti.eşimle zor bela hepsini yaptık,baklavada aldık ama yok,
o bayramlardaki gibi olmadı: (
Allahtan annem gelecek 2 haftaya.bol bol yaptırırım artık: ))
eşimde annemin yolunu gözlüyor,annem gelsede bi midemiz bayram etse diye: ))
o yüzden kıymetini bil bol bol iste bişeyler

rica ederim canım burası aslında tam da bu zorlu günler için.. hepimiz buraya içimizi döküp rahatlıyoruz. duygusallık son safhada.. benim böyle durduğuma bakmayın gülmem kadar ağlamam da çok kısa sürede olur:)))
bir reklam filminde bile içimi çekerek ağladığımı bilirim..
Eşlerin ilgisi onların bizi şımartmaları şu dönemde istediğimizin başında geliyor. Ama bazılarının eşleri hamileyken askerde bile olabiliyor kendi başlarına atlatıyolar bu süreci. Onları düşünüp bu halimize bence şükür etmeliyiz.
düşün bekarken kardeşinle bile bazen birbirinize tahammül edemediğiniz dönemler olmuştur illa ki. Bu da buna benzer birşey.. Hamilelikte duygu değişimi o kadar kısa sürede oluyor ki ben kendimden biliyorum deli gibi aşık olduğum adam konuştuğu zaman sussa da kafamı dinlesem diye bir kaç kere içimden geçirmişliğim vardır. Bebekler kucağa alınınca aslında o kadar ufak şeylere takıldığımızı,o güzellikleri şuan sinir olduğumuz adam olmadan yapamayacağımızı o zaman daha iyi görmüş olacağız :)))
Ayyyy ben miniğimi yine çok özledim bak yaaa

hayırlı akşamlar kızlar ben kendimi bildim bileli sağ tarafa yatiyorum sol tarafıma da yatmayı deniyorum ama alışamadım bi türlü

Ben 3'lü test yaptırmadım 2 li normal çıktığı için yaptırsam mı acaba?:44:

banada doktor ikili normal diye üçlü yaptırmadı.
cinsiyet öğrenmek için başka doktora gittiğimde ise keşke yaptırsaydın dedi.
yani çok önemsemiyor doktorlar,tutarlı olmadıklarına göre...

bende kayınvalideden beter bir görümce var :)) ama bu tür şeyleri eşimle tartışarak anlatmıyorum sakin sakin sohbet eder gibi :)) o zaman eşim bana hak veriyor. Benim evime gelecek misafiri bile kendi boş olduğu günlere göre ayarlamaya çalışıyor. Ben de lafını gediğine oturtuyorum ben bugün müsaitim zaten misafirlerle o gün gelecekleriyle ilgili görüştük. eğer önemli bir planın varsa başka zaman sen de katılırsın diyorum :)) evliliğimizden bu yana hep yönlendirmeye çalıştı bizi ama işin garip tarafı aynı dün doğumluyuz ikimizde o yüzden kendi yaptığı bende pek işlemedi :))
şimdi sadece eşimi arayıp hal hatır soruyor bir de bebeği soruyor o kadar beni hiç nasılsın diye aramayalı 5 6 ay olmuştur:))

Sen gülerek karşıla bu tür şeyleri takma kafana inan bana bir süre sonra vurdumduymazlaşıyorsun zaten :))

iyi ki yerçekimsiz ortamda dememişsin

bende aşermiyorum, çok normalim yeme konusunda, ama ne yersem çok daha lezzetli geliyo böyle ağzıma yüzüme bulaştıra bulaştıra yiyorum, sonra da bin beşyüz kilo oluyorum

maşallah ya ne güzel
bende yemek yemeyi özledim...
ben henüz kilo alamadım aksine 4 kilo verdim.onuda alamadım geri.
kaldım böyle.
boşver tadını çıkar,en azından bahanen var doya doya ye yarasın bebişe

hep kilo alamayanlara özenirim, neden acaba
nice tanıdığım var kendileri zayıftı bebişleri tombacık, hiç dert etme beslenir o, ne güzel fit anne olursun

