2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canıımm çok sevindim nasıl için rahatlamıştır şimdi. Darısı bizim başımıza.. benim de şafak 2. pazartesi gidicem sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyiiiiii

hem nasıl rahatlamak darısı bütün hamişlerin başına inşallah.dua edicem sizin için.yarın haber ver mutlaka dönünce..

kahkahayı patlattım valla ben de hep böyleyim işte; sadece sahanda değil her çeşit yumurta için herşeyi yaparım afiyet bal şeker olsun sana da

ay ben o fiyatlara bayıdım:) Bİz epiduralli normale 1800 vercez. Sen nerdeyse gelelim oraya bizde en iyisi:)

epiduralli fıyatı bılmıyorum ben canım bunlar normal fıyatlardı.
ozel gungoren hastanesıne aıt bu fıyatlar.
acıkcası 2000 lıra yalnız doguma vermekde koyar ınsana
gercı herkesın gelır durumuna gore. benım esım zaten 1500 maas alıyo o yuzden cok sıkıntı olur benım ıcın...

flufem senınle bdt mız aynı. en son nezaman doktora gıttın ve ne kadardı bebegın acaba merak ettım benımkı bıraz kucuk sanırım ((

sabah kalktım artık eskisi kadar uyuyamıyorum bebişler izin vermiyor sanırım eşim daha uyku modunda bende gelip sohbetinize katılayım istedim nasılsınız

aynen bende de oyle 8.5 9 gıbı gozler fıldır fıldır ustune ustluk gece uyanıp uyuyamadıgım da oluyor gerı, bebeışlere hazırlık moduna gectı bunyeler sanırım

desteğin ve yardımların için çok sağol canım ya. ama iki isim koyacak olsam bile dede ismi koymak istemiyorum. çünkü dedelerinin yada babaannelerinin isimleri verilmiş çift isimli arkadaşlarım var ve o isimlerini kullanmıyolar, kullananlara da çok kızıyolar. bende çocuğum büyüyünce bu durumları yaşasın istemiyorum. biçok isim buluyorum aslında içime sinen ama eşime kabul ettiremiyorum hiçbirini çünkü o babasının adını istiyor. birde görümceminde oğlu var 6 yaşında, ona kayınbabamın adını vermişler. bi tane daha aynı isimden bebek olsun da istemiyorum. biraz daha çabalıycam eşimle umarım bu fikirden vazgeçirebilirim en kısa zamanda. çünkü bende artık dediğin gibi oğlumu ismiyle sevmek istiyorum (

PARABEN

Östrojen özelliklerine benzerliği ile bilinen paraben, cilt bakım ürünlerinde ve kozmetiklerde methyl-, propyl-, butyl- ve ethylparaben olarak farklı şekillerde kullanılan ve raf ömrünü uzatan bir kimyasal. 2004 yılında Journal of Applied Toxicology’de yayınınlanmış bir araştırmada 20 farklı meme tümörü biyopsisinde altı çeşit parabenin vücut metabolizması tarafından zarar görmemiş hatta kütle halinde bulunduğu ve bunun da kozmetik kullanımına paralel olduğu görülmüş. Ayrıca 2003’te European Journal of Cancer Prevention’da yayınlanan başka bir araştırma sonucunda “erken yaşta koltuk altı temizliği için sık jilet kullanınımı ile birlikte deodorant kullanımı erken meme kanseri teşhisi arasında bir bağlantı kurulmuştur”. Ortalama bakım ürünlerinin %90’ında “doğal” olduklarını iddia etmelerine rağmen ne yazık ki içeriklerin de paraben bulunmaktadır.
:2:
Kaynak :
PARABEN

Son düzenleyen: Moderatör:
Baloncuk geçmiş olsun.güçlü olmak zorundasın.herşey güzel olacak,moralini yüksek tut.içindeki o miniği üzme.benimde ayrıntılımda kalpte beyaz leke çıkmıştı.ağlamaktan bir hal oldum,heyecanla gittiğim Dr dan ağlaya ağlaya çıktım.sonra bu işin uzmanına gittim.bu durum normal dedi.sonra kendi kendime herşey söylenebilir.güçlü olmak zorundayım.kendine gel diye teselli ettim.bebeklerimiz inşallah sağlıklı olacak.inancını yüksek tut.