benim de eşim sürekli halıyı gösteriyor, kendi tarafı temiz benim tarafta hep kuruyemiş, meyve kalıntıları.. hep yakalanıyorum. daha bügun bizim halımız perdemiz temiz sigara içmiyoruz, soba yok filan dedim, hemen benim tarafım temiz, senin tarafın değil dedi, bugun onun tarafında yiyeyim de aklı başına gelsin.
çocukken de böyleydim, yemez inat ederdim, sonra bir kaşık tuzuna bak da azsa tuz atalım derlerdi, o bi kaşıktan sonra tabağı bitirirdim (ne safmışım tuzuna kendin baksana:111::111:)

yok yav normalde balık etliyimdir,kilo almaya müsait yapım var.
hiç bir zaman yiyip yiyip kilo almayanlardan olamadım malesef: )
hamileliğimin başında da çok korkuyordum çok alırsam diye.
ama bende şaşkınım şuanki halime: )
bebeğim çok şükür iyi,1 hafta önden gidiyormuş doktorun dediğine göre.
sen o yokken onun tarafında ye sonrada suçu ona at
suç atma konusunda üstüme yoktur: )))
hatta bunla ilgili çok komik bişey yaşadık ama onu anlatmıyım rezil olurum,tüm fiyakam söner

Ben de 5 kilo aldım nerdeyse.Başlarda sürekli tartılıyodum, sinirim bozuluyordu ama şimdi takmıyorum, napalım , kilo alıcaz tabi sağlık sıkıntımız olmasın da

Son düzenleme:
kızlar ayrıntılı usg den geliyorum ve çooookkkk mutluyummmmmm herşeyi çok normal çıktı kızımın. 20+4 deyim 352gr mış.dr. herşeyi gayet güzel dedi.plasenta darlığından dolayı erken doğum riskin varmış demişti geçen ay,onu sordum evet kontrol ettim o da normale dönmüş,korkulacak hiçbirşey yok dedi artık proteine ağırlık verip,karbonhidratı azalt dedi.kan hapına devam...
Allahım bütün bebişlerimize sağlık ver...kızlar darısı başınıza inşallah...

ben de seninle aynı durumdayım.dikkat etmeme rağmen 6 kilo almışım.nerden nasıl aldım farkında bile değilim.okulda o kladar öğrenciyle uğraşıyorum merdiven in çık ama alınıyomuş demekki.iştahım da yeni açılmaya başladı mahvoldum ben

Gozun aydin canim o doktordan ciktiktan sonraki hafiflik bi baska ayaklar yere basmiyor agiz kulaklarda ve bebegine bir adim daha yaklasmanin mutlulugu...

Alin bendende okadar bende 6 kilo aldim artik tamamen karbonhidrati kestim diyorum koca gun sebzeli sutlu besleniyorum fakat aksam tatli yemeden duramiyorum off napiyim hamisim benn:) tatli hakki hesabi

bebişimmmmm oynuyooo ama sankı ııcımden bısı güüüüp yapıyo gıbı hıssedıyorummm sızınde öle mı oluyo ılk oynadığı zamanlar gıdıklanıyo gıbı oluyodum sımdı böle güüüp gıbı oluyo

benim kastettiğim jestler süprizler değil, onları karşılıklı olarak yapıyoruz zaten, yani beni düşündüğünü belli ediyor ama başbaşa kalıp sevgi ile gözlerime baktığı günleri özlüyorum ben, şimdi başbaşa kaldığmızda hani tv. kanalını izleyeceğimizin kavgasını yapıyoruz ya da ansızın sebepsiz yere sarılmasını bekliyorum ya da birlikte yürürken elimi tutmasını ya da omuzlarıma kolunu atmasını. çok şey beklemiyorum, sebepsiz yere snei seviyorum demesini bile özledim yada sebepsiz yere telefon etmesini, ama malesef bunlar onun aklının ucunda çoktaaaan uçup gitmiş durumda

kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum, ayrıntılı usg için randevu aldım, ama haftam 23+6 oluyor, sizce geç mi kalmışım? doktorum 22.haftada gel demişti ama gidemedim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…