canım benim çok sağol Allah senin de bebişini sana bağışlasın inşallah yavrularımız sağ salim doğar, birçok konuda kendimi teselli ettim tek sorun kaldı aklımda onu da bir türlü aşamıyorum içim hala rahat değil, o da bebeğin suyunu azaltacağız dedi bi ilaç vermişti 10 gün kullanacaksın dedi bugün 7 gün oldu , ya benim bünyem farklıysa çok azaltırsa diye korkuorum 8 yada 9 gün kullanacam 10a tamamlamayacam , kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü ( o ilacı araştırdım nette kadınlar kulübünde geçmişte kadının biri kullanmış çok azalmış bebeğin suyu düşmüş çocuk çok korkuyorum çooook

aynı durum bizde de mevcut. Ben en azından iki isim olsun diye ikna ettim ama ikinci ismi de tamamen bana bırakmıyor sevgili kocacığım. Ben bulucam ama beğenmezse olmazmış. Ne kadar bencil bu erkekler yaaa

Allah sana güç versin canım inşallah hersey yolunda gidecek
Bir değil 99 doğurucaz bu endişelerle
Benim de ayrıntılım yarın

çok sinir bozucu bir durum Allahtan eşimin babasının ismini koymak gibi bir isteği yok seni daha alevlendirmek istemiyorum asla ama kendimi senin yerinde düşününce bile sinirleniyorum düğünüme gelmeyen bir insanın mümkün değil ismini cismini koydurtmam.11 tane torunu var şimdiye kadar koysalardı neyseki eşiminde böyle bir gayreti yok!!!

Yarın sabah dra gidene kadar ömrümden hşdecek keske slmasaydım bu turnusolu
Allahım sen hayırlı et
bolbol su iç canım ve dinlen tekrarladın mı sonra hep mi oluyor ki kaçak sen su içmeyi ihmal etme 3.5 lt iç

ben de diyorum eşime hibor yakıyor diye eski kullandığınla aynı diyor innohep kullandım oğlumda o yakmıyordu ama bu yakıyor morartıyor
ben doğuma kadar göbekten olacağım

Huzursuzlanmakta kesinlikle haklısın. Sizin aile doğan tüm erkek bebeklere aynı dedenin ismini niye verip duruyor ki? Çok saçma. Canım öncelikle isim konusunda kimseyle bir süre tartışma ve konuyu kapat. Bırak onlar tartışsınlar. Kendi çaplarında karar versinler. Senin öncelikle ikna etmen gereken tek kişi eşindir. Ama konuyu uzun bir süre açma. Gündem soğusun. Çünkü iş inada binebilir. Bunu istemeyiz. Hele kayınvalidenle bu isim konusunu hiç konuşma. Sana fikrini sormadıkları her geçen zaman bizim lehimize. Çünkü elimiz o kadar güçlenir. Son sözü doğuma girmeden hemen önce annesi olarak sen söyleceksin. O bölüm için sen sancılar içindeyken onların vicdanını hedef alan bir kaç cümle var kafamda. Onu ayrıca konuşuruz. Unutma, sen şu anda isim konusunda tartışmaya girersen dede ismi kulaklarda o kadar meşrulaşmış olur. Sen bundan. Sonra asla bir taraf değilsin. İsim açıldığında uzaklaş. Konu hiç kapanmıyor ve etraf ısrarla doğmamış bebeği dede ismiyle seviyorsa karnın burnundayken insanların içinde herkese patlama hakkını kullanacaksın. Bu önemli bir an olduğu için en mecbur kaldığımız zaman kullanacağız. Hemen değil. Yalnız konuyla ilgili her gelişmeden haberimiz olsun. Böylece eylem planımızı anında değiştirebiliriz. Senden istediğimiz hep sakin soğukkanlı olman ve sessizliğini bozmaman. Hep konuşursan etkisini kaybeder. Bir kere konuşacağız tam konuşacağız.

amargi süpersin maşallahhhhh süper fikirler var sen de

Çok sağol canım içmeye çslışıyorum
Yarın belli olur herhalde

baloncuk canım çok geçmiş olsun ben yokken neler olmuş ....inşallah bebeğinin bi sorunu olmaz allah korusun ....iyi haberlerini bekliyorum canım

saol canım ya iyiyim şükür sen nasılsın? netimiz yeni bağlandı aklım hep sizde kaldı

bebişte iyi teyzesi bol bol tekmeliyo şimdide yapıyo dışardan fark ediliyo artık

Allah iyilik versin güzelim. netiniz bağlandıysa daha sık bekliyoruz seni:)ben de iyiyim çok şükür. yuvarlanıp gidiyoruz:))

seninki ikiz miydi canım, kusura bakma hatırlayamadım. ne güzel odasının hazırlanması tatlı yorgunluk bunlar:) Allahım güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...duygu karmaşasını sorma, hemen gözlerim yaşarıveriyor benim de, zaten sulugözün biriydim temelli ağlak oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…